RON PRO

Société en commandite simple


Dénomination : RON PRO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 822.806.557

Publication

05/08/2014
ÿþ Mort Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 5 JULI 2014

afdeiffi,Btwerpen

bel az Be Sta IIIH ui





Ondernemingsnr : 0822.806.557

Benaming

(voluit) : Ron Pro

(verkort) :

Rechtsvorm : (O- (Y' t/

Zetel : 2627 Schelle, Oude Schans 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling - onmiddelijke afsluiting

van de vereffening -Toepassing van artikel 184 § 5 W. Venn.

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 juni 2014, welk plaats vond te 2627 Schelle,' Oude Schans 4, blijkt dat de Bijzondere Algemene Vergadering unaniem heeft besloten om:

1) tot de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap over te gaan vanaf 30 juni 2014

2)

a)vast te stellen dat:

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- er geen vereffenaar aangeduid wordt;

- alle vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn;

- er actief teruggenomen zal worden door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit

b) vast te stellen dat de voorwaarden vervuld zijn om toepassing te maken van artikel 184 §5 W. Venn.

teneinde niet alleen over te gaan tot de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap, zoals hiervoor

besloten, doch ook tot de onmiddelijke afsluiting van de vereffening.

4)

a) ingevolge het voorgaande vast te stellen dat de vennootschap onbonden werd, in vereffeninggesteld werd en dat de vereffening onmiddellijk gesloten werd, derwijze dat de vennootschap vanaf 30 juni 2014 opgehouden heeft te bestaan.

b) dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste vijf jaar worden bewaard op de zetel van de vennootschap, te 2627 Schelle, Oude Schans 4.

5) Décharge aan de zaakvoerder te verlenen voor het door hem gevoerde bestuur.

6) een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Karel Nijs, wonende te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16 met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel en bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, voor zover ais nodig en om alle nodige administratieve stappen te ondernemen in verband met huidige vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Rony Provost

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mnd Wn,d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11IJI II I Ulil IIII if II 1011 II 11f I1I

*12036370*

Ondernemingsnr : 0822.806.557

Benaming

(voluit) : Al2 Trade

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm V

Zetel : Prins Boudewijnlaan 116, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder, wijziging naam en wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de algemene vergadering van 3 oktober 2011 blijkt het volgende:

Er wordt beslist dat de zaakvoerder Tom Caluwaerts eervol wordt ontslagen. Ronald Provost wonende te 2627 Schelle, Oude Schans 4, wordt als zaakvoerder aangesteld. Zijn mandaat is onbezoldigd en het mandaat heeft een duur van zes jaar.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2011 blijkt het volgende:

1.De algemene vergadering keurt het volgende unaniem goed: de naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "Ron Pro". De vennootschapsvorm blijft ongewijzigd.

2. De algemene vergadering keurt het volgende unaniem goed: de zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2627 Schelle, Oude Schans 4.

3. De algemene vergadering keurt het volgende nieuwe doel goed (hierna volledig weergegeven):

"De vennootschap heeft tot doel,' in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

1) Het verlenen van alle mogelijke bijstands- en adviesfuncties aan bedrijven, privé-personen en instellingen op het vlak van zonnepanelen, zonne-energie, telecom, energie:

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer vang bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

2) Het verstrekken van sportief en medisch verantwoorde trainingen en opstellen van trainingsschema's; sportprestatieverbetering, figuur- en houdingsverbetering; algemene conditietraining, fitnesstraining, circuittraining, revalidatietraining.

3) De organisatie voor studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en advies inzake organisatorische, financiële, administratieve, handels- en sociale opleiding en inzake aangelegenheden van opleiding, marketing en' algemeen beheer, public relations en management. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt.

4) Het begeleiden van bedrijven inzake handel, nijverheid, administratie, subsidies en vergunningen.

5) Voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord. Binnen dit kader mag de vennootschap alle verrichtingen doen inzake onroerende goederen en rechten onder gelijk welke vorm: verwerven, beheren, valoriseren, cederen; onder meer inhoudend; huur en verhuur, huurfinanciering, (laten) bouwen, verbouwen, restaureren, renoveren, aanpassen, verfraaien, uitrusten en onderhouden; uitbaten, verkavelen, prospecteren en promoten van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

p de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associaties, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of ' samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan de voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichting in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk tee vergemakkelijken. Zij kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan de voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt."

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes dülVYóniteur bélgë

Ronald Provost Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RON PRO

Adresse
OUDE SCHANS 4 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande