SCALA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCALA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.603.863

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 17.12.2013 13689-0563-016
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 28.11.2012 12654-0157-014
25/10/2012
ÿþ IJod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 12176141+

NeflTi;12.!"~1 fiP,r nriffie Van de

43eulitbank'latl

u 2%~ D

De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0831.603.863

Benaming

(voluit) : Scala

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgslaan 27, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 01/09/2012 besliste met eenparigheid van stemmen om mevrouw Gerlo Christiane te ontslaan als zaakvoerder met ingang van 0110912012.

Marc Steenackers,

Vaste vertegenwoordiger van

Xsaba BVBA,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/09/2011
ÿþ" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II 1 t II I II 1111 t V ..r .,..~.. . ,v p;; crd~a von da~e~o~ "

*11141731* ~ ~n~~~~~ ev.:fu var;;,,,1+i" ~...5~~+

0 B SEP. 2011





Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0831.603.863

Benaming : "SCALA"

(voluit)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgstaan 27

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 04/08/2011, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op 16/08/2011, boek 158 blad 26 vak 19, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), houdende oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist inzake het intern bestuur:

- dat de statutaire zaakvoerder individueel bevoegd is om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- dat indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap zijn benoemd vormen zij een college, zij besturen bij gewone meerderheid van stemmen. Het college van zaakvoerders kan echter slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer minstens één statutaire zaakvoerder hierbij aanwezig is, indien een statutaire zaakvoerder werd benoemd.

De vergadering beslist inzake de externe vertegenwoordigingsmacht:

- dat de statutaire zaakvoerder individueel de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd.

- dat de vennootschap vertegenwoordigd wordt in en buiten rechte door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders, waaronder de statutaire zaakvoerder, indien een statutaire zaakvoerder is benoemd in de vennootschap.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing, beslist de vergadering dat artikel 12 en 13 van de statuten voortaan zullen luiden als volgt:

"Artikel 12.- Intern bestuur  Beperkingen

- Indien er meerdere zaakvoerders in de vennootschap zijn benoemd vormen zij een college. Zij besturen bij gewone meerderheid van stemmen. Het college van zaakvoerders kan echter slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer minstens één statutaire zaakvoerder hierbij aanwezig is, indien een statutaire zaakvoerder werd benoemd.

- De statutaire zaakvoerder is individueel bevoegd is om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is."

"Artikel 13.- Externe vertegenwoordigingsmacht

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders, waaronder de statutaire zaakvoerder, indien een statutaire zaakvoerder is benoemd in de vennootschap. - De statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte." TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de huidige zaakvoerder Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XSABA" te benoemen tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XSABA", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger als vermeld, de heer Marc Steenackers, geboren te Antwerpen op negenentwintig mei negentienhonderddrieënzeventig, [identiteitskaart nummer : 590-9086420-68

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Rijksregister nummer : 73.05.29-437.67], wonend te 2660 Hoboken, Paul Vekemanslaan 38, echtgenoot van Mevrouw DE VOS Leslie, wonend te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Pastoor Bauwenslaan 47 bus 6, aanvaardt onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Tot nieuwe gewone zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt benoemd Mevrouw GERLO Christiane, geboren te Antwerpen op elf februari negentienhonderd zesenzestig, [Identiteitskaart nummer : 590-9081433-28 - Rijksregister nummer : 66.02.11-368.23], wonend te 2630 Aartselaar, Hendrik Consciencelaan 12 B002.

Welke hier tussenkomt en aanvaardt onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing, beslist de vergadering dat artikel 10 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "XSABA", voornoemd.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerder(s) worden verplicht gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de vennoten categorie A.

! Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat.

" VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coördinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen

Voor ontledend uittreksel

De Notaris

Tom Bogaert

-afschrift akte en

-gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2011
ÿþ

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- itegeegd fer griffie var? de Rechtbank ren kcep.4endzil -te Antwerpen. op

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Griffie

2 3 DEC. zm~





Ondememingsnr : 0831.603.863

Benaming : "SCALA"

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgslaan 27

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting - aanpassing materiële vergissing.

Wiegende publicatie van een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 30/11/2010, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op drie december tweeduizend en tien, boek 150 blad 86 vak 18, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SCALA" met zetel te 2610 Wilrijk, Krijgslaan 37.

In de publicatie van gemelde oprichtingsakte werd een materiële vergissing begaan in de vermelding van het huisnummer van het adres van gemelde vennootschap.

Het volgende punt dient aldus als volgt gelezen te worden :

- ZETEL

De zetel is gevestigd te 2610 Wilrijk, Krijgslaan 27, en de vennootschap is ingeschreven in het reclitspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge













Tom Bogaert

afschrift akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 07.10.2015 15645-0205-014

Coordonnées
SCALA

Adresse
KRIJGSLAAN 27 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande