ROIKOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROIKOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.821.054

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 06.05.2014 14116-0171-014
25/04/2013
ÿþ MO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

pillit

*13064859*

T

Neergelegd ter griffe van de Rechtbwïh

van Koophandel te Antwerpen, op

1 b APR 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: O -Ç , 2U Q

Benaming

(voluit) : Roikos

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid

Zetel : Castel del Vinolei 8, 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen op zesentwintig maart tweeduizend dertien "Ter registratie aangeboden op het 11de Registratiekantoor van Antwerpen", dat door:

-mevrouw VAN DEN BERGH Rita Maria Theresia Petronella, geboren te Kapellen op zestien augustus negentienhonderdeenenvijftig, wonende te 2930 Brasschaat, Castel del Vinolei 8

-de heer PELCKMANS Kristof Robert Maria, geboren te Kapellen op eenentwintig april negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2070 Zwijndrecht, Krijgsbaan 236,

-mevrouw PELCKMANS Elisabeth Yvonne Frans, geboren te Kapellen op drie juli negentienhonderdnegenenzeventig, wonende te 2920 Kalmthout, Meidoomlaan 8,

Voorafgaande vaststellingen -- geplande splitsing

Betreffende de naamloze vennootschap ROIKOS (ingeschreven in het rechtspersonen-register te Antwerpen onder nummer 0440.691.784) werd een voorstel tot splitsing opgemaakt door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap op 28 september 2012,

Hieruit blijkt dat de voorgestelde verrichting een GEMENGDE SPLITSING beoogt, dit wil zeggen dat het splitsing beoogt, deels door overneming door de commanditaire vennootschap op aandelen 1MLU (ook overnemende vennootschap genoemd) en deels door oprichting van een nieuwe vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROIKOS (ook nieuwe vennootschap genoemd).

Bij gebrek, aan oprichting van de nieuwe vennootschap kon de nieuwe vennootschap nog geen splitsingsvoorstel opmaken en bekendmaken, zoals voorgeschreven door artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen. De voormelde oprichters, tevens aandeelhouders in deze te splitsen vennootschap, verklaren met deze kennis te hebben genomen van dat splitsingsvoorstel en dit ongewijzigd over te nemen. Zij verklaren dat zij hierover voldoende en tijdig geïnformeerd waren, dat zij deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid willen oprichten ter uitvoering van dat splitsingsvoorstel en dat zij, voor zoveel ais nodig of mogelijk, verzaken aan de bekendmaking van dat voorstel voor de op te richten vennootschap.

In toepassing van het laatste lid van artikel 745 van het Wetboek van vennootschappen zijn de partijen van oordeel dat geen bijkomende verslaggeving, zoals voorgeschreven in dit artikel, vereist is.

Er wordt besloten om gebruik te maken van de bepalingen van artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen zodat er geen verslag van een bedrijfsrevisor of van een extern accountant diende opgesteld te worden betreffende het splitsingsvoorstel.

De overnemende vennootschap (IMLU) heeft aan haar aandeelhouders, aan de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap (NV ROIKOS) en aan de oprichters ge-meld dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en pas-siva van het vermogen van de overnemende vennootschap sedert 28 september 2012,

De te splitsen vennootschap (NV ROIKOS) heeft aan haar aandeelhouders, aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap (IMLU) en aan de oprichters ge-meld dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en pas-siva van het vermogen van de te splitsen vennootschap sedert 28 september 2012,

De voorschriften van artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen werden nage-leefd.

In toepassing van artikel 750 van het Wetboek van vennootschappen wordt vastgesteld dat de vennoten van de te splitsen vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in deze vennootschap.

De oprichters nemen kennis van de vaststelling van de notaris dat na onderzoek, hij het bestaan en de interne en externe wettigheid kan bevestigen van de voorafgaande rechtshandelingen en formaliteiten waartoe alle bij de splitsing betrokken vennoot-schappen gehouden zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

s

I

,i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het kader van het voorgaande wensen de verschenen partijen een handelsven-nootschap vennootschap met handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met de volgende statuten:

-De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Roikos

-De zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Castel del Vinolei 8.

-Het doel van de vennootschap bestaat uit

-Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles voor eigen reke-ning; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin;

-Het uitoefenen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in andere vennoot-schappen en ondernemingen; -Het verlenen van diensten aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer administratie, management, bedrijfsorganisatie en informati-ca;

-Het verlenen van adviezen, diensten en technische bijstand met betrekking tot de beleggingen en het beheer van vermogens, dit alles voor eigen re-kening.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en be-nodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle Intellectuele rechten en industriële of Commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag borg stellen zowel voor eigen verbintenissen als voor verbintenissen van derden, met inbegrip van hypotheek of inpandgeving van de activa van de ven-nootschap.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke an-dere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen,

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen zesduizend achthonderd tweeënzestig euro en elf Cent (¬ 1.060.862,11) . Het is volledig geplaatst en werd onderschreven ais volgt:

Inbrengen en vergoeding in aandelen

Vervolgens wordt er ingetekend op het kapitaal door een inbreng in natura die volgt uit de splitsing van de naamloze vennootschap Roikos. Het betreft de activa en passiva die beschreven staan in het splitsingsvoorstel van de naamloze ven-nootschap Roikos, opgemaakt door de raad van bestuur op 28 september 2012, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 cktober 2012 onder nummer 12173280.

De inbreng in natura wordt ook beschreven in het verslag van de oprichters van 21 januari 2013 naar aanleiding van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprich-ting en wordt besproken in het verslag van 22 februari 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Theo Van Herck bedrijfs-revisor, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, de heer Theo Van Herck, bedrijfs-revisor.

In het splitsingsvoorstel was voorzien dat elke houder van één aandeel van de te splitsen vennootschap Roikos NV recht heeft op één aandeel in deze vennoot-schap. De oprichters hebben geopteerd om af te wijken van dit voorstel waardoor elke houder van één aandeel van de te splitsen vennootschap Roikos nv tegen afgifte van zijn/haar aandeel recht zal hebben op vier aandelen in deze vennoot-schap. Hierdoor kan een volledige gelijkheid gecreëerd worden in het aandelen-bezit van de heer Pelckmans Kristof en van mevrouw Pelckmans E=lisabeth.

Kapitaal van deze vennootschap wordt in afwijking van het splitsingsvoorstel niet vertegenwoordigd door 295 aandelen, doch wel door 1.180 aandelen.

De 1.180 aandelen van de vennootschap worden verdeeld als volgt;

-Mevrouw VAN DEN BERGH Rita, voornoemd, bekomt het vruchtgebruik van 596 aandelen;

-De heer PELCKMANS Kristof, voornoemd, bekomt de blote eigendom van 300 aandelen en bekomt nog 292 aandelen in volle eigendom;

-Mevrouw PELCKMANS Elisabeth, voornoemd, bekomt de blote eigendom van 296 aandelen en bekomt nog 292 aandelen in volle eigendom.

De partijen verklaren en erkennen dat door de realisatie van de splitsing de ge-melde inbreng volgestort is zodat elk van de duizend honderd tachtig aandelen (1.180) aandelen tevens volgestort is.

Ingevolge deze volstorting van de inbreng zijn de opgesomde activa ter vrije be-schikking van de vennootschap, doch zal de vennootschap anderzijds ook moeten instaan voor de opgesomde passiva.

Naast andere activa en passiva betreft de inbreng in natura de volgende onroe-rende goederen:

-Te Kapellen, tweede afdeling, een appartementsgebouw met 2 winkel-ruimten aan de Antwerpsesteenweg 1, op het kadaster gekend onder sectie G, nummer 0020M, met een oppervlakte van 216 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 3.780 euro;

-Te Kapellen, tweede afdeling, een winkelruimte met duplexapparte-ment aan de Stationsstraat" 4, op het kadaster gekend onder sectie G, nummer 0019Z, met een oppervlakte van 133 vierkante meter en een Kadastraal inkomen van 2.374 euro en nummer 0019A2, met een opper-vlakte van 14 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 862 euro;

-Te Kapellen, tweede afdeling, een appartementsgebouw met winkel-ruimte en tuin aan de Stationsstraat 13, op het kadaster gekend onder sectie G, nummer 0021T, met een oppervlakte van 250 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 3.166 euro en aanpalend, een tuin, op het kadaster gekend onder sectie G, nummer 0034T2 met een oppervlakte van 676 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 4 euro;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Te Kapellen, tweede afdeling, een huis met tuin aan de Gasstraat 6, op het kadaster gekend onder sectie G, nummer 0005T, met een oppervlak-te van 337 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 1.524 euro.

-Te Antwerpen, tweeëndertigste afdeling, Deurre, zesde afdeling, een appartementsgebouw aan de Sint-Rochusstraat 145/147, op het ka-daster gekend onder sectie B, nummer 0469ff, met een oppervlakte van 345 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 4.305 euro;

-Te Antwerpen, tweeëndertigste afdeling, Deurne, zesde afdeling, een building aan de Karel Govaertsstraat 17, op het kadaster gekend on-der sectie B, nummer 0475D 17 met een oppervlakte van 206 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 1.318 euro;

-Te Antwerpen, tweeëndertigste afdeling, Deurne, zesde afdeling, een huis met tuin aan de Karel Govaertsstraat 64, op het kadaster gekend onder sectie B, nummer 0463F 6, met een oppervlakte van 339 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 1.224 euro;

-Te Kapellen, tweede afdeling, De Koude Heiden, feitelijk een perceel van vermoedelijk bouwgrond aan de Georges Spelierlaan, op het ka-daster gekend als bos onder sectie H, nummer 0170B, met een opper-vlakte van 2.083 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 3 euro.

Het is verdeeld in duizend honderd tachtig aandelen (1,180) gelijke aandelen die elk een/duizend honderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Verslagen betreffende de inbreng in natura

ln hun verslag van 21 januari 2013 hebben de oprichters uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is van de vennootschap.

Betreffende deze inbreng in natura werd door de heer Theo Van Merck, bedrijfsre-visor bij Van Herck & C°, Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, een verslag opgemaakt op 22 februari 2013, zoals voorge-schreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen,

De bedrijfsrevsior komt hierin tot het volgende besluit:

" De inbreng in natura n.a.v. de oprichting van Roikos BVBA bestaat uit een deel van de activa verbonden aan de exploitatie van Roikos NV zoals opgenomen in haar staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die aan Roikos BVBA werden toebedeeld overeenkomstig het sptitsingsvoorstet. De activa wordt ingebracht voor een totale waarde van 1.304.028,84 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waarde-bepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de in-breng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overge-waardeerd is.

Deze inbreng zal worden vergoed enerzijds door de uitreiking van 1.180 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap en anderzijds door overname van schulden van de inbrengende vennootschap voor een bedrag van 243.166,73 euro.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. ",

Deze verslagen worden naar aanleiding van het verlijden van deze oprichting be-zorgd aan de notaris zodat er naar verwezen kan worden voor de beschrijving van de inbreng in natura en met het oog op de neerlegging op de griffie van de recht-bank van koophandel.

-Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar zat aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op 31 december 2013.

Daar de vennootschap met haar bedrijvigheid is gestart op 1 juli 2012, worden alle verrichtingen sinds dat ogenblik die werden gedaan voor de vennootschap in op-richting bij deze bekrachtigd en worden zij overgenomen door de thans opgerichte vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de derde dinsdag van april om 20.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014

-Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaak-voerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de ven-nootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoer-der worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

4

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lastheb-bers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechts-handelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een be-lang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardi-gingsgranden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt,

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarreke-ning wordt neergelegd.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatig-heid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

-Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toe-passing.

Vaststellingen met betrekking tot de splitsingsvoorstellen

"De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke akte of bij onderhandse akte een splitsingsvoorstel op." (eerste lid van de artikelen 728 en 743 van het Wetboek van vennootschappen),

Praktisch is dit voorstel opgesteld door de raad van bestuur van deze te splitsen ven-nootschap en de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen IMLU op 28 september 2012. Dit voorstel wordt in deze akte door de oprichters bevestigd,

De splitsingsvoorstellen zijn in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van ven-nootschappen tijdig, dit is zes weken voor deze algemene vergadering, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, met name op 10 oktober 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (voor de te splitsen vennootschap) en op 24 oktober 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde (voor de ovememende vennootschap).

Verslagen in toepassing van de artikelen 730 en 745 van het Wetboek van vennoot-schappen

De artikelen 730 en 745 van het Wetboek van vennootschappen schrijven voor elke vennootschap een omstandig schriftelijk verslag vanwege het bestuursorgaan voor "waarin de stand van het vermogen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oog-punt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de splitsing, de voor-waarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk ge-wicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding."

Artikel 745 vervolgt: "Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap."

Voor de nieuwe vennootschap geldt deze laatste bepaling zodat voor deze vennoot-schap een bijkomende verslaggeving niet vereist is.

Verzaking aan de verslaggeving door een bedrijfsrevisor of externe accountant

"In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opge-steld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant die de bestuurders of de zaakvoerder hebben aangewezen...,

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd is dit artikel / deze paragraaf niet van toepassing." (artikelen 731 §1 en 746 van het Wetboek van vennootschappen.

De te splitsen vennootschap heeft beslist om gebruik te maken van deze mogelijkheid.

Mits en door de goedkeuring door de oprichters van deze nieuwe vennootschap en door de aandeelhouders van de andere overnemende vennootschap staat vast dat aile vennoten of aandeelhouders van alle betrokken vennootschappen hebben ingestemd om geen verslag door een bedrijfsrevisor of een externe accountant te laten opmaken.

Wijzigingen in het vermogen

"De bestuursorganen van alle bij de splitsing betrokken vennootschappen moeten hun eigen algemene vergadering, alsmede de bestuursorganen van alle andere bij de split-ring betrokken vennootschappen op de hoogte stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot splitsing besluit.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aldus geïnformeerde bestuursorganen brengen hun algemene vergaderingen op de hoogte van de. ontvangen informatie." (artikelen 732 en 747, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen).

Het laatste lid van artikel 747 van het Wetboek van vennootschappen vermeldt nog: "Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe ven-nootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap."

De te splitsen vennootschap heeft aan haar aandeelhouders, aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en aan de oprichters van de nieuwe vennootschap gemeld dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap sedert 28 september 2012.

Kosteloze verkrijging van de verslagen

De artikelen 733 (bij splitsing door overneming) en 748 (bij splitsing door oprichting) van het Wetboek van vennootschappen schrijven voor dat de agenda van de vergaderingen vermeldt dat vennoten alle stukken die nodig of nuttig zijn om een juiste beslissing te kunnen nemen in verband met de voorgestelde splitsing, tijdig en kosteloos konden verkregen worden, respectievelijk ingezien worden op de zetel van de vennootschap.

De oprichters verklaren dat de voorschriften van artikel 733 van het Wetboek van ven-nootschappen zijn nageleefd.

Bestaan en wettigheid van voorafgaande rechtshandelingen en formaliteiten

De oprichters nemen kennis van de vaststelling van de notaris dat na onderzoek, hij het bestaan en de interne en externe wettigheid kan bevestigen van de voorafgaande rechtshandelingen en formaliteiten waartoe alle betrokken vennootschappen gehouden zijn.

Goedkeuring van de splitsing

Na kennis te hebben genomen van de spfitsingsvoorstellen en van al het voorgaande, keuren zij de splitsing goed waardoor door de goedkeuring door de te splitsen ven-nootschap het gehele vermogen van deze te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de plichten, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, voor 1.060.862,11 euro op deze nieuwe vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid ROIKOS, en voor 809.806,89 euro zal overgaan op de andere overnemende vennootschap en dit alles volgens de voorwaarden van het splitsingsvoorstellen, met name:

a) ruilverhouding van de aandelen.

De 1,180 nieuwe, volgestorte aandelen van de commanditaire vennootschap op aan-delen IMLU, gecreëerd naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura ten gevolge van deze splitsing, worden uitgereikt aan de heer VAN DEN BERGH Ludovicus, mevrouw VAN DEN BERGH Kristel en de heer VAN DEN BERGH Bart, tevens aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, hetzij 4 aandelen van de ver-krijgende vennootschap IMLU tegen 1 aandeel van de gesplitste vennootschap.

De 1,180 nieuwe, volgestorte aandelen van besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid ROIKOS, gecreëerd naar aanleiding van de oprichting door inbreng in natura ten gevolge van deze splitsing, worden uitgereikt aan mevrouw VAN DEN BERGH Rita, de heer PELCKMANS Kristof en mevrouw PELCKMANS Elisabeth, te-vens aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, hetzij 4 aandelen van de nieuwe vennootschap bvba ROIKOS tegen 1 aandeel van de gesplitste vennootschap.

b) datum

De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen, wordt bepaald op 1 juli 2012.

c) winst- en verliesdeling

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen delen in winst en verlies vanaf 1 juli 2012.

d) Melding in register van aandelen.

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de nieuwe vennootschap zullen instaan voor

de inschrijving in het register van aandelen in de respectievelijke vennootschap.

e) Vrijstellling registratierecht

Daar het een inbreng van een universaliteit betreft van de goederen van de vennoot-schap bij wijze van splitsing, wordt, zoals vermeld in artikel 117 van het Wetboek der registratierechten, de inbreng vrijgesteld van registratierechten.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

Mevrouw VAN DEN BERGH Rita, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Verklaring betreffende de controle

De oprichters verklaren dat het volgens hen een kleine vennootschap zal betref-fen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer com-misarissen.

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

Mevrouw VAN DEN BERGH Rita, voornoemd, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voor-vloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte ven-nootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot inde-plaatssttelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Albos, met maatschappelijke zetel te 2060 Antwerpen, Wetstraat 107, vertegen-woordigd door de zaakvoerder of een aangestelde van de vennootschap,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar op-richting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vesti-gingseenheidnummer

`'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de' toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschrif-ten en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de ven-nootschap.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht geassocieerd notaris te Merksera Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd. 26 maart 2013

-verslag van de oprichters inzake inbreng in natura

-verslag bedrijfsrevisoren Van Herck & Co inzake inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROIKOS

Adresse
CASTEL DEL VINOLEI 8 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande