S & M ADMIN

Société en commandite simple


Dénomination : S & M ADMIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.964.696

Publication

24/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.7

Neergelegd fer griffie van de RechtbonP n., Koophandel lé Antwerpen, op

Griffie 1 4 JUNI 2011

111111.1101fl112110111J1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :0836.964

Benaming

(voluit} : S & M ADMIN

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Sparrendreef 14 te 2920 Kalmthout Onderwerp akte OPRICHTING

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP S & M ADMIN

Tussen de ondergetekenden:

Simon Meeusen, wonende Sparrendreef 14 te 2920 Kalmthout, rijksregisternummer 86.12.09.157.08

en

Michiel Meeusen, wonende Sparrendreef 14 te 2920 Kalmthout, rijksregisternummer 90.12.12.073.86,

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten met de maatschappelijke benaming van:" S & M ADMIN "

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2920 Kalmthout, Sparrendreef 14.

De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handeling te stellen voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk op, doch niet uitsluitend, het vlak van algemeen management, human resources, opleiding, administratie, financiële planning, financieel beleid, marketing, productie en ontwikkeling, processing, strategische marktbepalingen, commerciële ondersteuning, bedrijfsorganisatie. Dit alles te interpreteren in de meest ruime zin van de betekenis.

-Het organiseren, beheren en uitvoeren van administratie voor bedrijven en instellingen in de meest ruime

zin.

-Het geven van opleidingen en cursussen aangaande diverse thema's aan diverse instellingen en/of ondernemingen in diverse sectoren. Het organiseren van beurzen, events, tentoonstellingen, seminaries.

-Managementactiviteiten van holdings, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van hun bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor hel waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder enige uitsluiting aangaande doel.

-Het huren, verhuren, al dan niet gemeubeld, en aan- en verkopen van onroerende goederen. Het verkavelen, ruilen, verbeteren, renoveren van onroerende goederen. Het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

-Handel in onroerend goed

-Handelsbemiddeling in goederen

:696

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge

-Public relations

-Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans, organisatie van salons, tentoonstellingen en beurzen

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doet nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen niet gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 juni 2011.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: in baar geld zodat een totaal bedrag van 1.000,00 Euro onmiddellijk ter beschikking gesteld werd van de vennootschap.

Simon Meeusen is gecommanditeerde vennoot; de andere ondertekenaar is commanditaire vennoot.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 20.00 uur op de laatste vrijdag van de maand juni ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf 1 juni 2011 en eindigt op 31 december 2012.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1120 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone

commanditaire vennootschap "S & M ADMIN".

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met éénparigheid van stemmen beslist:

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

Volmachten

Wordt aangesteld door de oprichters en de aldus gecommanditeerde vennoot, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en daartoe alle

º%Voorbehouden aan hete; Belgisch Staatsblad nodige verklaringen af te leggen, kosten te maken en alle noodzakelijke documenten te tekenen : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Studiecentrum voor Accountancy Mol-Turnhout, Borgerhoutsedijk 155 te 2400 Mol.



Gedaan te Kaimthout op 1 juni 2011 in zoveel exemplaren als er partijen zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2011- Annexes du Moniteur belge Gecommanditeerde vennoot

Simon Meeusen













Op de laatste bfiz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
S & M ADMIN

Adresse
SPARRENDREEF 14 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande