S. PEETERS INVESTMENT

Société en commandite simple


Dénomination : S. PEETERS INVESTMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.680.311

Publication

17/03/2014
ÿþ Modword ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-t GD





GRIFFIE RECHTBANK VAN

p 5 gtaï 201k

KOOPHANDEL TURNHOUT

i -

Voor-

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsbia

31111111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : S. PEETERS INVESTMENT

(verkort) :

Rechtsvoren : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2450 Meerhout, Gervoortstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 4 maart 2014, voor registratie neergelegd, werd de gewone commanditaire vennootschap "S. PEETERS INVESTMENT", met zetel te 2450 Meerhout, Gervoortstraat 9, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1. De Heer PEETERS Steven Peter Johan, geboren te Mol op 23 januari 1974, wonende te 2450 Meerhout, Gervoortstraat 9.

Ii. Mevrouw HARZÉ Inge, geboren te Geel op 27 januari 1974, wonende te 2450 Meerhout, Gervoortstraat

Het maatschappelijk Kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen, elk met een fractiewaarde van 1/500ste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren en onderhouden van alle onroerende goederen, zonder de functie van makelaar uit te oefenen.

Dit alles in de meest ruime zin en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande, of cp te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap stelt zich ten doet het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille die Kan bestaan uit alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten te vormen, te beheren, te valoriseren, te vereffenen. Zij kan deelnemen aan de oprichting van vennootschappen en ondernemingen en de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen en de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen stimuleren, plannen en coördineren.

Zij kan het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar waarnemen in vennootschappen of ondernemingen, toezicht alsook technische, administratieve en financiële bijstand verlenen. Zij kan alle managementactiviteiten verrichten en in de ruimste zin van het woord bijstand en advies verlenen aan particulieren, ondernemingen en organisaties omtrent bijvoorbeeld maar niet uitsluitend commerciële, juridische, financiële, technische materies.

De vennootschap kan op productieve wijze roerende en onroerende goederen, verwerven, beheren, verkopen, verhuren zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft.

De vennootschap kan leningen en kredieten toestaan en kan persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, inclusief haar onroerende goederen in hypotheek geven en haar roerende goederen met inbegrip van haar handelsfonds in pand geven.

De vennootschap mag alle burgerlijke, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheet of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die gewoon nuttig zijn of voor de verwezenlijking van dit doet. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag roerende goederen verwerven, huren, verhuren en verkopen voor zover deze in overeenstemming zijn met het doel van het verlenen van administratieve diensten.

Zij kan bijstand, advies en leiding verlenen aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie, ontwikkeling, processing.

9.

NA

11{i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



r Voor-

behoudep aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande.

Zij kan opleidingen geven aan onder meer verenigingen, bedrijven, universiteiten en dergelijke.

Zij kan handel voeren op commissie of als tussenpersoon.

De vermelde activiteiten zijn niet limitatief en moeten verstaan worden in de meest ruime zin en mits aan alle wettelijke vereisten is voldaan,

De Heer PEETERS Steven, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de stille vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar. Mits akkoord van alle aandeelhouders mag de jaarlijkse algemene vergadering vervroegd samenkomen.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris. Indien alle vennoten aanwezig zijn worden de oproepingsformaliteiten geacht nageleefd te zijn.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig. akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen; expeditie oprichtingsakte met volmacht.

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
S. PEETERS INVESTMENT

Adresse
GERVOORTSTRAAT 9 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande