ROBERT BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROBERT BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.995.168

Publication

02/07/2013
ÿþ Mal Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank Iran Koophandel te Antwerpcni

21 MM 2013

Griffie

AIIOIIII~NN9fll

*131 487*

DI 11

~

ui

Ondernemingsar 0428995168

Benaming

(voluit) : ROBERT BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOOLKAAI 6, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING IN EEN AKTE

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, de achttiende juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ROBERT BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0428.995.168 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur dd. 7 juni 2013 waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 mei 2013.

Over gemelde staat van actief en passief werd op 14 juni 2013 een verslag opge-lsteld door Burgelman, Van den Abbeele & C°, bv bvba, vertegenwoordigd door Luc Van den Abbeele, bedrijfsrevisor.

Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt :

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap ROBERT BEHEER een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 mei 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 425.432,87 en een netto-actief van E. 425.432,87.

Op grond van controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, op basis van een beperkt onderzoek met het oog op de ontbinding van de vennootschap, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes zullen gerealiseerd worden en met voorbehoud voor eventuele latente geschillen van welke aard ook waarover wij ons niet kunnen uitspreken."

TWEEDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten :

- de vergadering besluit om geen vereffenaar aan te stellen;

- de vergadering besluit dat er geen passiva meer zijn zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2013.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato 31 mei 2013.

het resterend actief van de vennootschap uit te keren aan de vennoten, die aanvaarden, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders beëindigd is ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening; het betreft : de heer ROBERT, voornoemd, tevens gedelegeeerd-bestuurder, en mevrouw Van regemortel, voornoemd.

De vergadering besluit om de bestuurders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen worden bewaard te 2000 Antwerpen, Koolkaai 6.

ZESDE BESLUIT:

Bij deze wordt volmacht verleend aan Pieter Wielemans, te 2170 Antwerpen-Merksem, Houthulststraat 144A, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vódr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 22.05.2013 13127-0529-012
05/06/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 31.05.2012 12138-0481-014
05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.03.2012, NGL 31.05.2012 12139-0059-014
19/01/2012
ÿþt~

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izovaaz*

lif

Ondernemingsnr : 0428.995.168

Benaming

(voluit) : ROBERT BEHEER

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOOLKAAI 6, 2000 ANTWERPEN

Onderwerp actie : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER  AANPASSING STATUTEN

RECHTEI~~ NK ~ KOOPHANDEL

06-01-2012

ANTVI~fRAEN

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehoudt aan he Belgje( Staatst)

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de achtentwintigste december, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ROBERT BEHEER" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Koolkaai 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0428.995.168 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot afschaffing van de aandelen aan toonder zodat ze op naam zullen zijn of gedematerialiseerd.

De comparant verklaart dat de aandelen de facto reeds waren ingeschreven in een register van aandelen, en legt dit register voor, aan ons, notaris, hetgeen door ons, notaris, wordt bevestigd.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van de bepalingen in de statuten die eveneens verband houden met de vorm van de aandelen, als volgt :

- nieuwe tekst van artikel 7 :

"De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet.

De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

- in artikel 23 : vervanging van de 2 laatste alineas door volgende tekst :

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geelst worden, Indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 --

Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

Voor ontledend alttreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Cells, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011
ÿþ(41

iilll\N

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

17 JUN 2011

Griffie

Mad 21

Ondernemingsnr : 0428.995.168

Benaming

(voluit) : ROBERT BEHEER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Koolkaai 6, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : HERBENOEMINGEN BESTUURDERS - HERBENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 15 maart 2010.

Het mandaat van de huidige bestuurders komt te vervallen.

Worden herbenoemd tot vlak na de te houden Algemene Vergadering van 2016

- de heer Frank Robert, Hofse Velden 2/A te 2970 Schilde

- mevrouw Karine Van regemortel, Hofse Velden 2/A te 2970 Schilde

Wordt met unanimiteit herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder voor de duurtijd van zijn mandaat:

- de heer Frank Robert, Hofse Velden 2/A te 2970 Schilde

Frank Robert

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.03.2011, NGL 29.04.2011 11101-0131-014
10/03/2011
ÿþ Mod 2.1

r2à._YUL In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5.1,r F,;irtera um

Recnrà kerimpea

@p R

De Oriffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0428.995.168

Benaming ROBERT BEHEER

(voluit

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Koolkaai 6, 2000 Antwerpen, België

Onderwerp akte Gratis mandaat

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11038035*

li

Het mandaatvan bestuurder, uitgeoefend door mevrouw Karine Van Regenmortel, is steeds gratis geweest.

Doorterbeschikkingstelling van een voertuig, werd geoordeeld door de Federale Overheidsdienst Financiën, dat er sprake was van een bezoldiging tijdens boekjaren 2006 en 2007.

Door de verkoop van het bedoelde voertuig in augustus 2007 is het voordeel uiteraard gestopt na het derde kwartaal 2007. Met andere woorden, van in begin tot en met 2005 is er geen sprake van inkomen, of was er een gratis mandaat. Vanaf het vierde kwartaal 2007 (inclusief) en in de toekomst is het mandaat eveneens gratis.

Frank Robert

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij-het-Belgisch Staatsblad  10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 30.04.2010 10105-0585-015
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 16.03.2009, NGL 30.04.2009 09130-0369-016
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 17.03.2008, NGL 29.04.2008 08125-0141-015
06/11/2007 : AN251813
02/04/2007 : AN251813
04/04/2006 : AN251813
02/06/2005 : AN251813
08/06/2004 : AN251813
10/05/2004 : AN251813
28/10/2003 : AN251813
24/07/2002 : AN251813
20/09/2001 : AN251813
13/02/1999 : AN251813
30/09/1997 : AN251813
01/01/1997 : AN251813
01/01/1996 : AN251813
01/01/1995 : AN251813
01/01/1993 : AN251813
10/02/1990 : AN251813
01/01/1990 : AN251813
13/04/1989 : AN251813
01/01/1989 : AN251813
04/07/1986 : AN251813

Coordonnées
ROBERT BEHEER

Adresse
KOOLKAAI 6 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande