SAIFO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAIFO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.275.896

Publication

08/10/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111JUI.11,2111 IIB

bef a¢ Se Sta

NI

Ondernemingsnr : 0502.275.896 Benaming

(voluit) : SAIFO (verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TORHOUTSESTEENWEG 96/1, 8400 OOSTENDE (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Kleilergeleel ter griffie ven Ge rechtbank van k000-ireandel Brugge  af del in a ta Oowtence

°P 2 7 SEP. 20gene

rff'?`i ~"

Op de bijzondere algemene vergadering van 16/05/2013 wordt beslist om Céline Maene, woonachtig in de Torhoutsesteenweg 96 te 8400 Oostende, met onmiddelijke ingang te benoemen als zaakvoerder.

Oostende, 16/05/2013

Makkawi Sameh

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2013
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

belle

eer

Bels Staal

r edergeaegd rechtban Brugge

a

te " - . rft ae an l.00phanclel afdeling te gA$tenpa

JAN' 201Liffie

I~p coterie

IA I 1H III 1111f 11 liai

*13012005*

III

1-(y ....

Ondernemingsnr : © 0-2...V5, 25h Benaming

(voluit) : SAIFO (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 96 bus 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 4 januari 2013 waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt :

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken : Oprichters : 1° De Heer MAKKAWI Sameh Mohamed Makkawi Hussein Ali, geboren te Egypte (Ismailia) op 24 maart 1981, rijksregistemummer 81.03.24-543.71 (kaartnummer B139881676  geldig tot 27 mei 2014), van Egyptische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw IBRAHIM Kholoud, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 96 bus 1; 2° De Heer ABD EL HAFiZ Mostafa Hassan, geboren te Egypte (Cairo) op 26 maart 1978, rijksregistemummer 78.03.26-407.84 (kaartnummer B035839476  geldig tot 20 april 2014), van Egyptische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw BÂNISCH Ursula Renate, wonende te 8400 Oostende, Plantenstraat 63 bus 3;

- Naam : "SAIFO";

- Zetel : 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 96 bus 1;

- Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- De verkoop en aankoop, groot- en kleinhandel van:

a) aile voedingswaren zoals vlees, fruit, groenten, conserven, melkproducten, producten van de zee en vishandel;

b) alle food en non-food producten;

- De uitbating van:

a) diensten voor het verstrekken van eten en drinken, tijdelijke huisvesting, bereiden maaltijden en snacks,' soepen en aardappelchips, bar en catering, restaurant;

b) snackbar, brasserie, buffetten.

De vennootschap zal ook alle algemene handelingen kunnen uitvoeren die direct of indirect verband houden met de handei, de productie, het verhuur, de aankoop, de verkoop in groot of kleinhandel, vertegenwoordiging, distributie, diensten, verpakkingen, franchising, import en export en het Internationaal transport van goederen, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap mag over het algemeen, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, overal en op aile wijzen die haar het meest geschikt lijken, aile handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerend aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

De vennootschap kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere wijze belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat Is er de uitbreiding en ontwikkeling van te bevorderen.

De vennootschap heeft tevens tot doel alle onroerende verrichtingen in de ruimste zin en namelijk de aankoop, de verkoop, de verhuring en de uitbating van gebouwen, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden en in samenwerking met derden.

De vennootschap heeft verder tot doel het beheer van onroerend vermogen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen a?nge9Rat>_.die_het..9e1l4t_zQ 1en__hebpp__v_ap-_deze onioerenà_gr eder n,__e.v na]$_âlie Verriçhiingert_YPO Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-B 'xJiagga°bij het-$etgisch Staatsüíatt =2I>01y2fT13 `Annexes dil 1Vlónitëürtiélgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

onroerende, roerende en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling; de vennootschap zal de leiding en het toezicht in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan ondernemingen; de vennootschap mag bij wijze van inbreng In speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen; zij mag tevens rechtstreeks als onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

- Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 4 januari 2013.

- Kapitaal : is vastgesteld op 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 1.860 aandelen zonder nominale waarde, en is volstort (ING) ten belope van 6.200,00 EUR ais volgt :

De Heer MAKKAWI Sameh, voormeld, verklaart een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) te hebben volstort, zodat hij nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) zal dienen te volstorten.

De Heer ABD EL HAFIZ Mostafa, voormeld, verklaart een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) volstort te hebben, zodat hij nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) zat dienen te volstorten.

- Boekjaar : vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde maandag van juni van elk jaar om 16H00.

- Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en Is deze bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Met betrekking tot aile handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfhonderd euro (500,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling : Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1° De Heer MAKKAWI Sameh Mohamed Makkawi Hussein Ali, geboren te Egypte (Ismailia) op 24 maart 1981, rijksregistemummer 81.03.24-543.71 (kaartnummer B139881676 -- geldig tot 27 mei 2014), van Egyptische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw IBRAHIM Kholoud, wonende te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 96 bus 1;

De Heer MAKKAWI Sameh, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2° De Heer ABD EL HAFiZ Mostafa Hassan, geboren te Egypte (Caïro) op 26 maart 1978, rijksregistemummer 78.0326-407.84 (kaartnummer B035839476  geldig tot 20 april 2014), van Egyptische nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw BANISCH Ursula Renate, wonende te 8400 Oostende, Plantenstraat 63 bus 3;De Heer ABD EL HAFIZ Mostafa, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2, Afsluiting eerste boekjaar- Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de vierde maandag van de maand juni 2015 gehouden worden. 3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle BTW formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: BVBA ACCOLIN, te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg

226, BTW BE 0841.877.945. . .

Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Pierre De Maesschaick)

Worden tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2015
ÿþE Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 JAN 2015

De_grl Oostende

er i

11111111Hilli.11j1uu1111

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr ; 0502.275.896 Benaming

(voluit)

(verkort) "

SAIFO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Torhoutsesteenweg 9611, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 28 november 2014 heeft beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van ABD EL HAFIZ Mostafa, Plantenstraat 63 bus 3 te 8400 Oostende.

De vergadering besliste eveneens om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Torhoutsesteenweg 96/1 te 8400 Oostende naar Anneessensstraat 7 te 2018 Antwerpen.

Makkawi Sameh, Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16537-0500-013

Coordonnées
SAIFO

Adresse
ANNEESSENSSTRAAT 7 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande