RIXT INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIXT INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.621.137

Publication

03/07/2014
ÿþmod 11.1

HICW-1.1-10:1J1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

24 JUNI 20111

afdeling Antwerpen

111111q1)11IA!!!)11.11111111

Griffie

Ondernemingsnr 0459.621.137

Benaming (voluit) : R1XT INTERNATIONAL

(verkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Noorderlaan 31

2030 Antwerpen

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 10 juni 2014 blijkti dat door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIXT INTERNATIONAL, gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 31, volgende: beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen:

1. Kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting met

negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) om het te brengen van tweeëntwintigduizend driehonderdentien

:t

euro Mrienveertig cent (¬ 22.310,41) op negenhonderdtweeëntwintigduizend driehonderdentien euro

"

eenenveertig cent (¬ 922.310,41), door de uitgifte van zesendertigduizend driehonderdenzes (36.306) aandelen:

zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf 1 juli 2013,: en waarop a pari zal worden ingetekend in natura door de vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit door inbreng van schuldvorderingen.

De cnmparanten hierna onveranderd 'de inbrengers' genoemd hebben verklaard de volgende:

vorderingen in te brengen in de vennootschap:

Beschrijving van de inbreng

De inbrengers brengen een schuldvordering in, die zij verklaren te bezitten ingevolge de beslissing toti dividenduitkering, genomen door de algemene vergadering van vennoten de dato 15 mei 2014, met: betaalbaarstelling op heden.

Bij beslissing van de algemene vergadering de data 15 mei 2014 werd er beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) uit de beschikbare reserves. Het verslag hiertoe werd voorgelegd.

Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een netto-dividend ten belope van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00).

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de vennoten het dividend niet in speciën wensen te ontvangen, doch dat zij de intentie hebben om de vorderingen die zij ingevolge hogervermelde beslissing tot uitkering van het dividend op de vennootschap hebben, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van het netto-dividend.

Voorwaarden van de inbreng

De inbrengers verklaren dat de ingebrachte vorderingen zeker, vaststaand en eisbaar zijn, en dat zij niet in pand gegeven zijn, noch bezwaard zijn met beslag of enig ander beletsel dat het eigendom of het genot ervan zou aantasten.

De vorderingen worden overgedragen op datum van vandaag.

Vanaf deze dag zijn alle rechten, aile baten en lasten eraan verbonden voor rekening van de vennootschap. Waardering van de inbreng

De leden van de vergadering, die verklaren volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de: wezenlijkheid en de bijzondere voorwaarden van de hierboven beschreven inbrengen in natura, bevestigen: daarover geen verdere beschrijving te verlangen.

Zonder dat hen daaromtrent enige nadere rechtvaardiging dient te worden gegeven, stellen zij de waarde: van de inbrengen vast op negenhonderdduizend euro 900.000,00)

Vergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In vergelding voor de hiervoor omschreven niet geldelijke inbreng worden zesendertigduizend driehonderdenzes (36.306) van de nieuw uitgegeven en volledig afbetaalde aandelen verstrekt aan de inbrengers en wel als volgt:

- aan mevrouw Crynen lise: twaalfduizend honderdentwee (12.102) aandelen zonder nominale waarde; aan mevrouw Crynen Karin: twaaifduizend honderdentwee (12.102) aandelen zonder nominale waarde; - aan mevrouw Crynen Ann: twaalfduizend honderdentwee (12.102) aandelen zonder nominale waarde; Samen; zesendertigduizend driehonderdenzes (36.306) aandelen zonder nominale waarde, wat de totaliteit

omvat van de aandelen die worden afbetaald in nature.

Zodat door deze inbreng en toekenning van aandelen de plaatsing en afbetaling bij wijze van kapitaalonderschriiving door niet geldelijke inbreng definitief is.

Verslag van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerders

Omtrent de hiervoor omschreven inbrengen in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MARC SCHOOFS & C°, waarvan de zetel gevestigd is te 2610 Antwerpen-VVilrijk, Prins Boudewijnlaan 177-179, vertegenwoordigd door de heer Schoofs Marc. bedrijfsrevisor, het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

Omtrent de zelfde inbreng is door de zaakvoerders tevens een verslag opgesteld overeenkomstig hetzelfde artikel van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten bevestigen een afschrift te hebben ontvangen van bedoelde rapporten, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk ais volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de bvba RIXT INTERNATIONAL bestaat uit vorderingen ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 900.000,00 E

Bij het beéincligen van de controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de venichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 15 me, 2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvorderingen op grond van de niet-naleving van de vormvereisten inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng In natura bestaat uit 36.306 aandelen van de bvba RIXT INTERNATIONAL. Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

2. Schrapping van achtste zin en volgende onder hoofding 'voorkeurrecht' in artikel 5 van de statuten.

3. Aanpassing en coördinatie van de bestaande tekst van de statuten ingevolge de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze werd neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura

historiek en coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

î

30/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ici (fliF,`h3 t+err o'. heohtbarl{ti

Stan Koophandel te Al1iYJOrpe op

16 DEC 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.621.137

Benaming

(voluit) : RIXT INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : NOORDERLAAN 31 2030 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering van 5 december 2013 aanvaardt de herbenoeming van volgende zaakvoerders:

Crynen Karin, Koning Albertlei 7, 2950 Kapellen, als zaakvoerder

- Crynen Ann, Langenberg 44, 2323 Wortel, als zaakvoerder

Crynen [Ise, Schildedreef 47, 2970 Schilde, als zaakvoerder.

Deze mandaten gelden vanaf heden voor een onbeperkte termijn,

lise Crynen

Zaakvoerder

Karin Crynen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

131 8 2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen.

Verso : Naam en handtekening.

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 10.12.2013 13680-0530-018
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 20.12.2012 12672-0580-016
20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 13.12.2011 11636-0293-016
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.12.2010, NGL 07.12.2010 10628-0208-016
01/04/2010 : AN320596
17/02/2010 : AN320596
05/01/2009 : AN320596
31/01/2008 : AN320596
02/01/2008 : AN320596
13/12/2006 : AN320596
23/01/2006 : AN320596
18/04/2005 : AN320596
08/07/2004 : AN320596
17/02/2003 : AN320596
17/02/2003 : AN320596
17/02/2003 : AN320596
11/01/2001 : AN320596
21/01/2000 : AN320596
13/02/1999 : AN320596
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 03.12.2015, NGL 07.12.2015 15685-0162-018

Coordonnées
RIXT INTERNATIONAL

Adresse
NOORDERLAAN 31 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande