ROVADENT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROVADENT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.498.095

Publication

17/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Dil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

,..._...........

0 8 -00, 2012



E St



*12155475* GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEIQéi'EIECHEL.EN











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming ROVADENT

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootenschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heiststeenweg 38 bus 0005 te 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan TRIAU, geassocieerde notaris te Rotselaar, op 27 augustus 2012 (Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Haacht op 28 augustus 2012 boek N76 blad 11 vak 19 Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) De Ontvanger (get.) a.i. Griet Eraly) dat:

1.De heer VANDEPUTTE Tijs, geboren te Leuven op 27 juli 1987, ongehuwd, wonende te Putte, Fleiststeenweg 38 bus 0005.

2.Mevrouw RONSSE Liesbeth Victoria Boudewijn, geboren te Leuven op 9 mei 1987, ongehuwd, wonende te Keerbergen, Ganzendreef 9.

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootenschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

De naam Luidt: "ROVADENT",

De zetel is gevestigd te 2580 Putte, Heiststeenweg 38 bus 0005,

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als op commissie, zowel in België als in het buitenland alle handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de uitbating van een tandheelkundige inrichting

- het verlenen van diensten inzake tandverzorging

- mond- en tandprothesen

- radiografie

- orthodontie

- kleine mondheelkunde

- alle verrichtingen en handelingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel kunnen aansluiten of de uitbereiding hiervan kunnen bevorderen.

Zij zal zich tevens mogen interesseren via deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven. De prestaties in naam en voor rekening van de vennootschap uitgevoerd door één of meer personen, titularis van de door de wet voor de uitvoering van die prestaties vereiste diploma's en onder hun eigen professionele aansprakelijkheid. Alle erelonen worden geïnd door de vennootschap en in de resultaten van de vennootschap opgenomen.

De vennootschap zal kunnen optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen en kan zich borg stellen voor rekening van derden.

De vennootschap kan tevens beleggen in, intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van een handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

4iet

Igisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De,vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, handels-, nijverheids-, administratieve bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/honderdzesentachtigste deel van het maatschappelijk kapitaal.

De heer Tijs VANDEPUTTE en mevrouw Liesbeth RONSSE hebben ieder inbreng gedaan in geld van een bedrag van negenduizend driehonderd euro, waarvoor hen ieder drieënnegentig aandelen toegekend werden.

Op ieder van deze aandelen is een derde gestort, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro, op een bijzondere rekening bij Belbus Bank te Brussel.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder,

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste dinsdag van juni om 20 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren,

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 31 december 2013.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 20't4.

3.Onmiddellijk werden benoemd tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer VANDEPUTTE Tijs en mevrouw RONSSE Liesbeth, voornoemd, die beiden het mandaat hebben aanvaard.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

4. Door voornoemde oprichters en de zaakvoerders werd volmacht gegeven aan "EATC & Partners", accountants en belastingsconsulenten te Tielt-Winge, Kruisstraat 3 bus 1, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, alleen handelende en met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot de inschrijving in het rechtspersonenregister en de Kruispuntbank van de Ondernemingen te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROVADENT

Adresse
HEISTSTEENWEG 38, BUS 0005 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande