ROLIES DUBOIS ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROLIES DUBOIS ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.936.397

Publication

21/02/2014
ÿþ mod 11.1

i n =:j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IITEUR

3Eleigelegd tor griffie van de Rechtbank 4 -02- men Koophandel te Antwerpen, op

*14048409* , 3 ~ ~~~~~. ~~t~

~CH STaATSBLAD Griffie

1111111111111111111111111111111111111111111111

9_.3.6_._39_,_.

Ondernemingsnr : 0 5 4 4 "

Benaming (voluit) : Rouies + Dubois architecten

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gounodstraat I

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen op 29-1-2014, blijkt dat een vennootschap; werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam `ROLLES +: DUBOIS architecten".

-ZETEL; Gounodstraat 1, 2018 Antwerpen; RPR Antwerpen.

-DOEL; De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het; beroep van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het; beroep van architect. Deze diensten omvatten onder meer:

" interieurarchitectuur

" stedenbouw en landschapsontwerp

" energieprestatie-studies

" veiligheidscoördinatie

" expertises

" vormgeving en design

" uitvoeren van studies, consultancy en opleiding in voormelde vakgebieden.

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende; verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar, maatschappelijk doel.

De vennootschap mag alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met; haar maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van; uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet: onverenigbaar zijn met de functie van architect,

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde; personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een; tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

-KAPITAAL; 18.600 euro, volledig geplaatst en volstort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op het volledige maatschappelijk kapitaal werd ingeschreven door inbreng in geld, door hierna gemelde: oprichters:

1. De heer ROLZES Stijn Hendrik, geboren te Leuven op vier juli negentienhonderd vierentachtig, wonend te 2018 Antwerpen, Gounodstraat 1, tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), ter vergoeding waarvan vijftig (50) aandelen worden toegekend.

2. Mevrouw DUBOIS Dorothee Elise, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op één augustus negentienhonderd vijfentachtig, wonend te 2018 Antwerpen, Gounodstraat 1, tot beloop van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), ter vergoeding waarvan vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat de wettelijk voorschriften van plaatsing en volstorting van het kapitaal werden nageleefd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Fel de aan het Belgisch Staatsblad

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot zijn. Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor aile zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, directeurs, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars, enzovoort. Een stagiair kan zaakvoerder zijn indien zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten het beroep van architect samen met hem/haar in de vennootschap uitoefent.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur:

1. De heer ROLIES Stijn Hendrik, voornoemd.

2. Mevrouw DUBOIS Dorothee Elise, voornoemd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegd heidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerders volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van een architect.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep. De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen. De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30/9/2015.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST: Van de winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

- BIJZONDERE VOLMACHT, Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt gegeven aan: de heer ROEFFAERS Johan, accountant en belastingconsulent, wonende te 3700 Tongeren, Overrepenstraat 40, om alle documenten te ondertekenen en alle noodzakelijke verklaringen te doen met zicht op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds, sociaal secretariaat, en overige administraties.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Samen hiermee neergelegd: afschrift akte





Op de Iastste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROLIES DUBOIS ARCHITECTEN

Adresse
GOUNODSTRAAT 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande