SAFETY FIRST GROUP INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFETY FIRST GROUP INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.573.097

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0176-014
13/12/2013
ÿþY

Mod PDF 11.1

Bijlagen bij, het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du M..ouixeur_belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-7-!.'fie van do Reekbaiik iil39shutáik, Al1treî j2811e op

0 3 BEC. za13

Griffie

IlI INIIIIIIBIII i III

" 13187052*

be 0 i

a

B.

Ste



Ondememingsnr ; 0883.573.097

Benaming (voluit) : SAFETY FIRST GROUP INTERNATIONAL (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Draaiboomstraat 6 bus 11, 2160 Wommelgem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Benoeming zaakvoerder Tekst :

Tijdens de bijzondere algemene vergadering dd. 4 januari 2013 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat de beer Abbad Mohamed, rijksregisternummer 66.01.31-411-52, wonende te 2970 Schilde, Waterstraat 333, wordt benoemd als zaakvoerder en dit met ingang van 4 januari 2013. Het mandaat is bezoldigd.

Abbad Jamal

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8werm kien ''Recto "I`iam en heecranighérci an- instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 05.08.2013 13398-0067-010
11/01/2013
ÿþCI i. Mod Wond 11.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I al i iii ii~iiiii Iln

" 13009436*

Neerpelc~rr ~ ~, r~ri1`15v van d9 Re~~f' ~~~C. 21111tien };r,,

~ ~

Griffie

Ondernemingsnr 0883.573.097

Benaming

(voluit) : ONYX GROUP INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: 2160 WOMMELGEM, DRAAIBOOMSTRAAT 6 BUS 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 21 december 2012, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit om de maatschappelijke benaming met onmiddellijke ingang te wijzigen naar "SAFETY FIRST GROUP INTERNATIONAL".

TWEEDE RESOLUTIE:

Wijziging van het maatschappelijk doel door vervanging van artikel 3 door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1. Het verwerven van :

(i)opbrengsten, voortvloeiend uit de vervreemding of het afstaan van het recht tot het gebruik maken van licenties, auteursrechten, octrooien, modellen, geheime procedés of recepten, handelsmerken en andere soortgelijke zaken,

(ii)het verwerven van royalty's terzake van het gebruik, verkoop en onderhoud van computerprogrammatuur, software, hardware, netwerken, computers en de daarmee verbonden randapparatuur, en

(iii)vergoedingen voor het verlenen van technische en ondersteunende hulp

2.Het inrichten of organiseren van allerhande privé cursussen en opleidingen in verband met veiligheid.

3.Het ontwerp, produceren, testen, aan- en verkopen, verhuren, leasen, in- en uitvoeren, kalibreren; certifiëren, controleren, onderhouden herstellen volgens internationale en Europees geldende normen van beschermingsmiddelen en andere veiligheidsartikelen, - onderdelen en  systemen, alsmede het leveren van diensten aan derden met betrekking tot deze artikelen.

4.Groothandel in technisch materiaal, groothandel in textiel, kledij en schoeisel, verkoop, verhuur, leasen en onderhoud van beveiligingsartikelen.

5Dienstverlening aan bedrijven als dag- of nachtwacht, hulpverlening, brandpreventie, veiligheidstoezicht, - controle, -inspectie, -coördinatie en projectleiding, het verlenen van advies en ondersteuning, alsook dezelfde activiteiten ondergronds en in besloten ruimtes.

6.Veiligheidscoárdinatie voor tijdelijke en mobile bouwplaatsen.

7.0ndersteuning van interne preventiediensten door preventieadviseurs, bijvoorbeeld risico analyse. B.Voorbereiden en uitvoeren van skiut-downs in bijvoorbeeld chemische en petrochemische installaties. 9.Meet- en regeltechnieken.

10.Quality Assurance en Quatlty Control van procedures en werkomgevingen in verband met veiligheid en milieu. Implementatie en opvolging van zorgsystemen volgens de normen zoals onder andere IS09001 ISO 14001, OHSAS18001/18002.

11.Opstellen van HAZOP's.

12.Algemene Computer Aided Design (CAD) en tekenwerken.

13.Het ontwerp, produceren, testen, aan en verkopen, verhuren, leasen, in en uitvoeren, controleren, onderhouden en herstellen van allerhande software, ERP pakketten en hardware, alsmede het leveren van diensten aan derden met betrekking tot deze artikelen in binnen- en buitenland en alle opleidingen hieromtrent.

14.Het laten uitvoeren van alle bovenstaande activiteiten door onderaannemers en het coördineren van de werkzaamheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

N

15.1-let oprichten van, deelnemen in, het financieren van, het zicht op andere wijze interesseren bij en het' voeren van beheer over andere vennootschappen en ondernemingen.

iI.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitafisatleondememingen.

IiI.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt ondergetekende notaris, bewaarder van de minuut, om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, en waarbij de tekst in overeenstemming werd gebracht met de recentste wetswijzigingen en coördinatie van de vennootschapswet.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCO ACCOUNTANTSKANTOOR", Prins Boudewijnlaan 177-179, te 2610 Antwerpen, Ondernemingsnummer 0423.338.286, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaats-stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek; coördinatie

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

If

tr

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 30.08.2012 12507-0146-010
07/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 04.11.2011 11596-0460-010
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 31.08.2010 10496-0150-010
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 28.08.2009 09703-0067-009
01/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 30.09.2008 08753-0233-009
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 09.07.2015 15290-0417-014

Coordonnées
SAFETY FIRST GROUP INTERNATIONAL

Adresse
DRAAIBOOMSTRAAT 6, BUS 11 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande