RODEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RODEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.596.769

Publication

29/04/2014 : AN090599
30/10/2014
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111,11,11110111 uhI

Vo beho

aan

Belg Staat

Neergelegd ter criftle van de Rechtbank

van kmonandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Griffie

21 BU 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0461.696.769

Benaming (voluit) Rodec

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hallebaan 50 - 2390 Malle

Onderwerp(en) akte kennisname invereffeningstelling  sluiting vereffening  ontslag e,n décharge bestuursorgaan

Het blijkt uit een akte verleden op 30 september 2014 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, met zetel te 2050 Antwerpen (Linkeroever), ingeschreven in de Krufspuntbank te Antwerpen onder nummer 0899.286.109, BTW-nummer BE 0899.286.109, In mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101, Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RODEC, met zetel te 2390 Malle, Hallebaan 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0461.596.769 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0461.596.769, opgericht bij akte verleden voor Frans Mortelmans, notaris te Antwerpen, op tweeëntwintig september negentienhonderd zevenennegentig, bekendgemaakt In de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 1997-10-151 109. Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de algemene vergadering gehouden voor Ellen Verhaert, notaris te Antwerpen op zeventien mei tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2010-06-02 / 0078904. Toelichting door de voorzitter

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda

-Kennisname van het verslag en toelichting bedoeld in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, kennisname van

de bijkomende informatie van bet bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, wegens niet van toepassing zijn van

artikel 190 W. Venn. verklaringen omtrent de eventuele schulden; invereffeningstelling

vereffening

-de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige algemene vergadering worden

goedgekeurd.

-ontslag en afgifte van actief en passief

-décharge bestuursorgaan

-Volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit

te voeren

B. Dat de zevenhonderd vijftig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en het bestuursorgaan tijdig conform artikel 268en volgende Wetboek van Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd,

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadstagim en besluiten

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

Het bestuursorgaan stelt voor de vennootschap in vereffening te stellen, gelet op volgende redenen:

"De zaakvoerder heeft gezien het gebrek aan rendementsvooruitzichten van de vennootschap het inzicht de vennootschap te vereffenen. De vaste kosten zijn hoog en de continue waardevermindering van de activa zouden maken dat de vennootschap continu aan eigen vermogen zou interen",

Het bestuursorgaan legt aan de vergadering een staat van actief en passief voor welke de toestand van de vennootschap op vierentwintig september tweeduizend veertien weergeeft. Het bestuursorgaan brengt hierover verslag uit en beantwoordt de vragen welke de aandeelhouders hierover stellen..

De vergadering neemt kennis van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan de zaakvoerder, de heer Wilfried ROSQU1N, wonende te Hallebaan 50/BUS7, 2390 Malle, (rijksregister nummer 44.05.14-367.75) handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, benoemd buitengewone algemene vergadering van een oktober negentienhonderd achtennegentig, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad onder nummer 1998-10-17 / 087, aan de buitengewone vergadering, wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 W. Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

5 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Het bestuursorgaan verklaart verder dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de bijkomende informatie van het bestuursorgaan aan de buitengewone vergadering, en inzonderheid dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering waaruit een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen. Het bestuursorgaan verklaart dat aile schulden werden betaald of geconsigneerd,

-verder verklaart het bestuursorgaan te weten dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W. Venn.

Mevrouw Ria Verheyen, bedrijfsrevisor, bracht verslag uit over de staat van actief en passief. Een exemplaar van de

gezegde staat, van het verslag van het bestuursorgaan en van de heer bedrijfsrevisor werden aan de ondergetekende notaris voorgelegd. Hij zef van elk van deze stukken een exemplaar bewaren.

De conclusies van het verslag van de bedrigrevisor luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Rodeo een boekhoudkundige staat, afgesloten op 24 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 249.856,82 en een netto-actief van EUR 244.546,10.

De zaakvoerder wenst art, 184, g van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft

Op grond van de informelle die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bednifsrevisoren hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van EUR 22.505,41, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering niet geconsigneerd werd.

We kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente fiscale schulden die zouden kunnen voortvloeien uit nog niet gecontroleerde aanslagjaren en over de volledigheid van de handelsschulden".

Op vraag van ondergetekende notaris verklaren de aandeelhouders de gezegde stukken allen tevoren te hebben ontvangen.

Na onderzoek, bevestigt ondergetekende notaris, conform artikel 181 § 4 van het wetboek van vennootschappen, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is uit hoofde van artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden op vervroegde wijze vanaf heden, zodat de vennootschap in vereffening treedt

TWEEDE BESLISSING

Vervolgens verklaarde het bestuursorgaan dat de vennootschap heden geen onroerende goederen of belangrijke kapitaalgoederen bezit behoudens wat volgt Naar haar mening is er geen nood meer om de vennootschap te laten voorbestaan voor de noden van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat de voorwaarden van artikel 184, § 5, eerste lid, W. Venn. vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

Het verdelingsplan met berekening van de in te houden Roerende Voorheffing en van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening wordt goed gekeurd en voor zoveel als nodig worden de mandaten voor de betaling, voor zoveel als toepasselijk van de RV en voor de verdeling van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening goedgekeurd

DERDE BESLISSING

- de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de huidige algemene vergadering worden goedgekeurd.

VIERDE BESLISSING

De het bestuursorgaan stelt voor aile activa en passive van de vennootschap over te dragen aan al de vennoten in verhouding tot hun participatie wanneer de vennootschap verdwijnt door sluiting van de vereffening zodat gens het maatschappelijk bezit aan de vennoten toekomt in verhouding tot hun zakelijke rechten op de aandelen van de vennootschap.

-De vennoten verklaren dat, het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184, § 5, derde lid, W. Venn. en dat zij in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen

Het bestuursorgaan van de vennootschap, te weten de heer Wilfried Rosquin, voornoemd, verklaart in die hoedanigheid nagemeid onroerend goed onder nagemeide voorwaarden toe te delen aan al de aandeelhouders van de vennootschap gezamenlijk. In verhouding tot hun aandelenbezit te weten aan Mevrouw Deckx voor het geheel in voile eigendom ONROEREND GOED

De comparanten wijzen ondergetekende notaris dat in de vennootschap onder meer volgend onroerend goed aanwezig is: Beschrijving van het onroerend goed:

GEMEENTE MALLE- eerste afdeling Malle

99/100 in TIJDELIJK VRUCHTGEBRUIK voor een periode van 15n jaar te rekenen vanaf 13 augustus 2009 over:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

In een gebouwencomplex bestaande uit drie appartementsgebouwen op en met grond te 2390 Malle, Haliebaan 50-52,

groot vijfduizend achthonderd negentien vierkante meter in fase 2

-Het duplexappartement met inkom via de gemeenschappelijke doorgang gelegen op de tweede verdieping en

dakverdieping genummerd B.2.1 en omvattende

- in privatieve en uitsluitende eigendonq ; op de tweede verdieping, inkomhall/nachthall, vestiaire, douchekamer met wc,

afzonderlijke wc, leefruimte, keuken, badkamer, dressing, drie slaapkamers en trap naar dakverdieping, op de

dakverdieping, TV-hoek en ruimte voor de brander van de centrale verwarming, en het uitsluitend genot van de terrassen

op de tweede verdieping aan het appartement gelegen op de lest van het onderhoud ervan

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid tweeenzestig duizendste in de grond en tweeënzestig tweehonderd

vijfennegentigste in de gemene delen van het gebouw Fase 2.

De autostaanplaats genummerd B.P.1 gelegen op de ondergrondse verdieping en omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom : de eigenlijke autostaanplaats

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid één duizendste in de gemene delen van het gebouwencomplex

waaronder de grond en één tweehonderd vijfennegentigste in de gemene delen van het gebouw fase 2.

De berging genummerd B.B.1 gelegen op in de ondergrondse verdieping en omvattende

- in privatieve en uitsluitende eigendom de berging zelf met deur

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid één duizendste in de gemene delen van het gebouwencomplex

waaronder de grond en één tweehonderd vijfennegentigste in de gemene delen van het gebouw fase 2.

zoals beschreven in de statuten opgemaakt door notaris Wouter Nouwkens te Malle op 1 maart 2006 overgeschreven 58-

T-05104/2006-07140 en de wijzigende statuten van zelfde notaris van 5 april 2007 overgeschreven 58-T-25/04/2007-

08579.

2. Oorsprong van eigendom

Voorschreven goed behoort toe aan de vennootschap Rodec voor negenenegentig procent in tijdelijk vruchtgebruik voor een periode van vijftien jaar te rekenen vanaf 13 augustus 2009, ingevolge aankoop van de heer Philippe Stella Marcel Rosquin te Westmalle bij akte van zelfde datum, verleden voor notaris Rembert Van Bael te Antwerpen, vervangende notaris Goedele Vandekerckhove overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen, onder nummer 58-T08/09/2009-14973.

3. Hypothecaire toestand

De vereffenaar van de vennootschap bevestigt dat voormeld onroerend goed niet met hypotheken of andere zakelijke rechten is bezwaard.

4, Erfdienstbaarheden

De aandeelhouders verklaren op de hoogte te zijn van de erfdienstbaarheden voortvloeiend uit de statuten.

5. Ondergetekende notaris wijst comparanten erop dat hij de stedenbouwkundige toestand van het verkochte enkel kan nagaan aan de hand van informatie bekomen uit opzoekingen bij de gemeentelijke overheden, het hypotheekkantoor en de vereffenaar. Hij kan de feitelijke toestand niet toetsen aan de vergunde toestand.

De vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat het eigendom niet bezwaard is met enige maatregel die verband houdt met bes[uiten of wetten over de bescherming van monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten. Hij verklaart ook niet op de hoogte te zijn van een ontwerp of ander overheidsinitiatief in dat verband.

De vennootschap verklaart voorts de nodige vergunningen te hebben verkregen voor aile gebeurlijke werken, constructies en bestemmingswijzigingen die hij op het bij deze verkochte goed heeft opgericht, [aten oprichten, heeft uitgevoerd of laten uitvoeren, en waarborgt tevens dat al deze bestemmingswijzigingen, werken en constructies werden uitgevoerd conform de bekomen vergunningen.

De vennootschap bevestigt dat de gebouwen niet ongeschikt voor bewoning zijn verklaard, en dat het eigendom bij zijn weten niet voorkomt op een lijst van leegstaande en/of verwaarloosde woningen of bedrijfsgebouwen.

in haar brief van twaalf mei tweeduizend veertien heeft de Gemeente Malle betreffende voorschreven goed, het volgende meegedeeld en wordt In het kader van de verplichtingen opgelegd in het kader van de wetgeving op de ruimtelijke ordening wordt hier vermeld op basis van de informatie door de gemeentelijke administratie verstrekt:

- dat voor het onroerend goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd:

*Dossiemummer 11057_2004_317, onderwerp: verbouwen van een meergezinswoning, aard van de aanvraag: verbouwen meergezinswoning, daim beslissing: twaalf april tweeduizend en vijf, beslissing: vergunning;

*Dossiemummer 11057 2004_529, onderwerp: bouwen van een meergezinswoning met ondergrondse parkeergarage en schuurtje, aard van de aanvraag: nieuwbouw meergezinswoning, datum beslissing: zeventien november tweeduizend en vijf, aard beslissing: vergunning;

*Dossiemummer 11057 2006 2246, onderwerp: bouwen van een meergezinswoning (10 appartementen) met 14 ondergrondse parkeerplaatsen, aard van de aanvraag: nieuwbouw meergezinswoning, demi beslissing: eenentwintig november tweeduizend en zes, aard beslissing: vergunning;

-de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister de volgende is: woongebied;

-dat voor het onroerend goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 en 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex;

-op het onroerend goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex;

-voor het goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is

-dat geen as-built attest krachtens artikel 4.2.12, §2,2° van de Vlaamse Codex werd uitgereikt en gevalideerd,

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bevestigt dat de voormelde informatie correct is en dat hij in verband met het voorgaande geen andere voor de aandeelhouders relevante meldingen te doen heeft.

De comparanten erkennen dat zij een stedenbouwkundig uittreksel gedateerd op twaalf mei tweeduizend veertien ontvingen voor de ondertekening van deze akte.

Comparanten verklaren dat dit de eerste overeenkomst is omtrent de afgifte van het onroerend goed en dat deze de gegevens bevat welke zijn voorgeschreven door artikel 5.2.5. De eigenaar is ertoe gehouden alle verplichtingen in gevolge voormelde bestemming en bepalingen, na te leven.

De vennootschap bevestigt dat de voormelde informatie correct is en dat hij in verband met het voorgaande geen andere voor de toekomstige eigenaars relevante meldingen te doen heeft.

6, Overstromingsgebieden

Op basis van de gegevens verstrekt door de gemeente en een opzoeking op de site van "Agiv" en naar de vennootschap bevestigt is het verkochte goed niet gelegen in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering of in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone.

7. Wooncode: De vennootschap verklaart dat het eigendom niet aangekocht werd van de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij, een sociale huisvestingsmaatschappij, een Gemeente of een Openbare Centrum voor Maatschappelijk Welzijn, en dat er door de voormelde maatschappijen en instellingen geen renovatie-, verbeterings- of aanpassingswerkzaamheden aan werden uitgevoerd.

Het eigendom is niet gelegen in één van de gemeenten waarin het voorkooprecht krachtens de Vlaamse Wooncode geldt. Na daarover te zijn ondervraagd door de minuuthoudende notaris, verklaart de vennootschap bovendien dat: het verkochte eigendom niet:

-een woning is die is opgenomen op een van de lijsten van de inventaris, bedoeld in

artikel 28, § 1, van het decreet op de heffing ter bestrijding van leegstand en verkrotting;

-een woning is, bedoeld in artikel 19 Wooncode, die niet werd gesloopt binnen de door de Vlaamse regering bepaalde termijn;

-een perceel is, bestemd voor woningbouw, dat gelegen is In een door de Vlaamse regering te bepalen bijzonder gebied. Bijgevolg valt het goed, voorwerp van huidige verkoop, niet onder toepassing van artikel 85/1 Wooncode. POSTINTERVENTIEDOSS1ER,

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het bij deze verkochte goed reeds een postinterventiedossier werd opgesteld bevestigt de zaakvoerder dat er aan dit goed sinds één mei tweeduizend en één werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld. Het postinterventiedossier wordt overhandigd aan de aandeelhouder.

9. RUILVERKAVELING

Uit de gegevens verstrekt door de overheid blijkt dat het verkochte goed niet gelegen is in een gebied waar ruilverkaveling

van toepassing is,

10. Eigendom, genot en lasten

Eigendom en genot van het onroerend goed gaan over op aile aandeelhouders gezamenlijk vanaf heden, in de verhouding

waarin de aandeelhouders gerechtigd waren in het kapitaal van de vennootschap.

De overnemers ontvangen het onroerend goed in de staat, de toestand en de gelegenheid waarin het zich op heden

bevindt.

De overnemers verkrijgen vanaf heden het genot van de goederen door de vrije beschikking erover,

De overnemers dragen vanaf heden aile belastingen en taksen die geheven worden op het bezit en het genot van de

goederen.

11. Verzekeringen distributiekontrakten

De overnemers zetten aile contracten voort die de vennootschap heeft afgesloten met betrekking tot de goederen, zoals verzekeringskontrakten, overeenkomsten voor de levering van water, gas, electricitelt, aansluiting op het telefoon- en het kabeldistributienet.

Zij betalen de hiervoor verschuldigde premies en retributies vanaf de eerstvolgende vervaldag en treden vanaf heden in de rechten en plichten van de vennootschap.

12. Overstromingsgebieden

De vennootschap verklaart verklaart dat het verkochte niet gelegen is in een mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse Regering; of in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone,

13. Bodemdecreet

De vennootschap verklaart:

a.Het goed is bij zijn weten geen risicogrond in de zin van het decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming van 27/10/2006 ("het Bodemdecreet") en de uitvoeringsbesluiten ervan. Net decreet en de uitvoeringsbesluiten samen worden hierna genoemd "de bodemsaneringswetgeving".

Bij weten van de vennootschap is of was op het goed geen risico-inrichting in de zin van de bodemsaneringswetgeving gevestigd. De gemeentelijke inlichtingenbrief meldt dat de gemeente evenmin kennis heeft van risico-inrichtingen of van vergunningen toelatingen of meldingen van of omtrent dergelijke inrichtingen.

De vennootschap verklaart geen kennis te hebben van bodemverontreiniging. Hij verklaart verder dat bij zijn weten nooit een bodemonderzoek plaatsvond.

c

Luik B - Veetrora

b, De vennootschap verklead de andere comparanten, die dit bevestigen, %Meir heden, op de hoogte te hebben gesteld van de inhoud van het door de OVAM op elf september tweeduizend veertien afgeleverde bodemattest. De inhoud luidt: "De Ovam beschikt voor deze grond niet over relevante informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit."

c, ondergetekende notaris verklaart op zicht van de informatie hem verstrekt door de comparanten, de gemeentelijke overheid, de syndicus en OVAM dat de bepalingen van hoofdstuk VIII van titel III van het Bodemdecreet werden nageleefd.

Voorzover voorgaande verklaring door de verkopende partij ter goeder trouw werd afgelegd, neemt de kopende partij de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de verkopende partij hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn.

14. STOOKOLlETANK

Op vraag van de instrumenterende notaris verklaart de vennootschap dat in het verkochte goed noch een ondergrondse noch een bovengrondse stookolietank aanwezig is,

V- Sluiting van de afrekening

Vervolgens verklaarde de zaakvoerder dat naar zijn mening er geen nood meer is om de vennootschap te laten voorbestaan voor de noden van de vereffening.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. De nog aanwezige actief -bestanddelen komen toe of vallen ten leste van de aandeelhouders, in verhouding tot de participatie in de vennootschap en hun participatie en de zakelijke rechten op die participatie, zoals hiervoor uiteen gezet. De vergadering besluit dat de overdracht van het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap ten gunste van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandeel in het vermogen van de vennootschap geschiedt onder toepassing geschiedt van artikel 124 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen en artikel 11 van het Wetboek van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Huidige rechtshandeling van invereffeningstelling heeft een verwerving van de actieve en passieve patrimoniale vermogensbestanddelen van de vennootschap door aile vennoten samen in verhouding tot de zakelijke rechten welke zij op de aandelen van de vennootschap hebben, ten gevolge.

De vennootschap doet afgifte aan Mevrouw Dodo( voornoemd voor het geheel van het actief.

Ieder blad van het register van aandelen wordt onmiddellijk vernietigd door het aanbrengen van het woord "vernietigd". De vergadering besluit dat de overdracht van het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap ten gunste van de comparanten in verhouding tot hun aandeel in het vermogen van de vennootschap geschiedt onder toepassing geschiedt van artikel 124 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen en artikel 11 van het Wetboek van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

Comparanten verklaren dat deze overgang plaatsvindt onder heffing van het vast recht, met toepassing van artikel 129 van het Wetboek der Registratierechten, aangezien het onroerend goed in onverdeeldheid wordt overgedragen op aile aandeelhouders gezamenlijk..

Register van aandelen

Ieder bled van dit register wordt onmiddellijk vernietigd door het aanbrengen van het woord "vernietigd".

VIJFDE BESLISSING

Door de in vereffeningstelling wordt het mandaat van het bestuursorgaan, te weten de heer Rosquin Wilfried Hugo, identiteitskaart 591-6507931-12 beëindigd, Hem wordt kwijting en décharge verleend over het door hem gevoerde bestuur. ZESDE BESLISSING

Volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit te voeren wordt gegeven.

ZEVENDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan administratie en beheer Pautussen BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2600 Antwerpen, Fruithotiaan 122 bus 003, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0453.323.362 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0453.323.362 om in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap aile formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met het nemen van doorhaling van inschrijving bij en in verband met het rechtspersonenregister, de B7W-administratie en de Directe Belastingen,

" Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om vijftien uur dertig.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

Mede neergelegd afschrift

Op de laatste blz. van jjjB vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

04/11/2013 : AN090599
06/11/2012 : AN090599
10/11/2011 : AN090599
02/06/2010 : AN090599
25/01/2010 : AN090599
11/09/2009 : BG090599
07/01/2009 : BG090599
28/02/2008 : BG090599
29/01/2007 : BG090599
23/01/2006 : BG090599
13/01/2005 : BG090599
28/01/2004 : BG090599
02/01/2003 : BG090599
26/01/2002 : BG090599
08/02/2001 : BG090599
17/10/1998 : AN325172

Coordonnées
RODEC

Adresse
HALLEBAAN 50, BUS 7 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande