SABINE REIFER

Société en commandite simple


Dénomination : SABINE REIFER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 541.458.255

Publication

07/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Riad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie Z ó OKT. 7ni3

Ondernemingsnr : 0 5 4 1 " 4 5 8 . 2 5 5

Benaming

(voluit) : Sabine Reifer Comm.V

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Camille Huysmanslaan 108, bus 2, 2020 Antwerpen

(vatIedig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

STATUTEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

"Sabine Reifer Cornm.V"

Tussen de ondergetekenden:

1.Sabine Reifer, geboren op 15/10/1955, ongehuwd, wonende te

Schülinghauser str 21, D-58135 Hagen, Duitsland. Verblijft in België op volgend adres: Camille Huysmanslaan 108/2, 2020 Antwerpen, België,

en met rijksregisternummer 55.10.15-402.82.

2.Rudy Heijns, geboren op 22/12/1954, gescheiden, wonende te Bossenstraat 106, 2547 Lint, en met. rijksregisternummer 54.12.22-015.58.

wordt overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald:

Artikel 1 - Benaming

Er verdi een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "Sabine Reifer Comm.V". Artikel 2 Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Camille Huysmanslaan 108, bus 2, 2020 Antwerpen. Bij; eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de zetel elders in België worden ondergebracht.

Artikel 3 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

De hoofdactiviteit van de vennootschap zijn vertaaldiensten en tolken. Daarnaast worden er activiteiten in het kader van taal coaching uitgeoefend en worden er Duitse lessen en workshops gegeven.

Verder behoren volgende activiteiten eveneens tot het doel van de vennootschap. Activiteiten die. uitgeoefend worden door zelfstandig werkende kunstenaars op het gebied van de dramatische kunst en de muziek. De beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles. Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen. Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten en, ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van zowel commerciële, industriële, financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende verrichtingen als intellectuele en organisatorische handelingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Volgend op vorige paragraaf heeft de vennootschap, zowel in België als in het buitenland tot doel, doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het, algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen behoort eveneens tot, haar doelstelling evenals aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur en de ruil. 1n het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties en staatsfondsen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

. J

1 1lI

Op de laatste plz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e- Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere

vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of

onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden. Dit met

uitzondering van gereglementeerde activiteiten.

Artikel 4 -- Duur en boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar vangt aan op 01/01 en eindigt op 31/12 van ieder jaar.

Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van verwerving rechtspersoonlijkheid en eindigt op

31/12/2014. De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op de 31 mei 2015.

Artikel 5 - Beherende en stille vennoten

Sabine Reifer is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt de beherende vennoot genoemd.

Rudy Heijns is een stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap

dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan uit:

Q'De controle van de vennootschap;

©Het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

DHet stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 6 - Kapitaal - aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 EUR en wordt gevormd d.m.v. storting in contanten door de vennoten, onderverdeeld in deelbewijzen waarvan de nominale waarde van ieder deelbewijs 10,00 EUR bedraagt, namelijk 100 deelbewijzen.

Ais beherend vennoot, Sabine Reiter, voornoemd, voor: 99 deelbewijzen x 10,00 EUR = 990,00 EUR

Als stille vennoot, Rudy Heijns, voornoemd, voor:1 deelbewijs x 10,00 EUR = 10,00 EUR

De deelbewijzen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s).

Wordt tot die hoedanigheid evenals tot statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: Sabine Reiter. Haar mandaat is onbezoldigd en kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle zaakvoerders vereist.

Ter uitvoering van haar opdrachten en tot waarneming van haar mandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar statutaire zaakvoerder of door elk ander derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, of op gelijk welke wijze belangen nemen in andere ondernemingen.

Artikel 10 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn. Artikel 11 - Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt 5% voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet 10% van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid over de bestemming van het saldo..

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo, geheel of gedeeltelijk, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen. De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) worden aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op 31 mei ten maatschappelijke zetel. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden warden op de eerst volgende werkdag.

Iedere vennoot die in het bezit is van ten minsten 10% van de deelbewijzen kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij / zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekend schrijven, die ten laatste acht dagen vôÔr de vergadering bij de post afgegeven moet zijn.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 14 - Stemmen

ledere vennoot die de volle rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wanen. Iedere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs. Artikel 15 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd worden niet een meerderheid van 75% van de stemmen:

1 wijziging aan onderhavige statuten;

2 verkiezing van zaakvoerder(s).

Artikel 16 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. Iedere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend. De aanwezigheidslijst, ondertekend door iedere aanwezige aandeelhouder of diens vertegenwoordiger, wordt bij de notulen gevoegd.

Artikel 17 - Ontbinding  Vereffening

ln gevat van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars) die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit

Artikel 18 - Diverse bepalingen

Bekrachtiging handelingen gesteld namens de vennootschap in oprichting

Voor zoveel als nodig en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig art. 2 § 4 van het wetboek van Vennootschappen, bekrachtigt de zaakvoerder en voor zoveel als nodig de oprichters, de verbintenissen door de oprichters aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 01/10/2013.

Volmacht

De zaakvoerder(s), en voor zoveel als nodig, de oprichters, geeft (geven) bij deze volmacht aan Eagle Financiale, BV oW Comm.V, gevestigd te Van Duyststraat 116, 2100 Antwerpen, die deze volmacht delegeert aan Marleen Van Zele, voor het vervullen van alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of doorhaling van inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen via een ondernemingsloket naar keuze, het sociaal verzekeringsfonds, het sociaal secretariaat, de directe belastingen, Douane en Accijnzen en de BTW, en aile andere overheden, en daartoe aile nodige verklaringen kan afleggen, kosten kan betalen en stukken kan tekenen.

Opgesteld te Antwerpen op 01/10/2013 in evenveel exemplaren als er vennoten zijn plus twee exemplaren, waarvan een exemplaar voor elk van de partijen, een exemplaar voor het registratiekantoor, en een voor het eigen permanent dossier.

Gevolmachtigde,

Marleen Van Zele

Eagle Financials

Op de laatste blz. van L.1.1_,3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SABINE REIFER

Adresse
CAMILLE HUYSMANSLAAN 108, BUS 2 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande