ROCHTUS & MEESTERS GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROCHTUS & MEESTERS GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.522.564

Publication

09/05/2014
ÿþt'

.1

ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T i èatNtianidcnidmypttDréde~ ilertlivesnaen

90962 4

283 Wit Enif

affiàJitrmAa,tafflren

Griffie

Ondernemingsnr : 0544.522.564

Benaming

(voluit) : Notaris Bénédicte Meesters

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dokter August Sniedersstraat, 1 A, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor Karin Poelemans, notaris te Schilde, vervangende haar ambtsgenoot,, Bénédicte Meesters, notaris te Zandhoven, wettelijk belet, op 10 april 2014 dat in buitengewone algemene vergadering van de beslcten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Bénédicte Meesters", waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2240 Zandhoven, Dr. August Sniedersstraat 1A; opgericht bij akte verleden voor notaris Paul van den Hove op 17 januari 2014, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 21 januari nadien, onder nummer 14300668, waarvan de statuten nooit werden gewijzigd.; onder meer heti volgende werd beslist:

1° Kapitaalsverhoging door inbreng in geld

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintigduizend EURO (¬ ; 20.000,00) om het te brengen van twintigduizend EURO (¬ 20.000,00) op veertigduizend EURO (¬ 40.000,00) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van tweehonderd (200) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van twintigduizend EURO (¬ 20.000,00).

Deze tweehonderd (200) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen£ deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt :

De heer ROCHTUS Jan Leo Luc Kristin, wonende te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 21 bus 3, schrijft in op tweehonderd (200) nieuwe aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van, twintigduizend EURO (¬ 20.000,00).

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van twintigduizend EURO (ë 20.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Fortis Bank. De notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van twintigduizend EURO (¬ 20.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. De notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van twintigduizend EURO (¬ 20.000,00).

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans veertigduizend EURO (¬ 40.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen.

2° Naamswijziging

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Rochtus & Meesters geassocieerde notarissen"..

3° Benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist, de heer Jan Rochtus te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat. Jan Rochtus verklaart: zijn mandaat te aanvaarden.

4° Aanpassing van de statuten en coordinatie

Ingevolge voormelde wijzigingen aan de statuten werd een gecoördineerde versie van de statuten opgemaakt.

Artikel 1 van de statuten word.dan ook herschreven als volgt:

"Artikel 1 - rechtsvorm

De. vennootschap is een burgerlijke vennobtschap' met handelsvorm onder de rechtsvorm van een, : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

 A

VoOt-

houden a n het-Belgisch Staatsblad

'(jij BVBA), met als naam "Rochtus & Meesters geassocieerde notarissen'`. Als bewaarder van het repertorium

wordt aangeduid geassocieerd notaris Bénédicte MEESTERS."

Artikel 5 van de statuten werd dan ook herschreven als volgt:

"Artikel 5 - kapitaal

Het kapitaal bedraagt veertigduizend EURO (¬ 40.000,00) en is vertegenwoordigd door vierhonderd (400) ,

aandelen met gelijke fractiewaarde."

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Karin Poelemans, met standplaats te Schilde.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering inhoudende de nieuwe statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

30/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111N111§1111111

Rechtbank van :::,,Dphander An twerpen

21 OKT, 20111

gdfie9Antwen,ei

Ondernemingsnr : 0544.622.564

Benaming

(voluit) Rochtus & Meesters geassocieerde notarissen (verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkhei

Zetel Dokter August Sniedersstraat 1A, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte; VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerders verklaren de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Langestraat 15

2240 Zandhaven

Dit met ingang vanaf 26 september 2014.

Getekend,

Jan Rochtus

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14300668*

Neergelegd

17-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0544522564

Benaming (voluit): Notaris Bénédicte Meesters

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2240 Zandhoven, Dokter August Sniedersstraat 1 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het bljjkt uit een akte verleden voor Paul van den Hove d Ertsenryck, notaris met standplaats te Zandhoven, op 17 januari 2014, dat een burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Notaris Bénédicte Meesters" door: Mevrouw MEESTERS Bénédicte Cathérine Marie Renée, geboren te Bilzen op 2 november 1984, echtgenote van de heer ROCHTUS Jan, wonende te 2018 Antwerpen, Bosmanslei 21 bus 3, identiteitskaartnummer 591-1644434-95.

De vennootschap heeft tot doel: Het uitoefenen van het beroep van notaris, zowel in hoedanigheid van openbaar ambtenaar, als van raadsman, door de notaris, voor uitsluitende rekening van de vennootschap, onder naleving van alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die van toepassing zijn op de beoefening van het ambt van notaris.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2240 Zandhoven, Dr. August Sniedersstraat 1A.

Het bedrag van het geplaatst kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met gelijke fractiewaarde.

Het kapitaal is volledig onderschreven en allee aandelen werden volgestort in speciën ten belope van de

totaliteit, zodat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap. De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die tegelijkertijd vennoten moeten zijn van de vennootschap.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer als zaakvoerder optreden zodra zij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting als notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

In alle gevallen waar de zaakvoerder als notaris vervangen wordt door een notaris-plaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechter.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder;

b) door een volmachtdrager; wiens volmacht bepaald is wat betreft het voorwerp ervan en slechts betrekking kan hebben op verrichtingen waarvoor een notaris een volmacht mag verlenen

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de oprichting en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 14 uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend vijftien.

Er bestaat geen verplichting de algemene vergadering te houden op zetel van de vennootschap. AANSTELLING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

a.- Het aantal zaakvoerder is vastgesteld op een (1).

b.- Is benoemd in deze functie: Mevrouw MEESTERS Bénédicte voornoemd.

d. De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

e. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd uitgevoerd.

VOLMACHTEN

De zaakvoerder geeft volmacht aan Clybouw Bedrijfsrevisoren BVBA te 2610 Wilrijk, Oosterveldlaan 246, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0438-014

Coordonnées
ROCHTUS & MEESTERS GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Adresse
LANGESTRAAT 15 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande