S CAPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : S CAPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.953.642

Publication

27/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0865.953.642

Benaming (voluit) : S Cape

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolbroek 17

2560 Nijlen (Bevel)

Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING STATUTAIRE REGELINGEN INZAKE BESTUUR, VERTEGENWOORDIGING, ALGEMENE VERGADERINGEN EN DE OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN  ONTSLAG, BENOEMING ZAAKVOERDERS - WIJZIGING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 2 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S Cape", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen (Bevel), Tolbroek 17, BTW BE 0865.953.642 RPR Mechelen, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar 2220 Heist-op-den-Berg, Kruislei 2 D.

Tevens wordt uit het tweede lid van het huidige artikel 2 der statuten het woord "Hoofdstedelijk" geschrapt.

TWEEDE BESLISSING.

De interne bestuursregeling en de statutaire regeling inzake de externe vertegenwoordiging van de vennootschap worden gewijzigd in deze zin dat voor de hierna opgesomde beslissingen en/of materies:

- Personeelsbeleid in het algemeen en in het bijzonder de aanwerving van medewerkers of

het aangaan van contracten met onderaannemers zowel in dienstverband als op

contractuele of zelfstandige basis, de bepaling van de vertoning en/of vergoeding en criteria

alsmede van andere contractuele voorwaarden dienaangaande;

Het aangaan of toestaan van leningen en kredieten, ongeacht het bedrag, de termijn of de

gevraagde of te leveren waarborgen of garanties;

Het verpanden van het handelsfonds;

Investeringen ongeacht de aard of het te investeren bedrag;

Transacties aangaande onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten met inbegrip

van huur-, concessie, gebruiks- of bezettingscontracten;

Aile om het even welke transacties waarbij de vennootschap zal verbonden zijn voor een

bedrag waarvan de waarde 5.000,00 euro overschrijdt;

a) een (intern) besluit nodig is van alle alsdan in functie zijnde zaakvoerders, en:

b) de vennootschap ten overstaan van derden slechts rechtsgeldig (extern) zal vertegenwoordigd en

verbonden zijn door de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders, samen handelend. Alle vennoten verklaren en erkennen te weten dat voorschreven beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid slechts interne werking heeft en in beginsel niet kan worden ingeroepen tegen derden.

DERDE BESLISSING.

Het mandaat van de huidige enige en niet-statutaire zaakvoerder, te weten: de heer Covens Tom René Philomena, geboren te Lier op 22 mei 1974, rijksregisternummer 74.05.22-077.76, wonende te 2560 Nijlen (Bevel), Tolbroek 17, werd beëindigd.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII*11.111,1111141,111,11111III

2 0 -06

BwLGlSCH S AATSBLA

FiGELEG

Q6 JUNI 2014

RECHTBANK an KOOPHANDEL ANTWEROB ieafd. MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- I behouden aan het Belgisch Staatsblad

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Emli" met zetei te 2560 Nijk i (Bevel), Tolbroek 17, BTW BE 0534.981.427 RPR Mechelen wiens bestuursorgaan de heer Covens Tom, voormeld, benoemd heeft tot vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder;

2. de heer Praet Didier Jozef Ida, geboren te Halle op 18 november 1971, rijksregisternummer

71.11.18-277.72, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Kruislel 2 D

De mandaten van beide voormelde statutaire zaakvoerders zijn thans bezoldigd behoudens latere

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VIERDE BESLISSING.

De artikelen 2, 6.3.2., 6.4.2, 6.5, 7.1., 7.2., 7.3., 9.6. en 9.7. van de statuten worden aangepast aan

de voormelde beslissingen en tevens wordt een nieuwe punt 7,4. in de statuten ingevoegd. Gezegde

statutaire bepalingen luiden voortaan als volgt.

Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Kruislei 2 D,

De zetel kan op om het even welke plaats binnen het Vlaamse en Brusselse Gewest worden

gevestigd door een besluit van de zaakvoerder.

Artikel 6  Aandelen.

3.2. Overdracht van aandelen onder levenden.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, ook niet aan de echtgenoot van de overdrager of aan diens bloedverwanten, dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste de drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, worden zij geacht akkoord te gaan met de overdracht, Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open, maar de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende vennoten verplichten binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overtater tot verplichte overname door de weigerende vennoten; indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste één/vijfde per jaar,

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

4.2. Overpang van aandelen ten gevolge van overlieden.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan mogen de aandelen van een overleden vennoot niet overgaan wegens overlijden, ook niet aan de echtgenoot van de erflater of diens bloedverwanten, dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot

De erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die op grond van voorgaande beperkingen geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 6.3 van de statuten is bepaald, Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

5. Voorkeurrecht - lnkooprecht.

Wanneer aandelen overgenomen moeten worden uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenamen of legatarissen niet als vennoot worden toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten een voorkeurrecht tot aankoop gegeven en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

Bovendien zullen de mede-vennoten pro-rata over een inkooprecht beschikken wanneer er zich een wijziging van controle over een vennoot-rechtspersoon voordoet in de zin van de artikelen 5 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Wanneer zich een dergelijke controlewijziging voordoet, dient de betrokken vennoot het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap hieromtrent in te lichten binnen de 5 werkdagen waarna zelfde bestuursorgaan op haar beurt aile vennoten onverwijld zal informeren. Gezegd inkooprecht dient alsdan uitgeoefend te worden en de verwervingsprijs dient betaald te zijn binnen de 3 maanden nadat de mede-vennoten kennis hebben gekregen van deze controlewijziging. De verwervingsprijs zal bepaald worden zoals in de hypothese waarbij een vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen en zich geconfronteerd ziet met een weigering, de weigerende vennoten kan verplichten de aandelen zelf te kopen.

Indien sommige medevennoten er geen gebruik van maken van hun voorkeur- of inkooprecht, dan kunnen de andere medevennoten de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun aandelenbezit.

Artikel 7  Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts

om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

1, de heer Praet Didier Jozef Ida, geboren te Halle op 18 november 1971, rijksregisternummer 71.11.18-27712, en:

2, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Emli", BTW BE 0534.981.427 RPR Mechelen, met als vaste vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap-zaakvoerder: de heer Covens Tom René Philomena, geboren te Lier op 22 mei 1974, rijksregisternummer 74.05.22-07716.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen behoudens wanneer een beslissing vereist is met betrekking tot de hierna opgesomde beslissingen en/of materies:

- personeelsbeleid in het algemeen en in het bijzonder de aanwerving van medewerkers of

het aangaan van contracten met onderaannemers zowel in dienstverband als op contractuels of zelfstandige basis, de bepaling van de verlening en/of vergoeding en criteria alsmede van andere contractuels voorwaarden dienaangaande;

- het aangaan of toestaan van leningen en kredieten, ongeacht het bedrag, de termijn of de gevraagde of te leveren waarborgen of garanties;

- het verpanden van het handelsfonds;

investeringen ongeacht de aard of het te investeren bedrag;

transacties aangaande onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten met inbegrip

van huur-, concessie, gebruiks- of bezettingscontracten;

alle om het even welke transacties waarbij de vennootschap zal verbonden zijn voor een

bedrag waarvan de waarde 5.000,00 euro overschrijdt;

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan hot Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor;

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om

hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van

het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de

helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van

stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen

worden na goedkeuring ondertekend door aile leden.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder behoudens voor wat betreft de hierna de hierna opgesomde verrichtingen waarvoor de gezamenlijke handtekening van 2 zaakvoerders vereist is:

- de aanwerving van medewerkers en het aangaan van contracten met personeelsleden en/of

onderaannemers zowel in dienstverband ais op contractuele of zelfstandige basis, de bepaling van de verlening en/of vergoeding en criteria dienaangaande alsmede van andere contractuele voorwaarden dienaangaande;

het aangaan of toestaan van leningen en kredieten, ongeacht het bedrag, de termijn of de gevraagde of te leveren waarborgen of garanties;

het verpanden van het handelsfonds;

investeringen ongeacht de aard of het te investeren bedrag;

transacties aangaande onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten met inbegrip van huur-, concessie, gebruiks- of bezettingscontracten;

alle om het even welke transacties waarbij de vennootschap zal verbonden zijn voor een bedrag waarvan de waarde 5.000,00 euro overschrijdt;

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. -

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 9 -- Algemene verq_aderinq.

6. Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd op één december om negentien uur.

Vijftien dagen voor de algemene vergadering mogen de vennoten op de zetel van de vennootschap kennis nemen van:

 de jaarrekening;

 de lijst der openbare fondsen, aandelen, obligaties en andere effecten van vennootschappen die de portefeuille uitmaken;

 de lijst der vennoten die hun aandelen niet hebben volgestort, met vermelding van het getal van hun aandelen en van hun woonplaats;

 eventueel het jaarverslag en het verslag van de commissarissen.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en

behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming

over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting,

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen

waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

-J



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij vier/vijfde meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Enkel de voor- en tegenstemmen worden daarbij in acht genomen; onthoudingen, blanco- en nietige stemmen worden als een niet uitgebrachte stem beschouwd.

7, Buitengewone algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

Indien de statutenwijziging betrekking heeft cp het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt, Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

(s deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Ook de besluiten van een buitengewone algemene vergadering worden genomen bij vier/vijfde meerderheid van stemmen. Onthoudingen, de blanco- en nietige stemmen worden als een tegenstem beschouwd.

Volmacht.

De heren Praet Didier en Covens Tom, voormeld, handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerders van onderhavige vennootschap, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van in deplaatstelling aan de burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte ansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Van Miert" met zetel te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 188, ondernemingsnummer BTW 860423.949.782 RPR Turnhout, haar zaakvoerders, bedienden en aangestelden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. De lastgevers verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

De notaris

(get.) J, Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Voor-, r

behoûden aan het Belgisch

Staatsblad

w



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 06.12.2013 13677-0489-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0454-015
06/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 05.12.2011 11626-0204-015
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 03.12.2010 10621-0356-014
08/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 02.12.2009 09871-0034-014
04/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 03.12.2008 08836-0369-010
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 19.12.2007 07835-0176-010
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 21.12.2006 06918-0556-013
20/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 15.12.2005, NGL 16.01.2006 06013-5291-011

Coordonnées
S CAPE

Adresse
TOLBROEK 17 2560 BEVEL

Code postal : 2560
Localité : Bevel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande