RUDI DAEMS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RUDI DAEMS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.533.148

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 12.03.2014, NGL 03.05.2014 14119-0192-013
04/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van dp aide_

NEERGELEGDGRIFFIE Ri.uH l tiANK VAN

1111111111111.111.11g11.1101

2 5 5k1'. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier Griffie

V beh

aa

Bel Stag

Ondernemingsnr : 0437.533.148

Benaming

(voluit) : Rudi Daems

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oevelseweg 5-2250 Olen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

Hierbij deel ik u mee dat op de bijzondere algemene vergadering van 16 augustus 2013 werd beslist om met ingang van 16 augustus 2013 Ria Marissen te ontslaan als zaakvoerder en met ingang vanaf 16 augustus 2013 Xintni VOF, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger Stef Daems, te benoemen tot zaakvoerder.

Xintni VOF

vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger Stef Daems,

zaakvoerder Rudi Daems BVBA

11/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ç-t¢fj;t ;~; In de bijlagen bij het Belgisc * .. blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va dGeRl eE R C~ E L E G 7

GRIEElE RE



111111111111111111111111111111 II

*13007671*

bel a1 Be Sta

3 f DEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.533.148

Benaming

(voluit) : RUDI DAEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2250 Olen, Oevelseweg, 5.

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER  WIJZIGING DOEL -- WIJZIGING BOEKJAAR EN JAARVERGADERING  NIEUWE STATUTEN.

Uittreksel afgeleverd vdôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 27 december 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUDI DAEMS", met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : Ingevolge het overlijden van de statutaire zaakvoerder, de heer Rudi Daerns, in zijn vervanging te voorzien en te benoemen voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw MARISSEN Maria Elisabeth Jozefa, wonende te Olen, Oevelseweg, 5, die verklaard heeft te aanvaarden.

Vervolgens de bepaling in de statuten betreffende de aanstelling van de statutaire zaakvoerder te schrappen.

TWEEDE BESLUIT:

- De zaakvoerder heeft zijn verslag van 27 december 2012 voorgelegd, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen; met in bijlage de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 23 december 2012.

- Vervolgens het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de activiteiten van tandarts en vervolgens het doel te herwerken zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde statuten.

DERDE BESLUIT : Dat het boekjaar voortaan begint op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar. Het huidig boekjaar dat begonnen is op 1 januari 2012, wordt verlengd en zal eindigen op 30 september 2013 in plaats van op 31 december 2012, zijnde een boekjaar van éénentwintig (21) maanden.

VIERDE BESLUIT : De jaarvergadering te verplaatsen naar de tweede woensdag van maart om veertien uur. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien (2014).

VIJFDE BESLUIT : Rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap en de voormelde besluiten, de nieuwe statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUDI DAEMS" vast te stellen als volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

STATUTEN (uittreksel),

Vorm en Naam. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "RUDI DAEMS".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op zesentwintig mei negentienhonderd negenentachtig,

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2250 Olen, Oevelseweg, 5,

Doel. De vennootschap heeft als doel

In algemene zin het uitvoeren van thuisverpleging en  verzorging, welke er toe strekt mensen die verpleging en verzorging nodig hebben, zolang mogelijk zelfstandig in hun eigen woonomgeving te laten wonen.

De thuisverpleging en  verzorging bestaat onder andere uit het verstrekken van volgende diensten en prestaties, zonder dat deze opsomming limitatiiet is.

-Wondverzorging, pijnbestrijding en het geven van injecties.

-Verpleging en begeleiding van ouderen, chronisch zieken en invaliden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge -Verzorging en verpleging van baby's en kinderen.

-Verpleging, begeleiding en het verstrekken van pailiatieve zorgen aan terminale patiënten.

-Hulp bieden bij het opstaan, wassen, eten, aankleden en naar bed gaan van zieken, invaliden, ouden van

dagen en anderen die deze activiteiten niet zelfstandig kunnen uitvoeren.

-Geven van deskundige adviezen en het bieden van een luisterend oor.

-Algemene zorgverstrekking aan zorgbehoevenden.

In België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

1.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2.- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

3.- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiiiënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan de beschikbare activa investeren in onroerende goederen als goed huisvader, en in activa die gebruikt worden voor een verloning van de bestuurders in natura. De vennootschap mag middelen in natura ter beschikking stellen ais bijkomende vertoning voor de zaakvoerder(s). Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doet van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is verdeeld in vijfenzeventig (75) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/vijfenzeventigste (1175) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doet van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering, De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede woensdag van maart om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TegeÎijk hiermee neergelegd ; expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoordineerde

statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Bijlagen Ti Ti net Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/09/2012 : TUT000121
30/05/2011 : TUT000121
18/06/2010 : TUT000121
27/07/2009 : TUT000121
12/06/2008 : TUT000121
28/06/2007 : TUT000121
15/06/2005 : TUT000121
11/06/2004 : TUT000121
23/06/2003 : TUT000121
01/12/2001 : TUT000121
29/06/1999 : TUT000121
16/06/1989 : TUT121

Coordonnées
RUDI DAEMS

Adresse
OEVELSEWEG 5 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande