SAINT-ABRICOT

Association sans but lucratif


Dénomination : SAINT-ABRICOT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 872.016.142

Publication

09/03/2011
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Liersesteenweg 40 - 2560 Nijien

Onderwerp akte : Ontbinding en stopzetting van de vereniging

In een buitengewone algemene vergadering van vrijdag 10 december 2010 zijn de leden muzikanten van de coverband Saint-Abricot samengekomen om 19u30. Deze vergadering werd gehouden op de zetel van de vereniging en de volgende agendapunten werden unaniem goedgekeurd door de leden en bestuur :

1. De leden muzikanten hebben gezamelijk beslist te stoppen met de coverband. Dit heeft automatisch het gevolg dat de vereniging ophoudt te bestaan.

2. De voorzitter Roel Bogaerts werd aangeduid als vereffenaar in deze vergadering om de afrekeningen van de vergoedingen nog te verdelen met het saldo aan geldmiddelen dat nog op de zichtrekening staat. Alle deelgenomen leden muzikanten hebben evenredig een deel van hun kosten terug betaald gekregen, die zij de afgelopen 3 jaren hebben zelf betaald. De leden muzikanten hebben zelf de instrumenten bekostigd en steeds onderhouden. De zichtrekening van de vereniging werd hiervoor aangewend om de kosten terug te betalen, zodat de zichterekening een nul saldo vertoont na de terugbetalingen.

Verder heeft de vereniging niets meer te vereffenen, noch ter vedelen,omdat de vereniging geen eigenaar is van andere activabestanddelen.

3. Zoals in agendapunt 2 werd verduidelijkt, hebben de 11 leden muzikanten elk 124,30 euro ontvangen als terugbetaling van hun kosten voor de afgelopen 3 jaren. Vermits er na deze uitbetalingen geen gelden meer beschikbaar zullen zijn, gaan alle leden muzikanten hiermee akkoord.

4. De leden muzikanten die deze vergadering vertegenwoordigen, keuren eenparig goed, dat de voorzitter Roel Bogaerts bij de Centea Bank , de rekening definitief mag afsluiten, na de terugbetaling van de kosten aan de leden muzikanten. De streefdatum om deze rekening defintief op nul te zetten en vervolgens af te sluiten ,is 15/1212010.

5. De verantwoordelijken of de bestuursleden vragen aan zijn leden de volledige ontlasting van hun mandaten, die vervolgens algemeen door aile leden werden goedgekeurd.

De heer Roel Bogaerts draagt de zorg voor de nakomende administratie en de daaraangekoppeide kosten om alles in orde te brengen. De stopzetting zal eveneens dan ook in het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden.

De boekhouding en administratie zal gedurende 5 jaar bewaard blijven op het adres van de vereffenaar Roel Bogaerts ,Woeringenstraat 22 te 2560 Nijlen.

Vermits alle leden duidelijk kunnen vaststellen hebben,dat alles uiteen is gezet en besproken is, en de vereniging alles heeft vereffend in bijzijn van alle leden en vermits de vereniging verder niets meer bezit, kon de voorzitter deze laatste vergadering afsluiten en met zijn allen terug blikken op een plezant verleden met de coverband Saint-Abricot.

Nijlen, 10/12/2010

Bogaerts Roel

voorzitter - vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

MOD 2.2

1 i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter

1

Ondernemingsnr : 0872.016.142 Benaming

(voluit) : SAINT - ABRICOT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



" 11037]04

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SAINT-ABRICOT

Adresse
LIERSESTEENWEG 40 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande