RIPETRO RAMSEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIPETRO RAMSEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.902.160

Publication

07/04/2011
ÿþMM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

" 11052691

L?." ~~-~ ~~5

,: A " 7 ~r % ,

2 C r-

.l

;,.,

çrr;'rr.. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : rom% 3u q0

Benaming

(voluit) : Ripetro Ramsel

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2230 Herselt (Ramsel), Stationsstraat 78

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 24 maart 2011, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ripetro Ramsel", met zetel te 2230 Herselt (Ramsel), Stationsstraat 78, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CVDA", met zetel te 2230 Herselt, Molenvloed 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout onder nummer 0477.638.391 en met B.T.W.-nummer BE477.638.391, opgericht krachtens akte verleden voor notaris EYSKENS Michel te Oud-Tumhout op 24 mei 2002, bekendgemaakt in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad op 11 juni 2002 onder nummer 20020611-554, waarvan de statuten sedertdien ongewijzigd. Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer VAN dER AUWERA Clement Florent, geboren te Heist-op-den-Berg op 27 november 1958, echtgescheiden, wonende te 2230 Herselt, Stationsstraat 80, benoemd in de oprichtingsakte verleden voor notaris EYSKENS Michel te Oud-Turnhout op 24 mei 2002, bekendgemaakt zoals hierboven vermeld.

2) De heer VAN dER AUWERA Clement Florent, geboren te Heist-op-den-Berg op 27 november 1958, echtgescheiden, wonende te 2230 Herselt, Stationsstraat 80.

3) Mevrouw LAMBAERTS Rita Roza Renilda, geboren te Heist-op-den-Berg op 20 maart 1962, wonende te 2230 Herselt, Stationsstraat 80.

Het kapitaal bedraagt twintig duizend euro (20.000,00 E), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zij intekenen als volgt:

- door voomoemde vennootschap CVDA, houdster van 198 aandelen.

- door voomoemde heer VAN dER AUWERA Clement Florent, houder van 1 aandeel.

- door voomoemde mevrouw LAMBAERTS Rita Roza Renilda, houdster van 1 aandeel.

Dat het kapitaal volstort is ten belope van twintig duizend euro (20.000,00¬ ).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij Centea Bank door storting of overschrijving op de speciale rekening

nummer BE58 8601 1302 4479.

De vennootschap heeft tot doel:

- uitbating van een tankstation met shop;

- uitbating van een car-wash;

- deelnemen aan andere vennootschappen op eender welke wijze;

- het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in andere vennootschappen;

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovengenoemd doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening

van derden, zo in België als in het buitenland. Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobiliaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het

doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering: blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Voor-

' baouden aan het Belgisch Staatsblad

Indien er meer, dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

" Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde'.

:regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de

" vennootschap; hij kan in zijn naam aile bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn eigen verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen,

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

" Wordt in hoedanigheid van statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De heer VAN dER AUWERA Clement Florent, wonende te 2230 Herselt, Stationsstraat 80, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de eerste maandag van de maand mei om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen ver de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand mei om twintig uur van het jaar tweeduizend dertien om twintig uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte, financieel plan en bankattest

Getekend Danny Geerinckx, notaris te Aarschot



























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RIPETRO RAMSEL

Adresse
STATIONSSTRAAT 78 2230 RAMSEL

Code postal : 2230
Localité : Ramsel
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande