RSC TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RSC TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.416.781

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 01.07.2014 14266-0120-037
02/09/2014
ÿþ Mod Wart! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*1416369

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 2 AUG, 2V4

Griffie

fijlïjen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0886.416.781

Benaming

(voluit) : RSC Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 113, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel : neerlegging en bekendmaking bij uittreksel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 14 augustus 2014 opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap Pacorini Antwerp, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 113, met ondernemingsnummer 0895.455.993 (RPR Antwerpen) en de zaakvoerders van de een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RSC Trans, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 113, met ondememingsnummer 0886.416.781 (RPR Antwerpen), met het oog op een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij RSC Trans wordt overgenomen door Pacorini Antwerp.

"De zaakvoerders van RSC Trans, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 113, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0886.416.781 (RPR Antwerpen), over te nemen vennootschap (hierna "RSC Trans" of "Over te nemen Vennootschap"), en de raad van bestuur van Pacorini Antwerp, een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 113, waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0895.455.993 (RPR Antwerpen), overnemende vennootschap (hierna "Pacorini Antwerp" of "Overnemende Vennootschap"), hebben elk op 14 augustus 2014 dit gezamenlijk voorstel tot een met fusie gelijkgestelde verrichting goedgekeurd, overeenkomstig artikels 676 juncto 719-727 van het Wetboek van Vennootschappen ("W.Venn.") (evenals van de artikelen waarnaar deze bepalingen verwijzen).

1 Beschrijving van de verrichting

1.1 Beschrijving van de verrichting

Op 4 juli 2013 sloot Pacorini Antwerp een overeenkomst af tot de aankoop van alle aandelen in RSC Trans, waardoor zij eigenaar is geworden van alle aandelen van RSC Trans.

Pacorini Antwerp is nu voornemens RSC Trans op te slorpen door middel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig artikels 676 en 719-727 W,Venn.

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap bevestigen dat Pacorini Antwerp op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100% van de aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap. Er zijn geen andere effecten dan aandelen in RSC Trans. Indien, om welke reden ook, Pacorini Antwerp op datum van de voorgenomen verrichting geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W.Venn. niet worden gevolgd.

Dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van RSC Trans.

Met toepassing van artikel 722, §6 W.Venn., is de goedkeuring door de algemene vergadering van Pacorini Antwerp van het besluit niet vereist, indien aan de voorwaarden bepaald in artikel 722, §6 W.Venn. is voldaan, die luiden ais volgt:

"1° de openbaarmaking van het fusievoorstel van artikel 719 geschiedt voor elke aan de rechtshandeling deelnemende vennootschap uiterlijk zes weken voordat de overneming van kracht wordt;

2° onverminderd artikel 720 heeft iedere aandeelhouder van de overnemende vennootschap het recht ten minste een maand voordat de overneming van kracht wordt, op de zetel van de vennootschap kennis te nemen, van de stukken vermeld in artikel 720, § 2;

3° een of meer aandeelhouders van de overnemende vennootschap die aandelen bezitten die 5 % van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen, hebben het recht op bijeenroeping van de algemene vergadering van.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

de overnemende vennootschap, die over het fusievoorstel moet besluiten. Aandelen zonder stemrecht worden

bij de berekening van dit percentage buiten beschouwing gelaten,"

Bijgevolg zal de raad van bestuur van Pacorini Antwerp bijeenkomen om te beraadslagen en besluiten over

de goedkeuring van dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

1.2 Motivering van de verrichting

(...)

2 Identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 1° W.Venn.)

2.1 De Overnemende vennootschap

Maatschappelijke benaming: Pacorini Antwerp

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Noorderlaan 113, 2030 Antwerpen

Ondernemingsnummer: 0895.455.993 (Rechtspersonenregister Antwerpen)

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen van stouwen en verstouwen, inontvangstneming, groupage, weging, toezicht, stockeren, trekken van monsters, opslag en onderzoek door deskundigen, evenals de verrichtingen van het redersbedrijf of bevrachting, en, in het algemeen, alle handelingen van vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwoordiging, makelarij, douane-agentschap, distributie en verzending, alle verrichtingen die betrekking hebben op de behandeling van goederen, evenals de beroepswerkzaamheden van carrosserie, herstelling en onderhoud van containers, voertuigen en kranen.

Het vervoer van goederen te land, ter zee en in de lucht, vervoer per spoorweg, langs de weg, alsook met binnenscheepvaart en zeescheepvaart, de douaneverklaringen, beurtdienst, containerdienst, invoer, uitvoer, doorvoer, maritieme- en luchtvaartagentuur. Het optreden als vervoerscommissionair, vervoersmakelaar en commissionair-expediteur en in het algemeen het verlenen van logistieke steun en diensten in de meest ruime zin.

Het laden en lossen, meten en wegen, dragen, bewaken, stapelen, opslaan en in depot hebben, sorteren, schatting en arbitrage, pointeren, bewerken van allerhande goederen en koopwaren. Alle verrichtingen van controle, bewaking, toezicht, bevrachting, receptie, verpakking, aflevering en verzending van deze goederen.

Het optreden als subagent inzake verzekeringen.

Agentuurschap en commissiehandel voor industriële en commerciële ondernemingen, consignatie van alle soorten goederen.

Het optreden als toeleverancier of sub-contractor voor industriële en commerciële bedrijven.

Het uitbaten van stapelhuizen of andere inrichtingen zoals onder andere silo's voor opslag en bewaring van alle soorten goederen.

Alle activiteiten van natiebedrijven, omvattende onder meer goederenbehandeling, opslag en overslag, bevrachting, expeditie, vervoerscommissionair, enzovoort.

De aankoop, verkoop, ruiling, makelarij, huren of verhuren, onderhuren of onderverhuren, het in leasing of erfpacht nemen of geven, het bouwen, uitbaten, verdelen, financieren, sluiten van onroerende leasingovereenkomsten of overeenkomsten van gelijksoortige aard, het in onroerende leasing geven, het beheren van onroerende goederen zoals industriële gebouwen, logistieke gebouwen, stapelhuizen, kantoorgebouwen, residentiële gebouwen of grinden, alsmede van alle roerende goederen, zoals uitrustingen, machines, materiaal of transportmiddelen,

Het uitoefenen van de functies van bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Het verwerven, aankopen, uitbaten of verkopen van alle octrooien, merken en andere intellectuele eigendomsrechten, alsmede het vetwerven, aankopen, uitbaten of verkopen van licenties.

De vennootschap kan bovendien alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, met uitzondering van de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken, vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies en wisselagenten

De vennootschap kan alle opdrachten aangaande administratie, beheer en liquidatie van aile vennootschappen en ondernemingen uitvoeren en hen consultancy diensten verstrekken.

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze, deelnemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen die een aanverwant of gelijkaardig doel hebben of een doel hebben dat van aard is dat van haar te bevorderen.

Zij mag tevens leningen toestaan of zich borg stellen voor leningen toegestaan door derden aan verbonden ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verhandelingen doen, zowel in volle eigendom, vruchtgebruik, als blote eigendom, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende. goederen als een goed huisvader, en zo dit niet de vorm aanneemt van een aanvullende commerciële activiteit.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

2.2 De Over te nemen Vennootschap

Maatschappelijke benaming: RSC Trans

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel: Noorderlaan 113, 2030 Antwerpen

Ondernemingsnummer: 0886.416.781 (Rechtspersonenregister Antwerpen)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, het vervoeren van personen, goederen, dieren en zaken in de meest ruime zin van het woord, het vervoeren en slepen van containers en chassis van alle aard, opslag, stouwen, behandelen, verzenden en bevrachten van goederen, dit alles in binnen- en buitenland.

Onderneming voor goederenbehandeling, expeditiebedrijf, uitbating van goederenopslagplaatsen, het huren en verhuren van transportmaterieel, tussenpersoon in handelsactiviteiten.

De handel in onroerende goederen voor eigen beheer: de aankoop, verkoop en verhuur van onrcerende goederen. Het verhuren van terreinen, gronden, garageboxen en staanplaatsen voor auto's en andere voertuigen, woonhuizen, appartementen, zowel gemeubelde als niet-gemeubelde, residentiële en niet-residentiële gebouwen zoals er zijn kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimten en sociale woningen. Deze opsomming is slechts aanwijzend en geenszins beperkend,

Het optreden als natiebaas.

Aile verrichtingen van stouwen en verstouwen, inontvangstneming, groupage, weging, toezicht, stockeren, trekken van monsters, opslag en onderzoek door deskundigen, evenals de verrichtingen van het redersbedrijf of bevrachting, en, in het algemeen, aile handelingen van vervoer, agentschap, commissiehandel, vertegenwcordiging, makelarij, douane-agentschap, distributie en verzending, alle verrichtingen die betrekking hebben op de behandeling van goederen, evenals de beroepswerkzaamheden van carrosserie, herstelling en onderhoud van containers, voertuigen en kranen.

De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzcndering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap za! haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten."

3 Datum vanaf welke de handelingen van de Over te nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichting zal worden verwezenlijkt met retroactiviteit en treedt derhalve voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden in werking vanaf 1 april 2014.

Bijgevolg wordt elke verrichting, gesteld door de over te nemen Vennootschap met betrekking tot de door de Overnemende Vennootschap in het kader van de verrichting verworven goederen, in de periode véér de juridische verwezenlijking van de verrichting, beschouwd als zijnde boekhoudkundig en fiscaal verricht in naam en voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4 Bijzondere voordelen en bezoldiging (art. 719, 3° en 4° W.Venn.)

Er zijn in de Over te nemen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen. Er zijn evenmin andere effecten

dan aandelen uitgegeven door de Over te nemen Vennootschap.

Aan de leden van de bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen

Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

5 Rechten van de aandeelhouders van Pacorini Antwerp

Iedere aandeelhouder van Pacorini Antwerp heeft het recht om ten minste één maand voordat de fusie door overneming van kracht wordt, op de zetel van Pacorini Antwerp kennis te nemen van (i) het fusievoorstel, (ii) de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, (iii) de verslagen van de Raad van Bestuur van Pacorini Antwerp en van (het college van) de zaakvoerder(s) van RSC Trans over de laatste drie boekjaren, (iv) tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van RSC Trans, die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld. Bovendien kan iedere vennoot kosteloos een afschrift krijgen van de documenten vermeld onder (i) tot en met (iv).

Zoals hierboven reeds vermeld, zal de Raad van Bestuur van Pacorini Antwerp dit voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goedkeuren, Met toepassing van artikel 722, §6 W.Venn. hebben één of meer aandeelhouders van Pacorini Antwerp die alleen of gezamenlijk aandelen bezitten die 5% van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het recht de algemene vergadering van Pacorini Antwerp bijeen te roepen, die dan, in plaats van de Raad van Bestuur, zal dienen te besluiten over dit fusievoorstel,

6 Bijzondere volmachten

De bestuursorganen van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap hebben de

heer Koen De Pauw, werknemer van Pacorini Antwerp ("finance manager") die wconplaats kiest op de

maatschappelijke zetel van Pacorini Antwerp, gemachtigd om, alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, in naam van de Overnemende Vennootschap en de Over te nemen Vennootschap, alle verrichtingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn met het oog op de heerlegging van dit fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

7 Ontheffing van aansprakelijkheid

De beherende vennoten van de Overnemende Vennootschap zijn ten opzichte van derden niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de Over te nemen Vennootschap die zijn ontstaan véór de met fusie gelijkgestelde verrichting, en die overeenkomstig dit voorstel op de Overnemende Vennootschap overgaan.

Dit fusievoorstel wordt door de zaakvoerders van de Over te nemen Vennootschap en de bestuurders van de Overnemende Vennootschap of hun gemachtigden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen in één exemplaar per betrokken vennootschap.

Opgemaakt op 14 augustus 2014 in vier exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerfegging in het vennootschapsdossier van de Over te nemen Vennootschap respectievelijk de Overnemende Vennootschap, en één exemplaar voor de Over te nemen Vennootschap, respectievelijk de Overnemende Vennootschap."

Voor de vennootschap,

Koen De Pauw,

houder van een bijzondere volmacht

Tegelijk neergelegd ter griffie ; een origineel exemplaar van het voormelde fusievoorstel d.d. 14 augustus 2014

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/03/2014
ÿþA

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

5 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A N









*19056757*

Ondernemingsnr : 0886.416.781

Benaming

(voluit) : RSC Trans

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 113, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 18 oktober 2013 blijkt het volgende:

De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen als commissaris de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Luc Verrijssen, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Prins Boudewijnlaan 24D, 2550 Kontich, voor een periode van 3 boekjaren, dus eindigend na de algemene vergadering die beslist over de jaarrekening per 31 december 2015.

Patrick Bfeijenbergh

Zaakvoerder

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank " van Koophandel te Antwerpen, op

2 5 FEB. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2014
ÿþ-- -; ti-_ lood Word 11.1

'`~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º% ~,~r

r

Voor. behoud

aan he

Belgisc 5taatsbl





Ondernemingsnr : 0886,416.781

Benaming

(voluit) : RSC TRANS

(verkort) :



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 NOV. 2014

afdelingrirpen



Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2030 ANTWERPEN, NOORDERLAAN 113

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) - PROCES VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, op 29 oktober 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeel-ihouders van de besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "RSC TRANS" volgende beslissingen genomen hebben:

1 ,De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van de hierna genoemde stukken, waarvan de vennootschap "RSC TRANS", hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Patrick Charles Albert', BLEIJENBERGH, verklaart dat die sinds minstens één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking, waren en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen:

a) Het fusievoorstel op 14 augustus 2014 opgesteld door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "PACORINI ANTWERP" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSC TRANS", overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen. Het voorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van kocphandel te Antwerpen op 22 augustus 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 september 2014, onder nummers 14163699 (RSC Trans) en 14163698 (Pacorini Antwerp).

b) De vergadering neemt kennis van de door het bureau geverifieerde verklaring van de vennootschap, vertegenwoordigd zoals gezegd, dat uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering elke aandeelhouder of vennoot op de zetel van de vennootschap kennis kon nemen van de nagemelde stukken en documenten overeenkomstig artikel 720 § 2 van het Wetboek van vennootschappen: 1° het voormelde, fusie-voorstel, 2° de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is, en 3° de jaar-ver-slagen (en de eventuele verslagen van de commissa-iris) over de laatste drie boekja-ren. 4° tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld.

De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. Een exemplaar van deze stukken zal door de vennootschap worden bewaard.

2. 1. Fusie, ontbinding zonder vereffening en vermogensovergang:

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 14 augustus 2014, en besluit tot fusie door overneming door de naamloze vennootschap "PACORINI ANTWERP", overnemende vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 113.

Met het oog op deze fusie besluit de vergadering tot goedkeuring van de jaarrekening en vervolgens tot ontbinding zonder vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSC TRANS", overgenomen vennootschap. Aan de mandaten van aile zaakvoerders van de vennootschap "RSC TRANS" is: hierdoor een einde gekomen. Hen wordt kwijting en décharge verleend.

Ten gevolge van deze fusie gaat het gehele vermogen van de vennootschap "RSC TRANS", zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op de naamloze vennootschap "PACORINI ANTWERP".

2. Boekhoudkundige datum.

Alle handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, vanaf 1 april 2014.

3, Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging . _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Er is geen commissaris in de overgenomen vennootschap. Er is wel een commissaris inde overnemende vennootschap maar er werd niet voorzien in een bijzondere bezoldiging.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang:

Als gevolg van voornoemde fusie gaat het ganse vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSC TRANS", overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten over op de ' naamloze vennootschap "PACORINI ANTWERP", overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap, in het bezit van de overnemende vennootschap, zullen door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

De vennootschap "RSC TRANS" is geen eigenaar van enig onroerend goed.

De algemene voorwaarden van de eigendomsovergang zullen opgenomen worden in het proces verbaal van de overnemende vennootschap. De vennoten erkennen kennis te hebben gekregen van deze omschrijving en voorwaarden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als omschreven worden in de boekhouding van de vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

8. Opschortende voorwaarde

De vergadering besluit dat voorgaande beslissingen tot fusie door overneming genomen zijn onder de opschortende voorwaarde dat de ovememende vennootschap "PACORINI ANTWERP" het fusievoorstel aanvaardt en goedkeurt. Voor zoveel als nodig besluit de vergadering bijzondere volmacht te verlenen aan voormelde Heer Patrick BLEIJENBERGH om op de algemene vergadering van de overnemende vennootschap aanwezig te zijn, inbreng te doen van het volledige actief en passief van de vennootschap en er alle , verklaringen af te leggen, akten en stukken te ondertekenen en al het nodige te doen om deze fusie tot een goed einde te brengen.

3. De vergadering machtigt de voorzitter van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen en om alle formaliteiten te vervullen naar aanleiding van deze fusie.

4. De vergadering machtigt de Heer Koen DE PAUW, werknemer bij Pacorini Antwerp, wonende te 2530

' Boechout, Lazerijstraat 11, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatststelling, teneinde:

- aile formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

schrappingen van ondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten.

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging

en ondertekening van de nodige formulieren.

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W.; met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

u

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

111111MIM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam' en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

12 9 AUG. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0886.416.781

Benaming

(voluit) : RSC Trans

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 113, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 8 augustus 2013 blijkt het volgende;

Het mandaat als zaakvoerder van de BVBA Power Consult, vertegenwoordigd door de heer Sven Maes, neemt vandaag een einde.

De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen tot zaakvoerders:

* De heer Oswaldo Aranha Neto, Rua Campo Belo 199, Rio de Janeiro, Brazilië

* Mevrouw Daniela Gregoratti, Galleria Arigo Protti 2, Trieste, Italië

* De heer Patrick Bleijenbergh, Bazelstraat 299A, 9150 Kruibeke, België

Hun mandaat neemt aanvang vanaf heden en is voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd,

Patrick Bleijjenbergh Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 29.10.2014, NGL 22.12.2014 14702-0113-035
18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.02.2013, NGL 12.03.2013 13063-0173-018
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 29.05.2012 12131-0334-019
19/04/2012
ÿþVoor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

Mod Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_

Ondernerningsnr 0886.416.781 Benaming

(voluit) : RSC TRANS (verkort):

ilitHim111911

j re griàle van de

Rectehank y tupiTantiti tIkeitilpîtil

op f") ri AFP Griffe Griffier.

Rechtsvorm BVBA

Zetel Noorderlaan 113 te 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwer " akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BEPALEN BEVOEGDHEDEN Uitreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 27 maart 2012

De algemene vergadering beslist om met ingang van heden de heer Patrick Bleijenbergh te ontslaan. Hem wordt kwijting en decharge verleend..

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de heer Patrick Bleijenbergh, teneinde binnen de perken van het dagelijks bestuur de vennootschap te verbinden, en aldus worden hem volgende machten verleend :

a,Arle briefwisseling te ondertekenen zonder beperking

b,Bij banken en spaarkassen en bij het postchequeambt, rekeningen openen ten name van de vennootschap; alle geidwaardige partijen en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, orderbriefjes, overschrijvingsorders, ondertekenen, verhandelen, endosseren, wissels accepteren, avaleren; dei termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten verlengen, en toestemmen in uitstel vani betaling, compensatie en subrogatie eisen of toestaan.

c,De sommen te betalen die de vennootschap aan derden schuldig is, zowel de hoofdsom ais de intresteni en bijhorigheden

d,Alle overige bankzaken zonder beperking.

De vergadering stelt aan ais gevolmachtigde voor publicatie van deze wijziging via een ondememingstoket en publicatie in het Belgisch Staatsblad: Meul Accountantskantoor Bvba, Dorp West 100, 2070 Zwijndrecht vertegenwoordigd door de heer Patrick Meul, extern accountant.

patrick Meul

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.02.2011, NGL 07.02.2011 11026-0370-019
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 21.06.2010 10202-0480-017
02/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 26.05.2009 09163-0086-015
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 16.06.2008 08234-0268-015

Coordonnées
RSC TRANS

Adresse
NOORDERLAAN 113 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande