RUGBYCLUB LAAKDAL, AFGEKORT : RC LAAKDAL, OF RCL

Association sans but lucratif


Dénomination : RUGBYCLUB LAAKDAL, AFGEKORT : RC LAAKDAL, OF RCL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 458.371.520

Publication

08/11/2011
ÿþM002.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte t

> I 111111 1111 II 1111 1111 11111 1111 II 11

" iiieeaae~

EERGELEG®

1- r..

-2 OT. 2011 "

KOOPHANDEL TURNHOUT

..,..,De griffier

L

i.,.,.: ~ Y~ ~ o"-"

<. .._ . .,

~-:

,x

0458.371.520

Rugbyclub Laakdal

" " Stelensedijk 1 - 2440 Geel

.., . Nieuwe statuten - naamswijziging -zetelwijziging - wijzigingen raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de statuten en akten:

De algemene vergadering van 17 augustus 2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door onderstaande tekst.

ARTIKEL 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Rugby Club Laakdal.

De afgekorte benamingen van de vereniging zijn: RC Laakdal, RCL.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Noord de Vliet 22, 2430 Laakdal en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 3

De vereniging stelt zich als doel om de leden en toegetreden leden rugby aan te leren en te laten spelen, zowel in competitief als in recreatief verband, ongeacht geslacht, leeftijd of gelijk welke categorie. Tevens is de promotie van de rugbysport in het algemeen een basisopdracht voor de vereniging.

De vereniging tracht dit doel te bereiken door ondermeer:

-zich in te schrijven in de kampioenschappen georganiseerd door de nationale en Vlaamse overkoepelende

organen;

-het deelnemen aan en het organiseren van recreatieve wedstrijden en tornooien;

-initiaties te geven aan zoveel mogelijk mensen.

Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 08/11/-201-1--nnexes-du Moniteur--belge

ARTIKEL 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, doch kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

Co CL : .

- - beSfc^C!ri Ce V'c'E i{Ç_ilC! ci ~~.. " " , -i - _ ~';1;5~~7~ ,...: aâ -,G s^. L'3^.

,]? .;fE: N;ra>:. eil

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 5

De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Hun minimumaantal is bepaald op vijf.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden. ARTIKEL 8

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard.

Ais toegetreden lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als dusdanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Een bijzondere categorie van de toegetreden leden betreft de ereleden. Het erelidmaatschap kan de vereniging verlenen aan iedere natuurlijke persoon die door de raad van bestuur als dusdanig wordt erkend omwille van de verdienste die deze persoon heeft in de vereniging. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 7

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen en adres, of indien het een rechtspersoon betreft: naam, rechtsvorm, adres van de maatschappelijke zetel en het rijksregisternummer of ondernemingsnummer van de verzoeker.

De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk drie maand nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent bij een negatieve beslissing een gemotiveerd antwoord aan de verzoeker. Indien na drie maand er geen beslissing is genomen door de raad van bestuur, dan wordt van geacht dat de beslissing positief is.

ARTIKEL 8

Het jaarlijks lidgeld voor leden is vastgesteld op maximum 1000 Euro. De algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld.

Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur maar mag niet hoger zijn als dat van de leden.

Het jaarlijks lidgeld voor de ereleden wordt bepaald door de raad van bestuur maar mag niet hoger zijn als dat van de leden.

Naast het lidgeld kan de raad van bestuur ook nog een bijdrage vragen voor licentiekosten, verzekering en kosten, en gebruikskosten van de infrastructuur. Deze bijdrage kan afhankelijk zijn van leeftijd, geslacht, categorie, en alle mogelijke andere objectieve factoren zoals aantal aangesloten gezinsleden en moment van aansluiting. Het geheel van deze kosten, inclusief het lidgeld wordt hieronder "integraal lidgeld' genoemd.

ARTIKEL 9

Elk lid, toegetreden lid of erelid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur. De raad van bestuur bevestigt dit ontslag in het verslag van de volgende raad van bestuur.

Elk lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die

a)de belangen van de vereniging of één van de organen schaadt;

b)ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft, zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit plaats te hebben gehad.

De raad van bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid. De raad van bestuur moet zijn beslissing motiveren.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om de privileges van het erelidmaatschap of het erelid te schrappen.

Het lidmaatschap van een lid of een toegetreden lid, eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon of indien van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Het lidmaatschap van een toegetreden lid eindigt automatisch indien hij het integraal lidgeld niet voor de door raad van bestuur bepaalde datum heeft betaald.

ARTIKEL 12: Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 13: Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 14: Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval) of door overlijden.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 15: Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen. De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Slechts één volmacht per bestuurder mogelijk.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

De raad van bestuur kan geldig vergaderen via telefoon- of videoconferentie of per e-post.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief of e-post. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor vaststelling van de jaarrekening.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Wijzigingen hieraan opgesteld door de raad van bestuur, worden aan de algemene vergadering ter informatie medegedeeld. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, aan de leden en toegetreden leden en hun rechtverkrijgenden alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht.

ARTIKEL 19

Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover Bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

ARTIKEL 20: Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W. VZW

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders minstens een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester en kan daarnaast elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a)op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwei binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur ais college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van drie bestuurders. Voor verbintenissen met derden over een periode die niet langer duurt dan één jaar en niet meer dan 2500 EUR bedraagt, is de handtekening van één bestuurder of één dagelijks bestuurder voldoende.

De bijzondere aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21: Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13bis, 1° lid, W. VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen,

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het dagelijks bestuur omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en alle handelingen die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a)op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b)door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

ARTIKEL 23

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 24

De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van

de vereniging zulks vereist.

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter of de secretaris of een bestuurder.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ARTIKEL 25

De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 26

De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

ARTIKEL 27

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door de voorzitter of door de secretaris of door een bestuurder. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste acht dagen voor de vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOb 2.2

ARTIKEL 28

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter van de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 33

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend warden door de secretaris of een bestuurder en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

ARTIKEL 35

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5e meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5e meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan één of meerdere rugbyverenigingen.

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De algemene vergadering heeft op 1 juni 2011 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

Beyens Frans, Nieuwstraat 62, 2430 Laakdal

Peeters François, Verboekt 138, 2430 Laakdal

Rens Marcel, Boeretangestraat 28, 2260 Westerlo

Schellens Herman, Makeistraat 44, 2431 Laakdal

Stynen Dirk, Volmolenheide 13, 2400 Mol

Van de Voorde Dirk, Stelensedijk 1, 2440 Geel

De algemene vergadering heeft op 1 juni 2011 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Das Maarten, Sparreweg 15, 3560 Meldert-Lummen, geboren op 03/07/1976, te Diest

Laenen Jan, Veldstraat 38, 2491 Olmen, geboren op 25/12/1969, te Herentals

Meynen Kristof, Geelsebaan 43, 3980 Tessenderlo, geboren op 2110311977, te Herentals

Peys Filip, Meerlaarstraat 131, 2430 Laakdal, geboren op 29/10/1969, te Geel

Peys Johnny, Noord de Vliet 22, 2430 Laakdal, geboren op 19/04/1952, te Vorst-Kempen

Van Gool Marc, Leeuwerikheide 25, 2400 Mol, geboren op 15/08/1966, te Breda

Van Sande Jo, Zandwaver 15, 2440 Geel, geboren op 03/06/1966, te Herentals

Dit is eveneens de huidige samenstelling van de raad van bestuur.

MIDI) 2.2

- VerVUfg

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

Annexes du Moniteur- belge

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd:

Voorzitter - Secretaris: Das Maarten, Sparreweg 15, 3560 Meldert-Lummen, geboren op 03/07/1976, te biest

Ondervoorzitter: Laenen Jan, Veldstraat 38, 2491 Olmen, geboren op 25/1211969, te Herentals Penningmeester: Peys Johnny, Noord de Vliet 22, 2430 Laakdal, geboren op 19/04/1952, te Vorst-Kempen

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijke optreden van drie bestuurders. Voor verbintenissen met derden over een periode die niet langer duurt dan één jaar en niet meer dan 2500 EUR bedraagt, is de handtekening van één bestuurder voldoende.

Bijiagen-bij-het Belgisch Staatsblad08/11/2011-

Te Laakdal, op 17 augustus 2011, Laene " a Onde

02 de l~,ats4£ blz. Lc;. - `ICEi:3 lnsi,-n?1ei,IErE^,e:E i1S:z,1 wâ.~ [', :.*Sp-D', `(î17)

~d" . , '.'3'."~." .^fiï.; ..,.'... ,. ~ir~afas:-.e aC;l Ea??zi2i7 'íz1CD.~ iC.'Oo!Llil'e7

;Fr-,

Coordonnées
RUGBYCLUB LAAKDAL, AFGEKORT : RC LAAKDAL, OF…

Adresse
STELENDIJK 1 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande