SAFIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAFIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.507.290

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 30.10.2013 13647-0448-012
09/01/2013
ÿþ mod 11.1

i..LIÎk3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblaçl belend te maken kopie

na neerlegging ter griffievan de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad taon Neergelegd fer Rriffie vnn Je Recala' yandioophc,nábi te Antwerpen, op

Griffie 27 KC, 20 2







Ondernemingsnr : BE04I 8.507.290

Benaming (valup : S.A.F.I.A.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Eikenlei 14

2930 Brasschaat

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE WETTELIJKE BEPALINGEN INZAKE DE AFSCHAFFING VAN DE EFFECTEN AAN TOONDER  AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 20 december 2012 , blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "S.A.F.I.A." met zetel te 2930; Brasschaat, Eikenlei 14 en dat onder meer volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de aandelen aan toonder af te schaffen en besluit dat aile aandelen van de vennootschap op naam zijn of gedematerialiseerd zijn: De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat' op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn; kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de:: eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de;! vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met' vermelding van hun respectievelijke rechten.

;'< Artikel 7 van de statuten zal aangepast worden zoals in het tweede besluit, TWEEDE BESLUIT

:: De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen aan de voorgaande besluiten alsook aan het; nieuwe Wetboek van Vennootschappen, door het aannemen van nieuwe statuten, zonder te raken aan de essentiële bestanddelen, luidende als volgt:

STATUTEN:

Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "S.A.F.I.A.".

_: Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2930 Brasschaat, Eikenlei 14. ;,

De raad van bestuur mag de zetel verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de; taalwetgeving terzake, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist,

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

- alle verrichtingen, zoals kopen, verkopen, bouwen, laten bouwen, verkavelen, verbouwen, valoriseren, huren:; i en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen, de financieringshuur van onroerende goederen voor nijverheids- en handelsdoeleinden; - de aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, ° deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en,: rechten; - alle activiteiten van management en consultancy, alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks,, verband hebben met de studie en het advies in alle economische, financiële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en:; sociale aangelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

be vennootschap mag in België of in het buitenland aile industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inbreng, van fusie, van intekening, van deelneming, van geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland. Zij mag zich op iedere wijze.interesseren ih alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samensmelten.

Zij mag tevens kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdeenenzeventigduizend achthonderdveertig euro negenentwintig cent (¬ 371 .840,29)

Het is vertegenwoordigd door 47.000 aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd door de Algemene Vergadering voor een termijn van maximum zes jaar, op elk ogenblik herroepbaar, Aftredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De raad kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien,

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders, telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur wordt voorgezeten, door zijn voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste bestuurder.

Iedere oproepingsbrief wordt ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden en bevat de agenda. De vergaderingen van de raad worden op de zetel gehouden, behoudens afwijkend akkoord van alle leden. Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Wanneer een rechtspersoon tof bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de vennootschap. Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Besluitvorming raad van bestuur.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief of door gebruik van gelijk welk telecommunicatiemiddel schriftelijk volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering,

Besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De bestuurder die rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting, die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereist, worden genomen bij eenparig schriftelijk besluit van de bestuurders. Zij wordt gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

Intern bestuur. "

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel met uitzondering van die handelingen die door de wet of door onderhavige statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad van bestuur mag onder zijn leden één of meer gedelegeerd-bestuurders aanstellen en hen gelasten met het dagelijks bestuur, alsook met de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dit dagelijks bestuur aangaat.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden uit eigen kring of daarbuiten worden gekozen en waarvan hij de machten en werking bepaalt.

De raad van bestuur kan zijn machten gedeeltelijk over dragen aan een of meer van zijn leden of aan derde personen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, en onverminderd de bijzondere volmachten verleend door de raad van bestuur, zal voor alle handelingen de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, of door de gedelegeerd-bestuurder die alleen optreedt. Algemene vergadering - Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks gehouden op ' de eerste dinsdag van de maand juni om zeventien uur, op de zetel der vennootschap behoudens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

A ' 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

andersluidende bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats om hetzelfde uur.

Zij wordt samengeroepen door haar voorzitter, de raad van bestuur of van vereffenaars of door de commissaris, Een buitengewone Algemene Vergadering moet worden samen geroepen op vraag van de aandeelhouders die ten minste één vijfde van de aandelen vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen véer de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 werkdagen vddr de datum van de algemene vergadering, op =de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping èen door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De termijn wordt berekend van achteren naar voren, waarbij als vertrekdatum geldt de dag van de vergadering om nul uur. Werkdagen zijn aile dagen behoudens zon- en feestdagen. De zaterdag is een werkdag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouder die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt ais regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot, die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.-

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op dezelfde wijze en binnen dezelfde termijn als voor de gedematerialiseerde aandelen is bepaald.

In ieder geval meet de vertegenwoordigingsopdracht schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming df naamlening.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst aanwezige bestuurder,

De algemene vergadering besluit steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in de vennootschapswet.

De algemene vergadering mag slechts besluiten nemen over de punten die op de agenda voorkomen.

Boeklaar.

Ieder boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Reserve - winstverdeling - interimdividend.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht maar facultatief wanneer het reservefonds één/tiende van het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt.

Omtrent het overige zal de algemene vergadering jaarlijks opnieuw besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de plaats van uitbetaling van eventuele dividenden en heeft de bevoegdheid om, op het resultaat van ieder boekjaar, een interimdividend uit te keren binnen de bepalingen van artikel 618 van het Wetbcek van Vennootschappen.

Artikel 18.- Ontbinding - vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening verzorgd door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet. Zij worden bovendien gemachtigd om aile handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging van de algemene vergadering vereist.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder cie aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld. Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen,

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de aandelen werden omgezet in aandelen op naam en dat de aandelen op naam werden ingeschreven in het aandeelhoudersregister. De aandelen aan toonder werden daarop onmiddellijk

vernietigd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.~

a

mod 11.1

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit te herbenoemen als bestuurders voor een nieuwe periode vanaf heden tot na de

jaarvergadering van het jáar 2018:

1. De heer VAN DEN BOSSCHE Axel Marcel Valêre, geboren te Kortrijk op 12 november 1961,

(Rijksregisternummer 61.11.12-307.12), wonende te

2930 Brasschaat, Eikenlei 3,

2. De heer VAN DEN BOSSCHE, Serge Valère, ongehuwd, geboren te Kortrijk op 10 juli 1965, (Rijksregister

nummer : 65.07.10-337.01), wonende te 2930 Brasschaat, Eikenlei 14.

die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden.

Deze functies zullen onbezoldigd zijn , tenzij de algemene vergadering er anders overbesluit.

De bestuurders bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

Hierna komen de bestuurders samen en besluiten tot gedelegeerd bestuurders aan te stellen: 1. De heer VAN

DEN BOSSCHE Axel Marcel Valère, voornoemd, en 2. De heer VAN DEN BOSSCHE, Serge Valère,

voornoemd, die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden. Zij bevestigen niet getroffen te zijn door enige

maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Deze functies zullen onbezoldigd zijn , tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van

bewijskrachtige identiteitsbewijzen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Lijst der publicatiedata

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 31.10.2012 12630-0098-013
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11512-0153-013
12/05/2011 : AN300271
17/03/2011 : AN300271
04/08/2010 : AN300271
30/07/2009 : AN300271
05/01/2009 : AN300271
20/08/2008 : AN300271
03/08/2007 : AN300271
11/07/2006 : AN300271
04/07/2005 : AN300271
15/07/2004 : AN300271
16/07/2003 : AN300271
02/10/2002 : AN300271
16/08/2002 : AN300271
27/10/2000 : AN300271
18/11/1999 : AN300271
29/09/1999 : AN300271
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 16.12.2015 15692-0040-011
18/04/1996 : AN300271
18/08/1994 : AN300271
28/10/1993 : AN300271
14/05/1991 : BL413856
14/05/1991 : BL413856
01/01/1986 : BL413856

Coordonnées
SAFIA

Adresse
EIKENLEI 14 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande