RONACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RONACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.623.306

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 13.05.2014, NGL 26.06.2014 14248-0267-015
23/10/2014
ÿþOndernemingsnr 0460.623.306

;i

Benaming (voluit) : RONACO

(verkort) : #

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Catharinadreef 24

2970 Schlitte

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding en sluiting vereffening

Tekst Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RONACO", opgemaakt door notaris Hans De Decker te Brasschaat op 29' september 2014, eerstdaags te registreren, dat de vennootschap "RONACO" beslist heeft hetgeen volgt:

1. EERSTE BESLUIT: MEDEDELING MET BETREKKING TOT ARTIKEL 259 VAN HET WETBOEK VAN: VENNOOTSCHAPPEN EN HET JAARVERSLAG

;! De algemene vergadering neemt kennis van de mededeling van de zaakvoerders dat er zich het afgelopen boekjaar geen verrichtingen hebben voorgedaan die aanleiding kunnen geven tot een belangenconflict tussen een zaakvoerder en de vennootschap zoals beschreven In artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.: De zaakvoerders delen mee dat zij geen schriftelijk jaarverslag hebben opgesteld omdat dit geen wettelijke: verplichting is overeenkomstig artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering verklaart voorafgaandelijk kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerders: van de vennootschap de dato 26 september 2014 en van het verslag de dato 29 september 2014 van mevrouw Neyens Evy, bedrijfsrevisor van het revisorenkantoor onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VYVEY EN CO" te 2240 Massenhoven, opgemaakt overeenkomstig artikel 181 en volgende Wetboek van Vennootschappen, bij welk eerstgenoemd verslag een staat van activa en passive van de vennootschap is gevoegd afgesloten op 26 september 2014.

De conclusies van het verslag van de bedrilfsrevisor, gedagtekend 29 september 2014, luiden als volgt: "7. CONCLUSIES EN BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RONACO" een boekhoudkundige staat per 26 september 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de: vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van e 33.041,67, een netto-actief van C 775.427,78 en een voorschot aan de vennoten op de verdeling van het netto-actief van ¬ 995.000,00.

Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passive afgesloten per 26 septemberl 2014 bette maakt ondergetekende een voorbehoud voor

- de impact op het vermogen van de bewegingen op de zichtrekening Fortis voor de periode laatstei

bankrekeninguittreksel verwerkt in staat activa & passive en 26 september 2014; "

- de afloop van finale fiscale en BTW-controles naar aanleiding van de stopzetting en de nog niet definitie afgesloten jaren;

niet-geboekte claims.

In toepassing van artikel 184 § 5, 2' van het Wetboek van Vennootschappen gewijzigd door de wet van 25 april 2014 bevestigen wij dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald dd. 29 september 2014 met name:

Handelsschulden dd. 27 Sc 29 september 2014;

- Schulden m.b.t. belastingen werden geconsigneerd aan de Deposito- en Consignatie kas dd. 27 september 2014;

- Te betalen BTW & RV de 26 september 2014.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening houdend met het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Hill

11111111!1111j!ltIl1111

mod11,1

" µ A ---------------- " µ " ^ ^ - a ------- J.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de dkL Rechtbank van loophandel

Antwprren

14 OKT. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Annexes du Moniteur belge

23/10/2014

m o d 11.1

,4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"Bijlagen-bij-fférWeliTsèlïStaatsblad-://1117/0-14 - Annexes du Moniteur belge

Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Massenhoven, 29 september 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedesrevisor"

Er worden geen opmerkingen geformuleerd met betrekking tot deze verslagen.

Beide verslagen worden, na waarmerking door comparanten en ondergetekende notaris, aan onderhavig

proces-verbaal gehecht teneinde er één geheel mede uit te maken en een afschrift ervan zal samen met

onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

3. DERDE BESLUIT: ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd vrijwillig te ontbinden vanaf heden. Ze bestaat vanaf

heden nog enkel voor haar vereffening,

4. VIERDE BESLUIT: ONMIDDELLIJKE VEREFFENING - SLUITING

De algemene vergadering van de aandeelhouders bevestigt op basis van de staat van activa en passive per 26 september 2014 en op basis van het verslag van de bedrilfsrevisor, dat er geen schulden ten aanzien van derden meer zijn, die niet werden betaald of geconsigneerd bij de deposito- en consignatiekas.

De schulden met betrekking tot nog verschuldigde belastingen werden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas op 27 september 2014 zoals beschreven in het revisoraal verslag.

De zaakvoerders verklaren dat er geen andere schulden zijn dan deze die blijken uit de staat van activa en passive en uit het revisoraal verslag.

De vergadering beslist derhalve eenparig - met het oog op de onmiddellijke sluiting van de vereffening - geen vereffenaar te benoemen.

De zaakvoerder verklaart dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars, de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars zullen worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering der aandeelhouders verklaart derhalve dat alla voorwaarden gesteld in artikel 184 § 4 en 5 van het Wetboek van Vennootschappen vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte.

De vergadering besluit vervolgens met éénparigheid om over te gaan tot de onmiddellijke voltrekking van de vrijwillige ontbinding en vereffening van de vennootschap conform de voorwaarden terug te vinden in artikel 184 § 4 en 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering geeft een mandaat aan voormelde voormalige zaakvoerders voor de betaling van de roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening (zie verder) en keurt dit mandaat goed.

De aandeelhouders verklaren verhoudingsgewijze in te staan voor de terugbetaling van de eventuele nog onbekende passive binnen de vennootschap en verklaren aile rechten en verplichtingen van de vennootschap over te nemen voor zover wettelijk verplicht.

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op de woonplaats van de aandeelhouder en gewezen zaakvoerder, de heer ROSA Patrick, voornoemd, thans te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Tumhoutsebaan 238.

5. VIJFDE BESLUIT: OVERNAME ACTIEF

De vennoten verklaren het resterend actief zelf terug te nemen, bij toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, in dezelfde verhouding ais diegene waarin hen de aandelen toebehoren, te weten ieder voor de onverdeelde helft in voile eigendom.

De terugname houdt onder andere de afgifte in, van de rechten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RONACO" in het hierna beschreven onroerend goed, op en met grond en aanhorigheden gelegen te 2970 Schilde, Catharinadreef 24 aan de voornoemde vennoten, zijnde de echtgenoten ROSA Patrick en mevrouw NAGELS Kristine, beiden voornoemd, die het goed overnemen in voormelde verhouding, onder de gewone waarborgen als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van aile schulden, inschrijvingen, voorrechten, hypotheken en bezwarende overschrijvingen, andere dan de hierna vernielde:

GEMEENTE SCHILDE (eerste kadastrale afdelindl

Een woonhuis, op en met grond en aile verdere aanhorigheden gelegen Catharinadreef 24, kadastraal bekend volgens titel, sectie A. nummer 230/K en 231/R, voor een oppervlakte van zesduizend honderdzestig vierkante mater (6.160 m2), thans ten kadaster bekend sectie A, nummer 230/L, voor eenzelfde oppervlakte,

(KI: ¬ 6.249,00)

6. ZESDE BESLUIT: EINDE MANDATEN

Het mandaat van de zaakvoerders, de heer ROSA Patrick, mevrouw NAGELS Kristine en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAPKO", allen voornoemd, komt door de onmiddellijke vereffening ten einde.

De vergadering verleent hen eervolle decharge en kwijting in het bijzonder voor de uitoefening van hun mandaat in het afgelopen boekjaar maar ook voor de gehele uitoefening van hun mandaat.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

j.

mod 11.1

In uitvoering van artikel 195 Wetboek Vennootschappen wordt nog vermeld:

- plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd: zie hoger,

- aile gelden en waarden die aan de schuldeisers en vennoten toekwamen, konden worden afgegeven, zodat geen maatregelen tot consignatie van deze gelden of waarden diende te worden genomen, met uitzondering van de schulden met betrekking tot nog verschuldigde belastingen die werden geconsigneerd bij de Deposito-en Consignatiekas op 27 september 2014 zoals beschreven in het revisoraal verslag.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van de akte met aangehecht:

* verslag van de zaakvoerder;

* verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 14.05.2013, NGL 31.05.2013 13153-0096-016
12/10/2012 : AN323543
04/07/2012 : AN323543
20/07/2011 : AN323543
12/06/2008 : AN323543
31/05/2007 : AN323543
02/06/2005 : AN323543
10/06/2004 : AN323543
24/05/2004 : AN323543
13/06/2003 : AN323543
29/06/2002 : AN323543
20/07/2001 : AN323543
15/06/2000 : AN323543
22/01/1999 : AN323543

Coordonnées
RONACO

Adresse
CATHARINADREEF 24 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande