SAN & PATRICK VAN HOUTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SAN & PATRICK VAN HOUTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.704.913

Publication

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 27.06.2013 13245-0495-013
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 24.09.2012 12575-0460-010
21/01/2011
ÿþL t f [ .l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- " 11011897"

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

1



` NEERGELEGD

GRIFFIE RECNTIANK VAN

1 2 )AN. 2011

KOOPHAeffie TURNHOUT

De griffier

Benaming : San & Cv Patrick Van Houtte

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee (Lichtaart), Mezenstraat 3

Ondernemingsnr : OS 3 Z, v o y, 9I~

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 22 december 2010, blijkt dat de Heer VAN HOUTTE Patrick Henry, geboren te Charleston (Verenigde Staten van Amerika) op 04 augustus 1961, en Mevrouw WANTEN Kristina Sylvia, geboren te Wilrijk op 27 februari 1966, beiden ongehuwd en wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Mezenstraat 3 een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "San & Cv Van Houtte", en met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee (Lichtaart) , Mezenstraat 3. Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

De vennootschap heeft tot doel:

-onderhoud en herstellingen van centrale verwarming;

-plaatsen en vervanging van centrale verwarming;

-plaatsen van sanitaire installaties, onderhoud en herstelling ervan;

-kleinhandel in apparaten en toebehoren voor de centrale ver-warmingsinstallaties en sanitaire installaties, en elektrische toestellen;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, ro-erende of onroerende verrichtingen of diensten uitvoeren of stellen, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag als aval optreden, zich borg stellen, haar goederen en rechten in pand of in hypotheek geven tot waarborg van de uitvoering van alle, zelfs door derden aangegane, verbintenissen of verplichtingen. De vennootschap mag zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van makelaar, commis-sionair, agent of tussenpersoon optreden. De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in verrichtingen, verenigin-gen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, een ge-lijkaardig of een verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf of haar activiteiten te bevorde-ren, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken.

Duur : onbepaald

Kapitaal : 18.600 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Op alle aandelen werd a pari in geld ingeschreven tegen 186 euro per aandeel door voomoemde oprichters (Van Houtte Patrick ten belope van 99 aandelen en Wanten Kristina ten belope van 1 aandeel). Alle aandelen werden volstort ten belope van één derde, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van 6.200 euro beschikt. Het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal werd neergelegd op een bijzondere rekening geopend bij Delta Lloyd Bank NV (bewijs deponering afgeleverd door voormelde bank op 20 december 2010.

Nog te volstorten: door Van Houtte 12.276 ¬ en door Wanten Kristina 124 ¬ .

Bestuur :

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 11 : Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 14 : De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders. Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Jaarvergadering : op de eerste dinsdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar : het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2011.

Reserves, verdeling winst en vereffeningssaldo :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Art 24:Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake. De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder.

Artikel 27 :Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen. Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen. Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Zaakvoerder : wordt voor onbepaalde duur tot (enige en niet-statutaire) zaakvoerder benoemd : VAN HOUTTE Patrick Henry, geboren te Charleston (Verenigde Staten van Amerika op 04 augustus 1961 (Nat. nr. 61.08.04/443-95), wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart) Mezenstraat 3

Commissaris : nihil.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend analytisch UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de akte dd. 22 decemer 2010

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

Coordonnées
SAN & PATRICK VAN HOUTTE

Adresse
MEZENSTRAAT 3 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande