RIJMDORP

Divers


Dénomination : RIJMDORP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 553.926.913

Publication

30/06/2014
ÿþ RIJMDORP

Rtf.lchteverm . Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2820 Rijmenam, Zilverberklaan 9

e20!ee,fic.,;; adres)

Ondereee akte OPRICHTING

OPRICHTING.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, notaris ter standplaats Mechelen op 1 1 juni 2014. Geregistreerd op het le° registratiekantoor Mechelen, op 16 juni 2014, acht bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, hoek 320, blad 37, vak 02. Ontvangen: vijftig euro 50,00), De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer VAN LOOY Johan Magdalena, geboren te Mechelen op zestien december negentienhonderd tweeënzestig, rijksregistemunamer 62.12,16-427.91, echtgenoot van mevrouw De Love Christine, hierna genoemd, wonende te 2820 I3onheiden, Zilverberklaan 9;

2. Mevrouw DE LOVE Christine Maria Marcella, geboren te Blankenberge op zes september negentienhonderd éénenzestig, rijksregisternummer 61.09.06-148.46, echtgenote van de heer van Looy Johan, voornoemd, wonende te 2820 Bonheiden, Zilverberklaan 9.

De echtgenoten Van Looy  De Love zijn gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Dirk Luyten te Mechelen op drie november tweeduizend en vier, gewijzigd met behoud van het stelsel doch met toevoeging van een beperkte gemeenschap ingevolge akte eveneens verleden voor ondergetekende notaris op zevenentwintig augustus tweeduizend dertien.

Het kapitaal wordt vastgesteld op twintig duizend Euro (20.000 E).

Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. Op het kapitaal wordt als volgt ingeschreven en gestort

1. De heer Van Looy Johan, voornoemd, schrijft in op zestig (60) aandelen en verricht tot storting van zijn deel, een betaling groot twaalfduizend euro (E 12.000,00)

2. Mevrouw De Love Christine, voornoemd, schrijft in op veertig (40) aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot achtduizend euro (E 8.000,00)

Sarnen : honderd (100) aandelen en twintig duizend euro (E 20.000,00)

Deponering van de fondsen een bïzondere banIcrekeninl:

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van twintig duizend Euro voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door de vennoten op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de NV BNP PARIBAS FORTIS Bank onder nummer BE84 0017 2974 8759, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, welk bewijs door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

Iedere comparant bevestigt dit wat zijn/haar storting betreft. De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de Bank bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1: NAAM:

De vennootschap draagt de naam : "RIJMDORP" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

I:)1? de: Cte kt? e, tee LI: `ieeLrfit,kien Re- W ea; hi)k":eg;:,VMIÉ:ejc.i f.3e: pc:?eeve,. nin peelem,a)ni't,n)

beexn:4d :e ten ve": ::iee.len t 'eiwesiveciedkien

: fIzzet-..kk*nieu

UI

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111191 1,!ilniu

Ondeenemsnr 5-5-3 c 0 rb

Beuaming

L.

E G D

18 .08- 20p

Aedr177..ef

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge " .e Artikel 2: ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2820 Eijmenarn, Zilverberklaan 9.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel

Het aan- en verkopen, in huur nemen en geven, ruilen, beheren, valoriseren, maken, verkavelen, oprichten, uitrusten, in leasing geven van alle bebouwde en onbebouwde goederen.

Alle activiteiten die behoren tot de Horecasector en in het bijzonder het inrichten en uitbaten van één of meer hotels, herbergen, tavernes, bars, drankhuizen, koffiehuizen en restaurants, met de verkoop van alle waren die

in dergelijke gelegenheden verkocht worden, en hierbij aansluitend de activiteit van tafelhouder (traiteur). Het verhuren en ter beschikking stelle van feestzalen en vergaderruimten voor aile mogelijke activiteiten, het zelf organiseren van recepties, feesten, banketten, en alle soorten van bijeenkomsten in de lokalen die door de

vennootschap worden gehuurd en of daarbuiten.

Het huren en verhuren van roerende en onroerende goederen.

Het verlenen van diensten in verband met al het voorgaande.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles ais hoofdaannemer dan wel aIs onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschàp mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

De vennootschap heeft tevens tot doel

Het beheer van ene patrimonium waar te nemen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor derden, alsook alle hiervoor niet voorziene verrichtingen die waartoe onroerende goederen aanleiding kunnen geven, het uitzondering van deze waarvoor bij wet specifieke reglementeringen voorzien zijn.

Het verstekken van adviezen en het leveren van diensten aan andere vennootschappen, openbare instellingen, en personen in het kader van een marktonderzoek, bedrijfs- en personeelsbeleid, management, marketing, aan-en verkoop, import en export met inbegrip van trading, verkoopsbegeleiding, handelsagentuur, bedrijfsoptimalisatie, distributie en public relations, alsmede de consultatie en opleiding in organisatie en methodologie van. informatiesystemen, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Training op het vlak van sales, service en managementverrichtingen.

Het beheren, kopen en verkopen van aandelen als holdingvennootschap.

Studiebureau voor organisatieproblemen en voor de waardebepaling van alle onroerende en roerende goederen. Het organiseren van cursussen en vergaderingen.

Het waarnemen van zaakvoerders-, bestuurs- en vereffenaarsmandaten in vennootschappen, verenigingen en andere rechtspersonen.

Zij kan eveneens belangen verwerven en beheren, door middel van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen en bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een zulkdanige activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn, en dit door inbreng, fusie, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap kan voorzien in de supervisie, het beheren, het raad geven en controleren van filialen en andere vennootschappen in de ruimste zin.

Aile handels- en nijverheidsverrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig kunnen zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te bevorderen of uit te breiden, en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag tevens bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verhuur van woningen, exclusief sociale woningen.

Verhuur en exploitatie van sociale woningen:

Verhuur van sociale woningen.

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasd niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen:

Verhuur van niet-residentiële gebouwen.

Verhuur en exploitatie van terreinen:

Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Beheer van niet-residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

Holdings.

Diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen.

Beheer van residentiële gebouwen met uitzondering van innen van de huur.

Beheer van overig onroerend goed met uitzondering van innen van de hnur.

Beheer van gebouwen die in het bezit van de overheid zijn of door haar worden gebruikt.

Het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht

en erfpacht.

Dit alles in het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften..

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de

ruimste zin.

Artikel 4 DUUR:

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5: BELOOP VAN HET KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twintig duizend Euro en wordt vertegenwoordigd door honderd

aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6: INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL:

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging

Artikel 13: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen,

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht

worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem

(haar) (hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14: MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten

titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden,

Artikel 15: VERTEGENWOORDIGING:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap

afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20 : JAARVERGADERING:

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni

om tien uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de

daaropvolgende werkdag.

Artikel 22 : BIJEENKOMSTEN:

ge 9 e

wee.r.wee......weenrave,

eb-ebudzm

Ugieeek Staatskead

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vél6r de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

EIk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: BOEKJAAR REKENINGEN:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 25: WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn. Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26 : ONTBINDING VEREFFENING:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Artikel 27 ONTBINDING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan isizijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.





OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Het eerste boekjaar neemt aanvang op datum van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

3. Volmacht:

De bijzondere algemene vergadering der vennoten stelt hierbij aan tot haar bijzondere gevolmachtigde, de bvba Eliko Fiduciaire, kantoor houdende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Berlaarbaan 203 A, aan wie zij alle macht en opdracht verleent om voor haar en in haar naam, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen en het ondertekenden van de nodige stukken en akkoorden bij het beheer der Directe Belastingen, alsmede bij de BTW-administratiediensten, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming en het ondememingsIoket.

4. Benoeming van de zaakvoerder(s)

Op voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid, komen comparanten overeen te benoemen:

a. Tot vast vertegenwoordiger: er wordt beslist om geen vast vertegenwoordiger te benoemen.

b. Tot zaakvoerders:

- de heer Van Looy Johan, voornoemd, en mevrouw De Love Christine, voornoemd.

De duurtijd van zijn mandaat is onbepaald.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd,

Aan de zaakvoerder(s) wordt (worden) alle machten, voorzien in de statuten, opgedragen.

De aangestelde zaakvoerder(s) heeft (hebben) verklaard te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij (zij) niet

getroffen werd(en) door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Dirk Luyten, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; gelijkvormig afschrift van de akte oprichting de dato 11 juni 2014.

. " . ..... .."

Cg) f.'pa tE.0 tÉz vgn neriEreliekiH3 : ne0e NwDeil Fu?,ellnieitw sqe:e tf ert IH2ij v8r: eiq. peeumoem:83-:)

i:ece.Q..-.1er.1a re:chpere.eterk te: te:gt.rt,efe,eediern-:

biez.-sel #';e:eldtekrliele

Coordonnées
RIJMDORP

Adresse
Zetel: 2820 Rijmenam, Zilverberklaan 9

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande