ROGER TRAINING, COACHING & ADVIES, AFGEKORT : RTCA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ROGER TRAINING, COACHING & ADVIES, AFGEKORT : RTCA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 874.153.607

Publication

29/05/2015
ÿþ}li

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc ehc aar. Belç Staat fl

innum







Rechtbank van koophandel

Antwerpen

19 MEI 2015

ardelineliffierpen

Qndernemingsnr : 0874 153 607

Benaming

(voluit) : ROGER TRAINING COACHING EN ADVIES (verkort) : RTCA

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KAPELSTRAAT 20 2520 BROECHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING RECHTSVORM, WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL, VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, GOEDKEURING NIEUWE TEKST STATUTEN

Op de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2015 werden volgende beslissingen genomen:

1 WIJZIGING RECHTSVORM.

De vergadering beslist unaniem om de vennootschap onder firma te wijzigen onder de vorm van een

gewone commanidaire vennootschap.

2 WJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering beslist unaniem om het maatschappelijk doel als volgt te wijzigen

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden , zowel in België als in het: buitenland: het inrichten, organiseren, geven van trainingen en {bij}scholingen , het coachen van personen; zowel individueel als in groep en het verlenen van advies m.b.t communicatie en management voor overheid, en bedrijfsleven.

Het verbeteren van het functioneren van mensen en medewerkers in bedrijven en organisaties door de verkoop, het uitwerken en het uitvoeren van opleidingen, trainingen, workshops, begeleiding, coaching en advisering.

Het verstrekken van advies betreffende de binnen- en buiteninrichting van bedrijfsgebouwen en particuliere woningen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en lof helpen uitbreiden, Zij mag onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door her verlenen van borgstellingen aan alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Deze omschrijving en opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

3 VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist unaniem om de maatschappelijke zetel met ingang van 1 april 2015, over te brengen.

naar Graaf van Egmontstraat 25 A, 2000 Antwerpen,

4 GOEDKEURING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist bij eenparigheid van stemmen tot afschaffing van de bestaande tekst van de:

statuten en de goedkeuring van de nieuwe statuten.

Artikel 1:

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap met als maatschappelijke naam is ROGER

TRAINING COACHING EN ADVIES. In het kort: RTCA.

Artikel 2:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden , zowel in België als in het buitenland: het inrichten, organiseren, geven van trainingen en (bij)scholingen , het coachen van personen Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vers©: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

zowel individueel als in groep en het verlenen van advies m.b.t. communicatie en management voor overheid en bedrijfsleven.

Het verbeteren van het functioneren van mensen en medewerkers in bedrijven en organisaties door de verkoop, het uitwerken en het uitvoeren van opleidingen, trainingen, workshops, begeleiding, coaching en advisering.

Het verstrekken van advies betreffende de binnen- en buiteninrichting van bedrijfsgebouwen en particuliere woningen.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiele en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en lof helpen uitbreiden. Zij mag onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door her verlenen van borgstellingen aan alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Deze omschrijving en opsomming is louter verklarend en niet beperkend.

Artikel 3:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen Graaf van Egmontstraat 25 A

De zetel kan verplaatst worden door een besluit van de zaakvoerders.

Artikel 4: duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar

rechtspersoonlijkheid.

Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal is vast gesteld op 1000.00 euro (duizend euro) volledig volstort,

vertegenwoordigd door 100 aandelen.

De heer Roger Erik, Graaf van Egmontstraat 25 A , 2000 Antwerpen, rijksregsternummer 690224-25996 is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot, en bezit 75 aandelen.

Artikel 6:

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of hoort het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst totdat één persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Deze persoon dient te voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Een aandeel in de vennootschap van een beherend vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten. Een aandeel in de vennootschap van een stille vennoot moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten.

Bij overdracht van aandelen zullen de aandelen gewaardeerd worden volgens de marktwaarde, bij een eventueel verschil zal een expert aangesteld worden, aangeduid door de belanghebbende partijen, die de waarde van de aandelen zal bepalen en die tevens bindend is voor de partijen.

Artikel 7:

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. Bij het overlijden van één van de vennoten kunnen de overblijvende vennoten de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel zoals bepaald in artikel 6.

Zo er na het overlijden van een vennoot nog slechts één vennoot overblijft, staat het deze vrij de vennootschap te ontbinden dat wel een derde partij de aandelen van de erfgenamen te laten overnemen tegen de waarde per aandeel zoals bepaald in artikel 6.

Artikel 8:

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng,

op voorwaarde dat zijn geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Artikel 9:

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: ERIK ROGER vernoemd.

De zaakvoerder is bevoegd om in naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel, Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld handelen zij elk afzonderlijk,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel.

De

zaakvoerder(s) die in naam en voor rekening van de vennootschap de activiteiten en handelingen binnen het kader van het statutair doel hebben verricht kunnen hiervoor bezoldigd worden.

De zaakvoerders kunnen slechts om gewichtige redenen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist,

Artikel 10:

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede zaterdag van de maand mei om 10 uur op de maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld in de oproepingsbrief, en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag,

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze , goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

Bij wijziging van de statuten is een eenparig besluit van de beherende vennoten een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten vereist.

Artikel 11:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 12:

Alle bepalingen van het Burgerlijk Wetboek, alsook de bepalingen van het wetboek van vennootschappen ' waarvan in deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing. Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken,

Erik Roger

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROGER TRAINING, COACHING & ADVIES, AFGEKOR…

Adresse
KAPELSTRAAT 20 2520 BROECHEM

Code postal : 2520
Localité : Broechem
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande