ROYAL DIAMOND TOOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROYAL DIAMOND TOOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.090.875

Publication

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 07.06.2013 13164-0140-011
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 07.06.2012 12159-0150-012
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 15.06.2011 11171-0336-012
28/12/2010 : AN339218
03/08/2010 : AN339218
30/09/2009 : AN339218
07/10/2008 : AN339218
05/09/2007 : AN339218
03/08/2006 : AN339218
10/06/2005 : AN339218
20/08/2004 : AN339218
13/08/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v s ' e akte

Rechtbank

a~i,Ia+ttie!

Antwerpen

1115M 1J!

Y

u

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

0462.090.875

:ROYAL DIAMOND TOOLS

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zoerselbaan 121

2390 W estmalle

:BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN - OMZETTING KAPITAAL IN EURO  ONBEZOLDIGD MANDAAT ZAAKVOERDER - AANPASSING STATUTEN AAN DE WET VAN 1999

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, geassocieerd notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op dertig juli van het jaar tweeduizend vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROYAL : DIAMOND TOOLS", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen:

1. Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde van de

aandelen af te schaffen opdat zij enkel nog een fractiewaarde hebben.

2. Omzetting van het kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het kapitaal van 0 zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000 bef) zal omgezet worden in euro en thans

achttienduizend vijfhonderd tweeénnegentig euro en één cent bedraagt (18.592,01).

3. Wijziging van de statuten in verband met de bezoldiging van de zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om het artikel van de statuten omtrent de bezoldiging van de zaakvoerder te wijzigen zodat het mandaat van zaakvoerder voortaan onbezoldigd is, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Aanpassing van de statuten aan hoger vermelde beslissingen en aan de het nieuwe wetboek

van vennootschap door aanvaarding van nieuwe statuten.

Om de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen en aan het nieuwe Wetboek

Vennootschappen wordt beslist door de algemene vergadering om geheel nieuwe statuten aan te

nemen in onderhavig proces-verbaal.

i, Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "ROYAL DIAMOND TOOLS".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, handel te drijven en

meer in het bijzonder groot- en kleinhandel, productie en fabricatie, aan- en verkoop, de import en

export van gereedschappen en machines voor de bouwnijverheid, herstellen en reviseren van

voornoemde machines, toestellen en installaties;

- Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen;

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien, knowhow en aanverwante duurzame immateriële vaste activa;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr

Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte

4.0 mod t1.t



- alle verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel;

De vennootschap mag bijhuizen en filialen oprichten, ze mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Dit alles in de ruimste zin van het woord. Zonder dat hieraan een beperking weze. De activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in de onder-aanneming worden uitgegeven. Alle voornoemde activiteiten kunnen uitgeoefend warden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, Om dit doel te verwezenlijken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen of ruilen van aile onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschapen met doel gelijk of gelijkaardig aan het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen. De vennootschap kan alle verbintenissen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. In één woord, alles doen wat van aard is om haar maatschappelijk doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 2390

Westmalle, Zoerselbaan 121. Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 ¬ ), Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/zevenhonderd vijftigste (1/750e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

ledere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de derde maandag van de maand mei om achttien uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

 \/L-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Winst - Verdeling

Het saldo van de resultaatrekening vormt de netto winst van de vennootschap waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer dit reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks autonoom besluiten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste p1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/08/2003 : AN339218
26/07/2002 : AN339218
19/07/2000 : AN339218
24/05/2000 : BL619541
19/12/1997 : BL619541
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.05.2016, NGL 13.07.2016 16315-0327-010

Coordonnées
ROYAL DIAMOND TOOLS

Adresse
ZOERSELBAAN 121 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande