RL INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RL INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.868.317

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 06.08.2014 14405-0067-029
08/01/2014
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0456.868.317

Benaming (voluit) : RL Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 48 2920 Kalmthout

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in natura, met uitgifte van nieuwe aandelen j

:; - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen

beslissing(en) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, met behoud van het maatschappelijk doel - machtiging bestuursorgaan volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel ide, notaris-plaatsvervanger, vervangende

ii wijlen notaris Maurice IDE, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 16 juli 2013, op 23 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

;; Naamloze Vennootschap "RL Invest", met zetel gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0456.868.317, RPR Antwerpen, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1: Kennisname en besprekinq-van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot en toelichting met betrekking tot een inbreng in natura.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de raad van bestuur van de vennootschap, waarin het voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht, de dato 5 december 2013. De vergadering had hierover geen opmerkingen.

Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de raad van bestuur ontvangen te hebben. Voormeld verslag, hier aangehecht, vormt één geheel met de akte.

Punt 2: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura en toegepaste waarderingsmethode.

Verklaring eveneens voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehecht verslag van de ;

commissaris, opgesteld op 16 december 2013 met betrekking tot de inbreng in natura en toegepaste waarderingsmethode, overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering had hierover geen opmerkingen.

Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 3: Beslissing op voorstel van de raad van bestuur tot kapitaalverhoging met een minoen euro (¬ " 1.000.000,00) door een inbreng in natura van een vordering in rekening-courant door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakeliikheid "Vulpia Real Estate" ten bedrage van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) tegen uitgifte van veertigduizend

ii driehonderdtweeëntwintiq (40.322) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80).

Kennisname van het voorstel van de raad van bestuur om over te gaan tot een kapitaalverhoging met een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) door een inbreng in natura van een vordering in rekening' courant door de cotsperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vulpia Real Estate" ten bedrage van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) tegen uitgifte van veertigduizend driehonderdtweeëntwintig euro (40.322) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80)_ Na bespreking, beslissing om deze kapitaaiverhogin9 door te voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~su

iu

fll

Vooi

behow aan h Belgis

Staatst;

Neergelegd te( griffie van de Reci"ti:Juiiis

van KoophFaticid te Antwerpen, op

Griffie 271f,2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Punt 4: Vaststelling van de verwezenliikinq van de inbreng in natura van de vordering in rekening-courant voor een bedrag van een miljoen euro (¬ 1.000.00000) en van de kapitaalverhoging met een miljoen euro (¬ 1000.000,00) (waardoor het kapitaal van viLfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) wordt gebracht op een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00).

Kennisname van de bevestiging van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vulpia Real Estate" tot inbreng van haar vordering in rekening-courant ten bedrage van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00),

Vaststelling dat de inbreng in natura van de vordering in rekening-courant voor een bedrag van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) werd verwezenlijkt. Vaststelling dat de kapitaalverhoging derhalve werd verwezenlijkt voor een bedrag van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00), waardoor het kapitaal van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) wordt gebracht op een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00). Bevestiging dat overeenkomstig artikel 420 Wetboek van Vennootschappen aan de wettelijke vereisten wat betreft plaatsing van het verhoogde kapitaal en volstorting van de nieuw uitgegeven aandelen is voldaan.

Punt 5 : Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissinq(en): Beslissing om artikel 2.1 van de statuten aan te passen als volgt:

"Art. 2 § 1. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1.500.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zestigduizend vierhonderddrieëntachtig (60.483) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/60.483ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Punt 6: Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 7: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Jannes Verheyen, die voor onderhavige akte woonplaats kiest te Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Michel Ide, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 16 juli 2013

Tegelijk hiermee neercielecid

Uitgifte akte

Coordinatie van de statuten

Verslag raad van bestuur overeenkomstig art. 602 Wetboek van Vennootschappen

Verslag commissaris overeenkomstig art. 602 Wetboek van Vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~=r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

05/12/2014
ÿþMod word 11.1

grif"~ -4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

Naamloze Vennootschap

Leopoldstraat 48, 2920 Kalmthout

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming commissaris

Uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders blijkt het volgende:

1. Kennisname einde mandaat commissaris

De vennoten nemen kennis van het feit dat het mandaat van de commissaris, de brugerlijke cvba Mertens, Dewaele, Achten &C0 Bedrijfsrevisoren, in haar mandaat vertegenwoordigd door de heer Frans Dewaele ten einde gekomen is naar aanleiding van de gewone algemene vergadering van 2014, die beslist heeft over de jaarrekeningen van het boekjaar eindigend op 31 december 2013.

2. Benoeming van commissaris

De vennoten beslissen vervolgens, met eenparigheid van stemmen, om de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst&Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te De Kleetlaan 2, 7831 Diegem, te benoemen als commissaris van de Vennootschap voor een duur van drie boekjaren, zodat het mandaat van de commissaris zal eindigen naar aanleiding van de gewone algemene vergadering van het jaar 2017, die zal beslissen over de jaarrekening van het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

De cvba Ernst & Young Bedrijfsrevisoren zal voor haar mandaat vertegenwoordigd worden door de heer Han Wevers.

3. Volmacht

De vennoten beslissen de heer Jannes Verheyen, bedrijfsjurist, als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aan te stellen teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering van de registratie van de Vennootschap bij de griffie van rechtspersonen bij de Rechtbank van Koophandel, en van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor analytisch uittreksel

Jannes Verheven Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd

Eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd 17 november 2014

0456.868.317

RL INVEST

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 6 NOV. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IA

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 08.08.2013 13409-0241-039
03/01/2013
ÿþ4i mal I Li





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 1111M I11 1111111111 11 III 1I

*13001255

I 11l

NQ~r~o apitirr~ri ie v~ri d~ cc~3ard ved~~salndod ta Aiti;recpenr 19

2 0 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.868.317

Benaming (voluit) : Résiparc

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

Onderwerp akte : Naamwijziging - kapitaalverhoging - statutenwijziging met inbegrip van

° doelwijziging - machtiging - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger,

;; vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012, op 10 december 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "Résiparc", met zetel gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0456.868.317, RPR Antwerpen, de volgende beslissingen heeft genomen met éénparieheid van stemmen :

Punt 1: Beslissing tot naamswijziging van de Naamloze Vennootschap "Résiparc" in "RL Invest".

Beslissing om de naam van de vennootschap te wijzigen in "RL Invest". De statuten zullen overeenkomstig worden aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 2: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot en i; toelichting met betrekking tot een inbreng in natura, met inbegrip van een staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de raad van bestuur van de vennootschap, waarin het voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt toegelicht, de dato 7 december 2012, met aangehechte staat van actief en passief per 30 september 2012 De vergadering had hierover geen opmerkingen.

Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de raad van bestuur ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 3: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris " overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura en toegepaste waarderingsmethode.

Verklaring eveneens voorlezing gekregen te hebben van het aangehecht verslag van de commissaris, opgesteld op 7 december 2012 met betrekking tot de inbreng in natura en toegepaste waarderingsmethode, overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van de commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met

de akte. " .

Punt 4: Beslissing op voorstel van de raad van bestuur tot kapitaalverhogmq met vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00) door een inbrenq in natura ;; van een vordering in rekening-courant door de naamloze vennootschap"Vulpia Real Estate" ten bedrage van vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00), tegen ;; uitgifte van zeventienduizend zeshonderdeenentachtig (17.681) nieuwe aandelen met een

fractiewaarde van vierentwintig euró tachtig cent (¬ 24,80). "

Kennisname'van het voorstel van de raad van bestuur om over te gaan tot een kapitaalverhoging met vierhonderdáchtendertigduizend Vijfhonderd euro (¬ 438.500,00) door een inbreng in natura van - een vordering inrekening-courant door de naamlóze vennootschap "Vulpis Real Estate" ten "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' . bévoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :-Naam en handtekening - " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bedrage van vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00), tegen uitgifte van zeventienduizend zeshonderdeenentachtig (17.681) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van vierentwintig euro tachtig cent (¬ 24,80). Na bespreking, beslissing om deze kapitaalverhoging door te voeren.

Punt 5: Vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng in natura van de vordering in rekening-courant voor een bedrag van vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00) en van de kapitaalverhoging met vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00) (waardoor het kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00) wordt gebracht op vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00).

Kennisname van de bevestiging van de naamloze vennootschap "Vulpia Real Estate" tot inbreng van haar vordering in rekening-courant ten bedrage van vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00). Vaststelling dat de inbreng in natura van de vordering in rekening-courant voor een bedrag van vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 438.500,00) werd verwezenlijkt. Vaststelling dat de kapitaalverhoging derhalve werd verwezenlijkt voor een bedrag van vierhonderdachtendertigduizend vijfhonderd euro (E 438.500,00), waardoor het kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) wordt gebracht op vijfhonderdduizend euro (E 500.000,00). Bevestiging overeenkomstig artikel 420 Wetboek van Vennootschappen dat aan de wettelijke vereisten wat betreft plaatsing van het verhoogde kapitaal en volstorting van de nieuw uitgegeven aandelen is voldaan.

Punt 6: Kennisname en bespreking van het voorstel van de raad van bestuur tot wiiziging van de statuten van de vennootschap, in functie van de doorgevoerde naamswijziging en kapitaalsverhoging, met inbegrip van een doelwijziging, en het voorstel van tekst van de aangepaste statuten.

Kennisname van en beraadslaging omtrent het voorstel van de raad van bestuur om over te gaan tot wijziging van de statuten van de vennootschap in functie van de doorgevoerde naamswijziging en kapitaalsverhoging, met inbegrip van de doelwijziging, en van het voorstel van tekst van de aangepaste statuten.

Punt 7: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel artikel 559 Wetboek van Vennootschappen (met inbegrip van een staat van actief en_passief afgesloten op 30 september 2012), houdende voorstel tot doelwijziging.

Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de raad van bestuur van de vennootschap van 7 december 2412 (met inbegrip van een staat van actief en passief), houdende voorstel tot doelwijziging. De vergadering had hierover geen opmerkingen. Verklaring voorafgaandelijk aan deze vergadering een afschrift van gezegd verslag van de raad van bestuur ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 8: Kennisname en bespreking van het verslag opgemaakt door de commissaris overeenkomstig artikel 559 Wetboek van Vennootschappen over voormelde staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012.

De vergadering verklaart voorlezing gekregen te hebben van het aan de akte gehechte verslag van de commissaris van 7 december 2012 over voormelde staat van actief en passief afgesloten per 30 september 2012. De vergadering heeft hierover geen opmerkingen.

Verklaring voorafgaandelijk aan de vergadering een afschrift van gezegd verslag van de

commissaris ontvangen te hebben. Voormeld verslag vormt één geheel met de akte.

Punt 9: Beslissing tot het wijzigen van de statuten, met inbegrip van de doelwijziging, zoals voorgesteld door de raad van bestuur.

Na elk gewijzigd artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, met inbegrip van de gewijzigde omschrijving van het doel van de vennootschap, beslissing om de statuten te wijzigen als volgt: a. Artikel 1§2 wordt gewijzigd door vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap draagt de naam "RL invest'.

b.Artikel 1§5 wordt gewijzigd door vervanging door volgende tekst:

"De vennootschap stelt zich tot doel:

A)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

1Áoorï"

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

%Loo-behouden aan het Belgisch Staatsblad

B) Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

C) De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

D) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, of inpandgeving van onroerende goederen.

E) De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

F) Het operationeel uitbaten van initiatieven in de welzijns-, ouderenzorg- en gezondheidszorgsector in het algemeen, met de daaraan gekoppelde dienstverlening, alsook het ondersteunen van dergelijke initiatieven.

G) Exploitatie en beheer van serviceflats, voorzieningen voor geassisteerd wonen, rusthuizen, logementshulzen, kuuroorden en revalidatiecentra.

H) Het geven van adviezen en het verstrekken van alle soorten diensten en prestaties op het vlak van welzijn en gezondheid.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

c.Artikel 2§1 wordt gewijzigd door vervanging door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door twintigduizend honderdéénenzestig (20.161) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/20.161ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

d.Artikel 3§1.1. eerste alinea wordt gewijzigd door vervanging door volgende zinnen:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van juni en dit om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, eveneens om 14uur."

Punt 10: Kennisname van het ontslag van de naamloze vennootschap CareeVulpia, met inbegrip van haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Van Moerzeke, als bestuurder van de vennootschap. Beslissing tot benoeming van de heer Luc Van Moerzeke als bestuurder. Kennisname van het ontslag van de naamloze vennootschap Care@Vulpis, met maatschappelijke zetel te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, ondernemingsnummer 0885.883.479, RPR Antwerpen, met inbegrip van haar vaste vertegenwoordiger de heer VAN MOERZEKE Luc Ivonne, geboren te Hamme op 10 juni 1961, rijksregisternummer 61.06.10-085.65, identiteitskaartnummer 0120039101-49, echtgenoot van mevrouw Mertens Evy, wonende te 2950 Kapellen, Kalmthoutsesteenweg 51, dat ter vergadering werd gegeven door deze laatste.

De vergadering benoemde voornoemde heer Luc Van Moerzeke als bestuurder van de vennootschap, die zijn mandaat aanvaardde.

Punt 11: Beslissing tot machtiging van en toekenning van volmacht aan de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) tot neerlegging van de akte (met inbegrip van biigevoegde verslagen), tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten (met inbegrip van wijziging van inschrijving in KBO).

Beslissing om de instrumenterende notaris (met macht van indeplaatsstelling) te machtigen en hem een volmacht toe te kennen, tot neerlegging van de akte (met inbegrip van de bijgevoegde verslagen), tot publicatie van de genomen beslissingen, en tot het vervullen van alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten (met inbegrip van wijziging van inschrijving in KB0). Voor ontledend uittreksel.

Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte akte

Coördinatie van de statuten

Verslag raad van bestuur overeenkomstig art. 602 Wetboek van Vennootschappen

Verslag commissaris overeenkomstig art. 602 Wetboek van Vennootschappen

Verslag raad van bestuur overeenkomstig art. 559 Wetboek van Vennootschappen

Verslag commissaris overeenkomstig art. 559 Wetboek van Vennootschappen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t: F;Ia~Js~ vá'>. ~

~ tiK~ 1,1111...

Griffie

' r ~>:{ i4Zi ~~ifáf'

,, g

*iaisssa~*

Ondernemingsnr : 0456.868.317

Benaming

(voluit) : Resiparc

(verkort) :

V beh aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Leopoldstraat 48 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurder - Bekrachtiging benoeming commissaris - Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Op de algemene vergadering van 30 mei 2012 werd kennis genomen van het vrijwillig ontslag als bestuurder van RDV-Invest NV (met vaste vertegenwoordiger Luc Van Moerzeke). Het ontslag ging in op 30 mei 2012.

Bij beslissing van de algemene vergadering van 30 mei 2012 werd tot bestuurder benoemd met ingang vanaf 30 mei 2012, voor een periode van 4 jaar: Vulpia Real Estate NV, met haar vaste vertegenwoordiger Luc Van Moerzeke.

Bij beslissing van de algemene vergadering van 30 mei 2012 werd de benoeming per 01.01.2011 van commissaris BVBA Mertens, Dewaele, Achten & Co Bedrijfsrevisoren, bekrachtigd. De commissaris werd benoemd voor een periode van drie boekjaren, m.n. 2011, 2012 en 2013. De benoeming eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014.

Op de raad van bestuur van 30 mei 2012 werd kennis genomen van het vrijwillig ontslag als gedelegeerd bestuurder van RDV-Invest NV. Het ontslag ging in op 30 mei 2012.

Bij beslissing van de raad van bestuur van 30 mei 2012 werd tot gedelegeerd bestuurder benoemd met ingang vanaf 30 mei 2012, voor de duur van haar mandaat als bestuurder: Vulpia Real Estate NV.

Voor Resiparc NV,

Vulpia Real Estate NV, gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door Vulpia NV, gedelegeerd bestuurder,

op haar beurt vertegenwoordigd door Luc Van Moerzeke, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012
ÿþbe

a B( Ste

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Coorgoiqed kr fniffFc vrc Pc,r.kxner y~tii f('" W

~ ~~r~t=y~..~~1 ~a ~

3 JULI 2012

Griffie

I I 11IIIIVIIIII VIII IIIINIIII

*12130145*

llI

P.

Ondernemingsnr : 0456.868.317

voluit RES1PARC

Benaming (voluit)

(verkort) :

I? Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Leopoldstraat 48

2920 Kalmthout

:: Onderwerp akte :

AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN IN HET

NEDERLANDS- ,

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Sven Heyvaert, notaris-plaatsvervanger; vervangende wijlen notaris Maurice Ide, notaris te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge; beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde op 11 juli 2011, ? op 30 april 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap;

i "RESIPARC", beslist heeft een nieuwe Nederlandstalige tekst van statuten aan te nemen, waarvan;

uittreksel volgt:

"ARTIKEL 1. RECHTSVORM  NAAM  ZETEL DUUR DOEL

Art. 1 § 1. Rechtsvorm

il De vennootschap werd opgericht naar Belgisch recht en heeft de rechtsvorm van een naamloze;

vennootschap.

Art. 1 § 2. Naam

;c De vennootschap draagt de naam "RESIPARC".

li Art, 1 § 3. Zetel

,, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2920 Kalmthout, Leopoldstraat 48, gelegen in het;

gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

ii De zetel van de vennootschap mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij; beslissing van het bestuursorgaan zonder voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering,

i mits inachtneming van de taalwetgeving. ,

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, admiinistralieve zetels,1

ii filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ii Art. 1 § 4. Duur '

; De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ii Art. 1 § 5. Doel

il De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, of voor rekening van derden, of in participatie'

met derden: het beheer en de exploitatie van rust- en verzorgingstehuizen en bejaardentehuizen, de;

verhuur van kamers en appartementen, en alle daarbijhorende diensten m.n. het onderhoud, dei i.

;i voorbereiding van maaltijden en verzorging. i

Zij kan in het algemeen alle activiteiten uitoefenen, van welke aard ook, die rechtstreeks of ; onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel

Zij kan op elke wijze deelnemen aan/in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een doelî il hebben dat identiek, vergelijkbaar of samenhangend is met haar doel, of die van aard zijn om de' ;,? ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

;; ARTIKEL 2. KAPITAAL EN AANDELEN

il Art. 2 § 1. Kapitaal

ii Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61, 500, 00), Het wordt vertegenwoordigd door 2.480 aandelen op naam, zonder nominale waarde, i ii die ieder één/tweeduizend vierhonderdtachtig (1/2.4805(e) van het kapitaal vertegenwoordigen,

;, Art. 2 § 2. Aandelen in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

len opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten' zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijk gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht en het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens andersluidende afspraken.

Art. 2 § 3. Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

In geval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de aandeelhouders de voorkeur om in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 592 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van vennootschappen.

Na het verstrijken van deze termijn zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrïjvingsrecht gebruik hebben gemaakt, aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen, onder de voorwaarden bepaald in artikel 595 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

Art. 2 § 4. Obligaties, warrants en certificaten

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur, Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging. De vennootschap kan, In het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte aan deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen, overeenkomstig artikel 503 van het Wetboek van vennootschappen,

ARTIKEL 3. ORGANEN

Art. 3 § 1. De algemene vergadering

1. Jaarvergadering en bijzondere/buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni, en dit om 10u. indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, eveneens om 10u.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders kan bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, en moet worden bijeengeroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen hierom verzoeken.

De vergaderingen van aandeelhouders worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

2. Qproeping

Een vergadering van aandeelhouders wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissaris(sen).

De houders van aandelen op naam, de ev. houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de ev. houders van obligaties en warrants op naam, de bestuurders en ev. commissaris(sen) worden vijftien dagen vóár de vergadering, uitgenodigd.

Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief (of het andere communicatiemiddel) vermeldt de agenda,

De houders van aandelen op naam, de ev. houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de ev. obligatiehouder(s), de bestuurders en ev, commissarissen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

3. Stemrecht vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor- è behouden aan hat Belgisch Staatsblad



Een aandeelhouder kan schriftelijk (per brief, per fax of per e-mail) volmacht geven, aan een andere aandeelhouder, om zich te laten vertegenwoordigen. Er geldt geen beperking op het aantal volmachten dat een aandeelhouder op deze manier kan dragen.

4. Samenstelling van het bureau -- notulen

De algemene vergaderingen van aandeelhouders worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door een lid van de algemene vergadering door deze laatste aangeduid.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en een stemopnemer,

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders, die erom verzoeken. Deze notulen worden in een register bijgehouden,

5. Beraadslaging  aanwezigheidsquorum

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

6. Meerderheid

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Art. 3 § 2. Bestuur

t, Bestuursorgaan  vaste vertegenwoordiger

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur  in afwijking van het voorgaande  uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Bestuurders worden benoemd voor ten hoogste vier jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders (met uitzondering van de bestuurders die op datum van 30 april 2012 reeds werden benoemd, wiens mandaat loopt voor de periode zoals in hun benoemingsbesluit bepaald), en zodanig dat het einde van het mandaat samenvalt met het einde van een algemene jaarvergadering. Het mandaat van de leden van de raad van bestuur kan te allen tijde worden herroepen. Bestuurders zijn herbenoembaar.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in vervanging voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk minimum aantal leden zou tellen.

Bestuurders vervullen hun mandaat  naar beslissing van de algemene vergadering -- bezoldigd of onbezoldigd,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder of lid van het directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

2. Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur van de vennootschap vergadert zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, en alleszins wanneer twee bestuurders hierom verzoeken. De vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter of twee bestuurders.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door een lid van de raad van bestuur, door die laatste aangeduid. Indien de deelnamemodaliteiten in de oproeping aangeduid zijn, kunnen de vergadering worden gehouden door middel van







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- r behouden aan het Belgisch Staatsblad rnod 11.1

telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie.

Een bestuurder kan schriftelijk (per brief, per fax of per e-mai!) volmacht geven, aan een andere bestuurder, om zich te laten vertegenwoordigen. Er geldt geen beperking op het aantal volmachten dat een bestuurder op deze manier kan dragen.

De raad van bestuur kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders. Een beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, In geval van staking van stemmen, Is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen en wanneer alle bestuurders unaniem akkoord gaan omtrent een schriftelijke besluitvorming, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

3. Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meerdere derde(n), al dan niet bestuurder. Indien deze derde(n) tevens bestuurder(s) is/zijn in de vennootschap, wordt hij/worden zij "gedelegeerd bestuurder" genoemd.

De raad van bestuur, evenals de gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, kan een deel van haar bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De raad van bestuur kan allerlei adviserende comités instellen, permanent of niet, waarvan de leden binnen of buiten de raad gekozen worden. De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de bevoegdheden van de leden ervan. Zonder hiertoe beperkt te zijn, kan de raad van bestuur een remuneratiecomité en een auditcomité oprichten.

4. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

5. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt ten aanzien van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd:

- door haar raad van bestuur, of

- door twee bestuurders samen optredend, of

- indien een directiecomité zou zijn opgericht, door twee leden van het directiecomité samen

optredend, binnen de perken van hun bevoegdheid, of

- door de gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, of

- door bijzonder gevolmachtigden, binnen het kader van hun mandaat.

Art. 3 § 3. Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de

verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, kan (of moet, voor zover aan de voorwaarden

bepaald in artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen zou zijn voldaan) aan één of meer

commissarissen opgedragen, dewelke worden benoemd door de algemene vergadering van

aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor een hernieuwbare periode

van drie jaar,

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen worden

ontslagen door de algemene vergadering.

Op het ogenblik van de benoeming stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de

volledige duur van hun mandaat.

ARTIKEL 4. BOEKJAAR -- WINSTVERDELING

Art. 4 § 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Art. 4 § 2. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste 5% afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve (tenzij de wettelijke reserve op dat ogenblik reeds één tiende van het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vodr-behouden aan het Belgisch

Staatsblad





maatschappelijk kapitaal bedraagt). Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen door haar bepaald. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 5. ONTBINDING  VEREFFENING

Art. 5 § 1. Ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Art. 5 § 2. Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van vereffeningscomifé.

Behoudens andersluidend besluit treden de vereffenaars gezamenlijk op. ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar,

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt hef nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen, indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betaalt de vereffenaar bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ARTIKEL 5. ALGEMENE BEPALINGEN

Art. 5 § 1. Woonstkeuze

Elke bestuurder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen op het adres van de maatschappelijke zetel waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

Art. 5 § 2. Gemeen recht

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk in huidige statuten werd voorzien, wordt vetwezen naar het Wetboek van vennootschappen en zijn uitvoeringsbesluiten."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Lucas Neirinckx, notaire-plaatsvervanger





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : BL602237
04/10/2011 : BL602237
06/12/2010 : BL602237
11/02/2010 : BL602237
04/08/2009 : BL602237
03/07/2008 : BL602237
02/08/2007 : BL602237
17/04/2007 : BL602237
11/07/2006 : BL602237
01/07/2005 : BL602237
16/08/2004 : BL602237
29/07/2004 : BL602237
23/09/2003 : BL602237
03/04/2003 : BL602237
14/10/2002 : BL602237
08/09/2001 : BL602237
01/07/2000 : BL602237
25/09/1999 : BL602237

Coordonnées
RL INVEST

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 48 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande