SALAD SIGNATURE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SALAD SIGNATURE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.768.573

Publication

15/05/2014
ÿþ Mod Word 1.1

Ibet In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111 il 11111

Neerge eg e

RECELTBA're v /0,T TcooPHANDEL

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : SALAD SIGNATURE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Steenweg op Telen 53, 2300 Turnhout

(vCedig adres)

Onderwerp akte; Verlenging mandaat commissaris - Bijzondere volmacht

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd, 28 maart 2014 van de naamloze vennootschap "Salad Signature", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, RPR Turnhout 0884.768,573 werd besloten om de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-VVoluwe, Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de vennootschap "Burg. BVBA Filip Lczie", met zetel te 2550 Kontich, Staf van Elzenlaan 11, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot commissaris van de Vennootschap, en dit voor een periode van drie jaar.

Op 28 april 2014 heeft de heer Erik Bras, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, een volmacht toegekend aan de burgerlijke vennootschap niet handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of de heer Stefaan Wauman en/of mevrouw Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van de verlening van het mandaat van de commissaris, waartoe werd besloten op de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap dd. 28 maart 2014, in het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze oproeping in het Belgisch Staatsblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos

Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

o MEI 261k

AITEWEiRPeeN deling TuRNHour I@ tete

22/05/2014
ÿþMcd Werdu

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de2ien

Neergelegd ter griffie van de



i RECHTBAPi>"t' 1rA7+1" ,rnOP13ANDEi,

i 3 MEI 2014

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De (ri4Ylrr

Griffie

III i 1A141!!Ili













Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : SALAD SIGNATURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder - Bijzondere volmacht

Bij eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouder dd. 8 mei 2014 van de naamloze vennootschap "Salad Signature", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, RPR Turnhout 0884.768.573 (hierna de "Vennootschap") werden, in overeenstemming met artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen, de volgende beslissingen genomen:

1, Kennisname en (voor zover als nodig) aanvaarding van het ontslag van dhr. Maurice BRONCKERS als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 8 mei 2014,

2. Benoeming van dhr. Frank AUER, geboren te Breda (Nederland) op 5 augustus 1958, tot nieuwe bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang van 8 mei 2014.

Het mandaat van de nieuwe bestuurder wordt voor een duur van 6 jaar uitgeoefend. Deze termijn zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 31 maart 2019.

3. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of de heer Stefaan Wauman en/of mevrouw Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Jolien Loos

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013
ÿþNad Waal 11.1

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : SALAD SIGNATURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwee akte : Ontslag en benoeming van bestuurder en gedelegeerd bestuurder Bijzondere volmacht

1. Bij eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouder dd. 13 mei 2013 van de naamloze vennootschap Salad Signature, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, en met ondernemingsnummer 0884.768.573 (hierna de "Vennootschap") werden overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen de volgende beslissingen genomen:

- De aandeelhouder neemt kennis van de ontslagbrief dd. 31 augustus 2012 van Finco Signature B.V. statutair gevestigd te Losser (Nederland) en kantoor houdend te 7581 CZ Losser (Nederland) De Pol 35, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Nederland onder nummer 55479057, vast vertegenwoordigd door de heer Frik Bras, als bestuurder van de Vennootschap en aanvaardt met onmiddellijke ingang het ontslag van Finco Signature B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Erik Bras, ais bestuurder van de Vennootschap.

Voor zoveel als nodig bekrachtigt de aandeelhouder de handelingen van Finco Signature B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Erik Bras, als bestuurder van de Vennootschap tijdens de periode tussen 31 augustus 2012 tot op 13 mei 2013 en verleent zij kwijting voor voormelde handelingen gesteld tijdens voormelde periode.

- De aandeelhouder beslist om met onmiddellijke ingang de heer Erik Bras, wonende te Nederland, 1251 Laren, Torenlaan 68, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap en dit voor een termijn van 6 jaar dewelke zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

2. Bij eenparige schriftelijke besluiten van de bestuurders dd. 13 mei 2013 van de naamloze vennootschap Salad Signature, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, en met ondernemingsnummer 0884.768.573 (hierna de "Vennootschap") werden overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen met eenparigheid de volgende beslissingen genomen:

- De bestuurders nemen kennis van de ontslagbrief dd. 31 augustus 2012 van Finco Signature B.V. statutair gevestigd te Losser (Nederland) en kantoor houdend te 7581 CZ Losser (Nederland) De Pol 35, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Nederland onder nummer 55479057, vast vertegenwoordigd door de heer Erik Bras, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en aanvaarden met onmiddellijke ingang het ontslag van Finco Signature B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Erik Bras, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

Voor zoveel als nodig bekrachtigen de bestuurders de handelingen van Finco Signature B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Erik Bras, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap tijdens de periode tussen 31 augustus 2012 tot op 13 mei 2013 en verlenen zij kwijting voor voormelde handelingen gesteld tijdens voormelde periode.

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uIIi1 i31 fi i vii06i iiui

9

~~u l'I~ , ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fEE GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VA

01 JULI 2013

KOOPHANDEL DURegNI~ OUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

)'Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- De bestuurders beslissen om met onmiddellijke ingang de heer Erik Bras, wonende te Nederland, 1251 Laren, Torenlaan 68, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap en dit voor een termijn van 6 jaar dewelke zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de Vennootschap die zal hebben beraadslaagd en beslist over de jaarrekening voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

3. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of de heer Stefaan Wauman en/of mevrouw Karen Vermaere, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vertegenwoordigd door Stefaan Wauman

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2013
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0884.768.573.

Benaming

(voluit) : "Salad Signature"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Tieten 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herindeling van aandelen - Kapitaalverhoging - Wijziging inzake de samenstelling van de raad van bestuur - Statutenwijzigingen - Herformulering van de statuten

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op zeven,

december tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Salad Signature", gevestigd te

2300 Turnhout, Steenweg op Tieten 53, RPR Turnhout, met ondernemingsnummer 0884.768.573, B.T.W:

plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

I. De indeling van de bestaande vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) aandelen waarvan -twaalf miljoen zevenhonderd vijftig duizend (12.750.000) aandelen, genummerd van 1 tot en met 12.750.000, behoren tot de categorie "A";

-twee miljoen tweehonderd vijftig duizend (2.250.000) aandelen, genummerd van 12.750.001 tot en met 15.000.000, behoren tot de categorie "B";

-honderd éénenzestig (161) aandelen, genummerd van 15.000.001 tot en met 15.000.161, behoren tot de categorie "C".

-tachtig (80) aandelen, genummerd van 15.000.162 tot en met 15.000.241, behoren tot de categorie "D"

af te schaffen derwijze dat het kapitaal van één miljoen vijfhonderd duizend vierentwintig euro tien cent (¬ 1.500.024,10) voortaan zal worden vertegenwoordigd door vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) gewone aandelen die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, dit evenwel onverminderd, het besluit van de buitengewone algemene vergadering van 4 juli 2012 betreffende de terugbetaling van uitgiftepremies.

II. Het kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 2.500.000,00) om, het van één miljoen vijfhonderd duizend vierentwintig euro tien cent (¬ 1.500.024,10) te brengen op vier miljoen vierentwintig euro tien cent (¬ 4.000.024,10), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door bijstorting door de enige aandeelhouder van een bedrag van afgerond honderd zesenzestig duizend zeshonderd vierenzestig I één miljoenste van een euro (¬ 0,166664) op elk aandeel waarvan hij eigenaar is, en waarbij het bedrag van, deze bijkomende storting op elk aandeel onmiddellijk volledig zal worden volgestort in speciën.

III. De tekst van Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal

en van de aandelen en deze tekst te laten luiden als volgt

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierentwintig euro tien cent (¬ 4.000.024,10).

Het is verdeeld in vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die aile genieten van dezelfde rechten en voordelen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

IV. Ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in categorieën, de daaruit voorvloetende samenstelling van de raad van bestuur, met ten minste één (1) bestuurder "A", één (1) bestuurder "B" en één (1) bestuurder "C", af te schaffen en te bepalen dat de raad voortaan zal zijn samengesteld uit ten minste het door de wet voorgeschreven aantal bestuurders, en dienvolgens de tekst van Artikel 14 : Samenstelling van de raad van bestuur van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"14.1 .De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie (3) bestuurders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap, niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vc ndAJ` R G E L E G D

onirric RCCI ITBANK VAN

5.'0 SAN. 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Gratte

van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

14.2.Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

14.3.Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

14.4.De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

14.5.De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun

vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

14.6.Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om

voorlopig in de vacature te voorzien, De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve

benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt."

V. De bij artikel 16 §5 en §6 van de statuten voorziene beperking van de bevoegdheden van de raad van bestuur, van de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur en het directiecomité, af te schaffen en dienvolgens in Artikel 14 : Bestuursbevoegdheid  Bevoegdheidsbeperkingen -- Taakverdeling binnen de raad van bestuur de tekst van §5. Beperking van de bevoegdheden van de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur en het directiecomité, alsmede de tekst van §6.Beperkingen van de bevoegdheden van de raad van bestuur te schrappen

VI. Te bepalen, of te verduidelijken, dat de vennootschap in en buiten rechte geldig zal worden vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, door hetzij twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders, hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen handelend, en dienvolgens de tekst van Artikel 17 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur van de statuten te vervangen door de volgende tekst

ó "Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of een (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

e+~ Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

N Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij

Neenhaar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap."

et VII, ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in categorieën, het daaruit voorvloeiende preferente dividend van de aandelen categorie "C" en "D" af te schaffen en te bepalen dat alle aandelen

et voortaan op gelijke wijze zullen gerechtigd zijn op de winst van de vennootschap, en dienvolgens de tekst van

Artikel 36 : Winstverdeling te vervangen door de volgende tekst :

"36.1.Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

36.2.Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

" totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

36.3.Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van

de raad van bestuur.

36.4.Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze

dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet

rekening gehouden worden met :

a)het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

p1p b)de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

et c)het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

36.5.Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen."

VIII. Ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in categorieën, de daaruit voorvloeiende preferentie voor de aandelen categorie "C" en "D" bij uitkering van het liquidatieprovenu, na betaling van alle schulden of consignatie van de nodige sommen daartoe, af te schaffen en te bepalen dat alle aandelen voortaan op gelijke wijze zullen gerechtigd zijn op het liquidatiesaldo van de vennootschap, en dienvolgens de tekst van Artikel 42 : Opbrengsten van de vereffening te vervangen door de volgende tekst ;

"Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten."

IX. -op het einde van de eerste zin van Artikel 2 : Zetel van de statuten de woorden "gerechtelijk arrondissement Turnhout" toe te voegen.

-de volledige tekst van de statuten, waar nodig, aan te passen aan de in voege zijnde terminologie en wetgeving, zoals onder meer de stemming per briefwisseling voor besluiten van de algemene vergadering, en de regels inzake ontbinding van vennootschappen, elke bepaling met betrekking tot aandelen of effecten aan toonders of gedematerialiseerde effecten, te schrappen, en bij deze gelegenheid de volledige tekst om te werken, te herformuleren, te hemummeren, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, zonder evenwel te raken aan de essentiële bepalingen en dienvolgens een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, overeenkomstig het ontwerp dat samen met de oproeping tot deze algemene vergadering werd bezorgd aan de enige aandeelhouder,

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "Salad Signature"

De naam dient steeds te worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de rechtsvorm, al dan

niet in afgekorte vorm.

2. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening :

a.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van

~o aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende

waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semI)-

a4 publiekrechtelijk statuut;

b.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van

'E bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of In overeenstemming met

,c:p de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of

statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

e c.het verlenen van aan- en verkoopdiensten en van logistieke diensten;

,.re d.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden

wl ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde

°e ondernemingen;

e e.het ontwikkelen, aanhouden en toekennen in intellectuele eigendomsrechten en de ondersteuning van

d merkbekendheid.

M Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies In deze statuten vermeld zijn

^' activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de

Nsecundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de

0

beleggingsadviseurs.

M Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

N onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

.0 De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

et derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

et De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

et handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard

CA zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

.s:1 3. De zetel van de vennootschap: 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, gerechtelijk arrondissement

rm

Turnhout

te

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor een onbepaalde tijd.

5. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal;

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierentwintig euro tien cent (¬ .4.000.024,10), verdeeld in vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

e b) Het gestorte bedrag:

pip Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

et c) Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is vrij.

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften is de overdracht van een aandeel slechts tegenstelbaar aan de

vennootschap en aan derden na de inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

6. De bepalingen betreffende

a)de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Indien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met

a) het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b) de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c) het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata

temporis").

Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van Vennootschappen kan de algemene vergadering

beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a

pari van de door het lot aan te wijzen aandelen.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een

interimdividend uit te keren.

b)de wijze van vereffening

onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

7.1-let begin en einde van het boekjaar

één april - éénendertig maart van elk jaar

8.a)Gewone algemene vergadering:

de tweede dinsdag van de maand september om vijftien (15:00) uur

b)De voorwaarden voor toelating:

Uiterlijk vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van aandelen of ,

hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een

p~1p gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

c) Stemrecht ;

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 541 van het Wetboek van vennootschappen

*geven aile aandelen recht op één (1) stem wanneer alle aandelen een gelijke waarde hebben, zijnde eenzelfde bedrag van het kapitaal vertegenwoordigen.

*geven de aandelen, wanneer zij een verschillende waarde in het kapitaal vertegenwoordigen, van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat zij respectievelijk vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één (1) stem wordt aangerekend. Gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

' behoudens in de gevallen van artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die werden uitgegeven met medewerking van de

' vennootschap, mogen de algemene vergaderingen bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

9.a)Bevoegdheden van de raad:

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De bestuurders handelen steeds als college.

b) Vertegenwoordiging van de vennootschap:

et Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of

een (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend

et

et De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks

bestuur aangaat

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in

'uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met

pq het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de

el perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers

et een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

P: Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer WANMAN Stefaan, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Vrouweneekhoekstraat 12, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 7 december 2012, met in bijlage : één volmacht,

en uittreksel.

~

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doet te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

r t i " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

t 7 DEC. 2012

KOOPHANREEREfiiURNHOUT

ne griffier

" LZ20 2, .

11

Ondernemingsnr : 0884.768.573.

Benaming

(voluit) : "Salad Signature"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herindeling van aandelen - Kapitaalverhoging - Wijziging inzake de

samenstelling van de raad van bestuur - Statutenwijzigingen - Herformulering van de statuten

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op zeven

december tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Salad Signature", gevestigd te

2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, RPR Turnhout, met ondernemingsnummer 0884.768.573, B.T.W.-

plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

I. De indeling van de bestaande vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) aandelen waarvan -twaalf miljoen zevenhonderd vijftig duizend (12.750.000) aandelen, genummerd van 1 tot en met 12.750,000, behoren tot de categorie "A";

-twee miljoen tweehonderd vijftig duizend (2.250.000) aandelen, genummerd van 12.750.001 tot en met 15.000.000, behoren tot de categorie "B";

-honderd éénenzestig (161) aandelen, genummerd van 15.000.001 tot en met 15.000.161, behoren tot de categorie "C",

-tachtig (80) aandelen, genummerd van 15.000.162 tot en met 15.000.241, behoren tot de categorie "D"

af te schaffen derwijze dat het kapitaal van één miljoen vijfhonderd duizend vierentwintig euro tien cent (¬ 1.500.024,10) voortaan zal worden vertegenwoordigd door vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) gewone aandelen die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen, dit evenwel onverminderd het besluit van de buitengewone algemene vergadering van 4 juli 2012 betreffende de terugbetaling van uitgiftepremies.

II. Het kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 2.500.000,00) om het van één miljoen vijfhonderd duizend vierentwintig euro tien cent (¬ 1.500.024,10) te brengen op vier miljoen vierentwintig euro tien cent (¬ 4.000.024,10), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door bijstorting door de enige aandeelhouder van een bedrag van afgerond honderd zesenzestig duizend zeshonderd vierenzestig / één miljoenste van een euro (¬ 0,166664) op elk aandeel waarvan hij eigenaar is, en waarbij het bedrag van deze bijkomende storting op elk aandeel onmiddellijk volledig zal worden volgestort in speciën.

III. De tekst van Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal aan te passen aan de nieuwe toestand van het kapitaal

en van de aandelen en deze tekst te laten luiden als volgt ;

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierentwintig euro tien cent (¬ 4.000.024,10).

Het is verdeeld in vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) aandelen zonder vermelding van

nominale waarde, die alle genieten van dezelfde rechten en voordelen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort."

IV. Ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in categorieën, de daaruit voorvloeiende samenstelling van de raad van bestuur, met ten minste één (1) bestuurder "A", één (1) bestuurder "B" en één (1) bestuurder "C", af te schaffen en te bepalen dat de raad voortaan zal zijn samengesteld uit ten minste het door de wet voorgeschreven aantal bestuurders, en dienvolgens de tekst van Artikel 14 : Samenstelling van de raad van bestuur van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"14.1.De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie (3) bestuurders. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee (2) leden bestaan tot de dag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes dd Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes dû Moniteur belge

van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee

aandeelhouders zijn.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot bestuurder worden aangesteld.

14.2.Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de rechtspersoon-bestuurder, Uiteindelijk dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

14.3.Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

14.4.De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

14.5.0e duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

F-fun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun

vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

14.6.Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om

voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve

benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt."

V. De bij artikel 16 §5 en §6 van de statuten voorziene beperking van de bevoegdheden van de raad van bestuur, van de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur en het directiecomité, af te schaffen en dienvolgens in Artikel 14 : Bestuursbevoegdheid -- Bevoegdheidsbeperkingen  Taakverdeling binnen de raad van bestuur de tekst van §5. Beperking van de bevoegdheden van de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur en het directiecomité, alsmede de tekst van §6.Beperkingen van de bevoegdheden van de raad van bestuur te schrappen.

VI. Te bepalen, of te verduidelijken, dat de vennootschap in en buiten rechte geldig zal worden vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, door hetzij twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders, hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen handelend, en dienvolgens de tekst van Artikel 17 : Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap In en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders of een (1) gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat

-hetzij door één of meerdere gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur

-hetzij op de wijze zoals bepaald door de raad van bestuur, dit wanneer het directiecomité werd belast met het dagelijks bestuur.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap."

VII. Ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in categorieën, het daaruit voorvloeiende preferente dividend van de aandelen categorie "C" en "D" af te schaffen en te bepalen dat aile aandelen voortaan op gelijke wijze zullen gerechtigd zijn op de winst van de vennootschap, en dienvolgens de tekst van Artikel 36 : Winstverdeling te vervangen door de volgende tekst :

"36,1.1-let batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

36.2.Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

36.3.Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

36.4.lndien de algemene vergadering tot winstuitkering beslist, is elk aandeel op dezelfde wijze dividendgerechtigd, doch met dien verstande dat voor de berekening van het dividend van ieder aandeel moet rekening gehouden worden met :

a)het deel van het kapitaal dat dit aandeel vertegenwoordigt ("pro rata participationis")

b)de op dat aandeel gedane volstorting ("pro rata liberationis"), en

c)het aantal dagen dat het betrokken aandeel deelneemt in de winst over het betrokken boekjaar ("pro rata temporis").

36.5.Overeenkomstig artikel 615 van het Wetboek van vennootschappen kan de algemene vergadering beslissen dit saldo geheel of gedeeltelijk te bestemmen voor de aflossing van het kapitaal door terugbetaling a pari van de door het lot aan te wijzen aandelen."

VIII. Ingevolge de afschaffing van de indeling van de aandelen in categorieën, de daaruit voorvloelende preferentie voor de aandelen categorie "C" en "0" bij uitkering van het liquidatieprovenu, na betaling van aile schulden of consignatie van de nodige sommen daartoe, af te schaffen en te bepalen dat alle aandelen voortaan op gelijke wijze zullen gerechtigd zijn op het liquidatiesaldo van de vennootschap, en dienvolgens de tekst van Artikel 42 :. Opbrengsten van de vereffening te vervangen door de volgende tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annéxes dii Moniteur belge

"Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten."

IX. -op het einde van de eerste zin van Artikel 2 : Zetel van de statuten de woorden "gerechtelijk arrondissement Turnhout" toe te voegen,

-de volledige tekst van de statuten, waar nodig, aan te passen aan de in voege zijnde terminologie en wetgeving, zoals onder meer de stemming per briefwisseling voor besluiten van de algemene vergadering, en de regels inzake ontbinding van vennootschappen, elke bepaling met betrekking tot aandelen of effecten aan toonder, of gedematerialiseerde effecten, te schrappen, en bij deze gelegenheid de volledige tekst om te werken, te herformuleren, te hemummeren, bepaalde aanvullingen en/of vereenvoudigingen door te voeren, zonder evenwel te raken aan de essentiële bepalingen en dienvolgens een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, overeenkomstig het ontwerp dat samen met de oproeping tot deze algemene vergadering werd bezorgd aan de enige aandeelhouder,

UIT DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN VAN DE VENNOOTSCHAP BLIJKEN ONDERMEER VOLGENDE GEGEVENS:

1. a) De rechtsvorm van de vennootschap: naamloze vennootschap, afgekort "NV"

b) De naam van de vennootschap: "Salad Signature"

De naam dient steeds te worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de rechtsvorm, al dan

niet in afgekorte vorm.

2. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

a.het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuilvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

b.het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

c.het verlenen van aan- en verkoopdiensten en van logistieke diensten;

d.het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

e.het ontwikkelen, aanhouden en toekennen in intellectuele eigendomsrechten en de ondersteuning van merkbekendheid.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. De zetel van de vennootschap: 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, gerechtelijk arrondissement Turnhout

4. De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor een onbepaalde tijd.

5, a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierentwintig euro tien cent (¬ ,4.000.024,10),

verdeeld in vijftien miljoen tweehonderd éénenveertig (15.000.241) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde,

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

c) Overdracht van aandelen

De overdracht van aandelen is vrij.

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften is de overdracht van een aandeel slechts tegenstelbaar aan de

vennootschap en aan derden na de inschrijving ervan in het register van aandelen op naam.

6. De bepalingen betreffende

a)de bestemming van de winst en uitkering van een interimdividend;

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze ëénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.08.2012, NGL 06.09.2012 12558-0368-035
11/09/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2012, GGK 10.08.2012, NGL 06.09.2012 12558-0384-033
23/07/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

inQeergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 2 JULI 2012

TUIOUT

-- y

De ri ïer,

" iaizssos* u

beh aE Be Ste

nnexes du Moniteur belge

23/07/2012

ij het Belgisch Staa

Ondernemingsnr:0884768573

Benaming (voluit} : Salad Signature

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53

2300 Turnhout

Onderwerp akte :TERUGBETALING UITGIFTEPREMIES - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier juli tweeduizend en twaalf, door Meester Daisy Dekegel, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een; coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Salad Signature", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, volgende beslissing genomen heeft:

Vermindering van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" met een bedrag van negen miljoen vijfhonderd en drie duizend euro (EUR 9.503.000,00), overeenkomstig de voorwaarden bepaald in artikel 612 en 613 van het Wetboek van vennootschappen, om de rekening "Uitgiftepremies" in overeenstemming te; brengen met de huidige behoeften van de vennootschap.

Deze vermindering van de rekening "Uitgiftepremie" geschiedde door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de vermindering van uitgiftepremie aan de enige aandeelhouder.

De vergadering heeft kennis genomen van de intentie van de raad van bestuur om dit bedrag van deP vermindering slechts na verloop van één jaar uit te betalen aan de enige aandeelhouder. Op het bedrag vanaf negen miljoen vijfhonderd en drieduizend euro (9.503.000,00 EUR) zal vanaf twee maanden na de beslissing;: van de algemene vergadering (i.e., het vroegste moment waarop wettelijk tot effectieve uitbetaling kan worden overgegaan) een marktconforme interest worden aangerekend die samen met het bedrag van de vermindering van de uitgiftepremie één jaar na de beslissing van de algemene vergadering wordt uitbetaald.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis van het Wetboek registratierechters.

Daisy Dekegel

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012
ÿþMad Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E3 St, in III

`12122206"

Ondernemingsar : 0884.768.573

Benaming

(voluit} : Salad Signature

(verkort)

Rechtsvoren naamloze vennootschap

Zetel Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging notulen ex art. 556 W.Venn.

De notulen van de bijzondere algemene vergadering volgens de schriftelijke procedure van de vennootschap van 29 juni 2012, waarop artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing is, zijn in het dossier van de vennootschap neergelegd.

Uittreksel uit de notulen van 29 juni 2012:

"De aandeelhouder machtigt hierbij iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede Florence Andrianne, Peter Vandendriessche, Bram Van Dael, Maxime Monard en Matthieu De Donder (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en niet recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan (integraal, bij uittreksel of bij verwijzing) in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Bram Van Dael

Lasthebber

E. G Ë L L (.0

RECHTBANK VAN

0 2 10LI 2012

_" --.. _ _

~;Or~'. , r,~ kû}=L 1-Ut=;fV~IOUT

` Grii#1ie De griffier

Bijlagen hij het Belgisch. Staatsbiad--11/0712012--Annexes -du- Moniteur belge

Op de :aats:e blz van Luik B verrnelier Recto Naam en hoedar,pF" e ri van de rnstrurnenterende notaris. hetzij van de perso(olnSeni bevoegd de rectrspe" soon 'en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtevenuro

11/07/2012
ÿþMod Woa111 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie rta neerlegging ter griffie van de akte

NL ENGELICCID

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2 Mi 2012

KOOPHAND TURNHOUT

Detér,

111111

*xzizzxo~"

iet

ai

Be Sta.

Ondernemingsnr ' 0884.768.573

Benaming

(voiu~tl Salad Signature

(verkort)

Rechtsvorm " naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurders

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere vergadering van de aandeelhouders van 27 juni 2012:

"De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag in hun hoedanigheid als bestuurder, met effectieve ingang onmiddellijk na het ondertekenen van de Completion Confirrnatiion Deed van (O Gilde Equity Management (GEM) Benelux Partners B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Gerhard Nordemann, van (ii) Wolferen B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Lokhorst, van (iii) E.P. Bras Holding B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bras en van (iv) Signature du Chef BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Davy De Muyer.

De vergadering dankt de bestuurders voor de gewaardeerde inspanningen. ...

De vergadering benoemt unaniem de volgende bestuurders vanaf de ondertekening van de Completion Confirmation Deed. Hun mandaat bedraagt 6 jaar en zal aflopen op de gewone jaarlijkse vergadering over het boekjaar 2017-2018. Hun mandaten zijn niet bezoldigd:

- Finco Signature B.V., ingeschreven in de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 55479057, met ais vast vertegenwoordiger de heer Erik Bras;

- de heer Josephus Hubertus Maria Antoinetta Bronckers; en

- de heer Patrick Aerts. ...

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de algemene vergadering om volmacht te verlenen aan Sven Bogaerts, Peter Vandendriessche, Bram Van Dael, Joris De Wolf, Maxime Monard (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.Aangezienr alle agendapunten behandeld werden, heeft de voorzitter de vergadering gesloten.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur van 27 juni 2012

"Na voorafgaand onderling overleg met Saiad Signature du Chef BVBA, beslist de Raad om het mandaat van Signature du Chef BVBA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Davy De Muyer, als gedelegeerd bestuurder te beëindigen met onmiddellijke ingang, ...

De Raad besluit Finco Signature B.V., met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik Bras, aan te stellen als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. De gedelegeerd bestuurder kan alle beslissingen nemen in het kader van het dagelijks bestuur en kan in deze materies tevens de Vennootschap vertegenwoordigen. ...

Gelet op de voorgaande besluiten, beslissen de bestuurders om volmacht te verlenen aan Sven Bogaerts, Peter Vandendriessche, Bram Van Dael, Joris De Wolf, Maxime Monard (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bram Van Dael,

_ _ lasthebber.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch" Staatsblad--1-1/07f2012-_ Annexes dur Moniteur belge

25/04/2012
ÿþ" _ _

i

mod 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEFIGELECID

GRIFFIE RECHTBANK VAN

13 APR. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

I 1l III 111 1I1FII III

*12079662*

Ondernem3ngsnr . 0884 768 573

Benaming (voluit) : Salad Signature

(verkort) :

Rechtsvoren " Naamloze vennootschap

Zetel Steenweg op Tielen,53

2300 Turnhout

Onderwerp akte : Gecoördineerde tekst van statuten

Neerlegging van de gecoördineerde tekst van statuten dd 16 december 2011.

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Op de !natste biz van Luk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid var, de instrumenterende notaris. hetzij van de persorcin<enI bevoegd de rect,+spe*soan +er, aanzien van denier ti vertegenwoordigen

Verso Naam en hardirwcninq

13/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar

Belt Staal

ii 11.1u

*1201129

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming (voluit) : Salad Signature

~.,

7'.:-

ri,'.' k _ F' r "3 +~'. i. L, t:-.', 0 N

Gt=i:i ' :;.,": f-,'..» 0I.:'-('t=1AHK VAN

0 2 JAN. 2012

KOiiFHANiJEbriteiNHOUT

rt ,-rif`!.,::



(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen,53

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET UITGIFTEPREMIE MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien december tweeduizend en elf door Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Salad Signature", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen, 53, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Creatie van een categorie van aandelen en meer bepaald aandelen van categorie "D". De tachtig (80) nieuwe aandelen die werden gecreëerd naar aanleiding van de hierna vermelde kapitaalverhoging in speciën zullen van categorie D zijn.

2° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap niet acht euro (8,00 EUR), om het kapitaal te verhogen tot een miljoen vijfhonderdduizend vierentwintig euro tien eurocent (1.500.024,10), door inbreng in geld en met uitgifte van tachtig (80) preferente kapitaalaandelen categorie D van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen categorie C (zoals beschreven in de artikelen 36 en 42 van de statuten), met uitzondering van de rechten op de uitgiftepremie en gekapitaliseerd rendement op de bestaande kapitaalaandelen categorie C alsook van de voordrachtsrechten zoals beschreven in artikel 14 van de statuten.

Er werd tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) per kapitaalaandeel, waarvan:

(i) nul euro tien cent (0,10 EUR) per aandeel werd geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal acht euro (8,00 EUR); en,

(ii) negenennegentigduizend negenhonderd negenennegentig euro negentig cent (99.999,90 EUR) per aandeel, werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies" waartoe enkel de D aandelen gerechtigd zijn, hetzij in totaal zeven miljoen negenhonderd negenennegentigduizend negenhonderd tweeënnegentig euro (7.999.992,00 EUR). De uitgiftepremie zal net als de D aandelen recht hebben op een cumulatief preferent rendement overeenkomstig de bepalingen van artikel 36 van de statuten.

Ieder nieuw kapitaalaandeel categorie D werd volgestort evenals de daarbijhorende uitgiftepremie.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE35 363 0982219 37 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 14 december 2011.

3° Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

Het totaalbedrag van de uitgiftepremie op de nieuwe kapitaaraandelen categorie D, zijnde zeven miljoen negenhonderd negenennegentigduizend negenhonderd tweeënnegentig euro (7.999.992,00 EUR), werd geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" waartoe enkel de D aandelen gerechtigd zijn, die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

4° Wijziging van de statuten als volgt :

- Vervanging van de eerste, tweede en laatste paragraaf van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 14.1

"Het maatschappelijk kapitaal " bedraagt een miloen vijfhonderdduizend vierentwintig euro tien eurocent(¬ 1.500.024,10).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftien miljoen tweehonderd eenenveertig (15.000.241) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, van de volgende categorieën:

(...)

(...)

(...)

d. tachtig (80) categorie D aandelen genummerd van 1 tot en met 80; deze aandelen van categorie D worden gezamenlijk "D aandelen" genoemd en hun houders worden gezamenlijk "D Aandeelhouders" genoemd.

De uitgiftepremie op de kapitaalaandelen categorie D wordt geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" waartoe enkel de D aandelen gerechtigd zijn, die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.".

- Artikel 36 werd als volgt aangevuld:

u(...)

De C aandelen en de D aandelen hebben bij voorrang op aile andere aandelen, per jaar vanaf de datum van hun volstorting, recht op een cumulatief preferent rendement van 8% berekend op:

a) het deel van het kapitaal en de uitgiftepremie dat volstort is en dat vertegenwoordigd wordt door respectievelijk C aandelen of D aandelen, en

b) het deel van de uitgiftepremies dat volstort is en dat respectievelijk de C aandelen of de D aandelen toekomt, en

c) het Gekapitaliseerd Rendement, zoals hierna gedefinieerd

(tesamen het Rendement).

Elk jaar, op de verjaardag van de volstorting van de C aandelen of de D aandelen, wordt het Rendement gekapitaliseerd onder aftrek van het deel of het geheel van het Rendement dat respectievelijk aan de C aandelen of de D aandelen werd uitgekeerd (het Gekapitaliseerd Rendement).

Elke uitbetaling van de C aandelen of de D aandelen wordt bij voorrang verrekend op het Rendement van het lopende jaar en vervolgens op het Gekapitaliseerd Rendement opgebouwd tijdens cie vorige jaren.

Slechts wanneer de C aandelen of de D aandelen kun Gekapitaliseerd Rendement volledig hebben uitbetaald gekregen voor aile jaren sinds de volstorting van de C aandelen of de D aandelen, hebben elk van de A aandelen, de B aandelen, de C aandelen en de D aandelen recht op deel van de overblijvende voor uitkering vatbare winst van de vennootschap pro-rata het kapitaal (exclusief enige uitgiftepremie) dat elk van de A aandelen, B aandelen, C aandelen en D aandelen vertegenwoordigen in het totale kapitaal (exclusief enige uitgiftepremie) van de vennootschap."

- Artikel 42 werd als volgt aangevuld:

"Het saldo van de fondsen beschikbaar na betaling van alle schulden (of de plaatsing van de sommen nodig voor deze betalingen op een geblokkeerde rekening (escrow)) wordt als volgt en in deze volgorde uitgekeerd aan de aandeelhouders, onder voorbehoud van verplichte voorheffingen en andere wettelijke beperkingen op de uitkering van reserves of dividenden:

(1) de C aandelen en D aandelen hebben respectievelijk bij voorrang het recht een totaal bedrag te ontvangen gelijk aan (i) het kapitaal en uitgiftepremie betaald tegen uitgifte van respectievelijk C aandelen en de D aandelen en (ii) het nog niet uitgekeerde Gekapitaliseerd Rendement, pro-rata het aantal C aandelen of D aandelen; en indien er bedragen voor uitkering beschikbaar blijven,

(2) hebben de A aandelen en de B aandelen bij voorrang het recht om (i) een totaal bedrag te ontvangen gelijk aan het kapitaal van respectievelijk de A aandelen en de B aandelen of (ii), indien het beschikbare overschot onvoldoende groot is, het gehele beschikbare overschot te ontvangen pro-rata het kapitaal van respectievelijk de A aandelen en de B aandelen; en indien er daarna bedragen voor uitkering beschikbaar blijven,

(3) hebben de A aandelen, de B aandelen, de C aandelen en de D aandelen het recht om elk een deel van het overschot te ontvangen pro-rata het kapitaal (exclusief enige uitgiftepremie) dat de A aandelen, de B aandelen, de C aandelen en de D aandelen respectievelijk vertegenwoordigen in het totale kapitaal (exclusief enige uitgiftepremie)."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zeven volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annekes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I GRIFFE RECHTBANK VAN

III 1.1 I II . II II1 11111 I 1

*12007909*

beha aal Bel Staa

nl

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : SALAD SIGNATURE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Bezoldiging bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 10 november 2011 :

De vergadering beslist unaniem tot de volgende vergoeding van de bestuurders van de Vennootschap, met ingang van 1 juni 2011 :

- E.P. Bras Holding B.V.: onbezoldigd

- Signature du Chef BVBA : onbezoldigd

- Gilde Equity Management (GEM)

Benelux Partners B.V. onbezoldigd

- Wolferen B.V.: 45.000 EUR per jaar

De raad geeft volmacht aan Eline Meesseman en/of Muriel Baudoncq, elk van hen afzonderlijk, advocaten bij Simmons & Simmons LLP, Louizalaan 149/16, 1050 Brussel, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket en de diensten van het Belgisch Staatsblad met het oog op de inschrijving en aanpassing van de gegevens in de KBO, de publicatie van huidige beslissingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en desgevallend, de inschrijving/aanpassing bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Eline Meesseman

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/12/2011
ÿþ MM word 11.1

Pl_s_fM 5 j, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : Salad Signature

(verkort) :



N E I R G E L E CI D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 DEC. 2011

Griffie



- KUOi.FiAN-uEL.-TUriN1-I,OUT_

De griffier

1IIl llhl llhI llI1 l I I IIl l I III Il

*11196429*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging besluiten in overeenstemming met artikel 556 W. Venn.

Neerlegging van de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 6 december 2011 in: overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Oplaatsteb blz.

------- - ----- ---- ._ ---- ---

de . van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 11.08.2011, NGL 08.09.2011 11540-0248-035
16/09/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2011, GGK 11.08.2011, NGL 09.09.2011 11540-0301-031
27/06/2011
ÿþe,

bdi

Luik B



Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van

ERG ELEG D

Ondernemingsnr : 884.768.573

Benaming

(voluit) : Salad Signature

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurder / bijzondere volmacht

Bij eenparig schriftelijk besluit van de aandeelhouders dd. 20 mei 2011 van Salad Signature NV, met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, RPR Turnhout 884.768.573 (hierna: de "Vennootschap") hebben de aandeelhouders van de Vennootschap de volgende beslissingen genomen :

A.Het ontslag  met onmiddellijk ingang  als bestuurder van de Vennootschap:

The House of Concepts BVBA, met maatschappelijke' zetel te 2570 Duffel, Senthout 122, RPR

0477.498.138, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Wolsing.

B.De benoeming  met onmiddellijke ingang  als bestuurder van de Vennootschap:

E.P. Bras Holding B.V., vennootschap naar Nederlands recht, niet maatschappelijke zetel te Nederland, 1251 HL Laren, Torenlaan 68, kvk 321584980000, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Eric Bras.

Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of Stefaan Wauman, met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en Il (wijziging inschrijving)) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van de beslissingen van de aandeelhouders van de Vennootschap dd. 23 december 2010 en de beslissingen van de raad van bestuur van de Vennootschap dd. 24 december 2010 in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voor de Vennootschap

Dirk Wellens

Lasthebber

VAN

15 JU111 2011

KOOPHANDEL 'i-Ui=ttVHOL; i i

De riffier, ^~

`11095435

Bijlagen bij Iiét BèïgisèliStaatsblad ÿÿ 71ii6/2a1I _ -Annnexes dü Mdnitèürbielge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0884768573

Benaming

(voluit) : Salad Signature

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN MET UITGIFTEPREMIE MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

" Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig mei tweeduizend en elf, door Meester Denis,. DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met

" handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,: ' Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

" dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Salad ' Signature", waarvan de zetel gevestigd is te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen, 53,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met tien eurocent (0,10 EUR), om het kapitaal te.

verhogen tot één miljoen vijfhonderdduizend zestien euro tien eurocent (1.500.016,10 EUR). "

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van één (1); kapitaalaandeel categorie C van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen categorie C, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van zes: miljoen driehonderd vierentwintigduizend euro (6.324.000 EUR) per kapitaalaandeel, waarvan:

(i) tien eurocent (0,10 EUR) per aandeel werd geboekt op de rekening "Kapitaal", hetzij in totaal tien: eurocent (0,10 EUR); en,

(ii) zes miljoen driehonderd drieëntwintigduizend negenhonderd negenennegentig euro negentig cent (6.323.999,90 EUR) per aandeel werd geboekt op de rekening "Uitgiftepremies", hetzij in totaal zes miljoen

" driehonderd drieëntwintigduizend negenhonderd negenennegentig euro negentig cent (6.323.999,90 EUR). Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd procent (100%). De:

uitgiftepremie werd onmiddellijk integraal volgestort. "

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op. een bijzondere rekening nummer 363-0881611-18 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 mei tweeduizend en elf, dat aan de notaris werd: overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2° Boeking van het totaalbedrag van de uitgiftepremie op het nieuwe kapitaalaandeel categorie C, zijnde zes: miljoen driehonderd drieëntwintigduizend negenhonderd negenennegentig euro negentig cent (6.323.999,90: EUR), op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal; de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal,: slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van' vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die: voorafgaat, vervanging van de eerste, tweede en laatste paragraaf van artikel 5 van de statuten door de= volgende tekst :

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vijfhonderdduizend zestien euro tien eurocent; (1.500.016,10 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijftien miljoen honderd éénenzestig (15.000.161) aandelen op naam,' zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, van de. volgende categorieën :

c. honderd éénenzestig (161) categorie C aandelen genummerd van 15.000.001 tot en met 15.000.160;. deze aandelen van categorie C warden gezamenlijk "C aandelen" genoemd en hun houders worden gezamenlijk "C Aandeelhouders" genoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bet

Be Sta;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

i

AI

Iln

1111

III

--_NEERr3FI Fm)

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 4 JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De grMme

na neerlegging ter griffi

*11094467*

II

...r

f' b,

.:

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbTád = 24f06/2611- Annexes du JWônitëür betgë

"

Voor-

behob¢en ._. 4e uitgiftepremie wordt een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als

aan het. ~geboektop 9

Belgisch , het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid 5taatsblaJ'~` tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.".

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Eline Meesseman en Muriel Baudoncq, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1050 Brussel, Louizalaan 149/16, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde : Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de . Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, de :

gecoördineerde tekst der statuten). "

' Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handrekening

09/06/2011
ÿþ111

*11086060"

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEE i ELE( 0

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 MEI Biti

KOOPHAieteKe TURNHOUT

Do 51 iui r

Moe2.0

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : Salad Signature NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 W. Venn.

Neerlegging van de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van Salad Signature NV dd. 24 mei 2011 overeenkomstig artikel 556 W. Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09106/2 1T - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2010, GGK 06.08.2010, NGL 27.08.2010 10484-0335-032
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.08.2010, NGL 27.08.2010 10484-0042-037
21/08/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2009, GGK 29.07.2009, NGL 17.08.2009 09588-0244-031
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 29.07.2009, NGL 17.08.2009 09588-0228-036
27/08/2008 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.03.2008, GGK 28.07.2008, NGL 21.08.2008 08573-0285-030
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 28.07.2008, NGL 21.08.2008 08573-0284-036
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 27.07.2007, NGL 24.08.2007 07588-0331-033
17/08/2015
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NQQrge,kgc/ -ter griffxc van, c:e

RECHTBANK VAN KOOFkIANDEL

0 6 AU6. 2015

ANTWERPEN afdeling TC7FtNI3¬ )UT

wrt~ ':~tar. 1 Ei?

,!!

'" ~F

ffl

!Inn.

Ondernemingsnr : 0884.768.573

Benaming

(voluit) : SALAD SIGNATURE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenweg op Tielen 53, 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder - Bijzondere volmacht

Bij eenparige en schriftelijke besluiten dd. 4 augustus 2015 van de aandeelhouder van de naamloze vennootschap "Salad Signature", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Steenweg op Tielen 53, RPR Antwerpen, afdeling Turnhout 0884.768.573 (hierna de "Vennootschap") werden overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van vennootschappen de vclgende besluiten genomen:

1. Beëindiging van het mandaat van de heer Frank AUER als bestuurder van de Vennootschap, en dit met ingang van 31 juli 2015,

2. Aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een cc5peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Dirk Wellens en/of de heer Stefaan Wauman en/of mevrouw Jolien Loos, met recht van indeplaatsstelling, wordt een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij Mn of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (met inbegrip van de formulieren 1 en 2) en neer te leggen, nodig voor de publicatie van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsmede de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Laurius BV CVBA, vast vertegenwoordigd door mevr. Jolien Loos

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 24.09.2015 15597-0258-036

Coordonnées
SALAD SIGNATURE

Adresse
STEENWEG OP TIELEN 53 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande