SAFETYCOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFETYCOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.195.318

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.03.2014, NGL 07.07.2014 14268-0559-013
04/09/2012
ÿþ.4 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI

W

Voorbehouder aan het Belgisch 5taatsblai

VI " IiIINaVisIo I9

Ondememingsnr : (p `/ ~ _I o .3_4 °a

Benaming (voluit) : SAFETYCOR

NEERGELEGD

24-08-2012

GRIFFIE REC,W AN ; van

KOOPHANDEL` Pl CHELEM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Donkstraat 64 A

2870 Puurs

Onderwerp akte :Oprichting -statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op twintig augustus tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- de Heer VERCAMMEN Gianni, monteur, ongehuwd, die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Edegem op eenentwintig september negentienhonderdtweeënnegentig, wonend te 2.870 Puurs, Donkstraat 64A,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SAFETYCOR" met zetel te 2870 Puurs, Donkstraat 64 A, met kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), volstort, hetzij tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/duizendste (1/1.000ste) van het maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen in te tekenen, hetzij op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en verklaart en erkent dat elk van de duizend (1.000) aandelen waarop werd ingeschreven, volstort werden, tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming : « SAFETYCOR ».

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Puurs, met als eerste adres

Donkstraat 64 A.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

I. ZOWEL IN EIGEN NAAM ALS VOOR REKENING VAN DERDEN:

o Veiligheidscoórdinatie;

o Preventie-advies arbeidsveiligheid;

o Verlenen van bouwkundige adviezen;

o Toezicht houden op bouwwerkzaamheden;

o Hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

o Montage van niet-zelf vervaardigde metalen constructiewerken;

o Aile gespecialiseerde bouwwerkzaamheden onder nacebel-code

43.999, onder meer:

Bouw van funderingen, inclusief heien;

Vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

Buigen van staal;

Optrekken van afsluitingen en omheiningen van betonplaten;

Aanleggen van opritten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

Optrekken van niet-zelf vervaardigde dragende staalconstructies; Uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden; Optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, met uitzondering van verhuur van steigers en werkplatforms; Werkzaamheden waarbij klimvaardigheden en speciale apparatuur nodig zijn om bepaalde plaatsen te bereiken, d.w.z. werkzaamheden hoog boven de grond aan hoge gebouwen;

Uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water;

Bouw van particuliere en openbare openluchtzwembaden;

Verhuur van kranen en andere machines en werktuigen voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel

o Waarnemen van alle bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

o Bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

Verstrekken van commerciële dienstverlening, bemiddeling, opleiding en ontwikkeling in de breedste zin van het woord met betrekking tot ecologie, duurzaam ondernemen, milieu en energie.

o Presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, in de ruimste zin van het woord.

Qo

U. VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende

Q zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,

e prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en Qverkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en

Q uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden

N hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. Deze opsomming is aanduidend en mag geenszins als beperkend worden beschouwd.

De vennootschap is gerechtigd om in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen. De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting, inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van

haar rechtspersoonlijkheid.



Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde,

41) vertegenwoordigend elk één/duizendste (1/1.000e) van het maatschappelijk kapitaal. Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad

~

mod 11,1

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

Het mandaat is onbezoldigd zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doet overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de enige vennoot, handelend als vergadering de volgende beslissingen genomen:

1) Eerste algemene vergadering: de derde mei tweeduizend en veertien om tien uur.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Benoeming niet statutaire zaakvoerder: tot zaakvoerder wordt benoemd de heer VERCAMMEN GIANNI, voornoemd, hier aanwezig die verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

VOLMACHT: Bijzondere volmacht wordt verleend aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten van inschrijving bij het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank voor ondernemingen, en desgevallend alles te doen wat nodig of nuttig is voor het vervullen van alle formaliteiten bij alle openbare besturen, diensten van openbaar nut en ministeries, onder andere de diensten van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket : ERIK DRABBE, burgerlijke vennootschap onder de vorm van VOF, RPR Brussel 0438.362.497, met zetel te Dressaertlaan 93 -1850 Grimbergen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Erik Germaine Frans Drabbe, of haar aangestelden, met macht om ieder afzonderlijk op te treden in naam van de vennootschap en met recht van substitutie.

Voor- A

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.05.2015, NGL 02.11.2015 15659-0500-014

Coordonnées
SAFETYCOR

Adresse
DONKSTRAAT 64A 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande