RIVERSIDE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIVERSIDE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.144.772

Publication

08/01/2015
ÿþk

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Hofstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Statutenwijziging

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 19 december 2014, bij verslagschrift van zelfde datum van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem, dat de hiernavolgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

De vergadering beslist om het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten beginnen op 1 september van ieder jaar en te laten eindigen op 31 augustus van het volgend jaar.

De vergadering beslist derhalve artikel 29 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 29 - Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één september en eindigt op éénendertig augustus. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt het met het bestuur van de vennootschap belaste orgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke voorschriften ter zake.

In voorkomend geval overhandigt het bestuur, tenminste één maand voor de gewone algemene vergadering, de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen die het in de wet bedoelde verslag moeten opstellen."

Tweede beslissing:

De vergadering beslist om de datum van de algemene vergadering te wijzigen, om deze te houden ieder jaar op de vierde vrijdag van de maand januari om 19.00 uur,

De vergadering beslist derhalve artikel 22 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 22 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroe-apen op de vierde vrijdag van de maand januari, om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Te allen tijde kan een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over enig onderwerp dat tot haar bevoegdheden behoort.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping?

Il. Inzake varia - overgangsbepalingen

Derde beslissing:

De vergadering beslist bij wijze van uitzondering, dat het boekjaar lopende van 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014, verlengd zal worden tot en met 31 augustus 2015.

Vierde beslissing:

De vergadering beslist bij wijze van uitzondering, dat de algemene vergadering voor het verlengde boekjaar van 1 januari 2014 tot 31 augustus 2015, gehouden zef worden de vierde vrijdag van de maand januari 2016 om 19.00 uur.

Vijfde beslissing:

De vergadering verleent verder volmacht aan Tom Vanherck van Tomik Consultancy BVBA te 2480 Dessel, Zandbergen 102, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met onderhavige akte, met beslissingen van de zaakvoerder en de van de algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een ondernemingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name

Voorbehoud aan he Belgisc 5taatsbi

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van hoopr ianckli Antwerpen

lel

III

Ondernemingsnr : 0812.144.772 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

RIVERSIDE SOLUTIONS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

ondermeer de Belásting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

V

bei?ouden aan het Belgisch

Staatsblad

4

V

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 14.06.2013 13179-0580-013
17/07/2012
ÿþMod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" S

:

~e~r~~~r.~~1~,~;~ ~ ~

t~áf) f~no h uy ,~G~C~3Ír~â~~r

ü ar~c~~~~ ,si"fí'v&rûG11s op

Qs3~u2012

Griffie

I1IiuiuwiWui1§1~iH411(

Ondernenlingsnr : 0812.144.772

Benaming

(voluit) : RIVERSIDE SOLUTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofstraat 16 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: kapitaalsverhoging

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 28 juni 2012, bij verslagschrift van zelfde datum van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem, dat de hiernavolgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

" Eerste beslissing - Kapitaalverhoging door inbreng in geld :

De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro) te verhogen door incorporatie in het maatschappelijk kapitaal van een som van honderd zevenenzestig duizend vierhonderd euro (167.400 euro) en zonder het creëren van nieuwe aandelen om het te` brengen op honderd zesentachtig duizend euro (186.000 euro).

Tweede beslissing - Inschrijving en volstorting :

De verhoging van het kapitaal wordt door de enige aandeelhouder ingeschreven in geld in verhouding tot het aantal aandelen dat hij thans bezit, zijnde door de heer SIMPSON Richard, vcornoemd, voor een bedrag van honderd zevenenzestig duizend vierhonderd euro (167.400 euro), zijnde het totaal bedrag van de inschrijving, welk bedrag overeenstemt met het bedrag van de kapitaalsverhoging. Het bedrag van honderd zevenenzestig duizend vierhonderd euro (167.400 euro) werd gestort op de bijzondere bankrekening en het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd en op heden overhandigd aan ondergetekende notaris.

De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op honderd zesentachtig duizend euro (186.000 euro).

III. Derde beslissing - Wijziging van de statuten :

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering volgende wijzigingen aan artikel vijf van de

statuten aan te brengen, welk artikel thans als volgt luidt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zesentachtig duizend euro (¬ 186.000). Het is verdeeld

in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort."

IV. Vierde beslissing -- Machten/volmachten

De vergadering beslist de statuten aan te passen een hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe all machten aan de zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren. De vergadering verleent verder volmacht aan de vennootschap AFIDAC met zetel te 2200 Herentals, Notetarenlaan 16 , met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerlegging enlof publicaties die verband houden met onderhavige akte, met beslissingen van de zaakvoerder en de van de algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen enlof een ondememingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 05.07.2012 12264-0589-012
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.06.2011 11230-0194-008
15/03/2011
ÿþ Mod 2.1

ght In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergele." 7,:.t reY;c ean ~

Rechtbank van Kocphut3";:-: }- fu ~`árcrpen

op

De Griffier,

Griffie

'11040973*

1111

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0812.144.772

Benaming

(voluit) : RIVERSIDE SOLUTIONS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofstraat 16 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : statutenwijziging; doelsuitbreiding

Er blijkt uit een beslissing van de buitengewone algemene vergadering in datum van 1 maart 2011, bij: verslagschrift van zelfde datum van notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem, dat de hiernavolgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing:

Het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 17 februari 2011 over de noodzakelijkheid van de` uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt goedgekeurd, alsmede goedkeuring van: de staat van activa en passiva per 20 december 2010. Voormeld verslag en voormelde staat worden aan; onderhavige akte gehecht en zullen er samen mee geregistreerd worden.

Tweede beslissing:

De doel van de vennootschap wordt uitgebreid zoals navermeld.

Artikel 3 van de statuten van de vennootschap wordt derhalve gewijzigd door inlassing van de volgende; tekst na de woorden "...vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs." :

"- Het reinigen en schoonmaken van onroerende en roe/ënde goederen, het kuisen en lappen van ramen,; het reinigen van interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, werkplaatsen, appartementsgebouwen,: woningen en bijgebouwen.

- De handel in allerlei reinigingsproducten, -materialen en  machines, daaronder begrepen: de aan-en verkoop, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, import en export."

Derde beslissing:

De vergadering beslist de statuten aan te passen een hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe all machten aan de zaakvoerder, met recht van indeplaatsstelling, inzonderheid om de coordinatie van deze; statuten goed te keuren.

De vergadering verleent verder volmacht aan de vennootschap AFIDAC met zetel te 2200 Herentals,' Notelarenlaan 16 met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen; betreffende de registratie, de neerlegging en/of publicaties die verband houden met onderhavige akte, met: beslissingen van de zaakvoerder en de van de algemene vergadering, alsook alle formaliteiten te ver-vullen met betrekking tot inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en/of een: ondememingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de Federale overheidsdienst Financiën, met name: onder meer de Belasting over de Toegevoegde Waarde administratie, de Administratie der Directe Belastingen, de rijksdienst voor sociale zekerheid (RSZ)en alle andere administraties zoals een Sociaal Verzekeringsfonds, een sociaal secretariaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-gecoördineerde statuten.

Notaris Guillaume Beuckelaers te Antwerpen-Berchem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.08.2015, GGK 22.01.2016, NGL 01.03.2016 16055-0406-012

Coordonnées
RIVERSIDE SOLUTIONS

Adresse
HOFSTRAAT 16 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande