SCAI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCAI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.059.176

Publication

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 16.01.2014 14009-0552-010
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0496-009
05/01/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0842.0 5 9 . 1/ 6

c i~it

SCAI

tortj "

R9ci-svorn1 besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zettil : Nottebohmstraat 12 te 2018 Antwerpen

adres)

cr,en : OPRICHTING

TER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op 14/12/2011, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SCA1;

2.zetel te 2018 Antwerpen, Nottebohmstraat 12;

3. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap star( haar activiteiten op op een januari tweeduizend en twaalf.

4.door:

de heer BOGAERT Stefaan Léon Godfried [I.K. 590-6875814-92] [R.R. 71040206338], geboren te Ronse op twee april negentienhonderd eenenzeventig, en zijn echtgenote mevrouw BARMAN Manisha Rajendranath [I.K. 590-9044225-68] [R.R. 72030861695], geboren te India, Bokata Boiragibor op acht maart negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Nottebohmstraat 12.

Gehuwd onder het Belgisch wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe Flamant te Ronse op vijfjuli tweeduizend, welk stelsel naar verklaring niet conventioneel gewijzigd werd

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.Het is verdeeld in honderd aandelen zonder uitgedrukte waarde. Het werd volstort ten belope van 6200/18600-ste. Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd onder nummer 001-6597199-14 bij de BNP Paribas Fortis

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbnn% van Koophandel te Antwefpen, op

_2 IDE, 2011

l'3,. " t~^;R f.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" iaoo3a7v*

Op de laatste biz van Luik verrmeioen Naam en hoedanigheid var. de instrumenterende rosans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Meido " Naam en handtekening

" .Y Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders

voorgelegde verrichting, is gehouden artikelen 259, 260 en 261 Wetboek Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen

geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de

verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot Is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan

hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk

dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden,. ten aanzien van--zowel. de vennootschap als van--derden;-tot-vergoeding-van-de schadedi

voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen

12.Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van consultancy opdrachten

- het verlenen van alle mogelijke adviesverlening van bedrijfseconomische en informatica-technische aard of

hieraan verwante disciplines (in de ruimste zin);

- het verlenen van adviezen en leveren van diensten in de hard- en software sector;

- de handel in hard- en software, in de meest ruime zin;

- het verzorgen van advies inzake rekruteringsdiensten - headhunting;

- het verstrekken van alle vormen, en via alle mogelijke methoden, van scholingen, onderwijs in de meest

ruime zin, zoals ondermeer beroepsopleiding, seminaries, conferenties, organisatie van stages, enz., en van

alle hiermee samenhangende diensten;

- het optreden als bestuurder en/of lasthebber in andere vennootschappenen/of verenigingen - het

publiceren van auteursrechterlijk beschermde werken;

- het optreden als commissionair (voor derde);

- de vennootschap mag aan haar bedrijfsleider(s) en/of werknemer(s) gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap;

- de verkoop van zelf ontwikkelde producten;

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen 'of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen niet dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek,

gelijkaardig of verwant is met hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

in de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

13. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vijftiende van de maand december om vijftien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zaakvoerder: wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder te rekenen vanaf 01.01.2012 de heer BOGAERT Stefaan Léon Godfried [I.K. 590-6875814-92] [R.R. 71040206338], geboren te Ronse op twee april negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Nottebohmstraat 12, echtgenoot van mevrouw BARUAH Manisha Rajendranath [R.R. 72030861695], geboren te India, Bokata Boiragibor op acht maart negentienhonderd tweeënzeventig.

Gehuwd onder het Belgisch wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe Flamant te Ronse op vijf juli tweeduizend, welk stelsel naar verklaring niet conventioneel gewijzigd werd.. Het mandaat is bezoldigd. De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Overgangsbepalingen:

* eerste boekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting doch ten vroegste vanaf 01.01.2012 tot 30.06.2013;

* eerste jaarvergadering: in het jaar 2013

VOLMACHT:

Van Caster Accountancy & Tax BVBA, metmaatschappelijke zetel te Wirkenlei 19 te 2930 Brasschaat, vertegenwoordigd door Danny Van Caster

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van aile vereiste handelingen bij een erkend ondernemingsloket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van alle formaliteiten, ondermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse

gemeenschap - administratie van Economie. - - -





-- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

René Van den Kieboom, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luir( B vermelden . Recto . Naam en hoedanrghesd van die instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

tferao : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0044-010

Coordonnées
SCAI

Adresse
NOTTEBOHMSTRAAT 12 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande