SAVE INSURANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SAVE INSURANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.772.732

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod W ord 11.1

a ryâ = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ffoergodogd for gri7ii® vo do tforhdSank van Koophandel te AtJtworpon, tº%p

12 NOV. 2013

Griffie

N11311 iu

11

III

Ondernemingsnr : 0442.772.732

Benaming

(voluit) : SAVE INSURANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Plantin & Moretuslei 128-130 - 2018 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS.

Het blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13 augustus 2013, dat het ontslag als gedelegeèrd bestuurder aanvaard werd van de VOF SeraFin,

ondernemingsnr. 0833.221.090, Gillès de Pélichylei 89, 2970 's Gravenwezel, vast vertegenwoordigd door de heer Sébastien Sadowski, 05-420 Jozefow, Powstancow Warszawy 35, Polen.

Wordt benoemd tot bestuurder, en dit tot de jaarvergadering van 2014, SP Sadowski Enterprises Z.O.O., gevestigd te 07-217 Stawinoga (Polen), Ulica Debowa 14. Als vast vertegenwoordiger voor Sadowski Enterprises wordt de heer Sébastien Sadowski, 05-420 Jozefow, Powstancow Warszawy 35, Polen, aangeduid.

Onmiddellijk volgend op de bijzondere algemene vergadering werd mevrouw Natalia Sadowski, Plutostraat

34 te 2900 Schoten, door de voltallige raad van bestuur benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Get. Natalia Sadowski

Gedelegeerd Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

c,~

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Nazen en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.08.2013 13389-0478-018
20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.11.2012, NGL 12.11.2012 12639-0232-017
24/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

aring In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Mefrtl& r'd !Ze (3du 19 van de Rechtbank van i" ,tior:Ttz2eirrerpen

De Griffier

Griffie

1111111101110111111

*12175376*

V beh aa Bel Stal

111

Ondernemingsnr ; 0442.772.732

Benaming

(voluit) : SAVE INSURANCE

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 128-130

(volledig adres)

Onderwerp akte : REGELING OVERDRACHT VAN AANDELEN  AANPASSING EN

COORDINATIE STATUTEN  BENOEMING BESTUURDER.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marc DENS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op tien september tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft

I. de regeling in verband met de overdracht van aandelen te wijzigen, door toevoeging van artikel 8 in de statuten, dat luidt als volgt :

"Artikel 8.  Overdracht van aandelen.

A. INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN AANDEELHOUDER BESTAAT.

A.1. Overdracht onder levenden

De enige aandeelhouder zal vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij wenst.

A.2. Overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige aandeelhouder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige aandeelhouder geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, elk in verhouding tot zijn rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG WEGENS OVER-LIJDEN VAN DE AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE AANDEELHOUDERS BESTAAT.

B.1. Beperking van de vrije overdracht

De overdracht onder levenden of de overgang van aandelen wegens overlijden is, ongeacht het aantal aandeelhouders, op straffe van nietigheid steeds onderworpen aan de toestemming van de overige aandeelhouders die tenminste drie/vierden van de stemrechten vertegenwoordigen, behalve wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een andere aandeelhouder, dan wel aan een bloedverwant in rechte opgaande of neerdalende lijn.

B.2. Overdracht onder de levenden

De aandeelhouder die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de medeaandeelhouders kennis geven bij aangetekende brief waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht.

Indien de medeaandeelhouders in gebreke blijven binnen de vijftien (15) dagen bij aangetekende brief te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, worden zij geacht akkoord te gaan met de overdracht.

Als de voorgestelde overdracht niet de vereiste instemming bekomt, is tegen het verzet van de overige aandeelhouder(s) geen beroep op de rechter open, maar de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen kan de weigerende aandeelhouders verplichten, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden tegen dezelfde voorwaarden, en binnen een door de overdrager gestelde termijn. Deze termijn moet tenminste twee maanden bedragen, ingaande vanaf de ontvangst door de overdrager van het aangetekende bericht van weigering.

De afkoop van de aandelen door één of meerdere andere aandeelhouder(s) moet tot stand komen binnen de drie maanden na het verstrijken van voormelde termijn.

Indien de aandelen worden overgedragen aan een derde, dient de ovemameprijs te worden betaald binnen

xle.zes_maanden.na.het_verstrijken.van uoormelde;termijn__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Elke laattijdige betaling zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling intrest opbrengen, berekend aan de wettelijke rentevoet.

B.3. Overgang wegens overlijden

Ingeval van overlijden van een aandeelhouder moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen de dertig dagen na het overlijden de raad van bestuur en de medeaandeelhouders in kennis stellen van het overlijden en van de identiteit van de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, met vermelding van hun erfrechten.

De medeaandeelhouders beschikken over een termijn van dertig dagen om hun akkoord met de overgang te betuigen.

Indien de medeaandeelhouders nalaten binnen deze termijn hun verzet tegen de overgang aan de raad van bestuur te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden als aandeelhouder te aanvaarden.

Indien de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden als aandeelhouder worden afgewezen, moeten de medeaandeelhouders een ovememer aanwijzen, die aan de afgewezen erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden de waarde van de over te nemen aandelen zal vergoeden.

Deze waarde wordt bepaald in gemeen overleg. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen (accountants), waarvan één door elk van de partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-deskundige (accountant) die, op hun verzoek of op verzoek van één van de partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open,

Zolang de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden niet zijn aanvaard als aandeelhouder, of zolang de door de weigerende aandeelhouder(s) aangewezen ovememer zich niet akkoord heeft verklaard met de ovemame, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van de overleden aandeelhouder opgeschort."

IL de statuten in overeenstemming te brengen met het genomen besluit door ze aan te passen en te co irdineren.

III. vanaf heden te benoemen tot bestuurder tot na de jaarvergadering van tweeduizend achttien ; Mevrouw SADOWSKI Isabelle Krystyna, wonende te Schilde, Gillès de Pélichylei 89. Haar opdracht is onbezoldigd, VOLMACHT.

Volmacht wordt gegeven aan, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAL TAX & LEGAL CONSULTING", gevestigd te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 274, vertegenwoordigd door de Heer MEISSNER Peter en/of Mevrouw VANDONINCK Nadine, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Marc DENS

Tegelijk hiermee neergelegd ; expeditie en volmachten.

li

,s ~ ii-11' K

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2012 : AN281950
02/09/2011 : AN281950
15/07/2011 : AN281950
13/05/2011 : AN281950
18/02/2011 : AN281950
26/10/2010 : AN281950
25/01/2010 : AN281950
08/09/2009 : AN281950
11/12/2008 : AN281950
27/08/2008 : AN281950
21/12/2007 : AN281950
17/12/2007 : AN281950
27/07/2007 : AN281950
07/12/2006 : AN281950
03/07/2006 : AN281950
24/03/2006 : AN281950
30/09/2005 : AN281950
19/10/2004 : AN281950
06/10/2003 : AN281950
17/07/2002 : AN281950
08/09/2001 : AN281950
17/07/1999 : AN281950
01/11/1997 : AN281950
11/01/1995 : AN281950
10/01/1991 : AN281950

Coordonnées
SAVE INSURANCE

Adresse
PLANTIN EN MORETUSLEI 128-130 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande