SCHEEPSELECTRA ANTWERPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCHEEPSELECTRA ANTWERPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.445.142

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 15.07.2013 13311-0215-008
14/09/2012
ÿþMod Word 11.1

Mea In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be 11111.1!1,11,ii!ill1 N tieer^iegd ter griffie van de Rechtbank

a von Koophandel te Antwerpen, op

B U 5 SEP, 2Q12

stt Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SCHEEPSELECTRA ANTWERPEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mexicostraat 1 B te 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - INBRENG

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op éénendertig augustus tweeduizend en twaalf dat door

1° De besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid naar Nederlands recht "OECHIES HOLDING INTERNATIONAL B,V ", gevestigd te 3072 NB Rotterdam (Nederland) Brede Hilledijk 111, ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 54125618, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Maarten Dekker te Rotterdam op vier juni tweeduizend en twaalf, waarvan de eerste inschrijving in het Handelsregister plaatshad op twaalf juni daarna, RSIN 851.176.380, vestigingsnummer 000023938439. 2' Mevrouw HAMELINK Cindy, geboren te Antwerpen op vierentwintig november negentienhonderd vijfenzeventig (rijksregister nummer 75.11.24-070.86), ongehuwd, wonende te 2960 Brecht Goorstraat 8. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "SCHEEPSELECTRA ANTWERPEN" met zetel te Antwerpen met als eerste adres Mexicostraat 1 B te 2030 Antwerpen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

 de aankoop, de verkoop, de import, de export, de commercialisatie, de distributie, de bemiddeling, de algemene vertegenwoordiging van alle elektrische en elektronische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben;

-- de plaatsing, het onderhoud, de herstelling van alle elektrische en elektronische installaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt éénentwintigduizend euro. Het is verdeeld in tweehonderd en tien aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel. De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van honderd ten honderd of éénentwintigduizend euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1089258-85 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij "ING België", agentschap te Stabroek, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergdering de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waarde vennootschap gevestigd is, aangewezen inde oproeping,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0848.445.142

Èhdoor-wsrien dan het Belgisch Staatsblad Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent,

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eersto boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo ais dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoeder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "OECHIES HOLDING INTERNATIONAL B.V." voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer vAN dER SLUIS Johnny, wonende te 3171 AH Poortugaal - Albrandswaard (Nederland) Emmastraat 45 B.

Deze opdracht - die onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen - geldt voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op heden. Krachtens artikel negen der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Wordt bij deze als bijzondere lasthebber aangesteld de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kris Pyl" te 2030 Antwerpen Ferdinand Verbieststraat 57, alsook haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de S.T,W: administratie, met betrekking tot deze akte en aile latere akten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte

Notaris Jan Janssens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SCHEEPSELECTRA ANTWERPEN

Adresse
MEXICOSTRAAT 1B 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande