ROYAL

Société en commandite simple


Dénomination : ROYAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 567.858.289

Publication

26/11/2014
ÿþMod Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 5 6 7 " 8 5 8 . 2 8 9

Benaming

(voluit) : ROYAL

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Abdijstraat 100-GLV, 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte  OPRICHTING

Het blijkt uit een onderhandse akte van één november tweeduizend en veertien, dat er een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht tussen één beherende vennoot en één stille vennoot, met volgende kenmerken:

BEHERENDE VENNOOT: Dhr, DIBA EI Houssine, NN 80.03.28-617.50, wonende te 2610 Wilrjk, Letterkundestraat 77.

NAAM: ROYAL

ZETEL : Abijstraat 100 - Gelijkvloers te 2020 Antwerpen

DUUR : De vennootschap is Opgericht voor onbepaalde duur en dit vanaf de datum van oprichting.

ACTIVITEIT : De vennootschap zal haar activiteiten aanvangen ten vroegste per 01.01.2015

DOEL : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland de groot- en

kleinhandel, de fabricatie, aankoop, verkoop, in en uitvoer van:

-het uitbaten van verbruiksalons en snackbars en alle activiteiten die ermee veband houden

-alle activiteiten in de horecasector:alle activiteiten van een restaurant van het traditionele type,alle

activiteiten van een café-restaurant(taverne),alle activiteiten van een fastfoodzaak,snackbar , frituur

en dergelijke,

-verkoop van water,frisdrank en alcoholvrije dranken

- alle artikelen van lederwarenindustrie (leer- suèdeleer) schoenen;

- alle textiel (leer- suèdeleer) linnenkamer en bereiding voor kleding en anderen, dames, heren en kinderen

- alle geschenkartikelen, van juwelierszaak, fantasiejuwelen;

- aile elektronische, elektrische, informatica apparaten en deze inzake kantoorautomatisering; - het uitbaten van supermarkten, specerijen, nachtwinkels;

- aile cosmetische artikelen, toiletartikelen, parfumerie;

- alle artikelen van versiering van meubilering;

- aile meubels, tapijten, artikelen van vloerbekleding, huishoudartikelen, elektrische huishoudapparaten;

- uitbating van boekhandel, kantoor van tabak, van cabines van telecommunicatie; - uitbating van communicatienetten, van netwerken internet;

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks

verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

U

Rechtbank van koophandel Antweroen

17 NOV. 2014

afdeling Antwerpen

GrMc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met uitsluiting van de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van stemmen.

KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 100 EUR, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met stemrecht in verhouding van het gestorte kapitaal Het beloofde inbreng van de kapitaal door de stille vennoot is reeds volledig volstort door de stile vennoot. De aandelenverhouding tussen beide vennoten is tien procent voor de beherende vennoot en negentig procent voor de stille vennoot

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot . Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd :

-Dhr. DIBA El Houssine en dhr. EL ADDAD Mohamed Said, geboren te Saint-Josse-ten-Noode op 20 april 1987, Belgische Nationaliteit, NN 87.04.20-159.29, wonende te 1080 Brussel, Kortrijkstraat 21 bus 2

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

TOEZICHT : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING : De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op dag 15 van de maand juni, om 12:00 uur, op de maatschappelijke zetei behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-volgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is. Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijzit-ging van de statuten of over andere punten te beraadsla-gen en te besluiten.

De algemene vergadering zal beslissen over de winstverdeling: het saldo dat de balans aanwijst nadat aile

algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waarde correcties, de fiscale voorzieningen en de gebeurlijke verliezen zijn afgetrokken, maakt de netto winst uit van het boekjaar. De Algemene vergadering besluit over de aanwending en de verdeling van deze netto winst.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 1 november 2014 en het eindigt op 31 december 2015.

ONTBINDING : Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit. Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT : De vennootschap za! niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zuilen die van rechtswegede hoedanigheid van stille vennoot krijgen. Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Deze statuten werden opgemaakt te Antwerpen op 1 november 2014 en worden ter goedkeuring ondertekend door alle vennoten.

zaakvoerders,

Dhr, DIBA El Houssine Dhr. EL ADDAD Mohamed Said

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ROYAL

Adresse
ABDIJSTRAAT 100 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande