SALES & BUSINESS SERVICES, AFGEKORT : S & B SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SALES & BUSINESS SERVICES, AFGEKORT : S & B SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.053.706

Publication

28/07/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Baanvelden 5, 2550 Kontje

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom E3egaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen op 01/07/2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 3, blijkt dat voglende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van achttienduizend vijftig' euro (¬ 18.050,00) om het te brengen van vijfhonderd euro (E 500,00) naar achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) door inbreng in geld, mits uitgifte van drieduizend zeshondertentien (3.610) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLISSING

Inschrijving

De vergadering stelt vast dat ingevolge de kapitaalverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld

door de bestaande vennoten, in verhouding tot hun bestaande aandelen, ,

Volstorting

De comparanten verklaren dat de inschrijving in geld volledig werd volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Vergoeding voor de inbreng

Aangezien de inschrijving op het kapitaal gebeurt door de beide vennoten, beslist de vergadering als:

vergoeding voor deze inbreng drieduizend zeshonderdentien (3.610) nieuwe aandelen uit te geven, in'

verhouding tot hun aandelenbezit:

- de heer VAN MEERBERGEN Pascal Ludovicus Elisabeth, geboren te Wilrijk op dertien juni

negentienhonderdzevenenzeventig, wonende te 2550 Kontich, Baanvelden 5: zeventienduizend

honderdzevenenveertig euro vijftig cent (E 17,147,50), waarvoor hem drieduizend vierhonderdnegenentwintig

(3.429) nieuwe aandelen warden toegekend;

- mevrouw VERHOEVEN Lynsey Irène Jozef, geboren te Wilrijk op tweeëntwintig februari

negentienhonderdeenentachtig, wonende te 2550 Kontich, Baanvelden 5: negenhonderdentwee euro vijftig

cent (¬ 902,50), waarvoor haar honderdeenentachtig (181) nieuwe aandelen worden toegekend.

DERDE BESLISSING

Als gevolg van de voormelde kapitaalverhoging verliest de vennootschap het statuut van starter en stelt de

vergadering, artikel per artikel, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast,

welke statuten zullen luiden als volgt:

-RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

-NAAM

"Sales & Business Services", afgekort "S&B Services",

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd. Ze verwerft rechtspersoonlijkheid op datum van

neerlegging ter griffie.

-ZETEL

De zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Baanvelden 5, en de vennootschap is ingeschreven in het

rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

-DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hel2ij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1111%!11§1111111

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort):

0845.053.706

"SALES & BUSINESS SERVICES" "S&B SERVICES"

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, 16op

JULI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doei, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De vertegenwoordiging en bijstand van bedrijven en de adviesverlening aan bedrijven in verband met de verkoop en marketing van hun diensten en goederen in het algemeen, software en applicaties in het bijzonder.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, verkoop, marketing en handel, waaronder de ontwikkeling van strategische marktplannen, promotionele activiteiten, reclamecampagnes, speciale klantenaanbiedingen, marktstudies, enz.

Hat aanbieden en de verkoop van, alsook het sluiten van contracten in verband met IT- en multimedia consultancydiensten, hardware, software en netwerken, ontwikkeling van multimediadiensten, internetoplossingen, enz.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen door middel van voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, publicaties, enz.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Hiertoe behoort onder andere ook het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; elle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals erfpacht- en opstalrechten, leasing, aan- en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, verbouwen, onderhouden, huur en verhuur, verkaveling en uitbating van onroerende goederen.

Zij heeft in het algemeen de voile rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

tn tiet geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken,

-KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (e 18,550,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in drieduizend zevenhonderdentien (3.710) aandelen met stemrecht zonder aanduiding van nominale waarde,

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur.

-VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolrnachtigde, al dan niet vennoot.

Hg kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

-BOEKJAAR

+0,

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

-BESTeAMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de , daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

-ONTBINDING-VEREFFENING

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot codrdinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent tevens, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht aan de gewone commanditaire vennootschap "RVIVI Finance", gevestigd te 2627 Schelle, Begoniastraat 14, vertegenwoordigd door de heer Robin van Mie°, aan wie de macht wordt verleend am alle nuttige of noodzakelijke administratieve ' formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag of wijziging bij de B,T.W., een Ondernemingsloket, ' Sociale Verzekeringskas, de directe belastingen en andere nuttige administraties. De lasthebber zal ten dien einde alle formulieren mogen invullen, alle documenten mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in haar plaats te stellen.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

-Tom Cogaert

-afschrift akte +

co&dinering van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/04/2012
ÿþMod Word 11.1

[3' zTtire In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "SALES & BUSINESS SERVICES"

(verkort) : "S&B Services"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : Baanvelden 5, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

. it 5.; -" r

trircv tl-

Griffie

iggligup

co --Cr- oS3

W.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch  . Staatsblad

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 02/04/2012, ter registratie neer te leggen op het zevende kantoor der registratie te Antwerpen, houdende oprichting van een' vennootschap met volgende kenmerken

-VENNOTEN

1.De heer VAN MEERBERGEN Pascal Ludovicus Elisabeth, ongehuwd, gebo-ren te Wilrijk op dertien juni' negentienhonderdzevenenzeventig, [Identiteitskaart nummer : 590-8687905-29 - Rijksregister nummer 77.06.13-241.58], wonende te 2550 Kontich, Baanvelden 5.

2.Mevrouw VERHOEVEN Lynsey Irène Jozef, ongehuwd, geboren te Wilrijk op tweeëntwintig februari negentienhonderdeenentachtig, [Identiteitskaart nummer ; 590-8921033-66 - Rijksregister nummer í 81.02.22-, 262.17], wonende te 2550 Kontich, Baanvelden 5.

-RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter.

-NAAM

"Sales & Business Services", afgekort "S&B Services",

-ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2550 Kontich, Baanvelden 5.

-DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De vertegenwoordiging en bijstand van bedrijven en de adviesverlening aan bedrijven in verband met de, verkoop en marketing van hun diensten en goederen in het algemeen, software en applicaties in het bijzonder.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, verkoop, marketing en handel, waaronder de ontwikkeling van strategische marktplannen, promotionele activiteiten, reclamecampagnes, speciale: klantenaanbiedingen, marktstudies, enz..

Het aanbieden en de verkoop van, alsook het sluiten van contracten in verband met IT- en multimedia; consultancydiensten, hardware, software en netwerken, ontwikkeling van multimediadiensten, ïnternetoplossingen, enz.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen door middel van voordrachten,; cursussen, seminaries, workshops, publicaties, enz..,

Dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maat-schappelijk doel. Hiertoe behoort onder andere ook het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot, onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals erfpacht- en opstalrechten, ieasing, aan- en, verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, verbouwen,; onderhouden, huur en verhuur, verkaveling en uitbating van onroerende goederen.

Zij heeft in het algemeen de volte rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

er-

l"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijkiopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

-KAPITAAL

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld vijfhonderd euro (¬ 500,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van een één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten verklaren dat geen van hen effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid die 5% of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van deze andere

vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid.,

Zij verklaren tevens dat de vennootschap die wordt opgericht geen vijf voltijdse werknemers zal

tewerkstellen zolang deze het statuut van "starter" geniet.

- Comparanten verklaren dat op de honderd aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van vijf euro (¬ 5,00) per stuk, als volgt:

- door Van Meerbergen Pascal: 99 aandelen, hetzij voor vierhonderd vijfennegentig euro (¬ 495,00);

- door Verhoeven Lynsey : 1 aandeel, hetzij voor vijf euro (¬ 5,00);

Hetzij in totaal:100 aandelenfviijfhonderd euro (¬ 500,00) of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten

bedrage van vijf euro (¬ 5,00) door storting in speciën, overeenkomstig de wet. De vennootschap heeft bijgevolg

vanaf heden de beschikking over een som van vijfhonderd euro (¬ 500,00).

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot,

benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij warden benoemd in de statuten, de hoedanigheid

van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem

toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve

deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

-BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op 1,

Wordt tot zaakvoerder benoemd

De Heer Van Meerbergen Pascal, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur,

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar 2014.

-BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar,

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien.

-BESTEMMING VAN DE WiNST

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de

vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag

heeft bereikt van het verschil tus-sen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

-VERDELING VAN HET NETTO ACTIEF

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht

tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen,

hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere

verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal

aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld, "

-COMMISSARIS

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

-OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen en aile verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één maart twee duizend en twaalf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-VOLMACHTEN

De heer Robin Van Mierlo, accountant, te 2627 Schelle, Begoniastraat 14, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen ais lasthebber ad hoc van de vennootschap, cm over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervuilen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenis-sen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

- afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behoûden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16560-0528-009

Coordonnées
SALES & BUSINESS SERVICES, AFGEKORT : S & …

Adresse
BAANVELDEN 5 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande