RVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.429.135

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 17.07.2013 13317-0474-013
14/06/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

Voluit Verkort :

Rechtsvorm

Zetel :

Voorwerp akte :

0845.429.135

RVO

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Blijde Inkomststraat 38, 2140 Antwerpen-Borgerhout KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RVO", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0845,429.135, titularis van het BTW-nummer BE-845.429,135 en met zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Blijde Inkomststraat 38, verleden voor notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op eenendertig mei tweeduizend dertien, nog te registreren, dat:

1) - De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenenveertigduizend euro (41.000,00 ¬ ) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) naar eenenzestigduizend euro (61.000,00 ¬ ).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder gepaard te gaan met de uitgifte van aandelen.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 363-1201791-01 op naam van de vennootschap bij de ING, agentschap Antwerpen, district Deurne, Frank Craeybeckxlaan 25, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op negenentwintig mei tweeduizend dertien.

- De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris Luc Bracke akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van eenenveertigduizend euro (41.000,00 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en het kapitaal aldus gebracht werd op eenenzestigduizend euro (61.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde.

2) Om de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaand besluit, beslist de vergadering artikel 5 te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5  Kapitaal - Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND EURO (61.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/honderdste ieder"

3) - De vergadering verleent opdracht aan ondergetekende notaris Luc Bracke om de gecoördineerde tekst der statuten op te stellen en mee neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I s

- Bij deze wordt tevens aan de heer BRANGERS Hugo, kantoorhoudend te 2900 Schoten, Brechtsebaan 710, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememingsloket teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor het heden.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Luc Bracke, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/05/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : oS4 S, 4i 2_ , 4 3 -

Benaming

Voluit : RVO

Verkort

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Blijde lnkomststraat 38, 2140 Borgerhout

Voorwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-.lob-in-" t-Goor, op negentien april tweeduizend en twaalf,, nog te registreren, blijkt dat eenvennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RVO Zetel - 2140 Borgerhout, Blijde - lnkomststraat 38

Duur - onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichter - de heer VAN OSSELAER Raloh Frans Anita, geboren te Berchem (Antwerpen) op eenendertig januari negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Blijde-lnkomststraat 38, ongehuwd.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedragen van de nop niet volstorte inbreng : volledig volstort.

Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR) verdeeld in honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort: TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR)

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer IBAN BE50 7380 3530 7618 bij de KBC BANK te Merksem, Antwerpen, Bredabaan 506, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RVO In oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 12 april 2012.

Begin en einde boekjaar - van één januari tot éénendertig december. De oprichter beslist liet eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op éénendertig december 2012.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

i1111 li1I III1 Iii 1 IIBIIIVV~I~~

*13084436*

84ergelegd fer griffie van de Retend van Koophandel fe Ámtwetpea, op

2 3 APR. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumente rende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen

verdeeld, bij -gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten. "

" " E Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht -: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd

e door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewoon zaakvoerder wordt benoemd voor de onbepaalde duur de heer Van Osselaer Ralph voornoemd. Het mandaat is onbezoldigd

Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees-en viswaren, ijs en rookwaren ën aile aanverwante artikelen.

Handel in onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet-residentiële gebouwen en gronden,

Verhuur van al dan niet gemeubileerde appartementen en huizen.

pq Exploitatie van onroerend goed onder de vorm van time-sharing.

Verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimtes, garageboxen enzovoort.

Verhuur van gronden en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden.

In- en uitvoer, groot-en detailhandel, aan- en verkoop van antiek en brocante, nieuwe

meubelen, designvoorwerpen en gebruiksvoorwerpen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te

eci worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, dag en uur jaarvergadering - de tweede maandag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in 2013. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de eisbare 'en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande zin.

Volmacht: Wordeh aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondernemingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Hugo Brangers, Brechtsebaan 710, 2900 Schoten.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

P

Coordonnées
RVO

Adresse
BLIJDE INKOMSTSTRAAT 38 2140 BORGERHOUT(ANTW)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande