RUMSTSE METAALHANDEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RUMSTSE METAALHANDEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.647.406

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod Woel 11.1

[De j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11111

*14132435*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 0 JUNI 201k

afeliffeetwerpen

Ondernemingsnr : 0444647406

Benaming

(voluit) : RUMSTSE METAALHANDEL

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHA

Zetel: DOELHAAGSTRAAT 79, 2840 RUMST

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

Volgend fusievoorstel wordt neergelegd in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Voorstel tot fusie door overneming van de BVBA D1NOMETAL door de NV RUMSTSE METAALHANDEL.

De bestuursorganen, zijnde de zaakvoerders of bestuurders, van de vennootschappen DINOMETAL BVBA en RUMSTSE METAALHANDEL NV, hebben op 11 juni 2014 gezamenlijk beslist om aan hun vennoten voor te stellen over te gaan tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van de artikel 676 W.Venn. en overeenkomstig de procedure uitgeschreven door de artikelen 719 e.v. VV.Venn. tussen enerzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DINOMETAL (Overgenomen vennootschap") en de naamloze vennootschap RUMSTSE METAALHANDEL ("Overnemende vennootschap").

Het voorstel van de bestuursorganen wordt geformaliseerd in onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 719 W.Venn.. procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen). Dit artikel schrijft voor dat het fusievoorstel ten minste vermeldt:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

20 de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of: de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren' vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de' algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd

Dit fusievoorstel zal neergelegd worden door de beide bestuursorganen ter griffie van de Rechtbank van' Koophandel te Antwerpen.

De vennoten van beide vennootschappen zullen uitgenodigd worden tot een Buitengewone Algemene Vergadering die over de voorgenomen fusie zal beslissen ten minste zes weken na de neerlegging van het, fusievoorstel.

A.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN 1.De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is RUMSTSE METAALHANDEL. Zij heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en heeft haar maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Doelhaagstraat 79.

Haar doel luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ajde aankoop en verkoop, zo in groot- ais in kleinhandel, van oude metalen, oud ijzer, schroot, vodden, lompen, pluksel, textielafval en diverse recuperatieproducten en tweedehandse goederen, dit alles in de ruimste zin opgevat. Het opslaan van gezegde goederen en het vervoer ervan.

De vennootschap mag voor het verwezenlijken van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven en verkopen, huren en verhuren en in het algemeen, aile daden stellen die van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard zijn en die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband of verwantschap staan met haar doel of de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

b) He doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

Gezien de doelstelling van de overgenomen vennootschap volledig past in het statutair doel van RUMSTSE METAALHANDEL NV, en deze laatste deze specifieke activiteiten wenst verdet te zetten, is een aanpassing van de doelstelling niet ncdig.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 103.649,10 Euro en is vertegenwoordigd door 161 aandelen. Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

De statuten werden laatst gewijzigd op 29 december 2010.

De actuele bestuurders zijn : dhr. Dirk Noens, mevr. Katie Van der Auwera en de BVBA Dinometal met als vaste vertegenwoordiger dhr. Dirk Noens.

2.De overgenomen vennootschap

De overgenomen vennootschap is DINOMETAL BVBA, Zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft haar maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Doelhaagstraat 79.

Haar doel luidt ais volgt:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

-aankoop en verkoop oude metalen, ferro metalen en non-ferrometafen, groothandel in ijzer- en staalschroot, terugwinning metaalafval, recyclage, recuperatie van recycleerbare ferro- en non-ferrometalen.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat riAarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikKen, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken,

-De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk deel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

-Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen ter zake.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt achten.

-Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Gezien de doelstelling van de overgenomen vennootschap volledig past in het statutair doel van RUMSTSE METAALHANDEL NV, en deze laatste deze specifieke activiteiten wenst verder te zetten, is een aanpassing van de doelstelling niet nodig.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 30.000,00 Euro en is vertegenwoordigd door 100 aandelen. Er zijn geen kapitaalaandelen waaraan bijzondere rechten gekoppeld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De actuele zaakvoerder is dhr. Dirk Noens.

B.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de over te nemen vennootschap DINOMETAL BVBA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap FiUMSTSE METAALHANDEL NV vanaf 1 januari 2014,

De fusie zal juridisch tot stand komen vanaf de datum van de overeenstemmende fusiebesluiten dcor de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van DINOMETAL BVBA en RUMSTSE METAALHANDEL NV.

C.RECHTEN DIE DE OVERENEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen, welke bijzondere rechten toekennen, gecreëerd zullen worden.

Er bestaan geen andere effecten dan kapitaalaandelen binnen de over te nemen vennootschap.

D.B1JZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de Bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, noch aan de Bestuursorganen van de overnemende vennootschap.

Statutenwijzingen

Onmiddellijk na het fusiebesluit zullen de statuten van de overnemende vennootschap gewijzigd worden in de zin van de hierboven opgenomen besluiten.

Onroerende goederen

De overgenomen vennootschap DINOMETAL BVBA verklaart geen eigenaar te zijn van onroerende goederen of titularis van zakelijke rechten (opstal, erfpacht, vruchtgebruik enz.).

Huurcontracten

De overgenomen vennootschap is geen huurder van gebouwen of terreinen.

Fiscale uitwerking

De bestuursorganen van de overgenomen en overnemende vennootschap verklaren dat het de bedoeling is

van de partijen om de hierbij geplande met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting belastingneutraal te

laten plaatsvinden.

Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek,

Kosten

De kosten verbonden aan de fusie zullen voor 100 % gedragen worden door de overnemende vennootschap.

I.

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

..... ..... _

Informatie-uitwisseling en confidentialiteit

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten aile

nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Neerlegging

De comparanten geven aan dhr. François Helsen van de BVBA Van Der Linden & Favril, Sint Jobsstraat 259, 2200 lierentals, volmacht met de bevoegdheid van in de plaats stelling, het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Opgemaakt in 6 exemplaren te Rumst op 11.06.2014.

À

De 6 originele exemplaren van dit fusievoorstel hebben de volgende bestemming:

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboek van de overnemende vennootschap;

- één exemplaar zal bewaard blijven in het notulenboel< van de overgenomen vennootschap;

- één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van:

koophandel bevoegd voor cie overnemende vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden;

één exemplaar zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van de griffie van de rechtbank van

koophandel bevoegd voor de overgenomen vennootschap en zal daartoe worden overgedragen aan de in dit

voorstel vermelde bijzondere gevolmachtigden.

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de notaris;

- een exemplaar zal bewaard blijven in het dossier van de accountant.

RUMSTSE METAALHANDEL NV

De bestuurders

Dinometal BVBA

Vertegenwoordigd door dhr. Dirk Noens

Dhr. Dirk Noens

Mevr. Katie Van der Auwera

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/09/2014 : AN285132
04/08/2014 : AN285132
16/08/2013 : AN285132
07/08/2012 : AN285132
02/09/2011 : AN285132
13/07/2011 : AN285132
25/02/2011 : AN285132
11/06/2010 : AN285132
25/01/2010 : AN285132
06/10/2009 : AN285132
28/07/2009 : AN285132
19/02/2009 : AN285132
27/06/2008 : AN285132
27/06/2007 : AN285132
03/08/2005 : AN285132
17/06/2005 : AN285132
15/06/2004 : AN285132
10/08/2015 : AN285132
04/07/2003 : AN285132
27/06/2000 : AN285132
07/12/1993 : AN285132
31/07/1991 : AN285132
01/09/2016 : AN285132

Coordonnées
RUMSTSE METAALHANDEL

Adresse
DOELHAAGSTRAAT 79 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande