ROELANDS-SEIBAEK

Société en commandite simple


Dénomination : ROELANDS-SEIBAEK
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 895.779.756

Publication

27/01/2015
ÿþh

Mod PDF 1 t

r---~

M In de bijlagen bij het Belgisch St aÇsb1adbekend.te.makerLko .1e

na neerlegging ter griffe van de et

i 5 MU. 2015

ANTWEEti.,`21W u,t drSSI ii41.113013.S :()-3 1v1~,xilJ.'iT

ëenge'eîl,,d i'ti5; gl."Lti1S0 Van de lb;rtiCHT33AI'J±í ir.el m :" "Tt,~r." ~~

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel

0895.779.756

ROELANDS - SEIBAEK

ROSE

Gewone commanditaire vennootschap

Olmenlaan 29, 2460 Lachtaart, België

(volledig adres)

Orrderwerp(en) akte :Statutenwijziging -Maatschappelijk naam -ontslag zaakvoerder -wijziging

Tekst : beherend vennoot

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel op 31 december 2014, blijken volgende beslissingen:

1. De vergadering beslist over te gaan tot ontslag van haar zaakvoerder, beherend vennoot, de heer Roelands Willy. Er wordt niet voorzien in vervanging.

2. Wijziging van het statuut van voormelde naar dit van stilte vennoot gezien geen enkele daad van bestuur zal worden verricht,

3. De vergadering beslist tot aanpassing van de maatschappelijke benaming naar "Rcelands-Sejbaek", afgekort "Rose".

4. De vergadering beslist over te gaan tot het delegeren van de coördinatie van de statuten en de machtiging van de genomen beslissingen aan haar beherend vennoot.

5. De vergadering verleent aan de BV BVBA Vanthienen, Vercauteren & Co, Herentalsesteenweg 22, 2460 Kasteriee, met recht van substitutie, om de formaliteiten te vervullen voor de registratie van alle aktes of het uittreksel van deze aktes bij het registratiekantoor, voor de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in de kruispuntenbank, voor de neerlegging van alle aktes of een uittreksel van de aktes ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, vcor aile publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, en voor de wijzigingen inzake de BTW formaliteiten.

6, Diverse artikels van de statuten werden gewijzigd, onder meer:

Artikel 1: om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing wordt aangepast als volgt: "De vennootschap is opgericht en neemt de vorm aan van een gewcne commanditaire vennootschap. Zij verkrijgt de naam, "Roelands-Sejbaek" afgekort 'ROSE"," Artikel 9: om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing wordt aangepast als volgt; "Mevrouw Susanne Sejbaek Roelands, comparant sub 1, is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt "beherende vennoot" genoemd.

De heer Willy Roelands comparant sub 2 is de stille vennoot, De stille vennoot draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van wat hij zal hebben ingebracht als kapitaal ln de vennootschap.

De macht van de stille vennoten bestaat enkel in het stemrecht op algemene vennotenvergaderingen. De stille vennoten mogen geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. De stille vennoten kunnen de vennootschap niet rechtsgeldig vertegenwoordigen, noch verbinden."

Artikel 10: om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing wordt aangepast als volgt: "De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders,

Op de laatste biz, van LuJk 0 vermeden : 1#ecto : Naam en hoedanidheidvan de instrumenterende notaris, hetzij varï iló persó{n)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ai ''4 ;i« ~ y

vervolg Mod ADF 11.1

die geen stille vennoot mag/mogen zijn.

Mevrouw Susanne Sejbaek Roelands, comparant sub 1, wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd, voor de ganse duur van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering van vennoten hier anders over beslist. In voorkomend geval zal de hoogte van de bezoldiging (jaarlijks) worden vastgesteld door een algemene vennotenvergadering. Kosten die de zaakvoerder voor de vennootschap maakt, worden terugbetaald.

Behoudens voor wat betreft de handelingen waarvoor alleen de algemene

vennotenvergadering bevoegd is, beschikt de zaakvoerder over alle machten, zonder enige beperking, om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, en in het algemeen om alle handelingen te stelten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap."

Artikel 18: om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing wordt aangepast als volgt: "De beherende venno(o)t(en) en/of zaakvoerder(s) geven hierbij volmacht aan de BV BVBA Vanthienen, Vercauteren & Co, Herentalsesteenweg 22, 2460 Kasterlee, met recht van substitutie, om de formaliteiten te vervullen voor de registratie van alle aktes of het uittreksel van deze aktes bij het registratiekantoor, voor de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in de kruispuntenbank, voor de neerlegging van alle aktes of een uittreksel van de aktes ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor alle publicaties in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, en voor de wijzigingen inzake de BTW

formaliteiten."

Voor beknopt ontledend uittreksel.

Haar beherend vennoot,

Sejbaek Roelands Sus. anne

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- tekst der gecoördineerde statuten.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
ROELANDS-SEIBAEK

Adresse
OLMENLAAN 29 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande