SAFE STORE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFE STORE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.685.161

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 30.09.2014 14620-0259-014
07/11/2013
ÿþ" e mod 11.1



~' ,t " in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*1316 98

vt

behi aai Bel

Staa

NEERGELF D

2 8 10- 2013

[GRiFFta î'c.::Gxiff,ië;; Ï,, t; :,-1

Kt7O~=,:(1î,tr",F) te :'-'''C! ~

~cr.1::..: J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.685.161

Benaming (voluit) : Safe Store

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duwijckstraat 17

2500 Lier

Onderwerp akte : Bvba-kapitaalwijziging

Tekst

"Safe Store"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2500 Lier, Duwijckstraat 17, Accentis Business Center

Ondernemingsnummer 881.685.161

BTW BE0881.685.161

STATUTENWI]ZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op tweeëntwintig oktober tweeduizend dertien voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris, in zijn hierna gemelde hoedanigheid en vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen", dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAFE STORE", met zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 881.685.161 en bij de diensten van de BTW onder nummer 6E0881.685.161.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten .

Eerste besluit - Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie' zonder creatie van nieuwe aandelen.

a) Beslissing tot kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd eenennegentigduizend zestig euro zevenendertig cent (¬ 191.060,37), om het kapitaal van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) te brengen op tweehonderd achtentwintigduizend tweehonderd zestig euro zevenendertig cent (¬ 228.260,37).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging verwezenlijkt wordt door incorporatie van de uitgiftebani die geboekt werd op een onbeschikbare

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

OU.

mod 11.1

Voor-%iehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



rekening "Uitgiftepremie" ingevolge de kapitaalverhoging die heeft plaatsgehad voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00) ingevolge een inbreng in natura zoals beschreven in het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van eenentwintig oktober tweeduizend dertien, voorafgaandelijk aan deze vergadering.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

b) Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd eenennegentigduizend zestig euro zevenendertig cent (¬ 191.060,37), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd achtentwintigduizend tweehonderd zestig euro zevenendertig cent (¬ 228.260,37), vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen zonder nominale waarde.

Tweede besluit - Kapitaalverhoginq door inbreng in speciën.

a) Beslissing tot kapitaalverhoging door inbreng in speciën.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (100.000,00) om het kapitaal te brengen op driehonderd achtentwintigduizend tweehonderd zestig euro zevenendertig cent (¬ 328.260,37).

b) Met het oog op de vergoeding in aandelen voor de onderschrijving van voormelde kapitaalverhoging, beslist de algemene vergadering tot creatie van honderd zevenentwintig (127) nieuwe aandelen die een nieuw categorie van aandelen zullen vormen genaamd aandelen B, genummerd van B/41 tot en met B/167.

Deze aandelen worden zonder nominale waarde uitgegeven; op elk nieuw aandeel wordt door de onderschrijver ingetekend tegen een prijs van zevenhonderd zevenentachtig euro veertig eurocent (¬ 787,40) . De uitgifte van deze nieuwe aandelen van categorie B, zonder nominale waarde, gebeurt aldus beneden de fractiewaarde van de oude aandelen. De vergadering verklaart dat zij de financiële en boekhoudkundige gegevens van de vennootschap hebben nagegaan en dat deze uitgifte onder de fractiewaarde verantwoord is, om reden van overgedragen verliezen en met het oog op de continuiteit van de onderneming.

De comparanten verklaren mij, notaris, en bevestigen uitdrukkelijk dat louter economische motieven aan de basis liggen van deze kapitaalsverhoging, met name een herstructurering, dit in het belang van voortzetting van de vennootschap en van mogelijke toekomstige tewerkstelling.

c) Voorkeurrecht.

De bestaande aandeelhouders verklaren dat aan ieder van hen het voorkeurrecht is aangeboden en de voorwaarden waartegen de nieuwe aandelen warden uitgegeven volledig te kennen.

De bestaande aandeelhouders verklaren, ieder voor zich, het voorkeurrecht niet uit te oefenen.

d) Onderschrijving van de nieuwe aandelen door inbreng in speciën. Vervolgens komt tussen:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLB Belgium" met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 270, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 892.302.109 en bij de diensten van de BTW onder nummer 8E0892.302.109.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Luc Indekeu, te Brussel op negentien september tweeduizend en zeven, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie oktober daarna onder nummer 2007-10-03 / 0143416.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behoáden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Waarvan de statuten niet gewijzigd werden sinds de oprichtingsakte.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer DE BRUIN Matheus Cornelis Adrianus Johannes, geboren te Tilburg op drieëntwintig december negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3739 KB Hollandsche Rading (Nederland), Spoorlaan 43, paspoortnummer NVK9F16B8, hiertoe benoemd bij voormelde oprichtingsakte.

De heer DE BRUIN Matheus, voornoemd, wordt alhier vertegenwoordigd door de heer DE BRUIN (de Bruin) Cornelis Franciscus, geboren te Tilburg (Nederland) op zeven december negentienhonderd negenenzestig, wonende te Berlagelaan 151, 3723 AC Bilthoven (Nederland), paspoortnummer NWDKF96K6, ingevolge een bijzondere volmacht de dato eenentwintig oktober tweeduizend dertien, in overeenstemming met artikel 12 van de statuten van de BVBA CLB Belgium.

Die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart een bedrag in speciën ten belope van honderdduizend euro (C 100.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Voormeld bedrag, ingebracht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLB Belgium" is op heden volledig volstort,

DEPONERING VAN DE FONDSEN OP EEN BIJZONDERE BANKREKENING.

Partijen verklaren en erkennen dat het hierboven vermeld bedrag van volstorting is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE75 3631 2600 4151 op naam van de vennootschap bij ING Bank.

Dit alles blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd attest dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG

In ruil voor hun inbreng worden de honderdzevenentwintig (127) nieuwe aandelen van categorie B toegekend aan voornoemde inbrenger, die verklaart dit te aanvaarden.

e) Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging.

De algemene vergadering stelt vast dat beide kapitaalverhogingen zoals hierboven' beschreven, werden verwezenlijkt.

Vierde besluit - Aanpassing der statuten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

"ARTIKEL 5. KAPITAAL.

let kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd achtentwintigduizend tweehonderd zestig euro zevenendertig cent (C 328.260,37), vertegenwoordigd door honderd zevenenzestig (167) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zijn aandelen met stemrecht, zonder vermelding van de nominale waarde.

Zij zijn verdeeld in twee categorieën, te weten categorie A en categorie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



B.



De categorie A is genummerd van 1 tot en met 40, de categorie B van 41 tot en met 167.

De bepaling van het Wetboek op de Vennootschappen zijn van toepassing op de kapitaalvermeerdering en -vermindering.":

Vijfde besluit - Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op het uitvoeren van de genomen besluiten.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f

mod 11.1



stemmen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om 17 uur.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op

tweeduizend zeshonderdveertien euro negenentachtig eurocent (¬ 2.614,89).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: gecoördineerde statuten + uitgifte akte

Vogr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/11/2013
ÿþu

:te In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

NEE R~-17-LPGr)

2 8 -10- 2013

yÎi(`S" i......t-,-1-,.--,...,..---.,,--.,,,+

i

KKcer'~~tffi~Mlt.i..i':s`L 4`

~

r r~ " ......



*131689 7*

VI baht aat Belt Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0881.685.161

Benaming (voluit) : Safe Store

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duwijckstraat 17

2500 Lier

Onderwerp akte : Bvba-kapitaalwijziging

Tekst :

o: "Safe Store"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2500 Lier, Duwijckstraat 17, Accentis Business Center

Ondernemingsnummer 881.685.161

BTW BE0881.685.161

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op eenentwintig oktober tweeduizend dertien voor Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris, in zijn hierna gemelde hoedanigheid en vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen", dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAFE STORE", met zetel te 2500 Lier, Duwijckstraat 17, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 881.685.161 en bij de diensten van de BTW onder nummer 6E0881.685.161.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit - Voorafgaande verslagen.

De vergadering verklaart tijdig kennis gehad te hebben van de nagemelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, waarin de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk kapitaal verantwoord wordt en besluit de voorzitter ervan te ontslaan hier lezing van te geven.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het revisoraal verslag opgesteld door de heer Luc Toelen, bedrijfsrevisor te Antwerpen, wettelijke vertegenwoordiger van de burgerlijke RSM. nterAudii_,_Postla.ofbr_ug.10.-_B4,_2600_Ber_cfhem_-_Antwerpen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

mod 11.1

Voor-

Vbeho-en

aan het

Belgisch

Staatsblad





overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura ter onderschrijving van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap Safe Store bestaat uit de inbreng van een rekening-courant voor een waarde van 209.660,37 EUR door de vennootschap MKII bvba, vennootschap naar Belgisch recht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren betreffende de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

d) de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden In onderling overleg gebeurd is tussen de bestaande aandeelhouders en de toetredende nieuwe aandeelhouder;

e) de aandeelhouders en de toetredende nieuwe aandeelhouder handelen met kennis van zaken en dat de rechten en plichten van de tussenkomende partijen volledig vastgelegd zijn.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 20 aandelen van de vennootschap Safe Store bvba, zonder vermelding van waarde, één/40ste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, hetgeen toekomt aan partijen."

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede besluit - Kapitaalverhoging.

1) Beslissing.



Bijlagen bij lièt1elgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om, door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de vennootschap MKII heeft lastens de vennootschap Safe Store, en dit ten belope van tweehonderd en negenduizend zeshonderd zestig euro zevenendertig cent (¬ 209.660,37) onder de vorm van een rekening-courant, waarvan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zal aangerekend worden om het maatschappelijk kapitaal te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00).

De vergadering beslist om het restant van de schuldvordering (rekening-courant) ten bedrage van honderd eenennegentigduizend en zestig euro zevenendertig cent (¬ 191.060,37) in te brengen als inbrengpremie (agio) en later te incorporeren in het kapitaal zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van twintig (20) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

~ Voor-

Rbehouy1en

aan het

Belgisch

Staatsblad



aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger toegekend.

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

b) Inbreng.

Vervolgens komt alhier tussen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MKII", met

zetel te 2530 Boechout, Zagerijstraat 6, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 447.952.433 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE0447.952.433.

Opgericht onder de benaming "Britt's Art Productions" bij akte verleden voor notaris Vernimmen Jacques, te Nijlen op tweeëntwintig juli negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig augustus negentienhonderd tweeënnegentig daarna onder nummer 1992-08-20/361.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge

buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd opgesteld door notaris Kris Ducatteeuw, te Edegem op vierentwintig november tweeduizend en acht, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen december daarna onder nummer 0190432, waarbij tevens de naam van de vennootschap werd gewijzigd in de huidige benaming. Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 260 Wetboek Vennootschappen gezien de tegenstrijdigheid van belangen tussen haar zaakvoerder en deze vennootschap, door mevrouw RAUTER Anneke, voornoemd, lasthebber ad hoc, hiertoe aangesteld bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de BVBA MKII op heden, voorafgaandelijk dezer.

Die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van tweehonderd en negenduizend zeshonderdzestig euro zevenendertig cent (¬ 209.660,37) in Safe Store in te brengen, nadat zij uitdrukkelijk heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Uit het voormeld verslag der bedrijfsrevisor blijkt dat de historiek van de rekening-courant door de revisor werd nagezien. Het betreft effectief geldelijke stortingen door de inbrenger op een bankrekening van de vennootschap, dan wel de inbreng van overdrachtovereenkomsten (met aandeelhouder en met leverancier) en de terugbetaling van KBC Bank. In voormeld verslag bevestigt de revisor dat er geen indicatie is dat deze rekening-courant niet zou kunnen ingebracht worden bij wijze van kapitaal en uitgiftpremie.

De inbrengende vennootschap verklaart dat de ingebrachte vordering zeker en vaststaand is en dat deze niet in pand gegeven is, noch bezwaard is met beslag of enig ander beletsel dat het eigendomsrecht of het genot ervan zou aantasten.

De inbrengende vennootschap verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de waardering van de inbreng aan nominale waarde en verklaart dat deze operatie bedrijfseconomisch verantwoord is.

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door veertig (40) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger, de vennootschap MKII, toegekend.

d) Boeking uitgifteboni.

De zaakvoerder besluit met eenparigheid van stemmen de uitgiftebonussen te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", waarbij dit bedrag het saldo vertegenwoordigt van de nettowaarde van de inbreng van tweehonderdennegenduizend zeshonderdzestig euro zevenendertig cent (¬ 209.660,37), verminderd met het bedrag dat bestemd is voor de kapitaalverhoging, met name achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zijnde honderd eenennegentigduizend en zestig euro zevenendertig cent (¬ 191.060,37).

Het bedrag dat op gemelde rekening "Uitgiftepremie" , zijnde honderd eenennegentigduizend zestig euro zevenendertig cent (¬ 191.060,37) wordt geplaatst, zal evenals het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de waarborg van derden uitmaken en zal slechts verminderd of opgeheven mogen worden door een besluit van de algemene vergadering der aandeelhouders, wanneer deze zich hierover uitspreekt onder de door artikel 316 van het Wetboek van Vennootschappen gestelde voorwaarden.

Derde besluit - Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het kapitaal wordt vastgesteld op zevenendertigduizend tweehonderd euro (C 37.200,00), vertegenwoordigd door veertig (40) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De bepaling van het Wetboek op de Vennootschappen zijn van toepassing op de kapitaalvermeerdering en -vermindering. ".

Vierde besluit - Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op het uitvoeren van de genomen besluiten.

De vergadering verleent met éénparigheid van stemmen aan de zaakvoerder de bevoegdheid,om de voorgaande besluiten uit te voeren. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven om 15.45 uur.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op

tweeduizend zeshonderd twintig euro achtenzeventig eurocent (¬ 2.620,78).

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: - gecoördineerde statuten + uitgifte akte

- verslag van de zaakvoerder (2)

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12475-0500-015
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 31.08.2011 11527-0449-015
25/07/2011
ÿþ Med 2~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rieergePegd ter griffie van de ok von Xooph ndel te Ar herpen i 2 lui I 7-11

Do Grdffir r,

Griffie

I Iii ll 1lli liii Ii II1I II 1l 111

*11113Q91*

Ondernemingsnr : 0881.685.161 Benaming

(voluit) : SAFE STORE

V

beh aa Bel

Stai

u



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KROMSTRAAT 64 C! U 10 2520 RANST

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN 04/04/2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Ingevolge artikel 2 der statuten beslist de zaakvoerder de maatschappelijke zetel van de vennootschap; vanaf 18/04/2011 te verplaatsen naar :

Accentis Business Center, Duwijckstraat, 17 2500 Lier.

Marc Janssens,

Zaakvoerder

















Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/03/2015
ÿþIVI 111111119III1

*15035867*

io i

li

NEERGELEGD

2 02- 2015

HL: Ail-BANK van K001,-;-1.,'. ADEL ANTWEIfariffiPaid. MECHELEN

l~I~ 7 ÿY n

Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0881.685.161

Benaming

(voluit) : SAFE STORE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ACCENTIS BUSINESS CENTER-DUWIJCKSTRAAT 17 2500 LIER (volledig adres)

Onderwerp akte : HANDELSNAAM - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VOLMACHT

UITTREKSEL UIT HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER VAN 15/12/2014

De zaakvoerder beslist dat vanaf 01/01/2015 de handelsnaam van de vennootschap en van haar vestigingseenheid als volgt luidt : Alegre Media Solutions. Het is wel verstaan dat de maatschappelijke benaming (Safe Store BVBA) behouden blijft.

ingevolge artikel 2 der statuten beslist de zaakvoerder de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 1 januari 2015 te verplaatsen naar

Drie Eikenstraat, 661 2650 Edegem.

De zaakvoerder geeft een bijzondere volmacht aan RSM InterFiduciaire, Posthofbrug 10 bus 4, 2600' Antwerpen-Berchem, vertegenwoordigd door Gert Van den Berg met mogelijkheid van indeplaatsstelling en het recht om afzonderlijk te handelen, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle: belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook tegenover de administratie van het ondernemingsloket, en/of de griffie van de Rechtbank van Koophandel teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen,: doorhalingen, schrappingen en alle wettelijke en administratieve verrichtingen voor de vennootschap uit te: voeren inzake de bekendmaking van de handelsnaam en de zetelverplaatsing,

Janssens Marc,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.10.2010, NGL 06.12.2010 10628-0520-014
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.02.2009, NGL 05.03.2009 09070-0006-013
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 12.06.2008 08226-0328-009
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.07.2015, NGL 19.08.2015 15440-0541-015
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.07.2016, NGL 26.08.2016 16486-0551-015

Coordonnées
SAFE STORE

Adresse
DRIE EIKENSTRAAT 661 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande