SAMIR GEMS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAMIR GEMS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.673.729

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.04.2013, NGL 28.06.2013 13247-0086-032
03/06/2013
ÿþ Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelç{:~ ~ . r i:7 '!~ +'1 ^ ,,Fan de Rechtbank

van Koo.`; ,. ' , a :r.rm en, op

2 3 MEI 2013

Griffie

IIII

*13083119*

Ondernemingsar : 0423.673.729

Benaming

(voluit) : "SAMIR GEMS"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 279

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING (incorporatie reserves) - OMZETTING KAPITAAL IN US-DOLLAR - KAPITAALVERHOGINGEN (diverse)

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op vijftien mei tweeduizend dertien, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 17 MEI 2013. Boek 173 blad 64 vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro (25E). De Ontvanger (getekend) W.. WUYTACK", blijkt dal de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SAMIR GEMS" met eenparigheid van stemmen besloten heeft,

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de bestemming van onbeschikbare reserves ten belope van vier miljoen negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (4.099.157,41 EUR) te wijzigen en de aldus beschikbaar gestelde reserves te incorporeren in het geplaatste kapitaal, om dit aldus te verhogen van twintig miljoen euro (20.000.000,00 EUR) naar vierentwintig miljoen negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (24.099,157,41 EUR), en dit zonder creatie van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van vierentwintig miljoen; negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig cent (24.099.157,41 EUR) om te zetten in' US-Dollar aan de dagkoers van heden 15 mei 20'13 (1 EUR =1,2977 USD), hetzij éénendertig miljoen tweehon-derddrieënzeventigduizend vierhonderd zesenzeventig komma zevenenvijftig US-Dollar (31.273.476,57 USD).

DERDE BESLUIT

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen en erkent een afschrift te hebben ontvangen van de verslagen door de raad van bestuur en door CVBA GRANT THORNTON Bedrijfsrevisoren, commissaris, Potvlietlaan 6 te 2600 Antwerpen (Berchem), vertegenwoordigd door de heer Bart MEYNENDONCKX, bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt;

BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV Samir Gerns, bestaat uit een achtergestelde lening op naam van Samir Bhansali voor een bedrag van USD 2,000.000 en een rekening-courant op naam van Anjal Bhansali voor een bedrag van USD 2.000.000.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte' bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch' verantwoord is en gebaseerd is op de eigen vermogenswaarde per 31/12/2012 omgerekend aan dagkoers op: datum van de akte, namelijk 15 mei 2013. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste; overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van hetgeen volgt:

Wij hebben op basis van steekproeven de verantwoording onderzocht van de bedragen opgenomen in de balans per 31/12/2012. Wij zijn van mening dat deze werkzaamheden een redelijke basis vormen voor het uitbrengen van ons oordeel. De waardering van de voorraad gebeurt door de individualisering van de prijs van elk bestanddeel op basis van het principe van de laagste van markt- of aankoopprijs, De sterk schommelende

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

3,t Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge marktgegevens en de administratieve opvolging terzake laten ons niet toe de toegepaste waardering te beoordelen.

Wij onthouden ons dan ook van het formuleren van een opinie inzake de rubriek voorraden welke op balansdatum EUR 33.947.903,66 bedraagt.

Afgezien van hoger vermelde onthouding die wij maken inzake de waarde van de voorraad en de goederenbewegingen hebben wij voor de overige informatie die de balans per 31 december 2012 inhoudt geen verdere opmerkingen.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 122 aandelen, van de NV Samir Gems, Hoveniersstraat 30 bus 279 te 2018 Antwerpen, zonder nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel worden gebruikt.

Antwerpen, 10 mei 2013,

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door (getekend) Bart Meynendonckx, Bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vier miljoen US-dollar (4.000.000 USD) om het kapitaal te brengen van éénendertig miljoen tweehonderddrieënzeventigduizend vierhonderd zesenzeventig komma zevenenvijftig US-dollar (31.273.476,57 USD) op vijfendertig miljoen tweehonderddrieënzeventigduizend vierhonderd zesen-zeventig komma zevenenvijftig US-dollar (35.273.476,57 USD), door uitgifte van honderd tweeëntwintig (122) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de thans bestaande vanaf hun volstorting.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de heer BHANSALI Samir van de rekening-courant op zijn naam ten belope van twee miljoen US-dollar (2.000.000,00 USD) en door de inbreng door de heer BHANSALI Anjal van de rekening-courant op zijn naam ten belope van twee miljoen US-dollar (2.000.000,00 USD).

Hierop verklaren de heren BHANSALI Samir en BHANSALI Anjal voormeld in te schrijven op de nieuwe aandelen en deze aandelen te volstorten door volgende inbreng in de vennootschap:

1) de inbreng van een deel van een rekening-courant op naam van de heer BHANSALI Samir ten belope van twee miljoen US-dollar (2.000.000 USD) dewelke hij heeft ten opzichte van de naamloze vennootschap "SAMIR GEMS";

2) de inbreng van een deel van een rekening-courant op naam van de heer BHANSALI Anjal ten belope van twee miljoen US-dollar (2.000.000 USD) dewelke hij heeft ten opzichte van de naamloze vennootschap "SAMIR GEMS"

Vergoeding voor inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng worden éénenzestig (61) volledig afbetaalde aandelen toegekend aan de heer BHANSALI Samir voormeld, en éénenzestig (61) volledig afbetaalde aandelen toegekend aan de heer BHANSALI Anjal voormeld.

De vergadering stelt vast dat op alle nieuwe aandelen werd ingeschreven en dat deze aandelen volledig werden afbetaald door niet-geldelijke inbreng,

De vergadering besluit dan ook dat deze kapitaal-verhoging werd gerealiseerd.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twintig miljoen US-dollar (20.000.000 USD) om dit aldus te brengen van vijfendertig miljoen tweehonderddrieënzeventigduizend vierhonderd zesenzeventig komma zevenenvijftig US-dollar (35.273.476,57 USD) op vijfenvijftig miljoen tweehonderddrieënzeventigduizend vierhonderd zesen-zeventig komma zevenenvijftig US-dollar (55.273.476,57 USD), door uitgifte van zeshonderd en tien (610) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de thans bestaande vanaf hun volstorting, en in speciën te volstorten voor een totaal bedrag van twintig miljoen US-dollar.

Alle aandeelhouders in vergadering verenigd verklaren te verzaken aan hun voorkeurrecht tot inschrijving op de nieuw uitgegeven aandelen, en dit in voordeel van voormelde aandeelhouder de heer BHANSALI Anjal, aan wie het aldus toegelaten is in te schrijven op de totaliteit van de zeshonderd en tien (610) nieuw uitgegeven aandelen.

Aldus wordt op de nieuw uitgegeven aandelen ingeschreven door de heer BHANSALI Anjal voormeld.

De inschrijver verklaart deze nieuw uitgegeven aandelen gedeeltelijk te volstorten ten belope van zes miljoen tweehonderdtachtigduizend US-dollar (6.280.000 USD).

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij de ABN-AMRO Bank NV, rekening nr BE37 6740 0003 1128.

De vergadering besluit dit alles goed te keuren.

Ingevolge het voorgaande besluit de vergadering dat op de zeshonderd en tien (610) nieuw uitgegeven aandelen volledig werd ingeschreven en dat deze gedeeltelijk werden volstort.

De vergadering besluit dan ook dat deze kapitaal-verhoging werd gerealiseerd.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdzesentwintigduizend vijfhonderd drieëntwintig komma drieënveertig US-dollar (226.523,43 USD)

ti

door incorporatie in het kapitaal van overgedragen winsten ten '1'D'elope van voormeld bedrag en zonder uitgifte van nieuwe aandelen teneinde het kapitaal af te ronden naar het hoger vijfhonderdduizendtal in US-dollar, zijnde vijfenvijftig miljoen vijfhonderdduizend US-dollar (55.500.000 USD).

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en derhalve in artikel 5 van de statuten de eerste alinea te vervangen door volgende tekst

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenvijftig miljoen vijfhonderdduizend US-dollar (55.500.000 USD), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd tweeëndertig (1732) aandelen zonder nominale waarde, en die elk één/duizend zevenhonderdtweeëndertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Volmacht

De vergadering verleent BROSENS Elly, Struisvogelstraat 36 te 2170 Merksem, met recht van substitutie, alle nodige volmachten om namens de vennootschap alle formaliteiten te vervullen voor de wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen via een erkend Ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor,

gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voór-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsble

Mod Woid 57.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0423.673.729

Benaming

(voluit) : SAMIR GEMS

(verkort)

IIlImuuiuu~~~~uu~ia

3080928

Neergelegd vn do Rechtbank van jiíoophariztfel,e Antv+erpen, op

1 7 ME! 2013

Griffie

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 279, 2018 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN BENOEMING BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge 3

Ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering 27 april 2013 worden herbenoemd als bestuurders

voor een periode van 6 jaar,de Heer BHANSALI Samir, Flamingolaan 5, 2610 Wilrijk, de Heer SHAH Sunil

Belgielei 102 bus 2, 2018 Antwerpen en mevrouw ZAVERI Meera, Flamingolaan 5 ,2610 Wilrijk.

Tevens wordt benoemd als bestuurder, de Heer BHANSALI Anjal, Flamingolaan 5, 2610 Wilrijk.

Het mandaat van mevrouw ZAVERI Meera is niet bezolgdigd.

Ingevolge beslissing van de raad van bestuur worden benoemd als afgevaardigd bestuurders,

de heer BHANSALI Samir en de heer BHANSALI Anjal.

BHANSALI Samir

Afgevaardigd Bestuurder









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/11/2012
ÿþ)

Lod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 11111,1111!11112 Io" IflI geririplegd fe elle van à frideel Kos;h:reki io QrreepBA, ai

aan het ,15 tiOV.

Belgisch Staatsblac Griffie





Ondernemingsnr : 0423.673.729 Benaming

(voluit) : SAMIR GEMS (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 279, 2018 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Bij beslissing van de Algemene Vergadering van 28 april 2012 wordt benoemd als commissaris voor een periode van 3 jaar de vennootschap PKF Bedrijfsrevisoren CVBA, Potvlietlaan 6, 2600 Berchem, vertegenwoordigd door de Heer Bart Meynendonckx. Het ereloon zal 2.000 euro bedragen op jaarbasis.

Samir BHANSALI

Afgevaardigd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.04.2012, NGL 27.06.2012 12234-0091-030
23/05/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc ulu II I II I1 11 111 I II Y~I Neergelegd fer ,r" eie va,-, d4 Rerld$ank

behc aar Bek *1107706]* von K©ophonder ,.: Aniltive.p4n, op

Staat Griffie 1 1 MEI 2011







Annexes du 1Vfoniteur bélgë

Bijlagen bij TïérBeIgisclï"St fsbl d - 231Q572ü1I

Ondernemingsnr : 0423673729

Benaming

(voluit) : SAMIR GEMS

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOVENIERSSTRAAT 30 BUS 279, 2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte : BEVESTIGING COMMISSARIS

De Algemene Vergadering van 30 april 2011 neemt er nota van, en bekrachtigt hierbij, dat met ingang van 1 januari 2011 PKF bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, conform artikel 33 §2 van de wet van 2 juli 1953 tot oprichting van een instituut van bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor-vennoot, in de plaats is getreden van LMD & Partners - Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'entreprises BBVBA, met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Kanunnik Peetersstraat 133, als commissaris van de vennootschap.

PKF bedrijfsrevisoren BCVBA, vertegenwoordigd zoals voormeld, zal de resterende duurtijd van het

lopende commissarismandaat, dat zal eindigen op de jaarvergadering te houden in 2012, uitdoen onder dezelfde condities ais deze welke golden voor LMD & Partners - Bedrijfsrevisoren/

Reviseurs d'entreprises BBVBA.

De identiteit van de vertegenwoordiger van de commissaris (de heer Bart Meynendonckx, voormeld) blijft ongewijzigd.

Het ereloon van de commissaris zal op jaarbasis 1.364,63 EURO excusief BTW bedragen en is jaarlijks indexeerbaar.

Samir BHANSALI

Afgevaardigd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.04.2011, NGL 20.05.2011 11118-0166-030
22/11/2010 : AN239510
07/07/2010 : AN239510
28/09/2009 : AN239510
29/07/2009 : AN239510
18/06/2008 : AN239510
16/07/2007 : AN239510
03/07/2007 : AN239510
22/06/2007 : AN239510
10/07/2006 : AN239510
04/07/2006 : AN239510
20/10/2005 : AN239510
20/06/2005 : AN239510
23/09/2004 : AN239510
24/05/2004 : AN239510
19/05/2003 : AN239510
15/05/2003 : AN239510
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.04.2015, NGL 26.08.2015 15482-0059-036
13/06/2002 : AN239510
08/06/2001 : AN239510
06/06/2001 : AN239510
15/06/2000 : AN239510
03/07/1999 : AN239510
27/05/1997 : AN239510
20/05/1994 : AN239510
01/01/1993 : AN239510
01/01/1992 : AN239510
13/06/1991 : AN239510
18/10/1990 : AN239510
01/01/1986 : AN239510

Coordonnées
SAMIR GEMS

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 30, BUS 279 2018 ANTWERPEN (BERCHEM)

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande