RY 20

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RY 20
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.776.885

Publication

31/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechterlijk statuut;

- het verwerven, aanhouden en beheren van beleggingen en van participaties, in eender welke vorm, in dochtervennootschappen, alsmede in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen;

- het stimuleren de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen in hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen, het waarnemen van bestuurdersfuncties. Deze diensten worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het inrichten en verzorgen van beurzen en evenementen, congressen, muzikale evenementen en schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows;

- het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende het ter beschikking stellen van allerhande ruimten; - uitbating van speel- en sportterreinen;

- uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon;

- aankoop en verkoop, import en export van boten, hun onderdelen, nieuw of tweedehands;

- het vaaronderricht voor zeilers en bestuurders van pleziervaartuigen;

- personenvervoer over zee-, kust- en binnenwateren;

- de exploitatie van pleziervaartuigen, cruiseschepen en rondvaartboten;

- de verhuur van schepen met bemanning en pleziervaartuigen;

- de verhuur van schepen, motor en zeil, chartering in het algemeen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van chartering, verhuur en verkoop van schepen en hun onderdelen, elektronica;

- de activiteiten en organisatie in verband met zeilwedstrijden, waterski, jetski;

- handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor handel en nijverheid in schepen;

- handelsbemiddeling in sport- en kampeerartikelen, spellen, speelgoed;

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in Zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tachtigduizend euro, vertegenwoordigd door duizend achthonderd aande¬len, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichter. Hierop is tienduizend euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 10.000 euro gestort werd bij Argenta Spaarbank.

Er werd honderd zeventigduizend euro gestort door inbreng in natura; hiervoor werd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  De Mol, Meuldermans & Partners  Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, op drieëntwintig december tweeduizend veertien een verslag opgemaakt.

Dit verslag besluit als volgt:

 V. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA RY 20 bestaat uit 100 van de 300 aandelen van de BVBA KADER 20 voor een globale waarde van ¬ 170.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.700 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde van de BVBA RY 20.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 23 december 2014

(volgt de handtekening)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoer¬ders, al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Yves Roovers, voornoemd. Zijn opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd tot aan een andersluidend besluit van de algemene vergadering.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvin¬gen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintig¬ste voorafge¬nomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend zestien.

10. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aange¬wezen in de oproe¬ping, elk jaar de laatste vrijdag van november om achttien uur; indien die dag een wettelijke feest¬dag is, wordt de vergade¬ring gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van november in het jaar tweeduizend zestien.

11. De verrichtingen die vóór de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds één augustus laatst, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Shiana met zetel te 2530 Boechout,

Provinciesteenweg 213;

en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank

ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister

en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen

van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 29 december

2014.

Coordonnées
RY 20

Adresse
SCHEERSEL 60 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande