SARA DIAMONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SARA DIAMONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.059.149

Publication

18/04/2012
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Belgiëlei 25 bus 5

2018 Antwerpen

;; Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op dertig maart;' tweeduizend en twaalf, "Geregistreerd drie bladen één renvooi te Antwerpen, zevende kantoor der:, Registratie op 03 APR. 2012, Boek 162 blad 66 vak 2. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR). De, i; ontvanger ai, (getekend) J. MARTENS.", blijkt dat tussen:

,1) De heer PATEL Kalpesh, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 25 bus 5;

2) Mevrouw PATEL Harsha Kalpesh, wonende te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 25 bus 5; a een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;, aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "SARA DIAMONDS", niet maatschappelijke zetel te;; 2018 Antwerpen, Belgiëlei 25 bus 5, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel:

De handel in diamanten, de in- en uitvoer van geslepen en ruwe diamanten, het in commissie geven of:: nemen, de fabricatie, het slijpen, zagen en klieven, de montage, gekleurde stenen enfof edelstenen, alsmede alle koopwaren, grondstoffen, alle wel of niet gemanufactureerde voorwerpen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, de vertegenwoordiging van alle firma's of vennootschappen, zo;, Belgische als buitenlandse, alsmede de uitoefening van bijkomende aktiviteiten die daarmede verband;' houden of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag ten dien einde alle verrichtingen doen van roerende, onroerende, commerciële, industriële of financiële aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbating of de vergemakkelijking van; i haar maatschappelijk doel,

Zij mag eveneens belangen nemen, bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving, en welke andere, wijze ook, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven> of van aard zijn deze van de huidige te bevorderen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en volledig volstort.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij ABN-AMRO BANK NV, rekening nr BE88 6740 0002 2741,

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide beveègdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig kunnen zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. ,1 ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist,: dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet: onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12075774*

Ondernerningsnr :

Benaming (voluit) : "SARA DIAFONDS"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

U'

mad 71.1

Door de algemene vergadering der vennoten mag er aan de zaakvoerders een vast of veranderlijk loon, wedde of bijzondere vergoeding toegekend worden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de laatste donderdag van de maand juni om zestien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien, en de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zef gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Als eerste niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een onbepaalde termijn: de heer PATEL Kalpesh voormeld, wiens mandaat kan bezoldigd worden.

' Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT werd verleend aan BOCON BVBA, Rubenslei 4, 2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Van Oosterwijck Frans, Oudesteenweg 41, 2060 Antwerpen, met recht van substitutie, om inschrijving te doen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen via een Ondernemingsloket, alsmede bij de Federale Overheidsdiensten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

----- -- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, ----

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persti{o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SARA DIAMONDS

Adresse
BELGIELEI 25, BUS 5 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande