SAFRAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAFRAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.453.686

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 24.07.2014 14357-0351-013
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 30.06.2013 13264-0450-013
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 28.06.2012 12248-0046-013
15/03/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

>Yereled ?ti" ,y ;`'jl' 3 va d@ táChibed van Á'oopf;oedd h krtrrerpetr, op

0 5 HAART 2012

Griffie

iin 1H11 i 111111 1111111111

" aos~os3*

be

a

131 Sta

l 1 1

0866.453.686

Safran

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bexstraat 58 bus 401

2018 Antwerpen

WIJZIGING REGELING EXTERNE VERTEGENWOORDIGING - ONTSLAG NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS EN HERBENOEMING ALS STATUTAIRE ZAAKVOERDER OF STATUTAIRE ZAAKVOERDER-OPVOLGER - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Ondernerningsnr : Benaming (valuil) :

(verkort} :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te , Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 29 februari 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De heer DEKENS Frans Alida Reginald, geboren te Deume op 4 maart 1949, wonende te 2018 Antwerpen, Bexstraat 58 bus 41 en mevrouw THIERENS Sabine Maria Gustaaf, geboren te Sint-Niklaas op 15 oktober 1966, wonende te 2018 Antwerpen, Bexstraat 58 bus 41, werden uit hun functies als niet-statutaire zaakvoerder ontslagen en werden vervolgens onmiddellijk herbenoemd als statutaire zaakvoerder respectievelijk statutaire zaakvoerder-opvolger voor de verdere duur van de vennootschap.

THIERENS Sabine, voornoemd, zal haar functie als statutaire zaakvoerder beginnen uitoefenen vanaf het ogenblik dat de heer DEKENS Frans, voornoemd, om welke redenen ook, zijn functie niet meer zal kunnen uitoefenen onder meer door overlijden of door uittreding of ingeval een langdurige ziekte hem zou verhinderen zijn functie als zaakvoerder waar te nemen.

2. De artikelen 13, 14 en 15 van de statuten aangaande de samenstelling, de werking, de bevoegdheden en de vertegenwoordiging van het bestuursorgaan, met inbegrip van de regeling aangaande de ondertekening van afschriften en uittreksels van notulen van algemene vergaderingen werden gewijzigd en luiden voortaan als volgt:

"Artikel 13: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Het aantal zaakvoerders en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders van wie de opdracht is verstreken, in functie.

Is tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer DEKENS Frans Alida Reginald, geboren te Deurne op 4 maart 1949, wonende te Antwerpen, Bexstraat 58 bus 41.

Indien, om welke redenen ook, de voomoemde zaakvoerder zijn functie niet meer zal kunnen uitoefenen onder meer door overlijden of door uittreding of ingeval van langdurige ziekte, is nu reeds voor dan tot statutaire zaakvoerder aangesteld: mevrouw THIERENS Sabine Maria Gustaaf, geboren te Sint-Niklaas op 15 oktober 1966, wonende te Antwerpen, Bexstraat 58 bus 41.

De opdrachten van de voornoemde statutaire zaakvoerder en statutaire zaakvoerder-opvolger kunnen, behoudens met eenparig goedvinden van alle vennoten, slechts worden herroepen om gewichtige redenen die ernstig nadeel berokkenen aan de vennootschap en aan de vennoten van de vennootschap in hun belangen als vennoot. Die beslissing tot herroeping dient omstandig te worden gemotiveerd en dient te worden genomen volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging onverminderd strengere voorwaarden inzake meerderheid voorgeschreven door deze statuten,.

Alle niet-statutair aangestelde zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid. De algemene vergadering moet geen reden geven voor haar beslissing tot ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Artikel 14: Werking en bevoegdheden

ingeval er slechts één zaakvoerder-is aangesteld; dan neemt-hij alle beslissingen naar-eigen-inzicht.

Op de laatste blz.. van Luik E oermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid vair de inseumeriterende notaris. heiwil van de persoma{ en

bevoegd da recfatz,persaon ten üanzsen van derden te verttgerm. aardiger

verso : Naam en handtekennnq

ljoo§"- iïelYf3lldon aari het

Belgisch

i ~~tt

StaGti+~tG~FLi

mod 11.1

Zijn er twee of meer zaakvoerders aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen, behoudens andersluidende regeling hierna.

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen en voorgezeten door de statutaire zaakvoerder, Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen wanneer tenminste de helft van de in functie zijnde zaakvoerders, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen, waaronder steeds minstens de stem van de hoger genoemde statutaire zaakvoerder.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de statutaire zaakvoerder.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van alle zaakvoerders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening,

Een zaakvoerder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere zaakvoerder. Een zaakvoerder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Indien er twee statutaire zaakvoerders in functie zijn, zijn zij elk afzonderlijk en zelfstandig bevoegd; het college van zaakvoerders wordt in voorkomend geval voorgezeten door de oudste aanwezige statutaire ' zaakvoerder. Zolang er geen niet-statutaire zaakvoerders in functie zijn, heeft bovendien ieder van de statutaire zaakvoerders de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Vertegenwoordigingsmacht

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangesteld, heeft elke statutaire zaakvoerder het vermogen om alleen op te treden voor alle handelingen en dient een niet-statutaire zaakvoerder voor alle handelingen altijd samen op te treden met een statutaire zaakvoerder. Indien er geen enkele statutaire zaakvoerder meer in ' functie is, dienen alle niet-statutaire zaakvoerders steeds gezamenlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerders in geval van overdreven volmacht."

Ook de laatste alinea in artikel 17 van de statuten wordt gewijzigd en luidt voortaan ais volgt:

"De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die er om vragen. De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden ondertekend door de zaakvoerders) die de vennootschap kan (kunnen) vertegenwoordigen."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto . i+taam en hoedanigheid van de trsstru nenteeende nafans. heirij van de per3o(r1nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegens!oordigen

Verse islaam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 26.08.2011 11465-0386-013
21/04/2011
ÿþ Maa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" iiosis3a

V~

beht aai Beli Staa

Y`JPicfi~eiJu'.1` SC a

Rechtbank Iran t~~2~ ~~gterp

U

l AR,

~

oA

De Griftier, Griffie

Ondernemingsnr : 0866453686

Benaming

(voluit) : Safran

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bexstraat 58 bus 401, 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 24/0312011 blijkt:

Met éénparigheid van de stemmen wordt beslist om Thierens Sabine, wonende te Bexstraat 58 bus 401

te 2018 Antwerpen, te benoemen als zaakvoerder vanaf 01 mei 2011.

Welke deze aanvaardt.

Dekens Frans Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 29.07.2009 09503-0004-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 07.07.2008 08376-0279-013
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 31.07.2007 07522-0291-012
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 28.07.2006 06570-1289-013
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 28.06.2016 16237-0037-013

Coordonnées
SAFRAN

Adresse
BEXSTRAAT 58, BUS 401 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande