RUBELKO

Divers


Dénomination : RUBELKO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 448.400.514

Publication

04/06/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 MEI 2014

ardelineerttrpen



*14111269*

CII

bel a

Sta

Ondernemingsnr: 0448.400.514 Benaming (voluit) : RUBELKO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jobsteenweg 15 A 2970 Schilde

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 15 mei 2014, gehouden voor notaris Peter 7imrnemians te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op dertig april laatst, en van het verslag van de KPMG Vias Burg. NV, vertegenwoordigd door de heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, opgemaakt op dertien mei laatst, in uitvoering van artikel 602, 1e en 20 lid van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de conclusies luiden als volgt:

7n uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, werd ondergetekende KPMG: Vias BV NV, Bourgetlaan 40 te 1130 Brussel, vertegenwoordigd door Joris Mertens, Bedrijfsrevisor, ins zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor door het bestuursorgaan van de vennootschap RUBELKO NV,

i; met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Sint Jobsteenweg 15 bus A verzocht verslag uit te: brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura die zal worden voorgesteld aan de:

Buitengewone Algemene Vergadering van 15 mei 2014. ;i

° De kapitaalverhoging door inbreng in natura bij vennootschap RUBELKO NV door de inbrengers:;

bestaat uit een gedeeltelijke inbreng van een schuldvordering ten belope van 960.000,00 EUR. :3 Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut?= van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap;; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van: het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid;: en duidelijkheid;

c) de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dato de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal eni; de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 9.600 aandelen van de vennootschap RUBELKOi

NV, zonder vermelding van nominale waarde. " Deze aandelen:

" Hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van RUBELKO NV;

" Zullen deelnemen in de resultaten van RUBELKO NV vanaf het lopende boekjaar,

" Er zullen geen bijzondere voordelen als tegenprestaties van de inbreng worden toegekend. De schuldvordering wordt ingebracht aan 960.000,00 EUR gewaardeerd aan nominale waarde gelet; op het schuldbevrijdend karakter. Ondergetekende herinnert het bestuursorgaan in dit kader aan zijn;: aansprakelijkheid die voortvloeit uit de wet van 31 januari 2009 betreffende de continuïteit van;; ondernemingen en de faillissementswet van 8 augustus 1991

j willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag,, geen `faimess opinion' is. Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het,, kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap RUBELKO NV door inbreng in natura en mag=; niet gebruikt worden voor andere doeleinden.",

Beslissing het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenhonderd zestigduizend (960.000) euro doorij inbreng in natura, om het te brengen van vierhonderd duizend (400.000) euro op één miljoen driehonderd:; zestigduizend~{1._36090.9 ,uro, dooruitgjfte van negenduizendze5hon erf_{9:600).aan elen zonder. nominale;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.7

waarde, tegen de uitgifteprijs van honderd (100) euro per aandeel, zijnde de intrinsieke waarde van de' besta1nde aandelen, welke nieuwe aanderen gelijke rechten zullen genieten als de thans bestaande aandelen, en zullen deelnemen in het resultaat over het lopende boekjaar, op welke kapitaalverhoging voor de totaliteit werd ingeschreven en welke inschrijving volledig werd volgestort; gelijkschakeling van de negenduizend zeshonderd (9.600) nieuwe aandelen met de bestaande zestienduizend honderd zesendertig (16.136) aandelen, zodat alle vijfentwintigduizend zevenhonderd zesendertig (25.736) aandelen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal zullen vertegenwoordigen van 1/25.736°; toekenning van de nieuwe aandelen aan de inbrengers in verhouding tot hun inbreng; vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

2/ Beslissing om artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5.Kaoitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen driehonderd zestigduizend (1.360.000) euro, en is verdeeld in vijfentwintigduizend zevenhonderd zesendertig_(25.736) aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van één/vijfentwintigduizend zevenhonderd zesendertigste (1/25.73e) van het kapitaal."

3/ Aan de raad van bestuur werden alle machten verleend om tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen over te gaan.

Ondergetekende notaris werd gemachtigd om de gecoordineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie, samen met het uittreksel van onderhavige akte.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, werd aangesteld KPMG Fiduciaire te 2550 Kontich, Prins Boudèwijnlaan 24d, en haar gevolmachtigden, aan wie de macht wordt gegeven om aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + bijzonder verslag raad van bestuur + controleverslag + coördinatie statutan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden "'a ir he Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2014
ÿþ mod 11.1

ir 1< : 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jobsteenweg 15A 2970 Schilde

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0448.400.514 Benaming (voluit) : RUBELKO

Uf:eFej ,g7 el ter griffie rie,heclrábarit

iioeiahaxrrc,;ei te Ardarpon,.9

Griffie 3 f DEC 2015

Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM JAARVERGADERING - COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 23/12/2013, gehouden voor notaris ;; Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

;;1r EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het te laten ingaan op één oktober van ieder jaar en te latere eindigen op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar vijftien maart van ieder jaar om elf; uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de algemene vergadering het lopende boekjaar ingegaan op één januari tweeduizend dertien te laten lopen tot dertig september tweeduizend veertien, en de jaarvergadering over dit boekjaar te houden op zestien maart tweeduizend vijftien om elf uur.

;, 2/ TWEEDE BESLISSING

:, De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van de! !; statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

31 Volmacht:

ï; Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: KPMG Fiduciaire, kantoorhoudend tec 2550 Kontich, Prins Boudewijnfaan 24d, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennoot-; schap in het rechtspersonenregister/KBO,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL- - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

ri

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.05.2013, NGL 03.07.2013 13263-0577-017
05/07/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Most Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbirnk van Koophandel te Antwerpen, op

2013

Griffie

r--, i'-r.1_ " ~5 ~

Ondernemingsnr : 0448400,514

Benaming

(voluit) : Rubelko

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jobsteenweg 15 A - 2970 's Gravenwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG/BENOEMING/HERBENOEMING BESTUURDERS/GEDELEGEERD BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 28 december 2012

Tijdens de vergadering werden de hierna vermelde beslissingen, met éénparigheid van stemmen, genomen:

1/ Met ingang van 0110112013 werden de hierna vermelde (rechts }personen ontslaan als bestuurder binnen

de vennootschap:

-de heer Rudi Dries wonende te Sint Jobsteenweg 15 A, 2970 's Gravenwezel;

-mevrouw Berlinde Alberdienst wonende te Sint Jobsteenweg 15 A, 2970 's Gravenwezel;

-de heer Koen Dries wonende te Sint Jobsteenweg 15, 2970 's Gravenwezel;

-Indoor Collection NV met maatschappelijke zetel te 2240 Massenhoven, Nijverheidsweg 32, ingeschreven

in het register van rechtspersonen Antderwerpen onder het ondememingsnummer 0450.099.497 en met ais

vaste vertegenwoordiger de heer Rudi Dries.

Er werd kwijting aan hen verleend voor hun prestaties geleverd tijdens het afgelopen mandaat.

2/ Met ingang van 01/01/2013 werden de hierna vermelde personen benoemd tot bestuurder binnen de

vennootschap:

-de Deer Rudi Dries wonende te Sint Jobsteenweg 15 A, 2970 's Gravenwezel

-de heer Koen Dries wonende te Sint Jobsteenweg 15, 2970 's Gravenwezel;

-mevrouw Berlinde Alberdienst wonende te Sint Jobsteenweg 15 A, 2970's Gravenwezel;

Hun mandaat zal een einde nemen tijdens de jaarlijkse algemene vergadering die beslist over de cijfers van

boekjaar 2017, gehouden in het jaar 2018.

.ry

i k

Uittrel`sél uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d. 02 januari 2013

De raad van bestuur heeft kennis genomen van de bestuurswissel en beslist daaropvolg end om de

heer Rudi Dries te herbenoemen en de heer Koen Dries te benoemen tot gedelegeerde bestuurders binnen

de vennootschap en dit met ingang van 1 januari 2013.

De raad van bestuur heeft tevens kennis genomen van het ontslag van mevrouw Berlinde Alberdienst als gedelegeerd bestuurder binnen de vennootschap en dit met ingang van 1 januari 2013.

De heer Rudi Dries

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 12.08.2011 11403-0213-015
10/08/2011
ÿþ mocl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tergefeejd ter crifRe va 2 do aschtind Koophantici efâ AntwerpeR, op

29 nu zon

Griffie

Voor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbl

III II II I1 III U JI II II IIJ

* 11123404*







Ondernemingsnr : 0448.400.514

Benaming : Rubeiko (voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge ii Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Den Aard 19 1/vanaf 9/10/2010 adres-wijziging naar Sint Jobsteenweg 15a

i 2970 Schilde

Onderwerp akte :Fusie

j Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 12 juli 2011, gehouden voor notaris!'

,=

Peter Timmermans te Antwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden::

i; genomen : ::

1/ Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en beslissing dat deze op naam zullen:! blijven; aanpassing van artikel 7 der statuten.

2/ Aanpassing van de formaliteiten van bijeenroeping en van toelating tot de algemene vergadering aan het

gegeven dat alle aandelen op naam zijn ; aanpassing van artikel 22 der statuten, dat voortaan luidt als volgt : "Artikel 22. Oproeping - Kennisgeving van deelneming De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek veni;

Vennootschappen. !;

De aandeelhouders alsook de bestuurders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk! hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Net voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of: certificaten met medewerking van de vennootschap uitgegeven. Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun verte-: j genwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten."

!: 3/ Na kennisneming van het fusievoorstel de dato één februari tweeduizend en elf, opgesteld door de raad

van bestuur overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het;

voormelde fusievoorstel, en besluit tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap "GERLOBEL",! !:

met zetel te 2240 Zandhoven (Massenhoven), Nijverheidsweg 32, RPR Antwerpen 04469.151.597, door!! overdracht ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden, waarbij alle handelingen door haar verricht sedert!!

=: één januari tweeduizend en elf, vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden beschouwd als uitgevoerd voor: rekening van de overnemende vennootschap ; vaststelling - in uitvoering van artikel 724 van het Wetboek van!!

vennootschappen - dat de statuten tengevolge van het besluit tot fusie ongewijzigd blijven, en dat de doelomschrijving van de bij de fusie betrokken vennootschappen voldoende met elkaar in overeenstemming is ;

vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de ontbinding van de overgenomen vennootschap 'Gerlobel'. 4/ Vaststelling dat aan het mandaat van de hierna gemelde bestuurders van de overgenomen!

vennootschap, ten gevolge van de verwezenlijking van de fusie, een einde is gekomen, te weten: s;

- De heer DRIES Rudi, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Sint Jobsteenweg 15 A

,s

- De heer DRIES Koen, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Sint Jobsteenweg 15 A

Mevrouw ALBERDIENST Berlinde, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Sint Jobsteenweg 15 A-

- De naamloze vennootschap RUBELKO, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer DRIES Rudi,!!

voornoemd.

De vergadering beslist vervolgens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende,'!

!; vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening, zal gelden als kwijting voor de uitoefening het mandaat vae

de vier voornoemde bestuurders vanaf één januari tweeduizend en elf tot op 12/7/2011. s,

5/ Ondergetekende notaris wordt gemachtigd tot het vervullen van de formaliteiten van openbaarmaking enjj

het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst der statuten. ;!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie,wordt tevens aangesteld: KPMG Fiduciaire, kantoorhoudend te 2250 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d, aan wie de macht verleend wordt om de verdere formaliteiten van de fusie te vemuUen, waaronder de formaliteiten van oponbaannoWng, en wijziging van ' inschrijving van de vennootschap in het mæcht»pemonmnna ister, alsmede zorg te dragen voor de doorhaling van inschrijving van de overgenomen vennootschap, in het rechtspersonenregister.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

" voor-

aan het Belgisch Staatsbiad

Samen hiermee neergelegd : afschrift akte + coördinatie

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notano, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2011
ÿþ!Me 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 deergedegd ter griffe van de Roddittai

" iioaeieo" raa xeopheactsi te Aifworpea M

CCFR71111

Griffie

Ondernemingsnr : 0448.400.514

Benaming

(voivt) : Rubel ko

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Jobsteenweg 15A - 2970 's Gravenwezel

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van het voorstel van fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door RUBELKO Naamloze Vennootschap van GERLOBEL Naamloze Vennootschap overeenkomstig de procedure van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

de heer Rudi Dries mevrouw Berlinde Alberdienst

Gedelegeerd Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(Q)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem er; hand lekening.

07/10/2010 : AN292737
16/08/2010 : AN292737
04/09/2009 : AN292737
18/06/2008 : AN292737
06/06/2008 : AN292737
13/06/2007 : AN292737
31/05/2005 : AN292737
17/07/2015
ÿþ11 ~ _" " " " 7\

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van Koapnantiei

Antwerpen

MONITEU'S BELG 0 Z JULI 2015

1 Q -3 _013 afdeling Antwerpen

ELG1SCH STAATS D frtffle

1111111

" 15103651*

Ondernemingsnr r 0448.400.514

Benaming (voluit) : RUBELKO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jobsteenweg 15 A

2970 Schilde

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING BOEKJAAR & DATUM JAARVERGADERING  COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 30/06/2015, gehouden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11 EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het te laten ingaan op één januari van ieder jaar en te laten. eindigen op één en dertig december van datzelfde jaar.

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maandi juni om elf uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel beslist de algemene vergadering het lopende boekjaar ingegaan op één oktober tweeduizend veertien te laten lopen tot één en dertig december tweeduizend vijftien, en de jaarvergadering over dit boekjaar te houden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien om elf uur.

2/ TWEEDE EN LAATSTE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten niet de neerlegging van de nieuwe tekst van de statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

3/ Volmacht:

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht wordt gegeven om. alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister/KBO.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte - lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/05/2004 : AN292737
21/01/2004 : AN292737
30/06/2003 : AN292737
31/07/2002 : AN292737
27/06/2000 : AN292737
01/01/1995 : AN292737
19/07/1994 : AN292737

Coordonnées
RUBELKO

Adresse
2970 Schilde

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande