RVG

Société en commandite simple


Dénomination : RVG
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.824.675

Publication

10/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2013
ÿþV1

behl

aal

Bel Staa

Mod PAF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

! 2 '03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0843.824.675

Benaming (voluit) : FIETSEN RONNY

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationsplein 3, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

(volledig adres)

Onderwerr (en'I akte :Wijziging benaming

Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 1 maart 2013

Tijdens de buitengewone algemene vergadering der vennoten werd met eenparigheid van stemmen besloten de maatschappelijke benaming vanaf 1 maart 2013 te wijzigen van "Fietsen Ronny" In "RVG11.

Daar er geen andere agendapunten waren, werd de vergadering afgesloten om 20u20

Te Sint-Katelijne Waver, 01.03.2013

Van Geenberghe Ronny

Beherend vennoot/zaakvoerder

Op de laatste blz. van u 3 vermeden : Recto : Naam en hoedanigheid van deinstrurnenterende notarisTiïët"z¬ j ------

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

14/02/2013
ÿþ i



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEE.~Md=iziEI_~~D

0~ -0~~rf1 2ia-~~ 2013

1 q~

G~ s~ tll~EtE REVJ MA! 4~van

KOORi-4~~~t~ni te MECHELEN

Mod PDF 11,1

Ondememingsnr : 0843.824.675

Benaming (voluit) : FIETSEN RONNY

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Duffelsesteenweg 10, 2860 Sint-Katelijne-Waver, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 1 januari 2013

Tijdens de buitengewone algemene vergadering der vennoten werd met eenparigheid van stemmen besloten de maatschappelijke zetel vanaf 1 januari 2013 over te brengen van Duffelsesteenweg 10, 2860 Sint-Katelijne Waver naar:

Stationsplein 3, 2860 St-Katelijne Waver

Daar er geen andere agendapunten waren werd de vergadering afgesloten te 20u20

Te Sint-Katelijne Waver, 01.01.2013

Van Geenberghe Ronny

Beherend ven noot/zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste bLz. van Luik É3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MaSWad 11.1

_,;;clf., °

Voor- I II IUIII II IUhII I

behouden *12050065*

aan het

Belgisch

Staatsblac

III



Ondernemingsar : z 45 . $ 2y *

Benaming

(voluit) : FIETSEN RONNY

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Duffelsesteenweg 10, B-2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Blijkens onderhandse akte, opgesteld op 20 februari tweeduizend twaalf, hebben de heren Van Geenberghe Ronny, wonende te B-2860 Sint-Katelijne-Waver, Duffelsesteenweg 10, geboren te Brussel op 24 augustus 1965 en Van Geenberghe Rudy, wonende te B-9450 Haaltert, Terjodendries 12, geboren te Brussel op 14 september 1963, de gewone commanditaire vennootschap "FIETSEN RONNY", met maatschappelijke zetel te B-2860 Sint-Katelijne-Waver, Duffelsesteenweg 10, opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD euro, vertegenwoordigd door honderd deelbewijzen zonder nominale waarde.

De heer Van Geenberghe Ronny verklaart negentig deelbewijzen te onderschrijven en de heer Van Geenberghe Rudy verklaart tien deelbewijzen te onderschrijven; zij verklaren dat elk deelbewijs volledig is volstort in speciën (op elk deelbewijs wordt 5,00 euro volstort)

De heer Van Geenberghe Ronny is beherend vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De heer Van Geenberghe Rudy is stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng zoals hiervoor is vastgesteld.

De vennootschap heeft tot doel:

*Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Slopen; - Bouwrijp maken van terreinen; - Grondwerken; - Proefboren en boren; - Elektrotechnische, installatiewerken; - Loodgieterswerk; -Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; Isolatiewerkzaamheden; - Overige bouwinstallatie, n.e.g.; - Stukadoorswerk; - Schrijnwerk; - Plaatsen van vloeren wandtegels; - Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout; - Plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding van andere materialen; - Schilderen van gebouwen; - Schilderen van civieltechnische werken; - Glaszetten; - Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen; - Dakwerkzaamheden; - Bouw van autowegen en andere wegen; - Bouw van boven- en ondergrondse spoorwegen; - Bouw van bruggen en tunnels; - Bouw van water- en gasdistributienetten; - Bouw van rioleringen, Bouw van civieltechnische werken voor vloeistoffen, n.e.g.; - Bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie; - Baggerwerken; - Waterbouw, m.u.v. Baggerwerken; - Bouw van andere civieltechnische werken, n.e.g.; - Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten; - Sanering en ander afvalbeheer; - Coördinatie van bouwwerkzaamheden; - Overige gespecialiseerde bouwactiviteiten.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het ontwerp, productie, verhuur, commercialisering, handelsbemiddeling, klein-en groothandel in:

hout, ijzerwaren, bouwmaterialen, verf, vernis, behang, vloerbedekking, onderhoudsproducten, loodgietermateriaal en verwarmingsinstallaties, elektrisch (installatie)materiaal, machines, apparaten, uitrusting en gereedschapswerktuigen voor de bouwnijverheid.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het onderhoud, ontwerp, productie, verhuur, commercialisering, handelsbemiddeling, klein-en groothandel in fietsen en motorfietsen alsook delen en toebehoren ervan; - andere artikelen in gespecialiseerde winkels.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of

' onrechtstreeks betrekking hebben op :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER(áELEGD

'----

21 -02- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAN~re

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a

- uitbating van café's, bars, kantines, herbergen, koffiehuizen, dans-zalen, discoteken, privé-clubs en andere drankslijterijen, In de ruimste zin, (bierhallen inbegrepen); - uitbating van restaurants van het traditionele type, café-restaurants (tavernen); - uitbating van eetgelegenheden met beperkte bediening zoals fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; - catering; - uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties : het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.._ ; - hotels en motels. - organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, salons, tentoonstellingen en beurzen.enz... ;- promotie, organisatie, uitvoering en inrichting van allerhande evenementen, optredens en amusements-programmas; - beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen.

* Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het produktie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in-en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat

a. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

b. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelenobligaties, participatiebewijzen, en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving,opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen,

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband Staan met haar doei.

Tot zaakvoerder-beherend vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld ; De heer Van Geenberghe Ronny, voornoemd, wonende te B-2860 Sint-Katelijne-Waver, Duffelsesteenweg 10, geboren te Brussel op 24 augustus 1965. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is al dan niet bezoldigd; de zaakvoerder(s) hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen, binnen , de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van de maand maart en voor het eerst in tweeduizend veertien.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elk aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere , aandeelhouder, bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt.

De volmachten vermelden de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instrukties voor de uitoefening van het stemrecht. Stemming per brief is uitgesloten. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering, Jaarlijks, met gewone meerderheid, over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders aandelen en rekening houdend met de volstorting,

Elk dienstjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september, het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

Waarvan Akte,

Getekend,

Van Geenberghe Ronny

Zaakvoerder f beherend-vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en'l

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
RVG

Adresse
STATIONSPLEIN 3 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande