ROBINSON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ROBINSON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.771.292

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0446-015
12/08/2013
ÿþMod 2.1

1_Í ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr: 0437771292

Benaming

(voluit) : Robinson

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fraikinstraat 12, 2200 Herentals

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 10 juni 2013

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode

eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019

- Mevrouw Annick Maes, Hikstraat 7, 2200 Herentals

De voornoemde bestuurder verklaart haar mandaat te aanvaarden.

"

Voor eensluitend uittreksel

Annick Maes

Bestuurder

na neerlegging ter griffie van de

Neergelegd ter griffie van de

RGITBAI tt-VAN t,uut,u1AI\iut=t_

e I AUS. 2013

TURNHOUT

De Griffier,

r:rifiir

uhII11111131,111111111312 uin~452'uiuii

Staalsbrad - i27Og/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 18.06.2013 13187-0424-015
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 27.08.2012 12461-0186-015
08/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

26 IML 2012.

KOOPHAN? TURNHOUT

''De griffier

A

*iao339,e"

T1ijIagenTii Tiet Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.771,292

Benaming

(voluit) : MAES COMPUTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2200 Herentals, Fraikinstraat, 12.

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - OMZETTING AANDELEN - NIEUWE STATUTEN - BENOEMING EN UITTREDING BESTUURDERS.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonk te Olen op 27 december 2011 en geregistreerd te Herentals, Registratie, zeven bladen geen verzendingen, de 4 januari 2012. Boek 5/161, blad' 20, vak 6. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK; dat de buitengewone

algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MAES COMPUTER", met

algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : de naam van de vennootschap te wijzigen in "ROBINSON".

TWEEDE BESLUIT : het kapitaal ten bedrage van vijf miljoen Belgische frank (BEF 5.000.000) om te zetten in euro aan de omzettingskoers van één euro (¬ 1,00) voor veertig komma drieduizend driehonderdnegenennegentig frank (BEF 40,3399) zodat het kapitaal thans honderddrieëntwintig duizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 123.946,76) bedraagt.

DERDE BESLUIT : het onderscheid tussen de aandelen type A, de aandelen type B en de aandelen type C af te schaffen zodat het kapitaal thans vertegenwoordigd wordt door vijfhonderd (500) aandelen van hetzelfde type.

VIERDE BESLUIT : - de vijfhonderd (500) aandelen aan toonder vanaf 27 december 2011 om te zetten in vijfhonderd (500) aandelen op naam.

- machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de. modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en om deze omwisseling en de vernietiging van de aandelen aan toonder praktisch te realiseren.

VIJFDE BESLUIT : rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap, de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap "ROBINSON" vast te stellen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aanpassing gebeurt onder de volgende voorwaarden :

-de naam van de vennootschap wordt gewijzigd;

-de vorm van de vennootschap wordt niet gewijzigd;

-het doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd;

-het kapitaal van de vennootschap wordt omgezet in euro, het onderscheid tussen de verschillende types van aandelen wordt afgeschaft en de aandelen worden omgezet in aandelen op naam zoals vastgesteld in de voormelde besluiten.

STATUTEN (uittreksel).

Rechtsvorm - Naam - Duur. De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en bestaat voor onbepaalde duur.

Haar naam luidt "ROBINSON".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Fraikinstraat, 12.

Doel. De vennootschap heeft tot doel : De aan- en verkoop van informatica hardware en software, het ontwikkelen van informatica software, het geven van advies in informatica, het inrichten van informaticaseminaries- en trainingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met en deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en, leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

S

~

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderddrieëntwintig duizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 123.946,76).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk éénlvijfhonderdste (11500) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst.

Benoeming en ontslag van de bestuurders. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

De algemene vergadering kan te allen tijde de opdracht van iedere bestuurder herroepen. Bestuurders zijn herkiesbaar.

Besluitvorming in de raad van bestuur. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat

-indien er twee bestuurders zijn : alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering;

- indien er meer dan twee bestuurders zijn : tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn en niet behoren tot het dagelijks bestuur, kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer aile leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen hierover te beraadslagen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen :

-indien er twee bestuurders zijn : bij eenparigheid van stemmen;

-indien er meer dan twee bestuurders zijn : bij gewone meerderheid van stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Bevoegdheden van de raad. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité. Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap, De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, waaronder de gedelegeerd bestuurder, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Is er meer dan één gedelegeerd bestuurder dan heeft elk van hen afzonderlijk de macht om de vennootschap te verbinden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Zo kan de gedelegeerd bestuurder, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, welomschreven deelbevoegdheden overdragen aan medewerkers in de organisatie, in relatie tot hun niveau en/of specifieke functie. De aard en de grenzen van deze overdracht worden omschreven in een delegatie-besluit, dat door de gedelegeerd bestuurder wordt opgesteld en door de raad van bestuur wordt bekrachtigd.

De vennootschap is, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering. De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van juni om elf uur. De algemene

aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij ii t Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen :

a) de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

b) de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen véór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt de zuivere jaarlijkse winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de jaarvergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wijze van vereffening. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-aktief, in geld of in effecten, onder de effecthouders naar verhouding van het aantal effecten dat zij bezitten en waarbij rekening wordt gehouden met de eventueel ongelijke afbetaling van effecten.

ZESDE BESLUIT :

1) vanaf 27 december 2011 te benoemen als bestuurder van de vennootschap : de heer BOELHOUWER Sjoerd Johannes, wonende te Herentals, Hikstraat, 7, die aanvaard heeft. Zijn opdracht van bestuurder eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

2) vanaf 27 december 2011 de uittreding als bestuurders te aanvaarden van :

a)de heer MAES Hans, wonende te Herentals, Fraikinstraat, 65, aanwezig;

b)mevrouw MAES Marianne, wonende te Herentals, Begijnenstraat, 8, aanwezig;

c)de naamloze vennootschap "MAES INVEST EN MANAGEMENT", met zetel te 2200 Herentals,

Fraikinstraat, 12, RPR Turnhout  ondememingsnummer 0437.771.193 met als vaste vertegenwoordiger, de

heer Hans Maes, voormeld,

en hen wordt volledige kwijting verleend voor het door hen gevoerde bestuur tot op 27 december 2011.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde

statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 20.06.2011 11181-0325-016
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 26.07.2010 10344-0509-017
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 07.07.2009 09385-0296-014
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 06.10.2008 08776-0033-013
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 09.06.2015 15160-0249-014
21/08/2006 : TU062541
06/07/2005 : TU062541
07/10/2004 : TU062541
15/07/2003 : TU062541
14/10/2002 : TU062541
24/07/2001 : TU062541
06/07/1990 : TU62541

Coordonnées
ROBINSON

Adresse
FRAIKINSTRAAT 12 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande