SATORI KWAI MORTSEL

Association sans but lucratif


Dénomination : SATORI KWAI MORTSEL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.777.990

Publication

03/02/2014
ÿþMoo 2.0

r-W7glu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) : SATORI KWAI MORTSEL

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : AMEDEUS STOCKMANSLEI 121, 2640 MORTSEL Ondernemingsnr : 0419.777.990

Voorwerp akte : Raad van bestuur ontslagen - benoemingen - volmachten

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering van 06/11/2013 heett de benoeming als bestuurder aanvaard van

Deleersnyder Joost, Smallestraat 31202, 2060 ANTWERPEN '19/04/1968 GENT

De alemene vergadering heeft het ontslag als bestuurder aanvaard van Smet Gertie Van Peborghlei 77, 2640 MORTSEL

Volgende bestuurders blijven in functie

Appels Serge Lange Kroonstraat 108, 2530 BOECHOUT

Pauwels Paul, Vuurkruisenlaan 22, 2640 MORTSEL

Van Avermaet Leo, Dr. Theo Tutsstraat 17, 2530 BOECHOUT

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 6 november 2013

Te Mortsel,

Serge Appels Van Avermaet Leo

Bestuurder Bestuurder

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies benoemd

Voorzitter

Appels Serge Lange Kroonstraat 108, 2530 BOECHOUT

Secretaris Judo

Deleersnyder Joost, Smallestraat 3/202, 2060 ANTWERPEN

i- i:= :H T F.`'°'t, rA iV K IkOOrr':Ai'" ttá~ ;, J

" i JAM, nig14

A NT M=.AFtiei°d

M0D 2.0

Luik B - Vervolg

u"

Voor-

" ' houden aan het Belgisch Staatsblad

Penningmeester

Van Avermaet Leo Dr. Theo Tutsstraat 17, 2530 BOECHOIJT

Secretaris Ju Jitsu

Pauwels Paul Vuurkruisenlaan 22, 2640 MORTSEL

Voor aile verplichtingen vermeld onder artikel 18 van de statuten heeft de voorzitter volmacht.

Voor alle administratieve verplichtingen, inclusief postvolmacht, hebben de voorzitter, de secretarissen en de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter en penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 10.000 ¬ . Boven dit bedrag is de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders verplicht.

Te Mortsel 6 november 2013

Appels Serge Van Avermaet Leo

Bestuurder Voorzitter Bestuurder Penningmeester

elr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}nten} bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012
ÿþ~ MOD 2.0

i

r ~ --" ~- -~ - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

n liiaieszs~" m iiuiiin ID

"





F 1

Benaming

(voluit) : SATORI KWAI MORTSEL

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : EGGESTRAAT 'I l, 2640 MORTSEL Ondernemingsnr : 0419.777.990

Voorwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel (integrale publicatie statuten in overeenstemming met de wet van 2 mei 2002 - Raad van Bestuur - Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen

NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering van 02/10/2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen Inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Amedeus Stockmanslei 121, 2640 Mortsel. De statuten worden bijgevolg.

Titel 1 : Benaming, maatschappelijke zetel

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Satori Kwai Mortsel ' vzw.

Art. 2. De maatschappelijke zetel van de vereniging bevindt zich in de stad Mortsel binnen het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

De vereniging is gevestigd op het adres Amedeus Stockmanslei 121, B-2640 Mortsel. Alle briefwisseling wordt echter bezorgd op het adres van het secretariaat Dr. Theo Tutsstraat 17, B-2530 Boechout.

Titel 2 : Doel en duur

Art 3. De vereniging heeft tot doel, het beoefenen van judo, ju jitsu, escrima en aanverwante sporttakken. Zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die tot bevordering van dit doel kunnen strekken.

In die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de, opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het bereiken van het hoofddoel.

Voorts mag de vereniging met het oog op dat doel, alle roerende en onroerende goederen verwerven,' bezitten of vervreemden.

De vereniging kan één of meerdere bedrijfszetels of afdelingen tellen waar de in vorige paragrafen bedoelde activiteiten uitgeoefend worden, zulks ook buiten het gerechtelijk arrondissement waar de zetel gevestigd is.

Art 4. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 3 : Leden

Art 5. Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste vier bedragen.

Art. 6. De vereniging is samengesteld uit effectieve leden (ook kerrieden genoemd) en toegetreden leden. Alleen de effectieve leden bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en plichten van de toegetreden leden worden geregeld in een huishoudelijk reglement van elke afdeling binnen de vereniging. De huidige effectieve leden worden op het einde van deze coördinatie vermeld. Als er in de clubadministratie sprake is van kernleden, worden hiermee de effectieve leden bedoeld.

RECHTBANK

KOOPHANDEL

2 9 OKT. 2012

 .-.-~~.. ANTWIBRftkEN

Art. 7. Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijke persoon of rechtspersoon, die door

de algemene vergadering ais dusdanïg. wordt -aanvaard en dit op_voorstel van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

MOD 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art, 8. Ontslag en uitsluiting van effectieve leden geschieden op de wijze bepaald bij artikel 12 van de wet van 2 mei 2002, Een effectief lid dat ontslag neemt brengt dit per gewoon schrijven of per e-mail in kennis aan de voorzitter van de raad van bestuur die het op de agenda plaatst van de volgende algemene vergadering.

Art. 9. Uitgetreden en uitgesloten effectieve leden, alsmede hun rechtsopvolgers, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbreng van welke aard ook of gestorte lidgelden terug te vorderen.

Titel 4 : Bijdragen

Art. 10. Het lidgeld wordt vastgesteld door de raad van bestuur en zal ten hoogste 250 ¬ per jaar bedragen, geïndexeerd op basis van de index van de consumptieprijzen, met als basisindex deze van januari 2004, In geen geval zijn de effectieve en toegetreden leden persoonlijk aansprakelijk voor enige verbintenis door de vereniging of haar organen onderschreven.

Titel 5 : Algemene vergadering

Art. 11. De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Een effectief lid kan zich ter vergadering slechts door één ander effectief lid laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. Alle effectieve leden zijn gelijk stemgerechtigd.

Art. 12. De algemene vergadering is bevoegd voor een wijziging aan de statuten, de goedkeuring van de begrotingen en rekeningen, de benoeming en afzetting van bestuurders, de vrijwillige ontbinding van de vereniging en de uitsluiting van effectieve leden.

Art, 13. Elk jaar wordt ten minste één algemene vergadering belegd, voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting van volgend jaar en voor verkiezing van de raad van bestuur.

Een buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen wanneer de omstandigheden dit vereisen, en in elk geval wanneer één vijfde van de effectieve leden, of twee bestuurders hier schriftelijk om verzoeken.

Oproepingen geschieden slechts geldig door de voorzitter, twee bestuurders of minimum één vijfde van de effectieve leden. Zij worden ten laatste acht dagen voor de vergadering per gewone post of per e-malt opgestuurd of persoonlijk afgegeven.

De oproeping behelst dag, uur en plaats van de vergadering, alsmede de agenda. De agendapunten worden bepaald door de raad van bestuur. Op schriftelijke aanvraag van één vijfde van de effectieve leden kunnen punten aan de agenda toegevoegd worden. De vergadering kan ook geldige beslissingen nemen aangaande punten die niet op de agenda voorkomen, indien één vijfde van de effectieve [eden, of twee leden van de raad van bestuur hierom verzoeken.

Art. 14. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens ontstentenis, door de oudste der aanwezige bestuurders,

De vergadering behoudt de vrijheid om een andere voorzitter te benoemen.

De secretaris en eventuele stemopnemers worden benoemd door de voorzitter van de algemene vergadering.

Art.15. In gewone gevallen, behoudens de statuten of de wet dienaangaande iets anders voorschrijven, beslist de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen, wat ook het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde leden is.

Besluiten in verband met wijziging der statuten, uitsluiting van effectieve leden of vrijwillige ontbinding, kunnen slechts genomen warden indien voldaan werd aan de wettelijk quota van aanwezigheid en goedkeuring zoals vastgelegd in de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van 2 mei 2002.

Bij staking van stemmen is, nadat een tweede stemming werd gehouden met hetzelfde resultaat, de stem van de voorzitter van de algemene vergadering doorslaggevend.

Art. 16. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, goedgekeurd door de voorzitter en de respectievelijke afdelingssecretaris of diens vervanger.

Uittreksels van verslagen worden geldig ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders en opgenomen in een register dat op de maatschappelijke zetel enfof het secretariaat van de vereniging door de effectieve !eden en de belanghebbende derden kan worden ingezien.

Titel 6 : Raad van Bestuur

Art. 17. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, die benoemd en herroepbaar zijn door de algemene vergadering en gekozen worden onder de effectieve leden.

MOD 2,0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art, 18. De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op, als eiser zowel als verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen zonder uitzonderingen, van bestuur en beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende en onroerende goederen, en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden, of kan hiervoor onder zijn verantwoordelijkheid een apart orgaan oprichten.

De raad van bestuur vaardigt alle bijkomende reglementen uit die hij nodig oordeelt.

Alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering werden opgedragen, worden uitgevoerd door de raad van bestuur,

Art. 19. Voor buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging bij ontstentenis van enige opdracht of mandaat, door de raad van bestuur verstrekt, geldig vertegenwoordigd en gebonden door de gezamenlijke handtekening van drie bestuurders.

Dezen hoeven tegenover derden geen bewijs van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid voor te leggen. Tegenover de vereniging en de raad van bestuur, blijven zij evenwel persoonlijk aansprakelijk.

Art1 20. Om tot lid van de raad van bestuur gekozen te kunnen worden, dient men effectief lid van de

vereniging te zijn.

De procedure van verkiezing en benoeming wordt geregeld in het huishoudelijk reglement.

Art. 21. Leden van de raad van bestuur worden verkozen voor een mandaat van onbepaalde duur,

Het mandaat van bestuurder kan bezoldigd worden, mits éénparig gelijkluidend advies van de raad van

bestuur en kan slechts toegekend worden door de algemene vergadering.

Art. 22. De raad van bestuur kan onder zijn leden één voorzitter, één of meerdere secretarissen, één of

meerdere penningmeesters of andere functionarissen aanduiden.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of twee bestuurders, De oproepingsbrief

behelst de agenda, vastgesteld eventueel na raadpleging van de andere bestuurders.

De notulen van de vergaderingen van de raad van bestuur worden bijgehouden in een register dat zich

bevindt op het secretariaat,

Verdere procedure van vergaderingen worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement.

Titel 7 : Rekeningen en begrotingen

Art.23, Het financieel boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde jaar.

Rekeningen en begrotingen worden eventueel door bemiddeling van de afdelingspenningmeester of een door de raad van bestuur aangesteld orgaan, door de raad van bestuur voorbereid, goedgekeurd en aan de algemene vergadering voorgelegd,

Het goedkeuren der rekeningen door de algemene vergadering houdt een automatische ontlastingsverlening in voor het bestuur van het afgelopen jaar, tenzij de algemene vergadering dienaangaande anders zou beschikken.

Titel 8 : Ontbinding

Art. 24, Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig de wet van 2 mei 2002, en de statuten.

De algemene vergadering benoemt bij het ontbindingsbesluit één of meerdere vereffenaars.

Art. 25. Welke ook de oorzaak van de ontbinding weze, wordt de bestemming van de netto activa bepaald door de algemene vergadering, waarbij de vereffenaars voorstellen kunnen indienen. De bestemming van de netto activa zal gaan naar een andere vereniging zonder winstoogmerk met gelijkaardige, sociale of humanitaire doelstellingen.

Titel 9 : Diverse bepalingen

Art. 26. Aangelegenheden die niet door deze statuten geregeld worden, zullen geregeld worden overeenkomstig de bepalingen van de wet van 2 mei 2002.

t

. a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.0

Smet Gertie

Bestuurder

Effectieve leden op het ogenblik van deze nieuwe statuten

Appels Serge Lange Kroonstraat 108, 2530 BOECHOUT 30/04/1969 Mortsel Brems Pascale Antwerpsestraat 136, 2640 MORTSEL 2010811963 Deurne Callens Paul Drakenhoflaan 16, 2100 DEURNE 6/05/1956 Mortsel

Pauwels Paul Vuurkruisenlaan 22, 2640 MORTSEL 14/08/1956 Wilrijk

Saelens Lydia, brabstraat 5, 2640 MORTSEL 24106/1669 Wilrijk

Smet Gertie Van Peborghlei 77, 2640 MORTSEL 15/10/1956 Mortsel

Van Avermaet Leo Dr, Theo Tutsstraat 17, 2530 BOECHOUT 30/07/1952 Mortsel

Van De Weyer Robert Prins Leopoldlei 85, 2640 Mortsel 9/1 1/1945

Verpoorte Jelle Onafhankelijkheidstraat 33, 2650 EDEGEM 12/10/1983 Mortsel

Vets Tani Antwerpsestraat 136, 2640 MORTSEL 9/11/1992 Brasschaat

Wómer Marlene Vuurkruislaan 22, 2640 Mortsel 27/12/1963 Wetzlar

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 2 oktober 2012.

Te Mortsel,

Serge Appels Van Avermaet Leo Pauwels Paul

Bestuurder Bestuurder Bestuurder

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De algemene vergadering van 02/10/2012 heeft het ontslag als bestuurder aanvaard van

Fagardo Rudi FI, De Cuyperstraat 19, 2640 MORTSEL 7/05/1963 Deume

Volgende bestuurders blijven in functie

Appels Serge Lange Kroonstraat 108, 2530 BOECHOUT 30/04/1969 Mortsel 690413 185 29

Pauwels Paul, Vuurkruisenlaan 22, 2640 MORTSEL 14/081956 Wilrijk 560814 375 49

Smet Gertie Van Peborghlei 77, 2640 MORTSEL 15/10/1956 Mortsel 561015 362 46

Van Avermaet Leo, Dr. Theo Tutsstraat 17, 2530 BOECHOUT 30/0719/52 Mortsel 520730 233 0$

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 2 oktober 2012

Te Mortsel,

Serge Appels Van Avermaet Leo Pauwels Paul Smet Gertie

Bestuurder Bestuurder Bestuurder Bestuurder

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies benoemd

,

Luik B - Vervolg 30/04/1969 Mortsel 690413 185 MOD 2.0

Voorzitter 29

Appels Serge Lange Kroonstraat 108, 2530 BOECHOUT

Secretaris Judo

Voor-rbehoudren

aan het Belgisch Staatsblad



Smet Gertie Van Peborghlei 77, 2640 MORTSEL 15/10/1956 Mortsel 561015 362 46

Penningmeester

Van Avermaet Leo Dr, Theo Tutsstraat 17, 2530 BOECHOUT 30/07/1952 Mortsel 520730 233 08

Secretaris Ju Jitsu

Pauwels Paul Vuurkruisenlaan 22, 2640 MORTSEL 14/08/1956 Wilrijk 560814 375 49

Voor alle verplichtingen vermeld onder artikel 18 van de statuten heeft de voorzitter volmacht.

Voor aile administratieve verplichtingen, inclusief postvolmacht, hebben de voorzitter, e secretarissen en de penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor alle financiële verplichtingen hebben de voorzitter en penningmeester onbeperkte en afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 10.000 E. Boven dit bedrag is de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders verplicht.

Te Mortsel 2 oktober 2012

Appels Serge Pauwels Paul Smet Gertie Van Avermaet Leo

Voorzitter Bestuurder Secretaris Ju Jitsu Bestuurder Secretaris Judo Bestuurder Penningmeester

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
SATORI KWAI MORTSEL

Adresse
AMEDEUS STOCKMANSLEI 121 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande