ROSETTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROSETTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.031.021

Publication

23/10/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14194383*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

14 OKT, 2014

afdelingeMpen

Ondememingsnr : 0459.031.021

Benaming (voluit) :ROSETTE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Winkelstap 75

2900 Schoten

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding sluiting - volmacht

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROSETTE,! ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer! 0459.031.021, titularis van het BTVV-nummer BE-459.031.021 en met zetel te 2900! Schoten, Winkelstap 75, verleden voor Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op 26/09/2014, ter registratie neergelegd, dat:

1)De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de! zaakvoerder de dato 10 september 2014, alsmede van het verslag van de heer Derick Jan, bedrijfsrevisor, te 2100 Antwerpen (Deume), Jan Welterslaan 13, de dato 18 september, 2014.

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en eri kennis van te hebben genomen.

De conclusie, vermeld in het verslag van de heer Derick Jan, bedrijfsrevisor, voornoemd,i! luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek %/ani! Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte:, aansprakelijkheid ROSETTE met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Winkelstap 75, een tussentijdse boekhoudkundige staat afgesloten op 10 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal geeft van 452.619,76¬ en een netto actief van 147.965,02 ¬ .

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke: professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de eventueel aan te stellen vereffenaar en onder;: voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der directe en indirecte belastingen.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Op grond van de informatie ontvangen van het bestuursorgaan van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROSETTE en ingevolge de controles die wij;: hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, hebben vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit,, controleverslag werden betaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 12.937,30 ¬ , die zal ontstaan op het moment van het nemen van de: beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e Voorbehouden aan het ,. Belgisch Staatsblad

..

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden

onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek

van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROSETTE en mag niet voor andere

doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 18 september 2014

Jan Derick, Bedresrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deurne)".

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van

de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is

overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder deelt volgende bijkomende informatie mee aan de algemene vergadering

wegens het niet van toepassing zijn van artikel 190 § 3 Wetboek van Vennootschappen:

- het bewijs van betaling van alle schulden aan derden, zoals die blijken uit voormelde staat van activa en passiva, of van de consignatie hiervan bij de Deposito- en Consignatiekas, bij toepassing van artikel 184, §5, eerste lid, 2° Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering neemt kennis van de voorgelegde stavingsstukken. De zaakvoerder bevestigt uitdrukkelijk dat thans aile schulden van de vennootschap ten aanzien van derden zijn terugbetaald, of dat de nodige gelden om dergelijke schulden te voldoen, werden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas, volgens de daartoe wettelijk voorgeschreven procedure

De zaakvoerder verklaart dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passive werd afgesloten en heden, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

De zaakvoerder verklaart dat er op het ogenblik van de redactie van het verslag van de bedrijfsrevisor geen schulden bestonden die nog niet waren terugbetaald of geconsigneerd dan deze die blijken uit voormelde staat van activa en passiva, of uit de bijkomende informatie meegedeeld aan de bedrijfsrevisor.

De zaakvoerder verklaart dat tussen de datum van het controleverslag van de bedrijfsrevisor en heden volgende schulden zijn gebleken die niet waren opgenomen ln de staat van activa en passiva de dato 10 september 2014 dewelke gehecht is gebleven aan voornoemd revisoraal verslag, te weten: de kosten rechten akte en ereloon van ondergetekende notaris en de kosten van landmeter Luc Kegels. Deze kosten werden echter voor heden voldaan, volgens verklaring van de zaakvoerder, ten welke de zaakvoerder het bewijs van betaling voorlegt aan ondergetekende notaris met verzoek dit te bewaren in zijn dossier.

De zaakvoerder bevestigt erop gewezen te zijn dat, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar of vereffenaars, hij ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij toepassing van artikel 185 Wetboek van Vennootschappen.

Het verdelingsplan met berekening, in voorkomend geval, van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de enige vennoot in de vereffening.

Dat haar mandaat dient verleend te worden, in voorkomend geval, van de betaling van de roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van de enige vennoot in de vereffening, na goedkeuring door de algemene vergadering.

2) De vergadering stelt vast dat de voorwaarden gesteld, door artikel 184 §5 eerste lid Wetboek van Vennootschappen om te kunnen overgaan tot ontbinding en vereffening in één akte, vervuld zijn.

De vergadering besluit op heden de vennootschap te ontbinden te vereffenen in één akte. De vergadering keurt het verdelingsplan goed, met, in voorkomend geval, de berekening van de in te houden roerende voorheffing en het netto-aandeel van de enige vennoot in de vereffening van de vennootschap.

De vergadering verleent mandaat aan de zaakvoerder voor de betaling van de roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van de enige vennoot in de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mo<111.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



vereffening. De vergadering keurt dit mandaat uitdrukkelijk goed.

De vennoot verklaart dat, in voorkomend geval, het resterend actief door haar wordt teruggenomen, bij toepassing van artikel 184 §5, derde lid Wetboek van Vennootschappen, alsmede dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa, passive, rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt

De vergadering stelt de afloop van de vereffening vast.

De vergadering keurt de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot op de datum van heden goed.

3) Het ontslag van mevrouw AGEMANS Martine, op heden als zaakvoerder wordt door de vergadering aanvaard en er wordt decharge verleend voor haar mandaat.

4) De vergadering stelt vast dat:

- de vennootschap nagemeld onroerend goed bezit;

- het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit beperkte activa

bestanddelen, onder meer nagemeld onroerend goed, die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoot en de passiva bestanddelen geheel werden vereffend, hetgeen uitdrukkelijk door de zaakvoerder wordt bevestigd;

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

Ingevolge de overgang onder bijzondere titel van de bestanddelen van het vermogen van de vennootschap, wordt voornoemd vennoot, die aanvaardt, eigenaar van volgend onroerend goed:

Beschrijving van het goed

Gemeente Schoten (eerste afdelino):

Een woning op en met grond en verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen te Schoten, Heidebloemlei 52 (volgens stedenbouwkundig ambtenaar 64), volgens titel en recent kadastraal uittreksel bekend ten kadaster sectie D, nummer 280/5/14, voor een oppervlakte van drieduizend zeshonderd negentig vierkante meter (3.690 m2).

5) De vergadering besluit dat de vereffening meteen wordt gesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van heden ten minste vijf (5) jaar bewaard zullen blijven in de woning van voormelde zaakvoerder.

Aan voormelde zaakvoerder, mevrouw Agemans Martine, wordt volmacht verleend om aile formaliteiten volgend uit de ontbinding en vereffening te vervullen en om aile genomen besluiten uit te voeren, en daartoe alle verrichtingen, betalingen, en ontvangsten te doen, en in het algemeen al te doen wat nodig en/of nuttig is,

6) Bij deze wordt aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor J. Van Loon 8t C°, te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, hier vertegenwoordigd door de heer Van Loon Jozef, of één van zijn aangestelden, éénieder met de macht afzonderlijk te handelen, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Luc Bracke, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, verslag van de

bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2012 : AN319643
07/09/2011 : AN319643
26/08/2010 : AN319643
03/08/2009 : AN319643
25/07/2008 : AN319643
26/07/2007 : AN319643
07/07/2006 : AN319643
27/07/2005 : AN319643
14/10/2004 : AN319643
10/07/2003 : AN319643
16/10/2002 : AN319643
24/07/2001 : AN319643
11/01/2001 : AN319643
17/07/1999 : AN319643
29/10/1996 : AN319643

Coordonnées
ROSETTE

Adresse
WINKELSTAP 75 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande