SCHELLEKENS BOUW CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : SCHELLEKENS BOUW CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.468.234

Publication

23/12/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

afzonderlijk handelend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerders vormen geen college. Wordt voor de onbepaalde duur tot zaakvoerder benoemd, de heer SCHELLEKENS Mark voornoemd. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, oefent de heer SCHELLEKENS Mark zijn mandaat bezoldigd uit.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de voorlaatste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Ingeval van beslissing tot verdeling van de winst zal zij worden verdeeld als volgt :

° Aan de heer SCHELLEKENS Mark voornoemd voor 499/500sten

° Aan mevrouw LE JEUNE Mirjam voornoemd voor 1/500ste

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. Voorts kunnen de vennoten bij eenvoudige meerderheid vrijelijk beslissen over de bestemming die zij aan het resultaat wensen te geven. De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals verder bepaald.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 12 en 13 van de statuten, na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden. Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van de artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de voormelde artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13 van de statuten. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

De comparanten verklaren, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht, aan  ACCOUNTANTSKANTOOR VAN DER PLANKEN & C° burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3191 Hever (Boortmeerbeek), Stijn Streuvelslaan 3, ondernemingsnummer 0442.131.443, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen met inbegrip van de diensten van de B.T.W.

De Zaakvoerder,

Mark Schellekens

Coordonnées
SCHELLEKENS BOUW CONSULTING

Adresse
KASTANJEDREEF 20 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande