S.O.M.

Société en commandite simple


Dénomination : S.O.M.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 550.900.117

Publication

08/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111

19 953

Reohíbaànk van koophandel

' Antwerpen

2 5 APR, 2O1

Gels Antwerpen

Benaming5 5 0 9 0 0- 1 1 7

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volult) : S.O.M.

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Frans Van Hombeeckstraat 6 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Gewone commanditaire vennootschap met zetel te Berchem, Frans Van Hombeeckstraat 6 . Heden te Antwerpen op 02 april 2014

ZIJN VERSCHENEN

-Mehmet Orhan Ismail (geboren te Krumovgard in Bulgarije op 01 februari 1978), woonachtig te Frans Van Hombeeckstraat 6  2600 Berchem.

-Ismail Suray Kasim(geboren te Krumovgrad in Bulgarije op 02 december 1986), woonachtig te Frans Van Hombeeckstraat 6 -- 2600 Berchem.

-Mehmet Semiha Kasim(geboren te Krumovgrad in Bulgarije op 11 juni 1982), woonachtig te Frans Van Hombeeckstraat 6  2600 Berchem.

De partijen richten hierbij de onderhandse akte een Gewone Commanditaire Vennootschap op onder de naam "S.O.M.", met maatschappelijke zetel gevestigd te Berchem, Frans Van Hombeeckstraat 6.

1.VOORAFGAANDE UITEENZETTING

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING

De partijen verklaren en erkennen dat een kapitaal van duizend Euro (1.000 EUR) volledig geplaatst is, werd ingebracht in speciën op naam van de gewone commanditaire vennootschap "S.O.M.".

INBRENGEN

De inbreng in geld, voor een bedrag van duizend Euro (1.000 EUR) werd onderschreven door volgende hierbovengenoemde personen:

-Mehmet Orhan Ismail voor vierhonderdnegentig Euro (490 EUR) waarvoor 49 aandelen toegekend zijn;

-Ismail Suray Kasim voor vijfhonderd Euro (500 EUR) waarvoor 50 aandelen toegekend zijn;

-Mehmet Semiha Kasim voor tien Euro (10 EUR) waarvoor 1 aandeel toegekend zijn;

VERDELING VAN DE DEELNAME IN HET KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het maatschappelijk kapitaal van duizend Euro (1.000 EUR) wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op

naam, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénfhonderdste van het kapitaal.

BEHERENDE VENNOOT  STILLE VENNOOT

Mehmet Orhan Ismail neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de

duur van de vennootschap. Hij is hoofdelijk aansprakelijk. '

Ismail Suray Kasim neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de duurt van de vennootschap. Hij is hoofdelijk aansprakelijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mehmet Semiha Kasim neemt deel aan de opriohting als stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en de verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen door haar werd toegezegd OVERNAME VERBINTENISSEN

De partijen verklaren bij toepassing van het artikel 60 Wetboek Van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor de rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, met name onder meer wagenkosten, bureelkosten, telefoonkosten, bloemen, restaurantkosten, representatiekosten en administratieve kosten

Ook de reeds geleverde prestaties worden door de vennootschap overgenomen.

2. STATUTEN

TITEL I -- KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP

De parijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luidt als volgt:

Art.1 - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam

S.O.M.

In alle akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "Comm.V.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en de plaats en nummer van inschrijving in het handelsregister.

Art.2  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de Rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

In geval van overlijden van de beherende vennoten is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Art.3  Zetel

De vennootschap is gevestigd te 2600 Berchem, Frans Van Hombeeckstraat 6,

De zetel kan door een statutenwijziging verplaatst worden in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Art.4  DOEL

Telecom aansluitingen

Aansluitingen van telecom, televisie en internet zowel binnenshuis als buitenshuis.

Het uitbaten van een benzinepompstation zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De uitbating van een garage met al wat hiermee verband houdt, in de ruimste zin van het woord.

Bouwbedrijf:

- onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek;

- onderneming voor het plaatsen van alle wand- en vloerbekledingen;

- onderneming voor het ontmossen van daken;

-onderneming van een klusjesman

onderneming voor warmte- en geluidsisolering; - onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtmengeling en van industriële pijpleidingen, laswerken, straalwerken; - onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds uitgezonderd deze in hout; - onderneming voor het plaatsen van, zonnepanelen, verlichting, drijfkracht en telefoon; - onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met water en stoom; - onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en voor het installeren van waterverzachters; en verwarmingsinstallaties; - onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten); - onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; alsmede schilderwerken en plafonnering; - groothandel in ijzerwaren; - groothandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting; - onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken en voor versterkingswerken van de bodem, volgens allerlei methodes; - onderneming voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

boringen, peilingen en uitdiepingen; - algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers; - nijverheid voor het bewerken en het bereiden van hout; - fabricage van panelen van samengeperst hout; andere grondwerken; - wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken; plaatsen van parket; - afbraakwerken van gebouwen, woningen en andere bouwsels; schilderwerken; - onderneming voor het plaatsen van allerlei soorten daken; onderneming van electriciteitswerken. De uitbating van een aannemingsbedrijf voor: - bezettings-, plafonneer- en cementwerken in de ruimste zin; - het waterdicht maken van gebouwen; - het opvoegen en aanleggen van onderlagen van mortel of cement; - geringe herstellingswerken noodzakelijk voor de uitvoering van werken die behoren tot andere beroepen; - dichtingswerken van bouwwerken die de bijkomende en onmisbare aanvulling uitmaken van metsel- en betonwerken en die door de aannemers van metsel- en betonwerken, in het raam van hun eigen werkzaamheden worden uitgevoerd; - dichtingswerken aan gevels, zijgevels, daken, dakterrassen en vloeren,door middel van vloeibare synthetische producten of systemen die door de aannemers-schilders uitgevoerd worden; - dichtings- en verstevigingswerken uitgevoerd door middel van inspuiting van harsachtige actieve bindstoffen; - het plaatsen van schermen ter bescherming van de thermische isolatie tegen vocht, die de aanvulling zijn van schrijn- en timmerwerken. Kuisbedrijf: - schoonmaak en onderhoud van kantoren, scholen, rusthuizen, warenhuizen, shopping-centra, publieke instellingen; - schilderwerken in de meest ruime zin van het woord; - facility services, omvattende onder meer de aanvulling van drankautomaten, cafetaria-beheer, receptiediensten; - multi-services, omvattende onder meer klusjesdienst, ruitenreiniging, onderhoud van parkings, anti-graffiti, car en truck cleaning. Horeca: Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants, spijshuizen, snackbars, pitta en pizzahuis, verbruikerssalons, tearooms, pizzahouse, milkbars, cafés, bar's, bodega's, frituren en tavernes, traiteurdiensten en catering, alsmede het leveren van snacks aan huis, evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet, alcoholhoudende dranken en sterke dranken, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het wocrd, met inbegrip van de verkoop van onder meer tabaks- en rookwaren, belegde broodjes, snoepgoed, vis en wijn bistro.

De uitbating en de deelname in de uitbating van alle horecabedrijven zoals herbergen, taverne, hotel, bed & breakfast, restaurant, snackbar, bar, frituur en al wat hiermee verband houdt, in de ruimste zin van het woord.

Textiel: De import en export, groot- en kleinhandel in kledingzaken (textiel), alle textielproducten ongeacht de aard van de vezel, allerhande grondstoffen en artikelen en producten van de textiel- en kledingsnijverheid; de confectie in het algemeen en meer speciaal inzake beroepskledij, linnengoed, huishoudtafellinnen, dames-, heren- en kinderkleding, ondergoed, lingerie en nachtkleding, baby-uitzet, mode- en sportartikelen, schoeisel, ceinturen en riemen. Handel:

Elke aankoop- en verkoopsverrichting in verband met nieuwe en tweedehands autovoertuigen van om het even welk type, merk of inhoud, alle benodigdheden in verband hiermede, bovenens alle werkzaamheden van onderhoud en herstelling van gelijk welke aard en alle garage-activiteiten in verband hiermede.

Transport over de weg.

Koerierdiensten. Diensten m.b.t. Carwash.

De verhuring, leasing en renting van nieuwe en tweedehands wagens. De groot- en kleinhandel in bloemen en planten, tuinbouwbedrijf, aannemer tuinwerk. De groot- en kleinhandel, de import en export, de commissiehandel, de verwerking en bewerking, de stockage en het vervoer van vis- en vleeswaren.

Import en export, klein- en groothandel in producten van suikergoed, papierwaren en houtartikelen, wijn, geestrijke en andere dranken (zonder verlof), bureelbenodigdheden, elektronische apparatuur, bouwmaterialen,

huisdecoratie, snuisterijen fantasieartikelen, groenten, fruit en andere voedingswaren; groothandel van

horecabenodigheden. Algemeen: Handel op basis van commissie, Kansspelen.De uitbating van een solarium, sauna, relax- en wellnesscentrum, kapsalon, schoonheidssalons, bodystyling en powerplate; het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de gezichtsverzorging; het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure; handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen; de groot- en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap zal evenzeer, bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze mogen deelnemen, aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijksoortig of aanverwant doel nastreven of waarvan de activiteiten zonder meer kunnen bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doe!. Bijgevolg zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of in de hand te werken.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren en verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet.

De vennootschap mag haar doel in België ais in het buitenland verwezenlijken,

TITEL 11  KAPITAAL  AANDELEN

Art.5 -- Kapitaal  Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend Euro

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde met een fractiewaarde van 11100 van het kapitaal.

In de zetel van de vennootschap wordt, ten behoeve van de aandelen op naam, een aandeelhoudersregister gehouden.

Mits in achtneming van de bepalingen van artikel zeventien van de statuten met betrekking tot de statutenwijziging kan worden overgegaan tot een kapitaalverhoging of kapitaalvermindering.

Art.6  Overdracht van een participatie

Aandelen in de vennootschap van een beherend vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derde meerderheid van de stille vennoten.

Aandelen in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moeten eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten.

Oefenen zij dit niet uit, dan kunnen de aandelen vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in de rechte lijn. In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten zelf verplicht in de aandelen te kopen.

De verkoopprijs van de aandelen is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen de partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Art.7  Verkrijging van eigen aandelen

De vennootschap kan mits in achtneming van de bepalingen van artikel zeventien van de statuten met betrekking tot een statutenwijziging haar eigen aandelen of winstbewijzen verkrijgen door aankoop of ruil, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

TITEL III  BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  TOEZICHT

Art. 8  Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s) die geen stille vennoot mogen zijn. De zaakvoerders dienen beherende vennoten te zijn.

De zaakvoerder(s) kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

indien er geen zaakvoerder meer is, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere zaakvoerders te benoemen.

Art.9 -- Vergoeding zaakvoerder

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegerekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Art,10 -- Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alléen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Art.11  Volmacht

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

4 Art,12  Beherende en stille vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

Art.13 Toezicht

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap,

TITEL IV  ALGEMENE VERGADERING

ArL14  Bijeenkomst

De algemene vergadering wordt iedere jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni,

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te

beraadslagen en te besluiten.

De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap.

De oproeping gebeurt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de

vergadering.

Art,15  Bevoegdheid

Zij is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-de vaststelling van de jaarrekening indien deze noodzakelijk is;

-de bestemming van de beschikbare winst;

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting; - de door de wet toegekende bevoegdheden.

Art.16  Stemrecht

Elk vennoot heeft recht op één stem,

Art.17  Besluitvorming

In het algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen; bij wijziging van de statuten evenwel, is éénparig besluit van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten vereist.

Art.18  Notulen

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt.

TITEL V  INVENTARIS  JAARREKENING-RESERVE-VERDELING

Art.19  Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening indien deze noodzakelijk is.

Art.20  Winstverderling

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst. Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren, De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Art21.  Interimdividenden

Aan de zaakvoerder wordt de bevoegdheid verleend om een interimdividend uit te keren met betrekking tot de winst van het lopend boekjaar.

TITEL VI  ONTBINDING EN VEREFFENING

Art22. -- Vereffenaar

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Art.23  Overlijden van de stille vennoot

Ingeval van overlijden van de stilte vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden stille vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap zullen laten vertegenwoordigen. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stilte vennoot hebben.

TITEL VII -- ALGEMEENHEDEN

Art.24  Woonplaats

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

3.OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

AFSLUITEN EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt van de oprichting tot 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in 2015.

BENOEMING ZAAKVOERDER I WERKEND VENNOOT

Tot zaakvoerder wordt, voor de duur van de vennootschap en met volledige externe vertegenwoordiginsbevoegdheid overeenkomstig artikel tien van de statuten, benoemd de heer Mehmet Orhan Ismail, voornoemd.

Tot zaakvoerder wordt, voor de duur van de vennootschap en met volledige externe vertegenwoordiginsbevoegdheid overeenkomstig artikel tien van de statuten, benoemd de heer Ismail Suray Kasim, voornoemd.

Er wordt verklaard deze opdrachten te aanvaarden.

Opgemaakt en verleden te Berchem, dagtekening alvorens, in 3 exemplaren, waarvan iedere vennoot en zaakvoerder erkent er één ontvangen te hebben.

Alle partijen hebben de onderhandse akte overeenkomst ondertekend.

Beherende vennoot/zaakvoerder Beherende vennoot/zaakvoerder

Mehmet Orhan Ismail Ismail Suray Kasim

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staltsblad

04/03/2015
ÿþ Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1Mili

1 039261

Ondernemingsar : 0550.900.117

Benaming

(voluit) : S.Q.M.

(verkort)



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 0 FEB. 2015

afdelieMerpen

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Frans Van Hombeeckstraat 6 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt met onmiddelijke ingang verhuisd naar Jozef Balstraat 22  2600 Berchem.,

Bijzonder Alg. Vergadering van 02 juni 2014.

Mehmet Orhan Ismail

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2015
ÿþMod Woni 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*15113805*

MONITEUR BELG

3 0 -07- 2015 BELGISCH STAATSB

a:-.....:Ào..aankan koophandel An eeroen

2 3 jUU 2Q15

D ,srdetineKtierpen

Ondernerningsnr : 0550.900.117

Benaming

(voluit) : S.O.M.

(verkort):

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jozef Balstraat 22 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER - OVERDRACHT AANDELEN -WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1.ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er is besloten om de heer Mehmet Orhan Ismail met onmiddellijke ingang te ontslagen als zaakvoerder. Er

wordt décharge verleend over de periode actief als zaakvoerder.

2.OVERDRACHT AANDELEN

De Heer Mehmet Orhan Ismail verklaart bij deze te verkopen en af te staan aan:

" De heer Ismail Suray wonende te Louis Schuermanstraat 28  9040 Sint-Amandsberg die aanvaardt 750 ' volgestorte aandelen.

Verdeling na overdracht

Ismail Suray: Hodzha Mehmed: Mehmet Semiha: 89 aandelen

10 aandelen

1 aandeel

Totaal van 100 aandelen

3.WIJIZGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang verhuisd naar Waterfordstraat 41A - 2600,

Berchem.

Bijzonder Alg. Vergadering van 30 juni 2015.

Zaakvoerder

Ismail Suray Kasim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
S.O.M.

Adresse
JOZEF BALSTRAAT 22 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande